Hogyan szerezzünk IP-címet Dél-Afrikához

Hogyan szerezzünk IP-címet Dél-AfrikáhozDél-Afrika IP-címének megszerzéséhez jó VPN-re van szüksége. A VPN vagy a virtuális magánhálózat elrejti a valódi IP-címét, és megad egy VPN-kiszolgáló IP-címét a választott helyen. Ezt úgy teszi meg, hogy titkosítja az eszköz internetes forgalmát, és az egyik saját szerverén továbbítja azt. Ez lehetővé teszi, hogy névtelenül böngészjen az interneten, és feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldását, mivel a webhelyek azt gondolják, hogy egy másik helyről böngészik. A VPN-k messze a legegyszerűbb módja a dél-afrikai IP beszerzésének, mivel könnyen telepíthetők és lehetővé teszik az IP-cím megváltoztatását és a forgalom titkosítását, így olvashatatlanná válnak más megfigyelők számára.

Szerencsére a dél-afrikai internet kevés korlátozással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a dél-afrikai lakosok szabadon hozzáférhetnek az online tartalomhoz. Ha külföldön tartózkodik, és olyan népszerű dél-afrikai tv-csatornákhoz szeretne hozzáférni, mint például a SABC 1, SABC 2 és az e.tv, akkor szüksége lesz egy dél-afrikai IP-címre..

Ha túl elfoglalt vagy a teljes cikk elolvasása, itt található a rövid összefoglaló a legjobb VPN-k IP-címet szerezni Dél-Afrikához:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk egy dél-afrikai IP számára! Szupergyors szerverek, amelyek kiválóak a legtöbb SA webhely feloldásához. A magánélet és a biztonság csúcsminőségű. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési lehetőség megbízható szolgáltatással és erős biztonsággal. Nagy szerverhálózat.
 3. NordVPN Gyors sebesség és jó általános értéket kínál. Sok szerver Dél-Afrikában.
 4. IPVanish Nagyszerű a Kodi felhasználók számára. Legfeljebb 10 eszközön használható egyszerre.
 5. PrivateVPN Gyors VPN a Netflix streamingjéhez. Könnyen használható alkalmazások.

Hogyan szerezzünk IP-címet Dél-Afrikához

Ne aggódjon, Dél-Afrikának IP-címét gyorsan és egyszerűen megszerezheti. Egyszerűen kövesse ezeket az egyszerű lépéseket.

Így szerezhet be egy dél-afrikai IP-címet:

 1. Válasszon egy VPN szolgáltatást. Erősen ajánljuk az ExpressVPN-t Dél-Afrikában.
 2. Töltse le és telepítse a készülékéhez a VPN szoftvert.
 3. Törölje a böngészője cookie-jait annak érdekében, hogy az esélyek érvénybe lépjenek.
 4. Nyissa meg a VPN alkalmazást, és válassza ki a szervert Dél-Afrikában.
 5. Most már rendelkezik Dél-Afrika IP-címével! Ha bármilyen problémája merül fel a tartalom feloldásával kapcsolatban, próbáljon ki egy másik szervert.

TIPP: HOGYAN SZABAD Fizető VPN-t kaphat: A magas szintű szolgáltatásokra vonatkozó legjobb ajánlatok általában legalább egyéves kötelezettségvállalást igényelnek. Tudjuk, hogy sok felhasználó ilyen hosszú ideig nem igényel VPN-hozzáférést. Ha vakáción van, és kevesebb, mint egy hónapig van szüksége VPN-szolgáltatásra, azt javasoljuk, hogy használja ki az Ön előnyeit Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciája. Kezdetben előzetesen fizeti a költségeket, de a cég visszatérítést nem kérdez-e, ha az első 30 napon belül lemondják. Nem hallottunk olyan esetről, amikor ezt a kötelezettségvállalást nem tartották be, tehát nyilvánvalóan kockázatmentes. Ez az ajánlat természetesen továbbra is elérhető, függetlenül attól, hogy Ön nyaraló-e vagy sem.

A legjobb VPN dél-afrikai IP-címhez

A Dél-Afrika számára az IP-cím megszerzésének legnehezebb része annak meghatározása, hogy mely VPN-t használja. Megpróbáltuk ezt megkönnyíteni az Ön számára a dél-afrikai VPN-k sok kutatásával. Ezeket a következő kritériumok alapján választották meg:

 • Szerverek tucat országban, beleértve Dél-Afrikát
 • Gyors és megbízható kiszolgálók, kevés állásidővel vagy anélkül
 • Feloldja a népszerű streaming szolgáltatásokat, mint például a Netflix
 • Gyors és hatékony ügyfélszolgálat, lehetőleg 24 órán keresztül
 • Erős biztonság titkosítással
 • Adatvédelem nem naplózási politikával

Itt található a legjobb VPN-ek listája Dél-Afrika IP-címének megszerzéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN lehetővé teszi a tartalom elérését, mintha Dél-Afrikában lenne, miközben névtelen marad a folyamatban. Valójában 94 országban több mint 3000 szerverrel az ExpressVPN szinte bárhonnan böngészhet. Ez azt jelenti, hogy feloldhatja a tartalom blokkolását például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában. Valóban, Az ExpressVPN kiválóan alkalmas a földrajzilag korlátozott tartalom feloldására. Ez különösen igaz az olyan streaming szolgáltatásokról, mint a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video, amelyeket sok VPN egyszerűen nem tud felszabadítani..

Kipróbálhatja az ExpressVPN-t kockázatmentesen, mivel 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik. Ha úgy dönt, hogy teszteli, akkor azt találja, hogy egy nagy sebességű VPN, amely a böngészést és az adatfolyamot nagyon egyszerűvé teszi. Az ExpressVPN alkalmazások vitathatatlanul a leginkább felhasználóbarát VPN-alkalmazások, amelyekkel találkoztunk, és a böngésző-bővítmények szintén rendkívül jól működnek.. Néhány alkalommal, amikor okkal voltunk kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, azt találtuk, hogy rendkívül gyors és segítőkész a válaszaiban. Élő chat funkcióval elérhető a nap 24 órájában.

A Brit Virgin-szigeteken található ExpressVPN kívül esik az Öt Szem intelligencia szövetségén (valamint 9 és 14 szem). Azt állítja, hogy nem tart semmilyen tevékenységet vagy kapcsolódási naplót. Olyan információkat, mint az IP-cím és a böngészési előzmények, nem gyűjtik, ezáltal megvédve az Ön személyes adatait. Az ExpressVPN egyéb biztonsági szolgáltatásai között szerepel a 256 bites AES titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem, a megszakító kapcsoló és a megosztott alagútépítés, ezáltal a piacon egy biztonságosabb VPN-ként..

Az ExpressVPN alkalmazásai elérhetőek Windows, Mac és Linux, valamint mobil és Android és iOS rendszerekhez. Az alkalmazás útválasztók számára is elérhető. A konzolok és az intelligens TV-k a szolgáltatás MediaStreamer intelligens DNS-proxyján keresztül csatlakozhatnak az ExpressVPN-hez. Az ExpressVPN böngésző kiterjesztések letölthetők a Chrome, a Firefox és a Safari számára.

Előnyök:

 • Gyors VPN, sok szerverrel világszerte
 • Kiváló a korlátozott tartalom feloldásához, beleértve a Netflixet is
 • Kockázatmentes, 30 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Az alkalmazások jól megtervezték és könnyen kezelhetők
 • Rengeteg erős biztonsági funkció
 • Használjon ExpressVPN-t routerén, okos TV-jén és játékkonzolján

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint néhány VPN-nél

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A Dél-Afrika legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a mi első számú ajánlása. Ez egy gyors és megbízható VPN felhasználóbarát alkalmazásokkal. Feloldja a Netflix szolgáltatását, és magas szintű biztonságot nyújt. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így minden kockázat nélkül kipróbálhatja.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost a ma elérhető legkedvezőbb VPN-k. Több mint 5700 online szerverrel (amelyek közül 10 Dél-Afrikában van) 45 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál. Ez sok időt biztosít Önnek, hogy kipróbálhassa magát, kockázatmentesen. A CyberGhost tesztelése nagyon pozitív volt azt találtuk, hogy gyors VPN mind filmek, mind TV-műsorok böngészéséhez és streamingjéhez. A csatlakozások szintén megfelelnek az állandó sebességnek és a leállásnak. Ha bármilyen probléma merül fel, a CyberGhost 24 órás és hét órás ügyfélszolgálatot kínál élő csevegés és e-mail útján.

A CyberGhost használatával akár hét eszközön is lehet kapcsolat. Az alkalmazások gyorsan és egyszerűen használhatók, lehetővé téve az ország és az adott kiszolgáló szerinti rendezést. Különböző váltógombokkal személyre szabhatja tapasztalatait a hirdetések blokkolásával, a HTTPS érvényesítésével és az adatok tömörítésével. A CyberGhost Romániában található, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. 256 bites AES titkosítást használ, rendelkezik DNS- és IP-szivárgás-védelemmel, automatikus kilépő kapcsolóval, valamint szigorúan nem naplózási politikával, biztonságossá téve a VPN-t.

A CyberGhost alkalmazásokat kínál asztali (Windows, Mac és Linux) és mobil (Android és iOS), valamint Amazon Fire TV és Fire Stick alkalmazásokhoz. Míg nincsenek alkalmazások útválasztókhoz, ezek manuálisan konfigurálhatók.

Előnyök:

 • Gyors és megbízható kapcsolat a böngészéshez és a streaminghez
 • Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre
 • Erős biztonsági ajánlat
 • Emellett alkalmazásokat kínál az Amazon TV és a Fire Stick számára

Hátrányok:

 • A konfigurációs lehetőségek hiánya csalódást okoz az energiafelhasználók számára

Pontszámunk:

4 kívül 5

A LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉG: A CyberGhost erős mindent átfogó, mivel gyors, következetes és nagyon biztonságos. Tartalmaz egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 30 szerverrel rendelkezik Dél-Afrikában és összesen több mint 5700 62 országban. Mondanom sem kell, hogy a földrajzilag korlátozott tartalom feloldása a NordVPN segítségével valóban nagyon egyszerű. Ez a ma elérhető egyik leggyorsabb VPN, és ez a TV-műsorok és filmek HD formátumban történő streamingjét élvezetes élménnyé teszi minden bosszantó puffer és késés nélkül.. Az NordVPN következetesen megtalálta a módját a VPN-ellenes intézkedések körül, és továbbra is sikeresen feltárja a Netflix kedvelt elemeit., Az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer.

Úgy gondoljuk, hogy a NordVPN az egyik legértékesebb VPN a piacon. Egyetlen NordVPN előfizetést akár 6 eszközön is használhat, így kiváló választás családok számára. Sőt, kiváló élő ügyfélszolgálatot kínál, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Ha még mindig nem vagy meggyőződve arról, van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kockázat nélkül kipróbálhatja..

Természetesen a biztonság is fontos, és a NordVPN nem okoz csalódást. A 256 bites AES-titkosítás, a megszakító kapcsoló és a DNS-szivárgás elleni védelem, valamint a szigorú naplózás nélküli házirend mind javítják az online biztonságot. A speciális kiszolgálók közé tartozik az Onion over VPN és a Double VPN.

Letöltheti a NordVPN-t Windows, Mac, Android, iOS és Linux rendszerre, miközben a böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome és a Firefox számára. Van egy alkalmazás az Android TV-hez is.

Előnyök:

 • 21 szerver Dél-Afrikában és több mint 5000 világszerte
 • A kiszolgálók gyorsak és kiváló minőségű adatfolyamot biztosítanak
 • Legfeljebb 6 eszközön használhatja a NordVPN-t
 • Rengeteg biztonsági funkció, beleértve a titkosítást
 • Alkalmazások Linux és Android TV számára

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás egy kicsit nehézkes

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN kiváló költségvetési lehetőség. 21 szerverrel rendelkezik Dél-Afrikában, gyors és megbízható. Feloldja a Netflix szolgáltatását, és magas szintű biztonságot nyújt. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish már régóta megbízható VPN-szolgáltatás, amely számos előnyt kínál. Különösen, Az IPVanish népszerűnek bizonyult a Kodi felhasználók körében, könnyebb használata miatt. A földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához Dél-Afrikában és az egész világon az IPVanish csodálatosan teljesít. Jelenleg hét szerverrel rendelkezik a dél-afrikai Johannesburgban, és több mint 1,00 szerverrel rendelkezik több mint 75 világszerte. A gyors sebesség és a korlátlan sávszélesség lehetővé teszi a nagyfelbontású adatfolyamot, és a szolgáltatás jól működik az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer használatával..

Az IPVanish egyik legnagyobb értékesítési pontja ez lehetővé teszi 10 egyidejű kapcsolat létesítését több eszközön - sokkal több, mint a legtöbb VPN engedélyezi. A 24 órás ügyfél-támogatással és a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával kombinálva nagyszerű VPN-t fontolgatni. Az IPVanish magas szintű biztonságot nyújt a 256 bites AES titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló használata révén. Nulla naplózási politikája van, így szörfözhet az interneten, az érintetlen adatvédelem mellett.

Az IPVanish alkalmazások a következőkhöz érhetők el: Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV. A Linux és az útválasztók manuálisan beállíthatók az IPVanish segítségével.

Előnyök:

 • Gyors sebesség és korlátlan sávszélesség
 • Könnyen használható a Kodi-val
 • Használja az IPVanish szoftvert egyszerre 10 eszközön

Hátrányok:

 • Székhelye az Egyesült Államokban van, amely a Five Eyes szövetség tagja
 • A Netflix feloldásának megbízhatatlansága nem megbízható

Pontszámunk:

4 kívül 5

HASZNÁLATA 10 KÉSZÜLÉKEN: Az IPVanish akár 10 eszközön is használható egyszerre. Nagyon jó Kodi számára, és nincs naplózási politikája, bár az Egyesült Államokban található. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN kiváló választás streaminghez, a felkínált gyors és megbízható sebességeknek köszönhetően. Képes mindent feloldni a Netflix-től az Amazon Prime Video-ig és a BBC iPlayer-ig, korlátlan sávszélesség, nincs pufferolás vagy késés a látványban. Bár a PrivateVPN kisebb, mintegy 100 szerverrel rendelkező hálózattal rendelkezik, plusz az a tény, hogy 59 országban vannak elosztva. Ez megkönnyíti a korlátozott tartalom feloldását Dél-Afrikában, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Japánban és más területeken.

Ez a svéd VPN szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egyszerre akár hat eszközt csatlakoztasson egy fiókhoz. Miután kipróbálták a PrivateVPN alkalmazásokat, elmondhatjuk, hogy rendkívül könnyen kezelhetők. Az egyszerű és fejlett menük jelenléte azt jelenti, hogy a felhasználók minden szintjét kiszolgálják. Nagyon lenyűgözött a PrivateVPN által nyújtott biztonság, amely magában foglalja a katonai szintű 256 bites AES titkosítást, a beépített megszakító kapcsolót, valamint a DNS és az lPv6 szivárgás elleni védelmet. A PrivateVPN azt állítja, hogy nulla adatnaplózási politikája van, és nem tudja, mit csinál online.

Használhatja a PrivateVPN-t Windows, Android, Mac és iOS rendszereken, míg a Linux és az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Gyors sebességet kínál TV-műsorok és filmek streamingjéhez
 • Feloldja a legtöbb fő streaming szolgáltatást, beleértve a Netflixet is
 • Az alkalmazásokat nagyon könnyű használni

Hátrányok:

 • Kisebb kiszolgálók hálózata
 • Az élő csevegés támogatása ritkán érhető el

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NYILATKOZÓ SPEED: A PrivateVPN gyors és nagyszerű a Netflix és az Amazon Prime Video streamingéhez. Felhasználóbarát alkalmazásai vannak, de összességében kevesebb szerverrel rendelkezik. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t IP-cím megszerzéséhez Dél-Afrikában?

Sokan ingyenes VPN-ket használnak Dél-Afrika IP-címének megszerzésére. Noha az ingyenes szolgáltatás csábító lehet, néhány ok miatt javasoljuk, hogy tiltsák azt. Különösen, egy ingyenes VPN-nek így vagy így kell pénzt keresnie. Ha nem számítanak fel előfizetési díjat, valószínűleg eladják az Ön adatait (a személyes adataitól kezdve a böngészési tevékenységig) harmadik feleknek. Néhány ingyenes VPN még rosszindulatú programokat is tartalmaz vagy megtéveszti a nem megfelelő spam hirdetéseket.

A VPN biztonsága nyilvánvalóan nagyon fontos, de a teljesítmény is. Az ingyenes VPN-k általában lassúak, ami a filmek és a TV-műsorok streamingjét nehéz feladattá teszi. Az összes pufferelés és késés mellett, kevés ingyenes VPN képes ténylegesen feloldja a Netflix blokkolását VPN-ellenes intézkedései miatt. Ennek a tetején, ingyenes VPN-k fékezik a sebességet és a sávszélességet a magas felhasználói szám miatt. Ha Dél-Afrikának IP-címet szeretne, akkor a legjobb minőségű, fizetett VPN-t használhatja.

Miért van szükségem Dél-Afrikából származó IP-címre??

A Dél-Afrikából származó IP-cím lehetővé teszi az internet böngészését, mintha Dél-Afrikában lenne. Ez azt jelenti, hogy hozzáférhet a dél-afrikai webhelyekhez és szolgáltatásokhoz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Emellett dél-afrikai TV-csatornákat is nézhet, és hozzáférhet a népszerű dél-afrikai előfizetési szolgáltatásokhoz.

Valójában egy olyan kiváló minőségű VPN, amelynek szerverei vannak a világ minden tájáról, szinte bárhonnan böngészhet, például az Egyesült Államokban vagy Japánban. Ez azt jelenti, hogy feloldhatja a népszerű streaming szolgáltatások - például a Netflix, a BBC iPlayer és az ESPN - blokkolását. Mivel a VPN elrejti az Ön valódi IP-címét és helyét, nagyobb online biztonságot is nyújthat Önnek.

Hogyan nézhetem meg a dél-afrikai tévékészülékeket külföldön VPN segítségével?

Akár Dél-Afrikán kívül utazik, feloldhatja a dél-afrikai tévékészülék blokkolását egy VPN segítségével. Csak annyit kell tennie, hogy VPN-n keresztül kapcsolódik egy Dél-Afrikai szerverhez, és a földrajzilag korlátozott tartalmat fel kell oldani. Ha nem, próbáljon meg törölni a böngészője cookie-jait, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Ön által végrehajtott módosítások hatályba lépjenek.

Dél-afrikai IP-cím használatával a dél-afrikai tévékben tartalmat nézhet, függetlenül a tartózkodási helyétől. Ide tartoznak a földi csatornák, például az SABC 1, SABC 2 és az e.tv. Ezenkívül hozzáférést biztosít olyan előfizetési szolgáltatásokhoz, mint például a Showmax, a DStv és a SuperSport - amelyek mindegyike régiónként korlátozott, és egyébként elérhetetlen.

A VPN-ek legálisak Dél-Afrikában?

A VPN-ek legálisak Dél-Afrikában. Szerencsére kevés vagy egyáltalán nincs cenzúra az interneten Dél-Afrikában. A Freedom House Dél-Afrika internetes szabadságát "ingyenesnek" minősítette. Azonban a kedveli a Kiberbűnözés és számítógépes biztonsági törvényjavaslat és Filmek és kiadványok módosító törvényjavaslata kritizálták azért, mert veszélyeztethetik az emberek magánéletét és a véleménynyilvánítás szabadságát.

Lásd még

 •  A legjobb VPN-ek Dél-Afrikában
 • Hogyan juthat el a Netflix USA-hoz Dél-Afrikában
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 63

Adblock
detector