Hogyan szerezzünk IP-címet Indonézia számára 2020-ban VPN segítségével

Hogyan kaphatunk IP-címet Indonézia számára?A VPN segítségével IP-címet szerezhet Indonéziában vagy szinte bármely más országban, ahonnan böngészni kíván. Az Indonéziában található kiszolgálókkal rendelkező VPN lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését Indonéziából. A VPN-k ezt úgy végezzék el, hogy titkosítják az eszköz internetes forgalmát, és a saját szerverükön tovább irányítják azt.


Indonézia magas szintű online cenzúrát gyakorol a legtöbb pornográf tartalom és néhány szociális média oldalainak betiltásával. Röviden: „Virtuális magánhálózat”: a VPN lehetővé teszi az ilyen korlátozások megkerülését, és nagyobb online adatvédelmet biztosít azáltal, hogy elrejti a tényleges IP-címét és helyét.

Hogyan kaphatunk IP-címet Indonézia számára?

Az IP-cím Indonézia számára gyors és egyszerű. Valójában csak percek kérdése lehet.

Így szerezhet be IP-címet Indonézia számára:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatással - indonéz IP-címre ajánljuk az ExpressVPN-t.
 2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő alkalmazást vagy böngésző-bővítményt.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez Indonéziában.
 4. Nyisson meg Indonéziából származó, földrajzilag korlátozott tartalmat, amelyet fel kell oldani.
 5. Ha a tartalom továbbra is blokkolva van, próbáljon meg törölni a böngészője cookie-jait, vagy csatlakozzon egy másik indonéz szerverhez, ha elérhető.

NAGYON MINŐSÍTETT VPN-HOZZÁFÉRÉS INGYEN: Ha rövid távú VPN-lefedettséget keres (talán külföldre megy nyaralni), használhatja az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját; előleg fizetésre van szükség, de 30 napon belül törölheti a teljes visszatérítést, kérdés nélkül.

Ha szívesen szerez indonéz IP-címet, de még nincs ideje elolvasni a teljes cikket, itt van a legjobb VPN-ek rövid összefoglalása:

A legjobb VPN-k Indonézia IP-címéhez:

 1. ExpressVPN: Az első javaslatunk Indonézia IP-címének megszerzésére! Gyors és megbízható szerver Indonéziában. Feloldja a Netflix, Iflix, Viu stb. Felhasználását. Felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények, 24 órás támogatás és rendkívül biztonságos.
 2. NordVPN: Kiváló VPN a költségvetés-tudatossághoz. 5 szerver Indonéziában és több mint 5000 világszerte. Gyors és feloldja a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat. Biztonságos titkosítással, speciális kiszolgálókkal és a naplók nélküli házirenddel.
 3. CyberGhost: 8 szerver Indonéziában az Iflix, a FuboTV és egyebek megtekintésére. Legfeljebb 7 eszközön használható egyszerre. A biztonság magában foglalja a titkosítást és a naplók nélküli házirendet.
 4. PrivateVPN: Nagyon gyors VPN-szolgáltatás Indonézia szervereivel. Feloldja a Netflix, Iflix, a Fox Sports Asia stb. Feloldását. Felhasználóbarát alkalmazások és rendkívül biztonságos titkosítással.
 5. VyprVPN: Gyors és megbízható VPN. Távolítsa el a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását Indonéziából és világszerte. Biztonságos naplózási szolgáltatás, 24 órás ügyfélszolgálat.

Számos tényezőt kell figyelembe venni, amikor döntenek a legjobb VPN-ről Indonézia IP-címének megszerzésére. Ezek közé tartozik különösen a szerver minősége és mennyisége, valamint a felajánlott biztonság szintje.

Mindezen tényezőket figyelembe vettük, és a következő kritériumok alapján jöttünk ki az öt legjobb VPN-vel:

 • Legalább egy szerver Indonéziában, lehetőleg több
 • Gyors sebesség streaminghez késés és pufferolás nélkül
 • Könnyen használható alkalmazások asztali és mobilhoz
 • Biztosítva 256 bites AES titkosítással
 • Nincs személyesen azonosítható adatok naplózása
 • Élő chat-támogatás, ideálisan elérhető a nap 24 órájában

A legjobb VPN IP-cím megszerzéséhez Indonéziában

Itt található a legjobb VPN-k teljes lefuttatása az Indonézia IP-címének megszerzéséhez.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobb VPN, hogy IP-címet szerezzen Indonéziának, mivel gyors és biztonságos. Korlátlan sávszélességet kínál, Az ExpressVPN több mint 3000 VPN szerverrel rendelkezik 94 országban, beleértve Indonéziát is. Sok ilyen szervert maguknak teszteltük és olyan megbízhatónak találtuk őket, mint a nagysebességűek. Ez különösen akkor fontos, ha a tartalom streaming. Szerencsére az ExpressVPN több földrajzilag korlátozott tartalmat blokkol fel, mint a legtöbb VPN, beleértve a Netflixet, az Iflixet és a Viu-t, hogy csak néhányat említsünk.

Az ExpressVPN egyik különösen fontos előnye, hogy rendkívül felhasználóbarát VPN. Az összes főbb operációs rendszeren és eszközön működik, és rendelkezik még egy útválasztó alkalmazással is. Az ExpressVPN alkalmazásai rendkívül elérhetőek, és gyorsan és egyszerűen csatlakozhatnak egy szerverhez, vagy konfigurálhatják a beállításokat. Ha probléma merül fel, az ExpressVPN kiváló ügyfélszolgálatot kínál, 24 órás és hétköznapi beszélgetésben elérhető.

Mint már említettük, az ExpressVPN biztonságos. Ennek oka az, hogy 256 bites AES titkosítást használ, és DNS-szivárgás elleni védelmet kínál. Egyéb kulcsfontosságú biztonsági szolgáltatások közé tartozik a gyilkos kapcsoló és az osztott alagút. Lényeges, hogy az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigetek, biztonságos menedék az olyan hírszerző szövetségektől, mint például az öt szem. Mi több, Az ExpressVPN nem tart fenn felhasználói azonosító naplókat.

Az ExpressVPN elérhető Windows, Mac, Linux, Android, iOS és útválasztókon. A böngésző kiterjesztése elérhető a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Szerverek 94 országban, beleértve Indonéziát
 • Gyors sebesség a Netflix, Iflix, Viu és egyebek streamingjéhez
 • Számos felhasználóbarát alkalmazás és böngésző-bővítmény
 • Barátságos élő chat-támogatás elérhető a nap 24 órájában
 • Sok fontos biztonsági funkció, beleértve a titkosítást
 • Nem tárol azonosító felhasználói naplókat

Hátrányok:

 • Valamivel drágább a többi VPN-hez képest

INDONÉZIA LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb ajánlásunk. Gyors és megbízható szerver Indonéziában, és felszabadítja a Netflix, az Iflix és a Fox Sports Asia kedvelőit. Felhasználóbarát és biztonságos. Kipróbálhatja kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN a VPN-k egyik legnagyobb szerverhálózatával rendelkezik, összesen több mint 5 200, köztük öt Indonéziában. Olyan sok kiszolgálóval könnyű feloldani az Indonéziából származó, földrajzilag korlátozott tartalom feloldását, ideértve a TV-csatornáktól, például az RCTI és a Trans7, származó tartalmat. Valóban, A NordVPN kiválóan képes felszabadítani a streaming szolgáltatásokat, legyen az akár Netflix, HOOQ vagy Fox Sports Asia. A NordVPN szerverekkel kapcsolatos tapasztalataink nagyon pozitívak a nagy sebességű böngészés és streaming nélkül pufferolás vagy késés nélkül.

Nagyon sok rugalmasságot kínál a NordVPN. Nem csak számos szerver közül lehet választani, hanem számos alkalmazás és böngésző-bővítmény is elérhető. Még ennél is jobb, ha egyszerre akár hat eszközén is használhatja a NordVPN-t. Az egyik kérdés, amelyet Indonéziában és sok más országban figyelembe kell venni, az internetes megfigyelés kockázata. A NordVPN 256 bites AES titkosítással, DNS szivárgásvédelemmel és megszakító kapcsolóval védi meg. Ezenkívül nem naplózási politikát és speciális kiszolgálókat kínál azok számára, akik még nagyobb online biztonságot keresnek.

A NordVPN alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV számára. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak.

Előnyök:

 • Rengeteg szerver, ebből 5 Indonéziában található
 • Nagy sebességű csatlakozások TV-műsorok és filmek streamingjéhez
 • Legfeljebb hat készüléken használhatja egyszerre
 • Széles körű alkalmazás és böngésző-bővítmény
 • Kiváló általános biztonság speciális szerverekkel

Hátrányok:

 • Néhány szerver kissé megbízhatatlan

A KÖLTSÉGVETÉS SZERETÉRE: A NordVPN öt szerverrel rendelkezik Indonéziában és több mint 5000 világszerte. Gyors, és feloldja a Netflix, Iflix, HOOQ és egyéb elemeit. Erős biztonsági jellemzők. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Nyolc szerver Indonéziában, több, mint a legtöbb VPN. Nem lesz gondod Indonéziából származó, földrajzilag korlátozott tartalom széles választékának feloldásával. A kiszolgálók sebessége és következetessége azt jelenti, hogy az Iflix, a Vue és a FuboTV streaming egyáltalán nem jelent gondot. Összességében a CyberGhost lenyűgöző 3500 szerverrel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem csak Indonézia, hanem több tucat más ország számára is kaphat IP-címet. A kínált 45 napos pénz-visszafizetési garanciával kombinálva ez egy nagy értékű VPN.

Az összes eszközt a CyberGhost segítségével megbiztosíthatja, mivel akár hét egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Az alkalmazások gyorsan és egyszerűen használhatók, és 24 órás ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, ha erre szüksége van. Azt találtuk, hogy a CyberGhost az egyik legbiztonságosabb VPN a piacon. A 256 bites AES titkosítás védi az adatokat, miközben a DNS szivárgások ellen is védett. Az automatikus leállítás kapcsolója és a szigorú bejelentkezési szabályok megóvják személyes adatait mindenkitől, az internetszolgáltatójától a kormányig.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick és Android TV rendszerekhez. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. A Linux és az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • 8 szerver Indonéziában és 3500+ világszerte
 • Gyors az Iflix, Vue, FuboTV és egyebek streamingjéhez
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia (több, mint a legtöbb VPN-nél)
 • Legfeljebb 7 eszközön használható egyszerre
 • Erős biztonság titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel

Hátrányok:

 • Nincs elérhető alkalmazás Linuxhoz
 • Inkonzisztens néhány streaming szolgáltatás feloldásához

8 SZOLGÁLTATÓK INDONÉZIÁBAN: A CyberGhost gyors az Iflix, a FuboTV és egyebek streamingjéhez. Legfeljebb hét eszközön használható egyszerre. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN az elérhető leggyorsabb VPN, amely kiváló lehetőséget kínál a kedvenc indonéz filmek és TV-műsorok streamingjére. Valójában a PrivateVPN kiválóan alkalmas a népszerű nemzetközi streaming szolgáltatások feloldására, beleértve a Netflix-et, az Amazon Prime Video-t és a BBC iPlayer-t. A PrivateVPN 59 országban, köztük Indonéziában körülbelül 100 szerverrel rendelkezik. A streaming zökkenőmentes, és valószínűtlen, hogy késéssel vagy puffereléssel találkozik. A PrivateVPN lehetővé teszi akár hat eszköz egyidejű csatlakoztatását, mindegyik egyedi IP-címre.

Sok időt töltöttünk a PrivateVPN alkalmazásai tesztelésével, amelyek asztali és mobil eszközökre is elérhetők. Az alkalmazások egyszerű elrendezése ideálisvá teszi őket kezdőknek, bár a speciális menü lehetővé teszi a finomítást ha szükséges. A PrivateVPN online biztonságot nyújt Önnek, akár Indonéziában, akár külföldön tartózkodik. A 256 bites AES titkosítással biztonságos ExpressVPN DNS szivárgás elleni védelmet és megszakító kapcsolót is kínál. A nulla adatnaplózási politika azt jelenti, hogy a személyes adatai és a böngészési tevékenységek önmaga és egyedül maradnak.

A PrivateVPN a Windows, Mac, Android és iOS alkalmazásokon érhető el. A Linux és az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Gyors sebesség a böngészéshez és a streaminghez
 • Feloldja a Netflix, az Iflix és az ESPN blokkolását
 • Csatlakoztasson akár 6 eszközt egyszerre
 • Könnyen használható alkalmazások asztali és mobilhoz
 • Magas szintű biztonság 256 bites AES titkosítással

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi, mintegy 100 szerverből álló hálózat
 • Nincs alkalmazás Linuxhoz vagy útválasztókhoz

Nagysebességű streaming: A PrivateVPN egy nagy sebességű VPN szerver Indonéziában. Távolítsa el a Netflix, Iflix, ESPN stb. Blokkolását. Biztonságos és könnyen használható, de csak körülbelül 100 szerverrel rendelkezik. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. VyprVPN

VyprVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.VyprVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN feloldja az indonéz webhelyeket és szolgáltatásokat, miközben megvédi az online adatvédelmet. A világ több tucat országában (beleértve Indonéziát) körülbelül 700 szerverrel a VyprVPN egy újabb remek lehetőség, amelyet figyelembe kell venni. A VyprVPN segítségével képeket tudtunk nézni olyan indonéz TV-csatornákról, mint például az MNCTV és az SCTV, és feloldhatjuk a streaming szolgáltatásokat, beleértve a Fox Sports Asia és a Genflix szolgáltatást.. A csatlakozások gyorsak és megbízhatóak voltak, állásidő nélkül vagy kiváló minőségcsökkenés nélkül.

Rengeteg tetszik, ha a VyprVPN által kínált biztonságról van szó. Különösen, ez egyike azon kevés VPN-eknek, amelyeket függetlenül ellenőriztek annak bizonyítása érdekében, hogy nem tart naplókat. Sőt, sok VPN-től eltérően a VyprVPN saját szerverekkel rendelkezik és kezeli azokat. Ehhez egészítse ki a 256 bites AES titkosítást, a DNS szivárgás elleni védelmet és a kill kapcsolót, és a VyprVPN ugyanolyan biztonságos, mint bármely más VPN, amelyet valószínűleg talál. Ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy mit tehet a VyprVPN, a 24 órás ügyfélszolgálat elérhető e-mailben és élő csevegésben.

A VyprVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez, míg a Linux és az útválasztók kézi konfigurálást igényelnek.

Előnyök:

 • A kiszolgálók gyorsak és a kapcsolatok állandóak
 • Feloldja a különféle földrajzilag korlátozott tartalmakat
 • Kiváló biztonság a naplózás nélküli politikával

Hátrányok:

 • A drága oldalon
 • A szokásos terv csak legfeljebb 3 eszközt engedélyezhet

FŐBIZTONSÁG: A VyprVPN gyors és megbízható VPN-szolgáltatás Indonézia szervereivel. Kiváló biztonság nem naplózási politikával, de egy kicsit drága. 3 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

A VPN-ek legálisak Indonéziában?

A VPN-ek Indonéziában legálisak. Ha Indonéziában tartózkodik, javasoljuk, hogy használjon VPN-t. Ennek oka az, hogy az országban az internetes cenzúra uralkodik. Az Indonézia IP-címe segíthet Önnek a kormány által korlátozott tartalmak feloldásában, és megóvhatja saját online adatvédelmét, megakadályozva az internetszolgáltatót és a kormányt az Ön nyomon követésében..

Lásd még: A legjobb VPN-k Indonézia számára

Miért van szükségem Indonézia IP-címére??

Ha fel kívánja oldani a földrajzilag korlátozott webhelyek és szolgáltatások indítását Indonéziából, Indonéziában kell lennie, vagy VPN-t kell használnia. Ennek során indonéz IP-címmel rendelkezik. Az Indonézia számára a legjobb VPN-knek szerverei vannak a világ minden tájáról, lehetővé téve IP-címek megszerzését számos országból, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Ausztráliát és Japánt.

A Freedom House Indonézia internetes szabadságát csak részben ingyenesnek értékeli 46/100 ponttal (0 a leginkább ingyenes, a legkevesebb pedig 100). Különösen az online tartalom cenzúrálása dominál a szociális média platformok blokkolásával a hamis hírek, a terrorizmus és a pornográfia elleni küzdelem érdekében. Ráadásul az indonéz kormány elindította a Cyber ​​Drone 9-t, egy AI-vezérelt bejárórendszert, amelynek célja a blokkolás tartalmának észlelése és megjelölése.

A pornográf tartalmakon kívül, a cenzúrára megcélzott webhelyek, szolgáltatások és alkalmazások a következőket tartalmazzák: Netflix, Reddit, Vimeo, távirat, Grindr és Tenor. Míg az Indonézia IP-címe lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldását Indonéziából, az USA-ban lévő kiszolgálókkal rendelkező VPN a kormány által cenzúrált tartalmakhoz, például a Netflixhez és a Reddithez is hozzáférhet. Indonéziában az internetszolgáltatóknak legalább 3 hónapig meg kell őrizniük az ügyfelek használatának nyilvántartását, így a VPN a magánéletét is megvédi.

Hogyan nézhetek indonéz TV-t külföldön VPN-sel?

Ha külföldön szeretné megtekinteni az indonéz tévét, akkor csak annyit kell tennie, hogy töltsön le egy VPN-t, és szerezzen egy indonéz IP-címet az Indonéziában lévő szerverhez történő csatlakozás révén. Ez feloldja a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat, beleértve az RCTI-t, az MNCTV-t, az SCTV-t és a Trans7-et. Valóban, Az Indonéziából származó IP-cím lehetővé teszi a Délkelet-Ázsiából származó népszerű streaming szolgáltatások, például Iflix, HOOQ, Genflix és Viu.

Noha az indonéz sport streaming szolgáltatások szempontjából nincs sok lehetőség, a Délkelet-Ázsia számos országában és világszerte szerverekkel rendelkező VPN lehetővé teszi a Fox Sports Asia, a FuboTV, a DAZN és az ESPN kedvelt feloldását.. Érdemes azt is tudni, hogy a Netflix nem érhető el az összes indonéz internet-szolgáltatóval. Ezért a VPN használata lehetővé teszi az ilyen korlátozások megkerülését, és akár a Netflix USA, akár az Amazon Prime Video kedvelőinek nézését.

Használhatom-e egy ingyenes VPN-t az Indonézia IP-címének megszerzéséhez?

Indonéziában nincs sok ingyenes VPN szerverrel. Kutatásaink azt mutatták, hogy a legjobb VPN-eknek szerverek vannak tucatnyi országban a világ minden tájáról. Még akkor is, ha elég szerencsés, hogy Indonéziában szerverrel vagy kiszolgálókkal ingyenes VPN-t talál, valószínűleg lassú lesz. Azért mert az ingyenes VPN-k sok felhasználót vonzanak, és a kiszolgálók egyszerűen nem tudják kielégíteni a keresletet. Az ingyenes VPN-k megpróbálják ezt megoldani a sávszélesség korlátozásával, megnehezítve az adatfolyamot.

A streamingről beszélve, az ingyenes VPN-k által nyújtott teljesítmény általában gyenge, sok késéssel és pufferrel. Valójában, sok ingyenes VPN még nem képes feloldni a népszerű, földrajzilag korlátozott tartalmak, például a Netflix blokkolását.

Számos ingyenes VPN-felhasználó naplózza az Ön adatait, és harmadik félnek eladja, mások pedig rosszindulatú szoftvereket hordozhatnak. A tartalom blokkolása mellett az indonéz internetszolgáltatókról ismert, hogy nyilvántartást vezetnek az ügyfelek internethasználatáról. Mivel Indonéziáról ismert, hogy fokozottan cenzúrálja az internetet, egy ingyenes VPN nem garantálja az Ön személyes adatait. Használjon ingyenes VPN-t a saját felelősségére!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =