Hogyan szerezzünk IP-címet Malajziának 2020-ban

Hogyan lehet IP-címet szerezni Malajziában?

A VPN egyszerű módon nyújt malajziai IP-címet. Megmutatjuk, hogyan.

Tehát mi a VPN? Nos, a VPN vagy a „virtuális magánhálózat” egy olyan szolgáltatás, amely titkosítja az internetes forgalmat, és átirányítja egy VPN-kiszolgálón keresztül. Ennek során a VPN elrejti a valódi IP-címét és tartózkodási helyét, védi magánéletét az internetszolgáltatójától (ISP), a kormánytól és a snoopperektől. Ez azt jelenti, hogy a világ minden tájáról kiszolgálókhoz kapcsolódhat, és úgy böngészhet, mintha ezeken a helyeken lenne.

A mai online tartalom nagy része földrajzilag korlátozott. Ha csatlakozik egy malajziai szerverhez, feloldhatja a földrajzilag korlátozott malajziai webhelyek és szolgáltatások blokkolását, legyen az online bank vagy kedvenc hírportál. A malajziai TV-csatornák streamingjeit szintén lejátszhatja, és feloldhatja a streaming szolgáltatások, például a Iflix és Tonton nézni malajziai TV-műsorokat és filmeket. Röviden: egy VPN lehetővé teszi több online tartalom elérését és nagyobb online biztonságot.

Hogyan lehet IP-címet szerezni Malajziában?

A VPN-ket viszonylag könnyű beállítani, tehát ne aggódjon, ha még nem használta őket.

Az alábbiakban ismertetett lépéseket kell beszerezni egy Malajzia IP-címére:

 1. Válasszon VPN-t malajziai szerverrel - különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le a megfelelő alkalmazást vagy böngésző-bővítményt.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez Malajziában.
 4. Próbáljon meg csatlakozni Malajziában a földrajzilag korlátozott tartalomhoz. Most fel kell oldani.
 5. Élvezze a malajziai webhelyek és szolgáltatások korlátlan hozzáférését!

TIPP: HOGYAN INGYEN FELTÖLT VPN: Ha rövid időre van szüksége VPN-re, akkor az ön érdeke, hogy kihasználja az ExpressVPN 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Előlegként kell fizetnie, de a fizetés visszavonásra kerül, ha azt az első 30 napon belül igénylik. A „kérdéseket nem igénylő” irányelv érvényben van, így ez kockázatmentes lehetőség.

A VPN-k sokféleképpen különböznek, például a hálózat méretétől, a szerver sebességétől és a biztonsági szinttől. Ez a VPN kiválasztását kissé kihívást és időigényt jelent. Ezért végeztünk kutatást annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb VPN-t Malajzia IP-címének megszerzéséhez.

Noha e cikkben mélyebben megvizsgáljuk a különféle lehetőségeket, az alábbiakban röviden összefoglaljuk a legjobb VPN-k IP-cím megszerzéséhez Malajziában:

 1. ExpressVPN: Legfontosabb választásunk egy malajziai IP-cím megszerzéséhez. Nagy sebességű, megbízható kiszolgálók Malajziában, és feloldják a Netflix, az Iflix és a Tonton szolgáltatásait. Erős biztonsági funkciók és 24 órás, élő csevegő támogatás.
 2. NordVPN: A legjobb költségvetési lehetőség. Nagy sebességű kiszolgálók hálózata Malajziában és világszerte. Feloldja a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat, beleértve a Netflixet, az Iflixet és a Tontont. Rendkívül biztonságos a speciális kiszolgálók lehetőségeivel.
 3. CyberGhost: 10 szerver Malajziában. Gyors és biztonságos szolgáltatás naplók nélküli házirenddel. Legfeljebb 7 eszközön használható egyszerre.
 4. IPVanish: Gyors VPN szolgáltatás szerverrel Malajziában. Lehetővé teszi akár 10 egyidejű kapcsolatot és titkosítással biztosítva van.
 5. PrivateVPN: Gyors kiszolgálók Malajziában a Netflix, Iflix és még sok más streamingjéhez. Felhasználóbarát alkalmazások és névtelen regisztráció és fizetés.

A VPN-szolgáltatások nagy számban vannak jelen az interneten keresztül. De ez nem azt jelenti, hogy mind azonos szintű szolgáltatást kínálnak.

A VPN-knek figyelembe kell venniük a következő kritériumokat:

 • Gyors és megbízható szerver Malajziában
 • Szerverek hálózata szerte a világon
 • Oldja fel a földrajzilag korlátozott tartalmak, például a Netflix blokkolását
 • Erős biztonsági szolgáltatások, beleértve a titkosítást
 • Nincs bejelentkezési szabály a magánélet védelme érdekében
 • Ügyfélszolgálat élő chat funkcióval
 • Felhasználóbarát alkalmazások több platformon

A legjobb VPN-k IP-cím megszerzéséhez Malajziában

Kritériumaink alapján ezek a legjobb VPN-k malajziai IP-cím megszerzéséhez.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a lenyűgöző sebességet és az erős biztonságot ötvözi, így a malajziai IP-cím legfontosabb választása lehet. Az ExpressVPN-nek több mint 3000 szervere van 94 országban, ez az egyik legnagyobb VPN-hálózat a környéken. Mindent feloldhat a Netflix-től és az Amazon Prime Video-tól az Iflix-ig és a Tontonig, az ExpressVPN a tökéletes VPN streaminghez. Korlátlan sávszélesség fojtás nélkül garantálja a gyors, állandó sebességet, pufferolás és késés nélkül.

Egy másik dolog, amelyet különösen szeretünk az ExpressVPN kapcsán, az alkalmazások és a böngészőbővítmények széles választéka. Ezekben különösen könnyű navigálni, miközben csatlakozik egy szerverhez, vagy a beállítások módosítása nem lehet egyszerűbb. Annak ellenére, hogy ez a VPN felhasználóbarát jellegű, kiváló 24/7-es élő chat-támogatást kínál, ha szüksége van rá. Valójában, ha kétségei vannak ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, mindig kockázatmentesen kipróbálhatja, mivel 30 napos pénz-visszatérítési garanciát tartalmaz..

Végül, de nem utolsósorban, az ExpressVPN rendkívül biztonságos. Ennek oka az, hogy 256 bites AES titkosítást használ az adatok védelme érdekében. A DNS és az lPv6 szivárgás elleni védelmet nyújtva az ExpressVPN tartalmaz egy megszakító kapcsolót és megosztott alagútépítést. Az ExpressVPN nem tárol felhasználóinak azonosító naplóit, és a Brit Virgin-szigeteken található ahol nem vonatkoznak rá az adatmegőrzési törvények.

Az ExpressVPN alkalmazások a következőkhöz érhetők el: Windows, Mac, Android, iOS, Linux és útválasztók. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak.

Előnyök:

 • Szerverek 94 országban, beleértve Malajziát
 • A legtöbb földrajzilag korlátozott tartalom feloldása
 • Gyors és állandó sebesség a streaminghez
 • Széles körű felhasználóbarát alkalmazások és böngészőbővítmények
 • 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül
 • Erős biztonsági funkciók, beleértve a gyilkos kapcsolót

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a listán szereplő többi VPN-nél

MALÁZIA LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás. Gyors, megbízható és rendkívül biztonságos. Szerverek 94 országban, beleértve Malajziát. Feloldja a Netflix, az Inflix, a Tonton és egyéb lehetőségeket. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy kipróbálhatja az ExpressVPN-t.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN hat szerverrel rendelkezik Malajziában, és világszerte lenyűgöző 5000 szerverrel rendelkezik. A 61 ország szervereivel feloldhatja az összes földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását. Különösen, A NordVPN együttműködik a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer, valamint a malajziai streaming szolgáltatásokkal, például Iflix és Tonton.. A böngészés és a streaming sebessége nagyon jó, és az a tény, hogy oly sok szerver, azt jelenti, hogy szinte mindig megtalálja az igényeinek megfelelőt..

A könnyebb használat érdekében a NordVPN alkalmazásai rendkívül elérhetőek. Ha bármilyen probléma merül fel, a NordVPN 24 órás, 24 órás élő csevegési támogatást kínál, amelyet nagyon gyorsnak és hatékonynak találtunk. A NordVPN 256 bites AES titkosítást használ, és védelmet nyújt a DNS szivárgások ellen. Eltekintve a kill kapcsoló funkciótól, különféle speciális kiszolgálók közé tartozik az elhalványult szerverek, a dupla VPN és a dedikált IP. A NordVPN székhelye Panamában található, és nincs naplózási politikája.

A NordVPN alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android, iOS, Linux és Android TV számára. A böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Hatalmas 5000 szerver hálózat
 • Gyors sebesség a böngészéshez és a streaminghez
 • Feloldja a Netflix, az Iflix, a Tonton és egyéb lehetőségeket
 • Hozzáférhető alkalmazások és böngészőbővítmények
 • Biztonságos speciális kiszolgálókkal

Hátrányok:

 • Nincs alkalmazás az útválasztók számára

Versenyképes ár: A NordVPN több mint 5000 szerverrel rendelkezik, amelyek egy része Malajziában található. Feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video és az Iflix blokkolását. Erős általános biztonság, naplók nélküli házirenddel. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost 60 országban körülbelül 3500 szerverrel rendelkezik. Ugyanolyan lenyűgöző, A CyberGhost több szerverrel rendelkezik Malajziában, mint a legtöbb VPN a piacon (összesen 10). Amellett, hogy gyors, a CyberGhost szerverei konzisztensek, ami stresszmentessé teszi az streaming-t, csekély pufferolással vagy késéssel. A CyberGhost segítségével feloldhatja a streaming szolgáltatások blokkolását, beleértve a Netflix US és az Amazon Prime Video szolgáltatásokat. Úgy gondoljuk, hogy ez a VPN jó értéket képvisel, különös tekintettel arra, hogy akár hét eszközön is használhatja egyszerre.

Érdemes megjegyezni A CyberGhost kibővítette az alkalmazások és a böngészőbővítmények kínálatát, amelyek mindegyike szép és egyszerűen használható. Mint a legjobb VPN-ekhez hasonlóan, a CyberGhost ügyfélszolgálatot is kínál a rendelkezésre álló 24/7 élő csevegési funkcióval. Ez az egyik legbiztonságosabb VPN, amelyet használhat, a 256 bites AES titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem és az automatikus megszakító kapcsolónak köszönhetően. A Romániában székhellyel rendelkező CyberGhost szigorúan nem naplózási politikával rendelkezik, és ezzel védi az Ön személyes adatait.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows, Android, Mac és iOS, valamint az Android TV és az Amazon Fire Stick számára. A Chrome és a Firefox böngésző kiterjesztései szintén elérhetők, bár a Linux és az útválasztók kézi konfigurálást igényelnek.

Előnyök:

 • 10 szerver Malajziában és több mint 3500 világszerte
 • Legfeljebb 7 eszközön használható egyszerre
 • Jól megtervezett alkalmazások és böngészőbővítmények
 • Gyors és barátságos 24/7 élő chat-támogatás
 • Nagyon biztonságos titkosítással és naplózás nélküli házirenddel

Hátrányok:

 • Nincs alkalmazás Linuxhoz vagy útválasztókhoz
 • Nem mindig blokkolja néhány népszerű streaming szolgáltatás blokkolását

10 SZOLGÁLTATÓ MALÁZIABAN: A CyberGhost tíz szerverrel rendelkezik Malajziában és ezer világszerte. 24 órás, élő csevegő támogatás, titkosítással és naplózási politika nélkül biztonságos. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy amerikai székhelyű VPN, amely világszerte mintegy 1100 szerverrel rendelkezik 60 országban, beleértve Malajziát. A 2012-ben indult IPVanish megbízható megoldás, köszönhetően az általa kínált sebességnek és biztonságnak. Tesztelésünk során azt találtuk, hogy a sebességek meghaladják a streaminghez szükséges sebességeket. Az IPVanish valóban képes felszabadítani a népszerű malajziai streaming szolgáltatásokat, valamint a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video kedvelőit..

Az IPVanish gyors és barátságos ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely 24 órán keresztül és hét órás csevegésen elérhető. Az IPVanish akár 10 eszközön is használható egyszerre, ami egy másik nagy plusz, mivel a legtöbb VPN csak hat. Összességében az IPVanish által nyújtott biztonsági szint lenyűgöző. Nincs naplózási politikája, és 256 bites AES titkosítást használ. Védelem van a DNS-szivárgásokkal szemben, valamint egy megszakító kapcsolóval is, amely megakadályozza az adatok szivárogását, ha a VPN-kapcsolat bármilyen okból megszakad.

Az IPVanish elérhető Windows, Android, Mac, iOS és Amazon Fire TV rendszereken. A Linux és az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Gyors és megbízható szolgáltatás
 • Akár 10 egyidejű kapcsolat
 • Élő chat-támogatás elérhető a nap 24 órájában
 • Biztonságos titkosítással és naplók nélküli házirenddel

Hátrányok:

 • Nincs lehetőség Bitcoin / kriptovalutában történő fizetésre
 • Székhelye az USA-ban található

10 SZIMULTÁNIS KAPCSOLAT: Az IPVanish gyors kiszolgálókkal rendelkezik Malajziában, és akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Bár biztonságos, székhelye az USA-ban található. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN az egyik leggyorsabb VPN a piacon, ideálissá téve a kedvenc TV-műsorok és filmek streamingét Malajziából. Noha ez egy kisebb VPN-szolgáltatás, mintegy 100 szerverről, ezek 59 országban találhatók. Ez azt jelenti, hogy valószínűtlen, hogy problémái vannak a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásának kérdésében. A PrivateVPN tesztelése olyan streaming szolgáltatásokkal, mint a Netflix, pozitív volt, egyáltalán nem jelent késést vagy puffert..

Függetlenül attól, hogy VPN-t használ először, vagy tapasztaltabb VPN-felhasználó, értékelni fogja a PrivateVPN alkalmazásokat. Jól megtervezett és könnyen navigálható, mind egyszerű, mind fejlett menükkel rendelkeznek. A Svédországban székhellyel rendelkező PrivateVPN kijelenti, hogy nulla adatnaplózási politikája van. Mi több, akár név nélkül is feliratkozhat a PrivateVPN-re, és fizethet a Bitcoin-ban. További biztosítékok közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló.

A PrivateVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A Linux és az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • Nagy sebességű szerver streaminghez
 • Feloldja a Netflix, az Iflix és egyéb blokkolását
 • Az alkalmazásokat könnyű használni kezdőknek
 • Névtelen regisztráció és fizetés

Hátrányok:

 • Kevés alkalmazás és nincs böngészőbővítmény
 • Viszonylag kicsi szerverhálózat

Nagysebességű streaming: A PrivateVPN nagy sebességű VPN a Netflix, Iflix és Tonton streaminghez. Könnyen kezelhető és biztonságos, de egy kicsi kiszolgálóhálózattal. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

A VPN-ek legálisak Malajziában?

Igen, a VPN-ek legálisak Malajziában. Különösen arra ösztönözzük a VPN használatát Malajziában, hogy az országban online cenzúra létezik. VPN használatával feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalmak blokkolását és megóvhatja magánéletét internetszolgáltatójától és a kormánytól.

Miért van szükségem IP-címre Malajziában??

A Malajzia IP-címe lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott webhelyek és szolgáltatások feloldását Malajziából, tartózkodási helyétől függetlenül. Ezen felül egy nagy kiszolgálóhálózattal rendelkező VPN lehetővé teszi a blokkolt tartalmak elérését a világ minden tájáról. Például az Egyesült Államokban található kiszolgálókkal rendelkező VPN lehetővé teszi az olyan streaming szolgáltatások feloldását, mint például a Netflix és az Amazon Prime Video..

Ha Malajziában él, vagy nyaralni vagy munkába jön, a VPN-en keresztül Malajzia számára biztosított IP-cím megvédi a magánéletét. A Freedom House szerint, Malajzia internetes szabadsága csak „részben ingyenes”, és 2018-ban enyhe csökkenést szenvedett. Különösen a 2018. évi hamis hírekről szóló törvény bevezetése, amely szerint az internetes felhasználókat letartóztatják és üldözik az online beszéd miatt. Bármit lefedve a hírektől a képekig és felvételekig, a hamis hírtörvény bűncselekménynek tekinti az akár teljesen vagy részben hamis hírek birtoklását is..

2017-ben arról számoltak be, hogy a malajziai Kommunikációs és Multimédia Bizottság (MCMC) rendelkezik blokkolt több mint 5000 webhelyet. Míg ezek többsége pornóval, szerencsejátékokkal és kalózkodással kapcsolatos, mások hírportálok voltak, ideértve a Malajzia krónikája és A malajziai bennfentes. Az ilyen cenzúra a nemzetközi weboldalakra is kiterjedt, ideértve a Medium online kiadói platformját és a kiadványt is Asia Sentinel 2016 januárjában. Noha e korlátozások némelyikét azóta megszüntették, a VPN biztosítja, hogy bármikor elérhesse az ilyen webhelyeket.

Hogyan nézhetek malajziai TV-t külföldön VPN-sel?

Ha hiányzik kedvenc tévéműsoraiból Malajziából, a Malajzia legjobb VPN-jei minden bizonnyal segíthetnek. Ha csatlakozik egy malajziai szerverhez, akkor a világ bármely pontján malajziai TV-csatornákat nézhet. Ide tartozik a földfelszíni csatornák, például a TV3 tartalma. Mi több, a népszerű malajziai streaming szolgáltatásokat, köztük az Iflix-et és a Tontont is, streamingbe tudja helyezni.

Ehhez egyszerűen csatlakoznia kell egy VPN szerverhez Malajziában. Előfordulhat, hogy törölnie kell a böngészője cookie-jait, hogy a kérdéses webhely vagy szolgáltatás elfelejtse a valódi IP-címét. Ha átvált más országok, például az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság szervereire, akkor feloldhatja az olyan streaming szolgáltatások blokkolását is, mint a Netflix, a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video és az ESPN..

Használhatok egy ingyenes VPN-t IP-címhez Malajziában?

Sajnos nem sok ingyenes VPN rendelkezik szerverrel Malajziában. Sőt, azok, amelyek általában nagyon rossz minőségűek. Ennek oka az, hogy az ingyenes VPN-eknek sok felhasználója van, de nincs sok szerverük. A malajziai filmek és TV-műsorok streaming-je ezért sok pufferrel és késéssel bonyolult lehet. Mi több, az ingyenes VPN-ekkel kapcsolatos tapasztalataink megtanították nekünk, hogy gyakran nem tudják feloldni bizonyos földrajzilag korlátozott tartalmakat, például a Netflix és az Iflix.

Míg sokan ingyenes VPN-ket használnak a korlátozott tartalom feloldására, néhányan a VPN-ket próbálják biztonságosabbá tenni az interneten. Az ingyenes VPN-eket ritkán lehet biztonságosan használni, mivel gyakran hiányzik a biztonságos titkosítás és olyan funkciók, mint a kill kapcsoló. Ezek a funkciók különösen fontosak azok számára, akik VPN-t akarnak használni a torrenthoz.

Még rosszabb, Egyes ingyenes VPN-k tudatosan megsértik az Ön személyes adatait azáltal, hogy az Ön adatait és online tevékenységeit a legjobban licitáló részére értékesítik. Egyszerűen: néhány ingyenes VPN megközelítheti a legjobban fizetett VPN-ek minőségét.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Adblock
detector