Hogyan szerezzünk lengyel IP-címet

Hogyan szerezzünk IP címet Lengyelország számára

A „Virtuális magánhálózat” rövidítés alatt a VPN titkosítja az internetes forgalmat, és az általad választott szerveren továbbítja azt. Ez úgy néz ki, mintha egy másik helyről böngészné az internetet. Ennek előnye, hogy feloldhatja a webhelyek és szolgáltatások blokkolását olyan országokban, mint Lengyelország, az Egyesült Államok és Japán, mintha ezeken a helyeken lenne. A VPN arra is szolgál, hogy elrejtse valós IP-címét és tartózkodási helyét, ezáltal nagyobb online adatvédelmet biztosítva.

Hogyan szerezzünk IP címet Lengyelország számára

Néhány perc alatt az alábbi egyszerű lépésekkel kaphat IP-címet Lengyelország számára:

Hogyan szerezzünk lengyel IP-címet:

 1. Válasszon VPN-t kiszolgálókkal Lengyelországban – külön ajánljuk az ExpressVPN-t.
 2. Iratkozzon fel a VPN szolgáltatásra, és töltse le az operációs rendszerhez tartozó szoftvert.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és válassza ki a kiszolgálót Lengyelországban.
 4. Próbálja ki a földrajzilag korlátozott webhelyet vagy szolgáltatást. Most fel kell oldani.
 5. Ha továbbra is problémái vannak, próbálja meg törölni a böngészője cookie-jait. Érdemes lehet kipróbálni egy másik szervert. Alternatív megoldásként segítségért fordulhat a VPN ügyfélszolgálatához.

Áttekintjük Önt egy sor különféle VPN-en, amelyeket használhat, de itt található a legfontosabb VPN-ek összefoglalása egy lengyel IP-cím megszerzéséhez:

A legjobb VPN-k Lengyelország IP-címének megszerzéséhez

 1. ExpressVPN: Legfontosabb választásunk Lengyelország számára. Gyors és következetes kiszolgálók Lengyelországban és világszerte. Feloldja a Netflix szolgáltatást. Felhasználóbarát alkalmazások, hasznos 24 órás támogatás és erős biztonság.
 2. CyberGhost: A legjobb költségvetési lehetőség. 60 szerver Lengyelországban. Feloldja az USA Netflix és az Amazon Prime Video feloldását. Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre.
 3. NordVPN: 45 szerver Lengyelországban és több mint 5000 világszerte. Gyors, feloldja a Netflix programot, és biztonsági funkciókkal, beleértve a speciális kiszolgálókat, tele van.
 4. IPVanish: Gyors és akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Magas szintű biztonságot kínál naplómentes házirenddel.
 5. PrivateVPN: Nagyon gyors kiszolgálók a Netflix, az Amazon Prime és egyéb streaminghez. Névtelen regisztráció és akár 6 kapcsolat egyszerre.

[/ Ctech_content_w_bk]

Mi a legjobb VPN Lengyelország IP-címének megszerzéséhez?

A legtöbb VPN meglehetősen könnyen használható. A probléma az, hogy megtalálja azokat, amelyek biztosítják a szükséges sebességet és biztonságot. Szűkítettük a lehetőségeket azáltal, hogy csak a következő kritériumoknak megfelelő VPN-ket választottuk meg:

A legjobb VPN-ek kiválasztásának kritériumai Lengyelország IP-címének megszerzéséhez

 • Gyors és megbízható szerverek Lengyelországban
 • Szerverek hálózata szerte a világon
 • Erős biztonsági szolgáltatások, beleértve a titkosítást
 • Képes feloldani a streaming szolgáltatások, például a Netflix blokkolását
 • Hasznos ügyfélszolgálat, ideális esetben 24/7 élő csevegéssel
 • Könnyen használható alkalmazások asztali és mobil eszközökre egyaránt

A legjobb VPN-k Lengyelország IP-címének megszerzéséhez

Itt található a legjobb VPN-ek listája Lengyelország IP-címének megszerzéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a lengyel IP-címre vonatkozó legjobb VPN. Világszerte több mint 2000 szerverrel rendelkezik, és a hálózat az egyik legszélesebb körű, 94 országot lefedő, beleértve Lengyelországot. Az ExpressVPN szerverei ugyanolyan gyorsak és megbízhatók, mint sok. Tesztelésünk során a kapcsolatok ritkán estek le, és a nagy sebesség ideális streaminghez. Az ExpressVPN valóban az egyik legjobb streaming VPN, mivel feloldja a legnépszerűbb szolgáltatásokat, beleértve a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásokat..

Az ExpressVPN használata olyan egyszerű, mint a sok alkalmazás vagy böngészőbővítmény letöltése és telepítése, valamint a kiszolgáló kiválasztása. Az alkalmazások nagyon jól megtervezték, és ez megkönnyíti a navigációt és rugalmasságot. Azonban, ha problémát tapasztal, az ExpressVPN nagyon gyors és barátságos ügyfélszolgálatot kínál, amely 24 órán keresztül elérhető az élő csevegés funkción keresztül..

  A legjobb VPN-k a Steamhez (hogyan lehet megváltoztatni a régiót, és fel kell oldani a játékokat)

Egy másik terület, amelyben az ExpressVPN kiemelkedik, a biztonság. A VPN székhelye a Brit Virgin-szigetek. Az 5 és 14 szem közötti szövetségen kívül az ExpressVPN nem tartozik semmiféle kötelező adatmegőrzési törvény hatálya alá.. Függetlenül attól, hogy az ExpressVPN nem tárol azonosítható naplókat, így az Ön adatai privátak maradnak. Az ExpressVPN lehetővé teszi a biztonságos böngészést az interneten 256 bites AES titkosítás, DNS szivárgásvédelem, megszakító kapcsoló és megosztott alagút használatával..

Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Linux, Android, iOS és útválasztókhoz. A böngészőbővítmények letölthetők a Chrome és a Firefox számára. A kiválasztott konzolok és az intelligens TV-k az ExpressVPN MediaStreamer segítségével konfigurálhatók.

Előnyök:

 • Szerverek 94 országban, köztük Lengyelországban
 • Gyors és megbízható kapcsolat a böngészéshez és a streaminghez
 • Feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer és így tovább
 • 24/7 élő chat támogatás
 • Felhasználóbarát alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz
 • Rengeteg erős biztonsági funkció

Hátrányok:

 • Csak 3 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé

LENGYELORSZÁG LEGJOBB VPN: Gyors, megbízható és nagyon biztonságos. Feloldja a legtöbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflixet is, és kiváló ügyfélszolgálatot kínál. Kipróbálhatja kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat – 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost érdemes megfontolni egy lengyel IP-cím használatát. Azért mert lenyűgöző 60 szerverrel rendelkezik Lengyelországban. Összesen körülbelül 5700 szerverrel rendelkezik 90 országban, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférést világszerte. Ez magában foglalja a népszerű streaming szolgáltatásokat, például az US Netflix és az Amazon Prime Video. Azt találtuk, hogy a kiszolgálók gyorsak és 1080p felbontással képesek adatfolyamra pufferelés vagy késés nélkül. Legfeljebb hét egyidejű kapcsolat létesíthető a CyberGhost segítségével, lehetővé téve az összes eszköz biztonságát.

Ez a VPN 45 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál – jóval több, mint a legtöbb VPN-nél. Mint ilyen, rengeteg ideje lesz a CyberGhost tesztelésére. Az élő csevegés támogatása akkor is rendelkezésre áll, ha bármilyen kérdése van. A CyberGhost az egyik legbiztonságosabb VPN, amelyet használhat 256 bites AES titkosítással, DNS szivárgásvédelemmel és megszakító kapcsolóval, amely megvédi adatait a szivárgástól abban az esetben, ha a VPN kapcsolat leesik. A CyberGhost székhelye Romániában van, és nincs naplózási politikája.

A CyberGhost alkalmazások letölthetők Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Amazon Fire Stick esetén. A Chrome böngésző kiterjesztése szintén elérhető. A kiválasztott útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • 60 szerver Lengyelországban
 • Feloldja az USA Netflix és az Amazon Prime Video feloldását
 • 7 egyidejű csatlakozás
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Biztonságos VPN naplók nélküli házirenddel

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

BEST BUDGET VPN: Gyors sebességet, akár 7 egyidejű kapcsolatot és erős biztonságot kínál. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 45 szerverrel rendelkezik Lengyelországban és világszerte több mint 5200 szerverrel. Bármely VPN egyik legnagyobb hálózatával nagyszerű választás IP-címre Lengyelországban vagy akár olyan országokban, mint például az USA vagy Ausztrália.. Ami az NordVPN-t különbözteti meg, hogy következetesen megtalálja a módját a Netflix VPN-ellenes intézkedéseihez. Ezenkívül feloldhatja az Amazon Prime Video, a HBO Go és a Hulu blokkolását is. A kiszolgálók nagy száma kevesebb terhelést jelent, és ez látható a gyors kapcsolatokban.

A NordVPN alkalmazásának egyszerű elrendezése és tiszta kialakítása ideálissá teszi őket bárki számára, még az első VPN-felhasználók számára is. A szerver keresése és kiválasztása egyszerű, bár kétség esetén bármikor kapcsolatba léphet a NordVPN 24 órás ügyfélszolgálatával csevegéssel vagy e-mailen keresztül. A panamai székhellyel rendelkező NordVPN 256 bites AES titkosítást használ a magánélet védelme érdekében. Ez magában foglalja a DNS szivárgás elleni védelmet, a kill kapcsolót, és szigorúan nincs naplózás politikája. A speciális kiszolgálók, például a dupla VPN opció további biztonsági réteget kínál, ha szükséges.

  Hogyan állítson be VPN-t az intelligens TV-hez négy egyszerű lépésben

A NordVPN az alábbiakhoz kínál alkalmazásokat: Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. Az útválasztók manuális konfigurálást igényelnek.

Előnyök:

 • 45 szerver Lengyelországban és 5000+ világszerte
 • Feloldja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint például a Netflix
 • Rengeteg gyors szerver
 • 24 órás ügyfélszolgálat élő chat-en keresztül
 • Biztonságos titkosítással és speciális kiszolgálókkal

Hátrányok:

 • Nincs alkalmazás az útválasztók számára

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: kiváló értékű VPN-ről van szó. Feloldja a Netflix blokkolását, és 24 órás, élő chat-támogatást kínál. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy amerikai székhelyű VPN szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy akár 10 eszközt egyszerre csatlakoztasson – jóval több, mint a piacon lévő legtöbb VPN-nél. 60 országban 1100 szerverrel, köztük Lengyelországgal, az IPVanish jó értéket kínál. Az IPVanish által kínált sebességek elég gyorsak a HD streaminghez, és sok internetszolgáltatóval ellentétben az IPVanish korlátlan sávszélességet kínál, és nem fojtja a kapcsolatot.

Az IPVanish használatával feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását, beleértve az olyan streaming szolgáltatásokat, mint például a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video. A biztonság szempontjából az IPVanish 256 bites AES titkosítást használ, és DNS és lPv6 szivárgás elleni védelmet, valamint egy kill kapcsolót kínál.. A nulla forgalomnapló-házirend azt jelenti, hogy az IPVanish nem tárol adatokat arról, hogy mikor és hogyan használja az internetet.

Az IPVanish alkalmazásokat asztali (Windows és Mac) és mobil (Android és iOS), valamint Fire TV számára kínálnak. A Linux és az útválasztók manuálisan konfigurálhatók.

Előnyök:

 • Jó sebesség a HD streaminghez
 • Akár 10 egyidejű kapcsolat
 • Feloldja az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer használatát
 • Jó általános biztonság

Hátrányok:

 • Székhelye az Egyesült Államok, amely Öt Szem ország
 • Nincs lehetőség fizetésre a Bitcoinban

10 SZIMTUNÁLIS CSATLAKOZÁS: biztonságos és lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 10 eszközt is rögzítsen. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy gyors VPN szolgáltatás, amely 80–90 szerver hálózattal működik 59 országban, amelyek egyike Varsóban, Lengyelországban található. Kivételes sebesség mellett, A PrivateVPN képes feloldni a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat, amelyen valószínűleg találkozik. Ide tartozik a Netflix és az Amazon Prime Video. A streaming stresszmentes, abszolút pufferolással vagy látványosság nélkül. Sőt, a PrivateVPN lehetővé teszi akár 6 egyidejű kapcsolat létesítését.

Noha a PrivateVPN alkalmazások nagyon felhasználóbarátak, bármilyen problémája felveheti a kapcsolatot a PrivateVPN ügyfélszolgálatával. Bár az élő csevegés nem érhető el a nap 24 órájában, a felkínált támogatás általában gyors és nagyon hasznos. Ez a VPN szolgáltatás 256 bites AES titkosítást, a DNS és az lPv6 szivárgások elleni védelmet, valamint a kill kapcsolót kínál. A PrivateVPN székhelye Svédországban van, és nulla adatnaplózási politikával rendelkezik. Sőt, névtelenül feliratkozhat a PrivateVPN-re és fizethet a Bitcoin-ban.

A PrivateVPN alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez, míg a Linux és a kiválasztott útválasztók manuálisan konfigurálhatók.

Előnyök:

 • Nagyon gyors sebességű streaming
 • Feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video stb.
 • Akár 6 egyidejű csatlakozás
 • Regisztráljon névtelenül és fizessen a Bitcoin-ban

Hátrányok:

 • Viszonylag kis számú szerver
 • Az élő csevegési támogatás nem érhető el a nap 24 órájában
  Hogyan szerezzünk egy romániai IP-címet egy VPN segítségével

NAGY MINŐSÉGES SZAVÍTÁS: feloldja a Netflix szolgáltatást. Legfeljebb 6 eszközön használható egyszerre, és név nélkül regisztrálhat. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal – takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

A VPN-ek legálisak Lengyelországban?

A VPN-ek Lengyelországban legálisak, és az országban kevés korlátozás vonatkozik az internet-hozzáférésre. Mint ilyen, biztonságosan használhat VPN-t Lengyelországban a webhelyek és szolgáltatások eléréséhez külföldön. Ez rendkívül ajánlott, mivel a 2016 februárjában Lengyelországban elfogadták a szigorú felügyeleti törvényt, amely nagyobb jogokat biztosított a bűnüldöző szervek számára. Ebbe beletartozik a polgárok kommunikációjának figyelemmel kísérésére és a metaadatokhoz való bírósági végzés nélküli hozzáférésre való felhatalmazás. Ezenkívül a törvény előírja, hogy az internetszolgáltatók (ISP-k) minden évben naplókat tartsanak fenn minden felhasználónál.

Miért van szükségem Lengyelországból származó IP-címre??

A lengyelországi IP-cím lehetővé teszi a lengyel webhelyek és szolgáltatások elérését akkor is, ha Lengyelországon kívül tartózkodsz. Ez nagyon hasznos lehet, mivel sok webhely földrajzilag korlátozott, vagyis csak akkor érhető el máshova, ha a származási országban találja meg őket..

A Freedom House szerint a Freedom House szerint a Lengyelország szabadnak minősül, és a lengyel kormány nem korlátozza az internet-hozzáférést. azonban, a 2016 júniusában aláírt terrorizmusellenes törvény lehetővé teszi a Lengyel Belső Biztonsági Ügynökség (ABW) számára a webhelyek blokkolását amelyeket úgy ítélik meg, hogy veszélyeztetik a nemzetbiztonságot. Ezenkívül, ha az internetszolgáltatók megőrzik a metaadatokat, a lengyel állampolgárok magánéletét sérti.

Ha VPN-sel megszerez egy Lengyelország IP-címét, akkor nagyobb az adatvédelem és névtelenséggel böngészhet az interneten. Ön képes lesz megvédeni személyes adatait és tevékenységét az internetszolgáltató, a kormány és az online snoopers kedveltől.

Hogyan nézhetem meg a lengyel TV-t külföldön VPN segítségével?

A földrajzilag korlátozott tartalom minden formájában elérhető. Ez lehet egy szolgáltatás, például egy lengyel online bank vagy egy cikk egy lengyel hírportálon. A lengyel TV és a streaming szolgáltatások gyakran földrajzilag korlátozottak, ami azt jelenti, hogy nem nézheti meg őket Lengyelországon kívül – ha nincs VPN-je!

Amikor VPN-n keresztül csatlakozik egy lengyel szerverhez, úgy tűnik, hogy úgy néz ki, mintha Lengyelországból böngészne az internetet. Ezért feloldhatja a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását. Ha a tartalom továbbra is blokkolva van, próbálja meg törölni a böngészője cookie-jait, vagy csatlakozzon egy másik lengyel szerverhez.

Egy Lengyelország IP-címe lehetővé teszi a lengyel földfelszíni TV-csatornák, például a TVP és a Polsat, valamint a felzárkóztató TV-szolgáltatások (TVN Player, Ipla) tartalmak elérését. A legjobb VPN-k IP-címeket is biztosíthatnak Önnek, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot és Ausztráliát. Más országok szervereinek elérésével feloldhatja még a földrajzilag korlátozott tartalmak – például a Netflix, a BBC iPlayer és az ESPN – feloldását..

Használhatom-e egy ingyenes VPN-t az IP-cím Lengyelországhoz való beszerzéséhez?

Igen, használhat ingyenes VPN-t egy lengyel IP-cím beszerzéséhez. Nem valószínű azonban, hogy Lengyelországban sok ingyenes VPN-t talál szerverrel. Még akkor is, ha szerencséje van egy ingyenes VPN megtalálására, több okból javasoljuk azt. Az ingyenes VPN-k nem használatának elsődleges oka az alapvető biztonság hiánya. Legyen szó titkosításról, DNS szivárgás elleni védelemről vagy megszakítóról, ezek veszélyeztethetik az online adatvédelmet.

Az ingyenes VPN-ek ritkán rendelkeznek naplózás nélküli házirendekkel és ennek az az oka Néhányan naplózza az Ön adatait, és eladja azokat harmadik felek számára. Még azokat is, amelyek kijelentik, hogy nincsenek naplózási politikájuk, bizonyos fokú gyanúval kell kezelni. Végül is így vagy úgy kell pénzt keresniük! Ennek oka lehet hirdetés vagy baljóslóbb intézkedések, például a készülék rosszindulatú programokkal való megfertőzése. Ha értékeli online biztonságát, akkor egyszerűen nem kockáztatja, hogy érdemes vállalnia.

Végül, de nem utolsósorban, előadásokra jönünk. Az ingyenes VPN-k általában nagyon lassúak a magas felhasználói szám miatt a gyakran korlátozott számú kiszolgálón. Ha a Netflix streamingét tervezi, az ingyenes VPN-k alig kínálnak többet, mint a pufferelés és a késés. Valójában a legtöbb ingyenes VPN még az ilyen webhelyeken alkalmazott VPN-ellenes intézkedések miatt még a népszerű streaming szolgáltatásokat sem képes feloldni. A minőségi fizetett VPN gyors, felhasználóbarát, és személyes adatait bizalmasan kezeli.

Lásd még: Lengyelország legjobb VPN-je

Nicolas Raymond „Lengyel Grunge Zászlója”, a CC BY 2.0 alapján engedélyezett

About the author

Comments

 1. characters

  A VPN használata nagyon fontos az online adatvédelem szempontjából. A virtuális magánhálózat titkosítja az internetes forgalmat, és lehetővé teszi, hogy az általad választott szerveren keresztül böngéssz. Ez nagyon hasznos lehet olyan országokban, ahol blokkolják a webhelyeket és szolgáltatásokat. A lengyel IP-cím megszerzése is könnyű, csak válassz egy jó VPN-t, mint például az ExpressVPN, CyberGhost, NordVPN, IPVanish vagy a PrivateVPN. Ezek a VPN-ek gyorsak, megbízhatóak és biztonságosak. Használd őket bátran, hogy elrejtsd valós IP-címed és tartózkodási helyed, és élvezd az online szabadságot és adatvédelmet!

Comments are closed.