Hogyan szerezzünk német IP-címet

Hogyan szerezzünk német IP-címet

Számos oka van annak, hogy miért szeretne egy németországi IP-címmel szörfözni az interneten. A jelenleg külföldön élő állampolgárok szeretnék hozzáférni olyan banki szolgáltatásokhoz, mint például a Deutsche Bank vagy a Commerzbank. Más felhasználási esetek lehetnek például az ARD Mediathek vagy a Prosieben Video streaming médiaszolgáltatások feloldása.

A leggyorsabb, legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer a német IP-címmel történő élesítésre egy virtuális magánhálózat (VPN) használata.. A szoftver titkosítja az eszközre és onnan érkező összes forgalmat, és egy közvetítő kiszolgálón keresztül továbbítja azt. Ezért hamisíthatja a tartózkodási helyét, és úgy tűnik, hogy Németországból érkezik az internetre.

A német IP-cím beszerzésének lépései

 1. Az első dolog, amit meg kell tennie, regisztrálnia kell a VPN-t. A szoftver kiszolgálóhelyek széles skáláját nyitja meg. Választhat egy németországi közül, hogy úgy tűnik, hogy ott is az internetet használja. Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
 2. Regisztráljon a szolgáltatásra, és folytassa a VPN szoftver vagy alkalmazás letöltését.
 3. Törölje az összes sütiket, és indítsa újra az eszközt.
 4. Jelentkezzen be a VPN-szolgáltató alkalmazásba vagy asztali kliensbe.
 5. Kattintson egy szerver helyre Németországban. Miután a kapcsolat sikeresen létrejött, a német IP-cím birtokában lesz.

TIPP: HOGYAN SZABAD Fizető VPN-t kaphat: Tisztában vagyunk azzal, hogy egyesek rövid időn belül szeretnék megszerezni egy IP-címet Németországból, és ezért valószínűleg nem vesznek részt a piacon hosszú távú kötelezettségvállalás mellett. Ha külföldre utazik, és kevesebb mint egy hónapig van szüksége VPN-hozzáférésre, azt javasoljuk, hogy vegye igénybe az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját. Fizetnie kell az előzetes előfizetési költségeket, de a társaság teljes visszatérítést kínál, ha az első hónapban lemondják.

Ennek az irányelvnek a megsértése szinte nem létezik, így könnyen lélegezhet.

Még ha az Egyesült Államokban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában, Indiában, Szingapúrban, Thaiföldön vagy másutt tartózkodik, a VPN használata segíthet abban, hogy IP-címet szerezzen Németországból.

Ebben a cikkben megtanuljuk, hogyan lehet megszerezni egy német IP-címet és a legjobb VPN-ket, amelyeket erre a célra használhat.

Videó utasítások a német IP-cím megszerzéséhez

Itt ellenőrizheti a jelenlegi IP-címét és országát.

Mi a legjobb VPN egy német IP-cím megszerzéséhez?

A leghatékonyabb német IP-című VPN-ek listáját a következő tényezők szem előtt tartásával állítottuk össze:

 • Több szerverrel rendelkezik Németországban
 • A földrajzilag korlátozott tartalom feloldását feloldja
 • Merev titkosítási protokollokat tartalmaz
 • Alkalmazásokat biztosít Android és iOS rendszerekhez
 • Minimális forgalomnaplót tárol
 • Ár-érték arányt kínál

1. ExpressVPN

ExpressVPN2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az ExpressVPN kiemelkedő szolgáltatása miatt az ajánlott VPN-k listájának tetején helyezkedik el. Amikor feliratkozik, több mint 1500 nagysebességű szerverhelyet talál szerte a világon. Vannak olyan lehetőségek Németországban, amelyek Európában és Észak-Amerikában elterjedtebbek. Ez a szolgáltató ismert a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásának képességéről.

Az ExpressVPN katonai titkosítási protokollokat tartalmaz a sebesség veszélyeztetése nélkül. Kihasználja a 256 bites AES-CBC-t mint alapértelmezett titkosítási szabványt, valamint a HMAC hitelesítést és a tökéletes továbbító titkot. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, amelyet „hálózati zárnak” neveznek.

  Qubes, Whonix vagy Tails: melyik Linux disztróval kellene névtelen maradnod?

A vállalat nem tárol részletes forgalmi naplókat a szerverein. Ugyanakkor megőrzi a metaadatok egy darabját, de ennek célja a szolgáltatás minőségének javítása. Beépítették a Brit Virgin-szigetekbe, ami azt jelenti, hogy kívül esik az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság kormányzati hatóságainak joghatósága alá.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android és iOS számára.

OLVASÓ OLDAL: 3 hónap ingyenes az ExpressVPN éves tervével. Ide tartozik a 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszatérítési garancia, így teljes visszatérítést kaphat, ha elégedetlen a szolgáltatással..

Itt található az ExpressVPN részletes bemutatása.

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A NordVPN több mint egy évtizede működik a VPN-üzletben, és lehetővé teszi a felhasználók számára a kiszolgálók kiválasztását preferenciáik alapján, például dupla VPN, anti-DDoS és még sok más. Több mint 4000 szervert kínál 62 országban. A német szerver összesen 257.

A titkosítási szabványokat kiemelkedő szintűnek tekintik. A szolgáltatás alapértelmezés szerint a 256 bites AES protokollt használja, 2048 bites SSL kulcsokkal párosítva. A DNS szivárgásvédelem engedélyezve van. A NordVPN nem naplózza a személyes azonosításra alkalmas információkat, és egy teljesen logless VPN-szolgáltatás példája.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

Kedvezményes ajánlat: 75% -ot spórolhat meg a NordVPN hároméves üzletén, amely havi 3,99 dollárnak számít.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A CyberGhost költségvetéssel vonzza a kezdő felhasználókat. A szolgáltatás gyors, intuitív és folyamatosan bővülő kiszolgálóhelyek listájával rendelkezik. Az írás idején több mint 1700 szerver működik online, körülbelül 200 közülük Németországban található. Ha német tartalmat szeretne közvetíteni, a CyberGhost kiváló választás. A streaming mód kiválasztásával választhat a csatornák listájából, beleértve a német alapú 7TV, ARD és a ZDF Mediathek csatornákat. A kiválasztás után automatikusan csatlakozik a megfelelő szerverhez.

Az összes forgalmat alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítás biztosítja az OpenVPN protokollon, a tökéletes előremeneti titoktartással együtt. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza. A CyberGhost Romániában található, így nem vonatkozik semmiféle kötelező adatmegőrzési törvényre. Ez alátámasztja a felhasználói adatok nem tárolására vonatkozó belső politikát.

További biztonsági szolgáltatások közé tartozik a hirdetésgátló, a rosszindulatú programok elleni védelem és a követésgátló.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

KIZÁRÓ KEDVEZMÉNY: Takarítson meg több mint 70% -ot egy éves CyberGhost előfizetésnél.

Itt található a CyberGhost átfogó áttekintése.

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Az IPVanish kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik szeretnének élvezni az expressziós sebességet és a hardy titkosítási protokollokat. Több mint 1000 globális szervert kínál 60 országban. A német szerver összesen 57, és vannak lehetőségek a szomszédos országokban is.

A titkosítási szabványok legfelső szintűek. Az IPVanish alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előremeneti titoktartással. Az IPVanish nem tart nyilvántartást, kivéve akkor, ha egy fiókot regisztrálnak először. Ez tetszik az adatvédelmi képviselőknek.

Az IPVanish népszerű a Kodi felhasználók körében, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányítóval is használható a Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

  Útlevelek a sötét interneten: mennyit ér a tiéd?

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

KIZÁRÓLAG AZ ÖSSZEHASONLÍTÓ OLVASÓKHOZ: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish terveknél.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A PrivateVPN viszonylag újonnan érkezik a VPN-k világában, de elég biztos abban, hogy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál minden csomagra. Összesen 56 szerverhely található, köztük 3 Németországban. Ez egy kicsit alacsonyabb, mint a többi szolgáltató, amelyet ajánlottunk, de ennek mégis meg kell tennie a munkát. A Plus PrivateVPN híres a népszerű streaming szolgáltatások feloldásának képességéről.

Felhasználói áttekintésünkben ez a svédországi székhelyű szolgáltató csodálatosan végezte el a sebesség- és adatvédelmi teszteket. Ez azt jelenti, hogy határozottan megegyezik a listán szereplő többi szolgáltatóval.

A PrivateVPN az iparágban vezető 256 bites AES titkosítást használja, az OpenVPN protokoll tökéletes előremeneti titkosságával együtt. Internet kill kapcsolót is kínálnak. A szolgáltatás nem tárol felhasználói naplókat, így enyhíteni kellene az adatvédelmi szöggel kapcsolatos aggályokat.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

IDŐKÖZI AKCIÓ: Az Comparitech olvasók több mint 70% -ot spórolhatnak meg a PrivateVPN éves tervében, és 5 hónap ingyeneset kaphatnak.

Itt található a PrivateVPN áttekintése.

Használhatok egy ingyenes VPN-t egy német IP-cím megszerzéséhez?

Amikor feliratkozik egy VPN-re, biztosak lehet benne, hogy digitális lábnyoma rejtett és biztonságos. Ingyenes VPN-szolgáltatások léteznek az internetes interfészek között, és ezeket nagymértékben hirdetik a rendszerindítás céljából. De ezeknek a szolgáltatóknak nem lesznek olyan testreszabható lehetőségei, amelyek a fizetett szolgáltatások jellemzője.

Kiterjedt tesztelésünk során azt tapasztaltuk, hogy az ingyenes VPN-k csak kis kiszolgálókat kínálnak, gyenge titkosítási szabványokat tartalmaznak, sávszélesség-csökkentést végeznek, és bizonyos esetekben etikátlanul bányozzák az adatait, hogy harmadik fél hirdetőknek adják el őket.. Lehet, hogy szerencséje lesz, és csatlakozni tud egy német szerverhez, de tapasztalata határozottan nem lesz elegendő.

Az ilyen szolgáltatások nem jótékonysági szervezetek, és pénzt keresnek. Amikor ingyenesen kínálják terméküket, akkor tudnia kell, hogy biztosan van fogás. Néhányan elkíséri Önt a migrén kiváltó felugró hirdetésekkel, míg mások folyamatosan csalják Önt, hogy frissítsenek egy prémium (olvasott: fizetett) tervre. És a leg etikátlanabb nyomon követi böngészési előzményeit és eladja profilját a hirdetők számára.

Összességében az a legfontosabb, hogy néhány dollárt fektessen be és fizetett VPN szolgáltatást szerezzen. Nyugalmat fog adni neked.

Letöltöttem egy VPN-t. Mit tegyek tovább??

Miután elfoglalta a VPN szolgáltatást és feliratkozott, csak annyit kell tennie, hogy letölti az eszköz ügyfélszoftverét.

A telepítés befejezése után megnyithatja az alkalmazást, és bejelentkezhet a fiókjába. Böngésszen az elérhető szerverhelyek listáján, amíg meg nem találja a lehetőségeket Németország számára. Minden, a listán említett szolgáltató tartalmaz német szervereket. Egyes szolgáltatók csak az ország alapján választhatnak, míg mások a város helye alapján választhatnak.

A sikeres kapcsolatot általában egy zöld ikon jelzi a tálcán vagy egy VPN szimbólum az okostelefon képernyőjén. Most már anonim módon és német IP-címmel böngészhet az interneten, így hozzáférést biztosít a kívánt német tartalomhoz.

  Hogyan szerezzen spanyol IP-címet VPN-sel öt egyszerű lépésben

Miért van szükségem egy német IP-címre??

A Freedom House ügyvédi szerve „ingyenes” státuszt ad a német internetes környezetnek, megjegyezve, hogy „lehetséges és gyakori nyílt viták folynak az ellentmondásos fejleményekről, és az érintettek széles körét bevonják”. Hozzáteszi, hogy „az független bírósági rendszer játszik szerepet az intézkedések ellenőrzésében. a végrehajtó hatalom és a törvényhozás által. ”

A német állami hatóságok nem írnak elő blokkolókat a tartalomra, és nem gyakorolnak más internetszűrési formákat. Az internet cenzúrázatlan, ingyenes és mindenki számára elérhető. E szabály alól néhány kivétel a szerzői jogi törvények alkalmazása; a szerzői jogok által védett fájdalomcsillapítást az országban illegálisnak tekintik, és a YouTube is blokkolt néhány videót Németországban, hogy ne kerüljenek állami politikák alá..

Ha célja az ingyenes, korlátozás nélküli web elérése, akkor érdemes német IP-címet szerezni. Ez különösen hasznos lehet a netizens számára az olyan országokban, mint Irán, Kína és Oroszország, ahol az állami hatóságok éjjel-nappal dolgoznak a tartalom figyelésében és blokkolásában..

A külföldre utazó német lakosok számára a VPN segít megőrizni az otthoni helyi tartalmakat, például a DW, a Zattoo és a MySpass szolgáltatásait. Ez segít a legutóbbi Bundesliga mérkőzések közvetítésében is. Ha több német tartalmat keres, a Streema átfogó listát kínál az online német csatornákról. Egyesek szabadon továbbíthatják adatfolyamukat, mások megkövetelik, hogy felhasználónevével és jelszavával jelentkezzen be.

Német DNS szerver használata

Az Ön IP-címe csak egy módja annak, hogy a webhelyek meghatározzák a tényleges fizikai helyét. A DNS, vagy a Domain Name System hibrid nyilvántartásként működik, ahol a webneveket (tartományokat) IP-címekkel ellenőrzik. A földrajzilag korlátozott tartalom elérésekor a legtöbb webhely ellenőrzi, honnan származik a DNS-kérés. Fontos, hogy IP-címe és DNS-kiszolgálója ugyanabban az országban legyen (ebben az esetben Németországban). Ellenkező esetben a webhely vagy alkalmazás továbbra is blokkolja Önt.

A VPN-k, amelyeket ebben a cikkben ajánlottunk, gondoskodnak róla. A VPN-kiszolgálóval történő sikeres kapcsolat után a DNS-kéréseit ugyanazon a titkosított alagúton továbbítják. Ezek a szolgáltatók saját privát DNS-kiszolgálóikat üzemeltetik, így az Ön webes tevékenysége nem érhető el azáltal, hogy egyszerűen csak a DNS-kéréseket figyeljük.

Vannak példák olyan rossz VPN-szolgáltatásokra, amelyek a DNS-kéréseket a titkosított alagúton keresztül küldik el, majd a másik oldalon nyilvános DNS-szolgáltatást használnak. Ez azt jelenti, hogy a keresőmotorok nyomon követhetik a meglátogatott webhelyeket, ami veszélyezteti az adatvédelmet.

A legtöbb eszközön a DNS-kiszolgálók manuálisan is konfigurálhatók. Az OpenNIC meg tudja csinálni a trükköt az Ön számára; bizonyos országokban ingyenes DNS-kiszolgálókat kínál.

Milyen más módszerek a német IP-cím megszerzésére?

A rendkívül pénzeszközökkel küzdő felhasználók számára mindig letölthető a Tor böngésző. Ez a Tor projektből származik, amelynek célja a hálózatfelügyelet, valamint a bizalmas üzleti kapcsolatok és a magánélet megsértése elleni védelem.

A Tor böngésző ingyenes, és kifinomult titkosítási és névtelenségi szabványokat tartalmaz. Népszerű az újságírók, az emberi jogi aktivisták és a bejelentők körében, mivel lehetővé teszi számukra ingyenes identitásuk elrejtését..

A Tor azonban nem nagyszerű lehetőség, ha német IP-címet szeretne szerezni pénzügyi tranzakciók vagy video streaming céljából. A sebesség rendkívül hibás és lassú. Még mindig dönthet úgy, hogy német IP-címet szerez a Tor-tal, ha erre kíváncsi, és ez az útmutató részletesebben lebontja.

Egy másik lehetőség egy ingyenes proxyszerver bekapcsolása. Ez azonban hasonló ahhoz, ahogyan az ingyenes VPN-k működnek a letöltési korlátozásokkal és az óriási adatvédelmi irányelvekkel. A legtöbb streaming szolgáltató, mint például a Netflix, elkezdte blokkolni a proxykat, és nagy esélyük van arra, hogy egyébként nem úgy működnek, ahogy szeretnéd..

A legnagyobb probléma azonban az, hogy a proxykiszolgálók nem titkosítják a forgalmat úgy, ahogyan egy VPN, így hagyja magát érzékeltetni egy internetszolgáltató vagy más snooper online megfigyelésére. Maga a proxy szolgáltató szintén figyelemmel kísérheti online viselkedését.

About the author

Comments

 1. n a Perfect Forward Secrecy-t. Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál minden népszerű platformhoz, beleértve az Androidot, az iOS-t, a Windows-t, a Mac-et és a Linux-ot. Az alkalmazások intuitívak és könnyen használhatók. Az ExpressVPN minimális forgalomnaplót tárol, így biztos lehet benne, hogy adatai biztonságban vannak. Az ár-érték arány is kiváló, és a szolgáltató 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál. Összességében az ExpressVPN a legjobb választás, ha német IP-címet szeretne szerezni.

Comments are closed.