Hogyan szerezzünk ukrán IP-címet bármely országból VPN-sel

Hogyan lehet ukrán IP-címet szerezni?

Külföldre utazó ukrán állampolgárok vagy az ország iránt érdeklődők érdemes bizonyos helyzetekben ukrán IP-címet használni. Néhány általános használat az online banki szolgáltatásokba való bejelentkezés, a helyi televíziós műsorok és sportesemények streamingje, vagy más blokkolt webhelyek és alkalmazások elérése.. Magyarázunk néhány módszert az IP-cím Ukrajnából történő megszerzésére.

Számos streaming webhely, például az Inter, az ICTV és a TET, valamint a sport-, játék- és szerencsejáték-oldalak a tartózkodási helyük alapján korlátozzák a hozzáférést. Ez azt jelenti, hogy blokkolhatja a tartalom megtekintését, ha Ukrajnán kívül utazik vagy él.

E szolgáltatások letiltásának leghatékonyabb módja a virtuális magánhálózat (VPN) előfizetése. A VPN úgy működik, hogy az eszközre és az eszközről érkező összes forgalmat titkosítja, és egy közvetítő kiszolgálón továbbítja. Szerver kiválasztásával Ukrajnában, addig a helyi IP-cím lesz hozzárendelve, amíg a leválasztás gombra nem kattint.

Hogyan lehet ukrán IP-címet szerezni?

Ne aggódjon, ha új vagy a VPN-ek világában. Rendkívül könnyen beállíthatók és kezdhetők el. Csak kövesse az alábbi egyszerű lépéseket.

Így szerezhet be ukrán IP-címet:

 1. Válasszon egy olyan szolgáltatást, amely megfelel az Ön igényeinek (ajánlásaink az ExpressVPN).
 2. Amint az online űrlapok már nem elérhetőek, töltse le eszközéhez a natív szoftvert.
 3. Csatlakozás egy szerverhez Ukrajnában.
 4. Próbáljon meg hozzáférni a földrajzilag korlátozott ukrán tartalomhoz.
 5. Ha ez nem működik azonnal, akkor lehet, hogy ki kell ürítenie a gyorsítótárat és a sütiket, és meg kell próbálnia újra.

TIPP: HOGYAN INGYEN FELTÖLT VPN: Valószínű, hogy egy hónapig vagy annál rövidebb időre kíván VPN szolgáltatást. Tisztában vagyunk azzal, hogy a legjobb és legolcsóbb ügyletek általában akár egy évre szóló esetleges kötelezettségvállalásokat vonnak maguk után, esetleg többet is. Ha nem akarja elszedni a kiegészítő készpénzt, javasoljuk, hogy vegye igénybe az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját. Előzetes befizetést kell fizetnie, de az összes visszatérítési igényt a „kérdés nélküli kérdés” házirend figyelembe vételével dolgozzák fel. Még nem találkoztunk olyan esetekkel, amikor a vállalat nem teljesítette ezt az elkötelezettséget, tehát kockázatmentes.

A VPN-szolgáltatások rengeteg létezik az internetes interfészek között. De ne bízz abban, hogy mindegyik prémium terméket kínál.

Az alábbiakban bemutatott szolgáltatók részletes leírásait találja, de ha kevés ideje van, itt van a miénk az ukrán IP-cím megszerzéséhez a legjobb VPN-k listája:

 1. ExpressVPN: Az első számú választás az Ukrajna IP-címének megszerzéséhez! Gyors és megbízható hálózat, amely több mint 3000 szervert tartalmaz. Az alkalmazások biztonságosak és a kapcsolatok privát. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN: Költségvetés-szolgáltató, amely nem foglalkozik az adatvédelemmel vagy a biztonsággal. Rengeteg szerver közül választhat.
 3. CyberGhost: Nagy érték néhány gyors streaming szerverrel. Az alkalmazások kezdőbarát.
 4. IPVanish: Nehéz elhaladni ezen a szolgáltatónál, ha a Kodi-t használja a távirányító-barát alkalmazások streamingjéhez.
 5. PrivateVPN: A listán szereplő legkisebb és legújabb hálózat, de sebességgel és feloldó képességekkel pótolja.

Sok csúcskategóriás VPN-társaság kínál szervereket Ukrajnában. Ez függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a világon - Kanadában ülhet, és még mindig böngészhet az interneten Ukrajna IP-címével, ha szeretné. Mivel a forgalma titkosítva van, az nem olvasható minden snooper számára, beleértve a hackereket vagy az internetszolgáltatót (ISP)..

A legjobb VPN kiválasztásának kritériumai

 • Több szervert karbantart Ukrajnában
 • A földrajzilag korlátozott tartalom feloldása anélkül, hogy izzadtság lenne
 • Robusztus titkosítási protokollokat tartalmaz, így az adatok védettek
 • Alkalmazásokat biztosít Android, iOS, Windows és MacOS számára
 • Nem vezet nyilvántartást a felhasználói viselkedésről
 • Ár-érték arányt kínál

Mi a legjobb VPN az ukrán IP-cím megszerzéséhez?

Itt található a legjobb VPN-ek listája a piacon, amelyek segítségével ukrán IP-címet szerezhetnek a világ bármely pontjáról:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN megbízható és gyors, és alkalmazásai tiszta, minimalista felhasználói felülettel rendelkeznek. Jelenleg több mint 3000 nagysebességű szervert kínál az egész világon. Ukrajnában vannak kiszolgálók és vannak lehetőségek 93 másik országban szüksége lenne rájuk?.

Az ExpressVPN egyik kiemelkedő tulajdonsága a kiválóan képes felszabadítani a földrajzilag korlátozott tartalmakat, ideértve a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer, a Fox, a Sky és más tartalmakat is. Ez is elég gyors HD és 4K videóinak streamingéhez észrevehető késés nélkül.

Az ExpressVPN garantálja az Ön személyes adatait a katonai titkosítási protokollok kihasználásával. A 256 bites titkosítás, az Internet kill kapcsoló, a tökéletes előremeneti titoktartás és a DNS-szivárgások elleni védelem mind beletartozik.

Sőt, a társaság betartja azt az irányelvet, amely szerint nem tárol részletes felhasználói forgalmi naplókat. Ha elakad, a 24 órás ügyfélszolgálat segíthet. Akkor is lehetősége van fizetni a Bitcoin-on keresztül, ha úgy akarja.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android és iOS számára.

Előnyök:

 • Gyors sebesség
 • Erős biztonság
 • A tartalom feloldásának képessége
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok:

 • Drágább, mint a versengő szolgáltatások

UKRAJNA FELSŐ VÁLASZTÁSA: Az ExpressVPN világszínvonalú szolgáltatás, amely minden alkalommal elvégzi a munkát. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN a VPN-szolgáltatások egyik legszélesebb szerverhálózatával rendelkezik, több mint 5000 az egész világon. Ukrajnában nyolc van házigazda, tehát elegendő lehetőség van a helyi IP-cím megszerzésére. A szolgáltatás különösen alkalmas a HD videó streamingjére, és probléma nélkül feloldja a makacs földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokat, például a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video..

Sőt, az energiafelhasználók rájönnek, hogy a szolgáltatás kiválóan képes az egyéni szolgáltatások biztosítására. Ezek között szerepel egy kiszolgáló kiválasztása egy adott feladat, például a televíziós streaming, az ultra-biztonságos adatvédelem, az anti-DDoS és egyebek alapján. A 256 bites titkosítás, a hirdetés-blokkoló, a rosszindulatú programok elleni védelem, valamint a WebRTC, IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelem nem jelent kompromisszumot a biztonsági előírásokkal kapcsolatban. Az NordVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat, és a felhasználók fizethetnek a Bitcoin-nal a magánélet fenntartása érdekében. Az ügyfélszolgálat élő csevegéssel elérhető a nap 24 órájában.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Szilárd sebesség
 • Fejlett biztonsági szolgáltatások
 • A HD streaming szellő
 • Feloldja a sok streaming szolgáltatást

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazások kissé kínos kialakítása

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉG: A NordVPN prémium VPN-élményt kínál, nehéz áron. Szállításra kerül egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia is.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost működik Észak-Amerika a 3300 szervertől 60 országban, köztük 64 Ukrajnában. Rendkívül könnyű megismerni, mert az újszülöttek szem előtt tartásával készült. Ez a szolgáltató streaming és feloldó képességeiről ismert, és még egy speciális streaming opciót is biztosít az alkalmazásában. Lehetővé teszi, hogy hét eszköz egyszerre csatlakozzon, és csomó remek kiegészítőt tartalmaz, köztük egy hirdetésgátlót, a rosszindulatú programok elleni védelmet és a nyomkövetőellenes rendszert..

Az összes forgalmat alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítás biztosítja az OpenVPN protokollon. Tartalmaz egy állandóan bekapcsolt internetes kapcsolót, valamint a tökéletes előremeneti titkot. A társaság Romániában bejegyzett, ahol a törvények nem írják elő a VPN-szolgáltatók számára a felhasználói adatok tárolását, és a szolgáltatás nem tart naplót. Az élő csevegés éjjel-nappal elérhető.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Könnyen telepíthető és az induláshoz
 • Jó sebesség
 • Hardy választás a streaminghez

Hátrányok:

 • A fejlett szolgáltatások hiánya

FELHASZNÁLÓI BARÁTOS LEHETŐSÉG: A CyberGhost olcsó VPN-szolgáltatás, amely nem veszélyezteti a legmagasabb szintű szolgáltató alapvető biztonsági és adatvédelmi szolgáltatásait..

Itt található a mélyreható CyberGhost áttekintés.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish több mint 1300 szerverből álló globális hálózattal rendelkezik, köztük 4 Kijevben - Ukrajna fővárosában. A szolgáltatás gyors és magántulajdonú, és lehetővé teszi a HD videó bármilyen probléma nélküli streamingjét. Zökkenőmentesen működik több olyan streaming szolgáltatással, mint például a Netflix, a HBO Now és a Sling TV.

Az IPVanish 256 bites titkosítást használ, DNS és IPv6 szivárgás elleni védelmet, valamint internetes megszakítót biztosít. Nem naplózza személyesen azonosítható információkat, és a Kodi felhasználók kedvence, mivel lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányító-barát is azoknak a Kodi eszközöknek, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Mi több, Az IPVanish lehetővé teszi, hogy 10 eszköz egyszerre csatlakozzon ami e listán könnyen a legszélesebb körű elosztás. A Windows, MacOS, Android és iOS alkalmazásokat tartalmazza.

Előnyök:

 • Gyors, biztonságos kapcsolat
 • Számos egyidejű kapcsolat
 • Szigorú adatvédelmi politika

Hátrányok:

 • Nem zárja fel az összes streaming szolgáltatás blokkolását
 • Az anonim regisztráció nem engedélyezett

ALL-ROUNDER: Az IPVanish gyors és magántulajdonú, és bőségesen osztja el az egyidejű kapcsolatokat. Ez magában foglalja a 7 napos pénz-visszatérítési garanciát az összes csomaggal.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN a kiszolgálók helyének kisebb választéka van, mint a listán általunk ajánlott többi VPN-hez képest. De kiváló sebességeket, robusztus biztonságot és csúcsminőségű feloldási képességeket kínál.

Jelenleg 59 helyszínen alig 90 szerverrel rendelkezik, két szerver Ukrajnában található. 256 bites AES titkosítást használ, valamint az OpenVPN protokoll tökéletes előremeneti titkosságát. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza.

A streaming szolgáltatások feloldása a PrivateVPN erőteljes példája. Képes megakadályozni a földrajzi korlátozásokat a Netflix, a BBC iPlayer, az ITV Hub és még sok más számára. Bár az ügyfélszolgálat nem érhető el éjjel-nappal, ez továbbra is hasznos, és meg fogja végezni a munkát.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Nincsenek felhasználói naplók
 • Gyors, megbízható csatlakozások
 • Feloldó képességek

Hátrányok:

 • Kevesebb szerver, mint a többi szolgáltatónál
 • Nincs 24 órás élő chat

SOKOLDALÚ & HARDY: A PrivateVPN lenyűgöző újonc, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával alátámasztja a minőség iránti elkötelezettségét..

Itt található a PrivateVPN teljes áttekintése.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t az ukrán IP-cím megszerzéséhez?

Miközben az internet rejlik az ingyenes VPN lehetőségekkel, javasoljuk, hogy tartózkodjon azok használatától.

Igen, ezek a szolgáltatások csábítóak, mert regisztrálhat anélkül, hogy hitelkártya-adatait meghamisítaná, vagy ismétlődő havi fizetésekre iratkozna fel. Az ilyen szolgáltatások által nyújtott általános tapasztalatok azonban általában megbízhatatlanok és gyakran nem biztosítottak.

A legtöbb ingyenes VPN korlátozott számú kiszolgálóhellyel rendelkezik, Ukrajnában valószínűleg nem lesz. Legtöbbjüknek csak néhány választási lehetősége van, amelyek hihetetlenül gyenge titkosítási szabványokkal vannak biztosítva. Ráadásul az ingyenes VPN-k részt vesznek a sávszélesség csökkentésében, ha hálózati torlódások vannak (ez az a helyzet, amikor túl sok felhasználó próbál bejelentkezni egyszerre).

Néhány zavaró tény, amelyet figyelembe kell venni: néhány gátlástalan ingyenes VPN-szolgáltató volt elkapta a bányászati ​​felhasználói adatokat és eladta azokat harmadik fél hirdetőinek. Mások alapjárati sávszélességet használtak a botnet-seregek felépítéséhez. Ha a VPN-vel a tartalom közvetítése vagy a pénzügyi szolgáltatások biztonságos elérése a célja, akkor ezt nem fogja elérni egy ingyenes VPN választásával..

Összességében a legjobb, ha távol tartja magát az ingyenes VPN-től. Ha csak rövid időre van szüksége VPN-re, akkor a pénz-visszafizetési garancia előnyeivel ingyen kaphat legfelső szintű VPN-t. Ezen felül, még ha havonta is kell költenie néhány dollárt, akkor az megéri.

Használhatok egy VPN-t az ukrán TV online nézéséhez?

A VPN letöltésével és az IP-cím Ukrajnára váltásával az összes befogadott webhely és alkalmazás, azzal a feltételezéssel fog működni, hogy fizikailag az országban van..

Ezért elérhető lesz a helyi Netflix könyvtár, valamint olyan csatornák, mint az Inter, ICTV, TET, NTN és a Channel Ukraine. Egyes csatornák regisztrálását megkövetelheti, mielőtt hozzáférést biztosítanak az élő közvetítéshez. Ellenőrizze az egyes webhelyek tisztaságát.

Milyen webhelyeket blokkolnak Ukrajnában?

A Freedom House szerint Ukrajna online környezete továbbra is feszült marad, miután a hatóságok feloszlattak az oroszpárti tartalomnak. Több mint 200 olyan weboldal található, amelyek híreket, aktuális eseményeket és közösségi médiát fednek le, és amelyek nem engedik meg az ország hozzáférését. Kijev egyben a világ egyik legelterjedtebb városa, tehát ha Ukrajnában él, érdemes VPN-t szerezni magának..

Milyen más módszerek az ukrán IP-cím megszerzésére?

A VPN-szolgáltatásokon kívüli lehetősége van a Tor böngésző használatával manipulálni az IP-címet.

A Tor böngésző a Tor projekt terméke, amelynek célja a tömegmegfigyelés és a hálózati behatolás megfékezése. A Tor böngésző ingyenesen letölthető és használható, és kifinomult titkosítási és névtelenségi szabványokkal rendelkezik.

Noha az újságírók, az emberi jogi aktivisták és a bejelentők körében népszerű, nem úgy fejlesztették ki, hogy szem előtt tartsa az internetes adatfolyamot vagy a pénzügyi intézmények adatait. Sajnos ez azt jelenti A tor fájdalmasan lassú lehet és ez nem nagyszerű lehetőség, ha vissza akarsz térni, és HD-adatfolyamot nézel az egyik kedvenc műsorodból.

Egy másik lehetőség egy ingyenes proxy szerver kihasználása. Ugyanakkor nem teljesen különböznek a VPN-ek felszabadításáról abban az értelemben, hogy ők szintén adatkorlátozásokkal, kis helyválasztékkal és megkérdőjelezhető adatvédelmi irányelvekkel működnek..

Ráadásul a legtöbb streaming szolgáltató, mint például a Netflix, egy ideje blokkolja a proxykódok használatát, és valószínűtlen, hogy a kívánt eredményt elérik a kedvenc műsorainak és filmjeinek elérésekor. Ráadásul a proxykiszolgálók nem titkosítják a forgalmat úgy, ahogyan egy VPN. Csak a böngésző forgalmát titkosítják, így más alkalmazások nem védettek.

Lásd még: 5 legjobb VPN Ukrajnának  

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

Adblock
detector