Hogyan szerezzünk vietnami IP-címet

Hogyan lehet IP-címet szerezni Vietnamhoz?

A virtuális magánhálózat (VPN) a leggyorsabb és legegyszerűbb módja vietnami IP-cím megszerzéséhez, ha egy másik országban tartózkodik. A VPN úgy működik, hogy titkosítja a böngészőbe és onnan érkező forgalmat, és egy VPN-kiszolgálón továbbítja. Ez elrejti az Ön valós IP-címét és tartózkodási helyét, és ha csatlakozik vietnami szerverhez, akkor úgy néz ki, mintha Vietnamból böngészne.

Hogyan szerezzünk vietnami IP-címet

A vietnami IP-cím megszerzése gyorsabb és könnyebb, mint gondolnád! Nem számít a tartózkodási helyétől, a folyamat ugyanaz.

Így szerezhet be IP-címet Vietnamra:

 1. Válassza ki és iratkozzon fel VPN-szolgáltatással. Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, feltétlenül válassza ki az eszközéhez a megfelelő verziót.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy vietnami szerverhez (ha jelenleg Vietnamban tartózkodik, és hozzáférni szeretne az országban blokkolt tartalomhoz, akkor Vietnamon kívüli szervert kell választania).
 4. Próbálja ki a korlátozott webhelyet vagy szolgáltatást. Most fel kell oldani!
 5. Ha továbbra is problémái vannak, próbálja meg törölni a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Érdemes lehet megpróbálnia csatlakozni egy másik szerverhez.

TIPP: HOGYAN SZABAD SZABAD VPN-T kap

Egyes VPN-k megkövetelik, hogy legalább egy évre jelentkezzen be. A legjobb VPN-k azonban pénz-visszatérítési garanciákat kínálnak, így kockázatmentesen kipróbálhatják őket. Például az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. A regisztrációhoz be kell írnia a fizetési adatokat. Pénzét azonban az első 30 napban visszatérítjük, ha nem vagy elégedett.

Ha kevés az ideje, itt van egy összefoglaló A legjobb VPN-k listája a vietnami IP-cím megszerzéséhez:

 1. ExpressVPN: Legjobb választásunk az IP-cím megszerzéséhez Vietnamban! Gyors, megbízható sebesség. Kiváló alkalmazások, 24 órán keresztül elérhető támogatás, élő csevegésen keresztül, és feloldja a Netflix feloldását. Biztonságos titkosítással.
 2. NordVPN: Kiváló értékű VPN. 5700 szerver világszerte, ebből 10 Vietnamban található. Nem naplózott szolgáltatás, 24 órás támogatással, titkosítással és speciális kiszolgálókkal.
 3. CyberGhost: Erős mindennapos. 10 szerver Vietnamban és felhasználóbarát alkalmazások. Erős biztonság a naplózás nélküli politikával. Csatlakoztasson hét eszközt egyszerre.
 4. PrivateVPN: Gyors VPN vietnami TV streaminghez. Feloldja a Netflix szolgáltatást. Könnyen kezelhető szolgáltatás élő chat támogatással. Naplók nélküli és titkosító adatokkal biztonságos.
 5. Surfshark: Korlátlan egyidejű kapcsolat. Kezdőbarát alkalmazások, böngészőbővítmények és 24 órás támogatás. Nem naplózza a Netflix feloldását feloldó VPN-t.
 6. VyprVPN: Megvizsgálva annak bizonyítására, hogy nem vezet naplókat. Jó sebesség a böngészéshez és a streaminghez. Feloldja a Netflix feloldását, és 24 órás ügyfélszolgálatot kínál élő csevegésen keresztül.

Bár a vietnami IP-cím megszerzése egyszerű, a megfelelő VPN kiválasztása sokkal nagyobb kihívást jelenthet! Ennek oka az, hogy a VPN-ek nagyon sokféle minőségben változhatnak. Ezért sok kutatást végeztünk a lehetőségek szűkítése érdekében.

A legjobb VPN kiválasztásának kritériumai

 • Szerverek Vietnamban és világszerte
 • Gyors és megbízható csatlakozások az online streaminghez
 • Erős biztonsági szolgáltatások, beleértve a titkosítást
 • Nincs naplózása a személyes adataival vagy tevékenységeivel
 • Ügyfélszolgálat, lehetőleg élő chat funkcióval
 • Felhasználóbarát alkalmazások Windows, Android, Mac és iOS rendszerekhez

Mi a legjobb VPN egy vietnami IP-cím megszerzéséhez?

Itt található a legjobb VPN-k listája, amelyek Vietnamhoz IP-címet szereznek:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN az elsődleges választásunk, amikor Vietnam IP-címét szerezzük. 94 országban, beleértve Vietnamot is, több mint 3000 szerverrel könnyedén feloldhatja a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat találkozol. Ugyanolyan fontos, mint ez, a kínált szerverek minősége komolyan lenyűgöző. Számos ExpressVPN szervert teszteltünk nagyobb streaming szolgáltatásokon, mint például a Netflix, a Sky Go és az ESPN, és nagyon gyors és következetesnek találtuk őket..

A könnyű használat szempontjából az ExpressVPN vitathatatlanul a legjobb VPN a piacon. Különösen ajánljuk az ExpressVPN-t kezdőknek, felhasználóbarát alkalmazásai és a böngészőbővítmények rendelkezésre állása miatt. Az a tény, hogy az ExpressVPN számos különféle eszközt támogat, kiváló lehetőség a legtöbb felhasználó számára. Noha úgy gondoljuk, hogy imádni fogja ezt a VPN-t, 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, tehát egyáltalán nincs kockázat, ha kipróbálni szeretné..

A biztonság a VPN hihetetlenül fontos szempontja, különösen olyan országokban, ahol magas az online cenzúra, például Vietnam. Szerencsére az ExpressVPN kiemelkedik ezen a területen, 256 bites AES titkosítást, valamint DNS és IPv6 szivárgásvédelmet kínálva. Van egy kill kapcsoló is, amely csökkenti az eszköz forgalmát, és megakadályozza annak szivárogását az internetszolgáltatóhoz, ha a VPN-kapcsolat meghibásodik. Végül, de nem utolsósorban, az ExpressVPN nem tárol felhasználó azonosító naplókat, és a Brit Virgin-szigeteken található, ahol nincs adatmegőrzési törvény.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál a következőkhöz: Windows, Mac, Android, iOS, Linux és útválasztók. Böngészőbővítmények érhetők el a Chrome és a Firefox számára, míg az ExpressVPN MediaStreamer használható konzolokkal és intelligens tévékkel.

Előnyök:

 • Rengeteg gyors és megbízható szerver világszerte
 • Feloldja a legtöbb fő streaming szolgáltatást
 • Ideális kezdőknek, a könnyen használható alkalmazásoknak köszönhetően
 • Erős biztonsági ajánlat titkosítással és megszakítóval
 • Szintén kínál alkalmazásokat Linux és útválasztókhoz
 • 24 órás támogatás élő chat és e-mail útján

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb a VPN-ek közül

A VIETNAM LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legfontosabb ajánlásaink. Nagyon gyors és következetes kapcsolatok, felhasználóbarát alkalmazások és lenyűgöző biztonsági szolgáltatások. Csatlakoztasson akár öt eszközt egyszerre. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy kipróbálhatja az ExpressVPN-t.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egy másik nagyszerű választás, ha vietnami IP-címre van szüksége. Ennek oka az, hogy 10 szerverrel rendelkezik Vietnamban. Sőt, még inkább, hogy a teljes hálózat 5700 szerverből áll, amelyek 60 országban találhatók. Ez azt jelenti, hogy feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalmak blokkolását például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Japánban és természetesen Vietnamban. A legtöbb szerver, amelyhez csatlakoztunk a NordVPN tesztelésekor, gyors volt. Ez azért fontos, mert a NordVPN számos olyan streaming szolgáltatás feloldására képes, például Netflix, HBO Go és Hulu.

A kapcsolatok a NordVPN-en gyorsak és stabilak, és nagyon szeretjük az alkalmazások egyszerű használatát. A NordVPN különösen jó értékét az adja, hogy egyszerre akár hat készüléken is használható. Az NordVPN speciális kiszolgálókat kínál, ha még nagyobb biztonságot akar. Ezek nélkül is a NordVPN nagyon biztonságos, 256 bites AES titkosítással, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel és kill kapcsolóval rendelkezik. Mindezek a szolgáltatások a szigorú bejelentkezési szabályokkal kombinálva a magánélet védelmét szolgálják Vietnamban vagy bárhol másutt.

A NordVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Android, Mac, iOS, Linux és Android TV rendszerekhez. A Chrome és a Firefox böngészőbővítményeket is kínálnak.

Előnyök:

 • 10 szerver Vietnamban és 5700 világszerte 60 országban
 • Feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video, a Hulu és egyéb szolgáltatásokat
 • Gyors és stabil csatlakozások
 • Legfeljebb hat eszközön használható
 • A biztonsági funkciók, például a szigorú bejelentkezési szabályok védik az Ön személyes adatait

Hátrányok:

 • Néhány megbízhatatlan szerver

Legjobb érték VPN: A NordVPN kiváló ár-érték arányt kínál. Egy hatalmas 5700 szerver hálózat 60 országban, beleértve Vietnamot is. Feloldja a legtöbb régióhoz kötött webhely és szolgáltatás, például a Netflix használatát. 24 órás támogatás és szigorú bejelentkezési politika. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Vietnamban több szerverrel rendelkezik, mint a legtöbb VPN-nél, összesen 10-vel. Összességében ez a Románia-alapú VPN több ezer szerverrel rendelkezik 60 országban. Mint ilyen, a CyberGhost segítségével feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalmak blokkolását nem csak Vietnamban, hanem az egész világon. A CyberGhost által nyújtott szolgáltatás gyors és megbízható, korlátlan sávszélességgel és forgalommal. Valójában azt találtuk, hogy ez a VPN könnyen használható, mivel az alkalmazások intuitív és jól megtervezett.

Ha bármilyen problémával szembesül a CyberGhost használatával, ez 24 órás ügyfélszolgálatot kínál (beleértve az élő csevegést is), amelyet gyors válaszként találtunk és hasznosnak találtunk válaszokat. Egyidejűleg akár hét eszközön is csatlakozhat, ami a CyberGhost kiváló VPN-t jelent a családok számára. A Romániában található CyberGhost nem vonatkozik semmiféle kötelező adatmegőrzési törvényre. Függetlenül attól, hogy ez a VPN nem tárol azonosító naplókat, így az Ön személyes adatait védeni kell. Van még 256 bites AES titkosítás, védelem a DNS és az IPv6 szivárgások ellen, valamint a kill kapcsoló.

A CyberGhost alkalmazásokat kínál Windows, Android, Mac és iOS, valamint az Amazon Fire Stick számára. Vegye figyelembe, hogy a CyberGhost hozzáadásához Linuxhoz vagy útválasztójához manuális konfiguráció szükséges.

Előnyök:

 • 10 szerver Vietnamban és ezrek világszerte
 • Gyors és megbízható streaming
 • Jó ügyfélszolgálat 24/7 élő csevegéssel
 • Legfeljebb 7 eszközön használható
 • Szigorú bejelentkezési szabályzatával védi magánéletét

Hátrányok:

 • Nem blokkolja egyes streaming webhelyek blokkolását

ERŐS BIZTONSÁG: A CyberGhost egy másik nagyszerű lehetőség, amelyet fontolóra kell venni. Rengeteg szerver, gyors és konzisztens kapcsolatok, és magas szintű biztonság (szigorú bejelentkezési szabályok). Legfeljebb hét eszközön használható egyszerre. 24 órás élő chat-támogatást kínál. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy VPN-szolgáltató, amelynek hangsúlya a minőség, nem pedig a mennyiség. Noha kisebb, kb. 100 szerverrel rendelkező hálózattal rendelkezik, ezek 60 országban vannak elterjedve, beleértve Vietnamot. Ami a leginkább kiemelkedik a PrivateVPN-ben, a kínált nagyon gyors sebesség. Úgy találtuk, hogy ez a VPN ideális a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához, különösen az olyan streaming oldalak, mint a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer. A filmek és TV-műsorok streaming 1080p formátumban zavarta, késés és puffer nélkül.

Ezt a VPN-t akár hat eszközön is használhatja egyszerre, és az alkalmazások nagyon egyszerűen használhatók. A PrivateVPN lehetőséget kínál a lopakodó VPN aktiválására, a VPN-forgalom szokásos forgalomként elrejtése céljából. Úgy találtuk, hogy a PrivateVPN biztonságos VPN, amelyet használni lehet, mivel 256 bites AES titkosítást kínál. További biztonsági szolgáltatások a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem és a beépített megszakító kapcsoló. A PrivateVPN kijelenti, hogy nulla adat-naplózási politikával rendelkezik, védi az online adatvédelmet.

A PrivateVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Android és iOS rendszerekre kínálnak. A Linuxot és az útválasztókat manuálisan kell beállítani.

Előnyök:

 • Nagyon gyors szerversebesség
 • Feloldja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix és a BBC iPlayer
 • Kiváló alkalmazások asztali és mobil alkalmazásokhoz
 • Használja egyszerre akár hat eszközön
 • Biztonságos és nem tartja nyilván a felhasználókat

Hátrányok:

 • Kevesebb szerver, mint néhány VPN-nél
 • A csevegési támogatás nem érhető el a nap 24 órájában

GYors gyorsaságok: A PrivateVPN kiválóan alkalmas streaming webhelyek feloldására. Egy nagyon gyors VPN könnyen használható alkalmazásokkal. Élő csevegést támogat, távoli segítséget és telepítést nyújt. Csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre. Nincs naplózás és titkosítás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark Lehet, hogy újabb VPN-szolgáltatás, de a világ több mint 50 országában, beleértve Vietnamot is, kiszolgálókat kínál. Nem lesz gondod az összes eszköz biztonságos használatával, mert lehetővé teszi korlátlan számú eszköz csatlakoztatását egyszerre. Ez a VPN számos népszerű streaming szolgáltatással jól működik, beleértve a Netflix-et és a BBC iPlayer-t.

Noha a Surfshark könnyen használható és nagyon hozzáférhető, élő chat-támogatást kínál, amely elérhető a nap 24 órájában. Az alkalmazások és a böngészőbővítmények széles választéka mellett számos érdekes funkciót kínál, köztük egy hirdetésgátlót is. Az Ön adatait 256 bites AES titkosítás, DNS és IPv6 szivárgásvédelem, valamint egy kill kapcsoló biztosítja. Ezenkívül ez egy nem naplózott VPN, amelynek székhelye a Brit Virgin-szigetek.

A Surfshark a Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV alkalmazásokon keresztül használható. A böngészőbővítmények letölthetők a Chrome és a Firefox számára. A Linux és az útválasztók manuális telepítést igényelnek.

Előnyök:

 • Megbízható VPN szolgáltatás kiszolgálókkal legalább 50 országban, beleértve Vietnamot
 • Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt egyszerre
 • Felhasználóbarát alkalmazások és 24 órás ügyfélszolgálat
 • Segít anonim maradni a titkosítás és a naplózás elkerülése érdekében

Hátrányok:

 • Nincs a legnagyobb kiszolgálói hálózat (800 szerver)
 • Nem kínál Linux alkalmazás

MINDEN ESZKÖZ BIZTONSÁGA: A Surfshark lehetővé teszi az összes eszköz egyidejű csatlakoztatását. Szerverek tucat országban, beleértve Vietnamot. Feloldja a Netflix programot, és kiváló alkalmazásokat és böngészőbővítményeket kínál. 24 órás támogatási és naplózási politika. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

6. VyprVPN

VyprVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.VyprVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN A globális hálózat több mint 700 szerverrel rendelkezik, ideértve a vietnami Hanoit is. Ez megkönnyíti a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását, bárhol is legyen. Sikeresen fel tudtuk oldani a Netflix, az Amazon Prime Video és a Hulu feloldását, és jó sebességeket találtunk, pufferelés vagy késés nélkül. Tetszik, hogy a VyprVPN-nek nincs korlátozása vagy letöltési korlátja, és korlátlan szerverváltást kínál.

Ez a VPN szolgáltatás különféle operációs rendszerekhez tartozó alkalmazásokkal érkezik, és ezek viszonylag egyszerűen használhatók. Az interfész néhány kapcsolót tartalmaz, amelyek tartalmaznak egy kill kapcsolót és a rosszindulatú webhelyek blokkolásának lehetőségét. Ha bármilyen problémája merül fel, élő chat-támogatás áll rendelkezésre. A VyprVPN az egyik legbiztonságosabb VPN a piacon. Ezenkívül 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgás elleni védelmet és függetlenül ellenőrizték annak bizonyítása érdekében, hogy nem vezet naplókat.

A VyprVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Android és iOS rendszerekre kínálják. A Linux és az útválasztók manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • A kiszolgálók általában gyorsak és következetesek
 • Az alkalmazások könnyen kezelhetők
 • Az élő csevegés támogatása elérhető
 • Megvizsgálva azt mutatja, hogy nem tart naplót

Hátrányok:

 • Nincs alkalmazás Linuxhoz vagy útválasztókhoz
 • Kissé drágább

ERŐS KÖRNYEZET: A VyprVPN erős mindenoldalú. Szerverek tucat országban, beleértve Vietnamot. Feloldja a népszerű streaming webhelyek feloldását, és élő chat-támogatást kínál. Megvizsgálva annak igazolására, hogy nem tart nyilván a felhasználók naplóit. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használhatok egy ingyenes VPN-t vietnami IP-címhez?

Számos ingyenes VPN van szerverrel az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Japánban. Ugyanakkor nincs pontosan olyan választás, amikor Vietnamban ingyenes VPN-ekről van szó. Sőt, számos oka van annak, hogy miért nem ajánljuk ingyenes VPN-ket, függetlenül az országotól.

Először is, Az ingyenes VPN-k ritkán kínálnak kiszolgálókat Vietnamban. Valójában az ingyenes VPN-k általában kevesebb kiszolgálót kínálnak. Ha ezt a nagyszámú felhasználóval kombinálják, az ingyenes VPN-k gyakran rossz teljesítményt szenvednek. Valójában az ingyenes VPN-eknek általában adatkorlátozások és sávszélesség-korlátok vannak. Tehát ha TV-műsorok és filmek közvetítését tervezi, akkor egy ingyenes VPN valószínűleg sok késést, puffert és stresszt eredményez.!

Eltekintve a rossz teljesítménytől, Az ingyenes VPN-k nem védik az Ön személyes adatait ahogy kellene. Gyakran ez azért van, mert hiányoznak a fizetett VPN-ek alapvető biztonsági tulajdonságai, például a 256 bites AES titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló. Néhány ingyenes VPN azonban rosszindulatú programokat tartalmaz, amelyek szándékosan károsítják az online biztonságot. Bizonyos esetekben az ingyenes VPN-k naplót vezetnek az online tevékenységekről. Felkutathatják az Ön adatait, hogy spammel küldhessenek hirdetésekkel, vagy akár harmadik feleknek is eladhatják azokat.

Lásd még: A legjobb vietnami VPN-k

Miért van szükségem VPN-re Vietnamban??

Vietnam múltbeli internetes cenzúrával rendelkezik. Freedom House következetesen Vietnamot „Nem szabadnak” minősítette a Freedom of the Net-n. Ezenkívül a Határok nélküli Riporterek Vietnamot az Internet ellenségeként sorolták be. Ezen okok miatt rendkívül fontos, hogy egy VPN legyen Vietnamban tartózkodásakor, függetlenül attól, hogy tartósan ott lakik, vagy csak rövid ideig tartózkodik-e.

A minőségi VPN lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását a világ minden tájáról. Valójában a legjobb VPN lehetővé teszi a vietnami kormány által betiltott webhelyek feloldását, valamint a vietnami webhelyek és szolgáltatások elérését Vietnamon kívülről. Végül, a legjobb VPN-ek erős biztonsági jellemzői lehetővé teszik a biztonságos böngészést ingyenes vietnami Wi-Fi-en Vietnamban anélkül, hogy félne attól, hogy megtámadják őket..

Hogyan nézhetek meg vietnami TV-t külföldön VPN-sel?

Annak érdekében, hogy vietnami TV-t nézhessen Vietnamon kívül, VPN-t kell használnia és csatlakozzon egy vietnami szerverhez. Csatlakozás után feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalmak, például a vietnami TV és a streaming szolgáltatások blokkolását. Ügyeljen arra, hogy előzetesen törölje böngészője cookie-jait (ez biztosítja, hogy a meglátogatni kívánt webhely vagy szolgáltatás nem emlékszik a tényleges IP-címre).

A Vietnam IP-címe lehetővé teszi a Vietnam Television (VTV), a vietnami nemzeti televíziós műsorszolgáltató tartalmának elérését. Ide tartoznak olyan csatornák, mint a VTV1, V2V24 és a VTV7 Kids. Ezenkívül feloldhatja a vietnami streaming szolgáltatások, például a Phimmoi és a Zing TV blokkolását. Végül, egy olyan VPN, amelynek szerverei vannak más országokban, például az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, lehetővé teszi filmek és TV-műsorok közvetítését a Netflix USA-ban, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer segítségével..

A VPN-ek legálisak Vietnamban?

Míg a lakosok kiterjedt online cenzúrának vannak kitéve, a VPN-k használata Vietnamban legális. Valójában nagyon ajánlott! A vietnami kormány állításai szerint korlátozások vannak érvényben a lakosság obszcén tartalmaktól való védelme érdekében, bár bizonyítékok arra utalnak, hogy nagyon gyorsan képes megtorpodni mindazt, amelyet kormányellenesnek tart..

A tiltott tartalom Vietnamban gyakran politikai webhelyekből és blogokból áll. A vietnami hatóságok sikeresen törekedtek a Facebook-fiókok és a YouTube-videók eltávolítására is, amelyeket az állam szempontjából kritikusnak tekinttek. 2018. április és június között a vietnami független híroldalakat DDoS támadások sújtják.

Az Amnesty International bejelentett olyan eseteket, amikor internetes aktivistákat tartóztattak le online tevékenységükkel kapcsolatban. A legszembetűnőbb példa a blogger, Hoang Duc Binh, akit 14 év börtönre ítéltek a Formosa környezeti katasztrófája miatt. 2018. decemberében a vietnami kommunista párt bevezetett a Force 47-et, egy több mint 10 000 fős katonai egységet azzal a szándékkal, hogy a kritikusok szerint manipulálják az online tartalmat..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =

Adblock
detector