Hogyan telepíthetem az Ivacy VPN-t az Amazon Firestick-re

Hogyan telepíthetem az Ivacy VPN-t az Amazon Firestick-re

Az Ivacy nemrégiben az Amazon Fire TV készülékekre szabott alkalmazásának új verzióját indította el, ideértve az új Fire TV Cube-ot és a Fire TV Stick-t is. Most már megszerezheti ezt a nagyszerű VPN-t a Firestick-jén, hogy feloldja a földrajzilag zárolt videofolyamok blokkolását, és a megtekintési szokásait személyesebbé tegye.

Az Ivacy telepítése az Amazon Firestick-re a következőképpen állíthatja be:

 • Iratkozzon fel minden Ivacy-tervre (itt lehet kedvezményes áron fizetni), ha még nem rendelkezik ilyennel
 • Tól itthon képernyőn, menjen a nagyító ikonra a bal felső sarokban
 • Keresse meg az „Ivacy” kifejezést, és válassza az első megjelenő lehetőséget
 • Koppintson a sárgara Kap gombra kattintva letöltheti és telepítheti az Ivacy alkalmazást
 • Ha kész, kattintson újra a sárga gombra a következőhöz: Nyisd ki az alkalmazás
 • Jelentkezzen be Ivacy felhasználónevével és jelszavával, vagy használja a telefon Ivacy alkalmazását a QR-kód beolvasásához
 • Kattintson a sávra, amely azt mondja Automatikus válassza ki a szervert, majd kattintson a bekapcsológomb a kapcsolat inicializálásához
 • Kattintson a Ivacy kérésre a VPN-kapcsolat létrehozására rendben
 • Kapcsolatba lépettél! Most elhagyhatja az alkalmazást, és a VPN kapcsolatban marad a háttérben.

Próbáld ki kockázat nélkül: Minden Ivacy terveket 30 napos pénz-visszafizetési garancia garantálja, így kipróbálhatja kockázatmentesen..

Az Ivacy már régóta kedvelt a Kodi felhasználók körében, és megerősíthetjük, hogy működik az összes tesztelt kiegészítővel.

OLVASÓ OLDAL: Hatalmas árengedményt kap minden Ivacy VPN-csomaghoz, amelyet egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia garantál..

Lásd még: Hogyan telepíthetem a Kodi-t a Firestick-re

Ivacy VPN az Amazon Fire TV számára

Az Ivacy felszámolhat egy csomó streaming szolgáltatást, és kevesebbet fizet, mint a legtöbb VPN, így kiváló lehetőség azok számára, akik külföldről szeretnék hozzáférni a földrajzilag zárolt video stream-ekhez, de nem akarnak egy csomó pénzt felszabadítani egy újabb előfizetésért. Feloldhatja Netflix USA és BBC iPlayer, többek között. Lehet, hogy kapcsolatba kell lépnie az Ivacy élő csevegési támogatásával, hogy megkérdezze, mely szerverek működnek együtt egy adott streaming szolgáltatással.

A vállalat nem tárol naplókat arról, hogy mit tesz a VPN-sel. Az erős titkosítás biztosítja, hogy az eszközét elhagyó adatok harmadik személyek számára ne legyenek láthatóak. A sebességek gyorsak és konzisztensek, kiváló minőségű streamingre pufferolás nélkül.

Az illegális előfizetők egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathatnak. Az alkalmazások a Windows, a MacOS, az iOS és az Android számára is elérhetők.

Ivacy VPN régebbi Fire TV készülékekhez

Az első generációs Firestick és néhány más régebbi Fire TV valószínűleg egyáltalán nem kompatibilis a VPN-ekkel. Még ha az alkalmazást is csatlakoztatni akarja, akkor az nem marad kapcsolatban, ha más alkalmazásokra lép. Ha a PrivateVPN-t egy régebbi Fire TV-készülékkel kívánja használni, akkor van néhány lehetősége:

 • Állítson be VPN-védett wifi hotspotot. A legtöbb laptop képes wifi hotspotot közvetíteni a közeli eszközökre. Ha csatlakozik a VPN-hez a laptopon, minden eszköz, amely csatlakozik a hotspothoz, továbbítja az internetes forgalmat a VPN-kiszolgálón keresztül. Nézze meg a videót a VPN-védett hotspot beállításáról a Windows 10 rendszerben:
 • Konfigurálja a VPN-t egy wifi útválasztón. Néhány wifi-útválasztó VPN-eket futtathat, így minden hozzájuk csatlakoztatott eszköz átmegy a titkosított alagúton. Ez a folyamat az útválasztó firmware-jétől és a VPN-szolgáltatótól függően változhat. Ha az útválasztó firmware nem támogatja a VPN-ket, akkor valószínűleg kicserélheti valami működő eszközre, például a DD-WRT vagy a Tomato. Felhívjuk figyelmeztetését azonban arra, hogy az új eszköz firmware nem megfelelő telepítése - ezt a folyamatot „villogó” folyamatosan károsíthatja az eszközön. Legyen óvatos!

Ha ezek a lehetőségek nem kivitelezhetők az Ön számára, akkor valószínűleg a legjobb, ha frissíti Fire Fire készülékét egy újabb modellre.

Lásd még: A legjobb VPN-k az Amazon Fire Stick számára

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2

Adblock
detector