Hogyan telepíthetünk privát internet-hozzáférést (PIA) egy Firestick-re

Hogyan telepíthetünk privát internet-hozzáférést Firestick-re


A VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat, biztonságban tartva az internetszolgáltató (ISP), a kormány és a munkáltató kíváncsi szemétől. Ez nem csak növeli az adatvédelmet, csökkenti annak esélyét, hogy az internetszolgáltató fojtja a sebességet, ami különösen akkor hasznos, ha rendszeresen használja a Kodi-t a Firestick-on..

A VPN-knek azonban még egy jelentős előnye van: a képesség, hogy megrontja a tartózkodási helyét, és hozzáférjen a földrajzilag blokkolt szolgáltatásokhoz külföldről. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő VPN-sel a világ bármely pontjáról olyan platformokat használhat, mint a Netflix US, az ITV Hub és a Hulu..

Számos VPN jelenleg dedikált Firestick alkalmazásokat kínál, de a PIA nem tartozik ezek közé. Ennek ellenére a PIA telepítése egy Amazon Firestick vagy Fire TV-re viszonylag egyszerű és csak néhány percet vesz igénybe. Az alábbiakban felsoroltunk néhány kiváló minőségű lehetőséget is arra az esetre, ha VPN-t inkább hivatalos Firestick-alkalmazással szeretne használni.

Alternatív VPN-k dedikált Firestick alkalmazásokkal

Néhány előnye van annak, ha egy szolgáltatást saját Amazon Fire alkalmazással használunk. Először is garantáltan hibátlanul működnek az Amazon Firestick távirányítóval. Másodszor, ezek az alkalmazások automatikusan frissülnek, vagyis az alkalmazásod mindig készen áll a használatra, amikor erre van szüksége.

ExpressVPN az Amazon Firestick legfontosabb VPN-je. Ez egy gyors, biztonságos VPN, kivételes sebességgel és tartalom feloldó képességével, és egy perc alatt telepítheti közvetlenül az Amazon App Store-ból. Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia így kipróbálhatja a szolgáltatást kockázatmentesen. Ha elégedetlen, kérjük, felmondja a teljes visszatérítést.

IPVanish kiváló választás. Ez az olcsó VPN gyors sebességet, erős biztonsági funkciókat és naplózás nélküli házirendet kínál. Kevesebb streaming szolgáltatással működik, mint az ExpressVPN, de a könnyű alkalmazások és az erős adatvédelmi hitelesítő adatok népszerűvé teszik a Kodi-felhasználók körében. Az IPVanish 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Soha ne töltsön le APK-fájlokat harmadik fél webhelyeiről

Az alábbi oktatóanyagban a PIA-t az APK fájl használatával telepítjük. Ez megegyezik az Android által egy EXE fájllal a Windows rendszeren vagy egy APP fájlkal a Mac rendszeren. A PIA lehetővé teszi a felhasználók számára a hivatalos APK-fájl letöltését közvetlenül a weboldaláról és erősen javasoljuk, hogy sehol másutt ne szerezze be. Ezeket a fájlokat gyakran újracsomagolják rosszindulatú programokkal, és feltöltik azzal a céllal, hogy becsapják a gyanútlan felhasználókat a saját rendszerük megfertőzésébe..

Az ellenőrzés hiánya miatt a rosszindulatú APK-kat akár látszólag jó hírű webhelyeken is elhelyezhetik. Mint ilyen, a fájl biztonságának garantálásának egyetlen módja a VPN-szolgáltatótól való közvetlen beszerzés.

Hogyan telepíthetjük a PIA-t egy Amazon Firestick vagy Fire TV-re

Mielőtt elkezdenénk, van néhány dolog, amire szüksége van: egy második vagy harmadik generációs Firestick vagy Fire TV (bár megoldást kínálunk régebbi eszközökhöz tovább) és előfizetés a PIA-hoz. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így elkötelezheti magát, mielőtt elkötelezi magát..

1. lépés: Engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítését

tűzjel vpn ismeretlen források

Alapértelmezés szerint az Amazon Firestick alkalmazásokat csak az App Store-ból telepíthet. Mivel a PIA-nak nincs alkalmazásja a boltban, ezt meg kell változtatnunk. Ehhez csak kövesse az alábbi lépéseket:

 1. A kezdőképernyőn keresse meg a Beállítások opció a felső sávban.
 2. Ezután válassza a lehetőséget My Fire TV.
 3. Kattintson Alkalmazások ismeretlen forrásokból. Most azt kell mondania: „Be”.
 4. A főképernyőhöz való visszatéréshez nyomja meg a távirányítón lévő home gombot.

2. lépés: Telepítse a Downloader alkalmazást

Firestick vpn letöltő

Az APK-fájlok telepítésének legegyszerűbb módja a Downloader nevű alkalmazás használatával. Az alkalmazás telepítéséhez vagy tartsa lenyomva a mikrofon gombot a távvezérlőn, és mondja ki a „Downloader” lehetőséget, vagy keresse meg manuálisan a kezdőképernyő tetején található keresősáv segítségével. Amikor megtalálta az alkalmazást, kattintson a gombra Letöltés telepítéséhez.

3. lépés: Telepítse a privát internet-hozzáférést

Nyissa meg a Downloader alkalmazást. A jobb oldalon egy szövegbeviteli mező jelenik meg, tehát keresse meg és nyomja meg a távirányítón a középső gombot. Itt adjuk meg annak az APK-nak a címét, amelyet telepíteni szeretnénk, ezért írja be a következőket pontosan az ábra szerint, idézőjelek nélkül:

„Https://www.privateinternetaccess.com/installer/download_installer_android”

PIA a tűzoltóról - letöltő URL

Ezután kattintson a Megy gombot a képernyő alján. A fájl letöltését meg kell kezdeni, és miután befejezte, felkérést kell kapnia az alkalmazás engedélyeinek megerősítésére. kettyenés TELEPÍTÉS itt, és NYISD KI a következő megjelenő képernyőn.

A jó hír az, hogy a PIA Android-alkalmazás tökéletesen működik az Amazon Firestick távirányítójával. Ez azt jelenti, hogy azonnal elindíthatja további szoftverek nélkül. Jelentkezzen be a PIA felhasználónevével és jelszavával. Az alkalmazás hozzáférést kér a VPN-konfigurációkhoz, tehát kattintson az OK gombra rendben, és rendben ismét a következő oldalon.

PIA a tűzhelyen - a fő képernyőn

Most valóban elérheti a PIA alkalmazást. Mielőtt csatlakozna, javasoljuk, hogy engedélyezze a gyilkos kapcsolót és az adblokkolót a képernyő jobb oldalán. Önnek is rá kell kattintania Beállítások, görgessen lefelé a listán, és engedélyezze Csatlakozás induláskor így a VPN automatikusan csatlakozik, amikor bekapcsolja a Firestick-et.

Ha készen áll, térjen vissza a bal oldali oldalra, válassza ki a használni kívánt szervert, nyomja meg a távirányítót, és kattintson a gombra a VPN-hez való csatlakozáshoz..

Hogyan érhető el a földrajzilag blokkolt szolgáltatások külföldön VPN-sel

Most, hogy alkalmazásod megfelelően van beállítva, nagyon könnyű feloldni a földrajzilag korlátozott platformok feloldását külföldön.

 1. Döntse el, melyik streaming szolgáltatást szeretné használni.
 2. Jelentkezzen be a VPN alkalmazásba.
 3. Csatlakozzon a megfelelő helyen található szerverhez. Például egy brit szervert használ fel az ITV Hub feloldásához, vagy egy amerikai kiszolgálót a Netflix USA feloldásához..
 4. Próbálja meg streaming tartalmat a választott platformon. Töltse fel probléma nélkül, de ha nem, akkor vegye fel a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával, hogy megtudja, vannak-e olyan kiszolgálók, amelyeket használni kell.

Hogyan lehet manuálisan frissíteni a PIA-t egy Amazon Firestick-en

Az Amazon Fire készülékei csak az alkalmazásboltban elérhető alkalmazások automatikus frissítését biztosítják. Mint ilyen, manuálisan frissítenie kell a PIA-alkalmazást. Szerencsére ez egy gyors és egyszerű folyamat.

A PIA frissítéséhez a Firestick eszközön csak írja be az APK fájl linkjét a Downloader alkalmazásba, mintha újra telepítené. Az egyetlen különbség az, hogy ezúttal látni fog egy frissítés gomb helyett egy Telepítés egy. Erre kattintva telepítheti a Privát Internet hozzáférés legfrissebb verzióját. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a webhelyet, hogy lássa-e új frissítéseket.

Használhatok VPN-t az első generációs Firestick-én?

Az első generációs tűzoltók nem támogatják a VPN-alagút kialakítását, és mint ilyen, közvetlenül nem telepíthetnek VPN-alkalmazást rájuk. Szóval hogyan lehet megtudni, hogy első generációs készüléket használ-e vagy sem? Keresse meg az FCC azonosítót a hátoldalán: ha ez 2ABDU-0509, akkor van egy első generációs Firestick.

Bizonyos esetekben továbbra is biztonságosan folytathatja a streaming szolgáltatást, ha VPN-t telepít az útválasztóra. Ez kissé bonyolultabb, de automatikusan titkosítja és megvédi a hálózat minden eszközére érkező és onnan érkező forgalmat. A privát Internet hozzáférésnek még lépésről lépésre van útmutatása a szolgáltatás telepítéséhez a Tomato és a DD-WRT útválasztókon.

Miért nem működik megfelelően a VPN??

Problémái vannak a VPN-alkalmazással? Ha nem csatlakozik, vagy nehezen tudja felszabadítani egy adott streaming szolgáltatás feloldását, akkor a Firestick gyorsítótárának ürítésével megoldhatja a problémát. Ez nagyon egyszerű és csak egy percet vesz igénybe:

 1. Választ Beállítások a főképernyő navigációs sávján.
 2. Kattintson Alkalmazások, azután Telepített alkalmazások kezelése.
 3. Keresse meg VPN-alkalmazását (például PIA) a telepített programok listájában.
 4. Kattints a Force Stop és Tiszta gyorsítótár gombok.
 5. Indítsa újra a VPN alkalmazást, és ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 73