Hogyan telepítsük a CyberGhost szoftvert az Amazon Fire Stick vagy Fire TV-re

A CyberGhost telepítése az Amazon Fire Stick vagy Fire TV-re (2)A CyberGhost az egyik legjobb VPN-eszköz a videó streamingjéhez és a földrajzilag zárolt tartalom feloldásához, és csak javult az alkalmazás megjelenésével az Amazon Fire TV számára. Az alkalmazás telepíthető bármilyen legújabb Fire TV eszközre, ideértve a második generációs vagy későbbi Fire TV botokat és a Fire TV Cube-ot. Még ennél is jobb jelenleg több mint 70% -kal kedvezményes.

A következőképpen telepítheti a CyberGhost-t néhány perc alatt a Fire TV-re:

  1. Tól itthon képernyőn, menjen a nagyító ikonra hogy megjelenjen a keresősáv.
  2. Keresése CyberGhost és kattintson a „CyberGhost VPN” első eredményére
  3. Kattintson a sárgara Kap gombra a CyberGhost alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez
  4. A telepítés befejezése után a Get gombra vált Nyisd ki. Kattintson ismét az alkalmazás elindításához
  5. Egyetért a szolgáltatási feltételekhez, és lehetővé teszi a VPN-hozzáférést. A rendszer felkéri a CyberGhost VPN-kapcsolat létrehozására. választ rendben.
  6. Írja be a CyberGhost fiók felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson az OK gombra Belépés
  7. Kattints a csúszka kapcsolat indításához automatikusan kiválasztott szerverhez, vagy válasszon ki egy kiszolgálót az alábbi legördülő menüből.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg több mint 70% -ot a Cyberghost 1 éves tervével kapcsolatban. És részesüljön a 6 hónap extra ingyen.

Vegye figyelembe, hogy ha a CyberGhost-t más készülékeken is használja, akkor egy eszközhöz legfeljebb hét eszköz regisztrálható. Ha megpróbálja túllépni ezt a korlátot, akkor egy képernyőre kerül, amely lehetővé teszi az összes többi eszköz eltávolítását a fiókjából.

Ez nem állandó, és bármikor felvehet vagy eltávolíthat eszközöket. Ha azonban nem akarja elindítani az összes többi eszközt a CyberGhost szolgáltatásból, akkor azokat egyenként eltávolíthatja, ha bejelentkezik a webhelyen a fiókja irányítópultjába egy számítógépről vagy okostelefonról.

CyberGhost az Amazon Fire TV-hez

Cyberghost amazonfs

A CyberGhost egy fantasztikus VPN, amely szuper könnyűvé teszi a kedvenc streaming video-források feloldását. A CyberGhost feloldhatja az USA Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu és az Amazon Prime Video blokkolását. Nagyon jól működik a Kodi-lal is, amely párosul az Amazon Fire eszközökkel.

A CyberGhost szigorú bejelentkezési szabályokat tart fenn, és az egyetlen VPN, amely tökéletes pontszámot szerez a legújabb VPN biztonsági felmérésünk során. A sebességek nagyok, elég sávszélességűek ahhoz, hogy pufferolás nélkül kiváló minőségű adatfolyamot biztosítsanak.

A CyberGhost alkalmazások Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekre is elérhetők.

CyberGhost régebbi Fire TV készülékekhez

Ha régebbi Fire készüléket használ, például egy első generációs Firestick-et, akkor a CyberGhost alkalmazás nem fog működni az Ön számára. Ebben az esetben konfigurálnia kell a VPN-t a wifi útválasztón, vagy VPN-védett virtuális útválasztót kell beállítania egy laptopon.

A VPN konfigurálása az útválasztón a router típusától és a firmware-től függően nagyon eltérő lehet. Előfordulhat, hogy az útválasztó firmware alapértelmezés szerint nem támogatja a VPN-ket, ezért lehet, hogy a firmware-t egy olyan nyílt forrású alternatívára kell cserélnie, mint például a Tomato vagy a DD-WRT. Legyen óvatos, ha ezen az úton halad, mivel a firmware helyett egy „villogó” folyamat hívja véglegesen rongálódni az útválasztót, ha nem helyesen hajtja végre..

A virtuális wifi-útválasztó beállítása kevésbé kockázatos és könnyebb, de ehhez kéznél van egy laptop. Nézze meg az alábbi videót, hogy megtudja, hogyan kell ezt csinálni Windows rendszeren:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 20 =

Adblock
detector