Hogyan telepítsük a Hotspot Shield-t az Amazon Fire Stick-re 2 perc alatt

Hogyan telepítsük a Hotspot Shield-t az Amazon Firestick-re 2 perc alatt

Hotspot pajzs kiadott egy alkalmazást, amely kifejezetten a Fire TV eszközökhöz tartozik, beleértve a Fire Stick és a Fire TV Cube-t. Most már élvezheti a Hotspot Shield VPN előnyeit a Firestick alkalmazásban, ideértve a régiókkal zárolt videofolyamok feloldását és a megtekintési tevékenységek magánéletének megőrzését. A Hotspot Shield for Fire OS beszerzése mindössze néhány percig tart, és megmutatjuk, hogyan.

Vegye figyelembe, hogy ha van egy első generációs Firestick, akkor a Fire TV Hotspot Shield alkalmazás nem fog működni. Szüksége lesz egy második generációs vagy újabb eszközre a VPN használatához a Firestick-en. Sajnos a Hotspot Shield jelenleg nem támogatja a wifi útválasztókat, ezért kevés alternatíva áll az első generációs Firestick tulajdonosai számára. Érdemes lehet ehelyett ExpressVPN vagy NordVPN, amelyek mindkettő útválasztó támogatást kínál.

Az alábbi oktatóanyag feltételezi, hogy már rendelkezik aktív Hotspot Shield fiókkal és előfizetéssel.

Még nincs Hotspot pajzs? Takarítson meg több mint 70% -ot a 3 éves tervvel (ide tartozik a 45 napos pénz-visszafizetési garancia is).

A Hotspot Shield telepítése a Firestick-re 2 perc alatt

Az új Hotspot Shield alkalmazás a Firestick-hez közvetlenül az Amazon-tól érhető el, ami megkönnyíti a telepítést. Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket az új Hotspot Shield alkalmazás telepítéséhez a Firestick-re.

A Hotspot Shield for Firestick telepítéséhez a következőképpen járhat el:

  1. Kapcsolja be a Fire TV készülékeket, és a kezdőképernyőn ugorjon a nagyító ikonra a bal felső sarokban, hogy megjelenjen a keresősáv.hotspot pajzs tűz tv 1
  2. Keresse meg a „Hotspot Shield” kifejezést, és válassza ki az első eredményt a Pango fejlesztőből.hotspot pajzs tűz tv 2
  3. Kattintson a sárgara Kap gombra az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez.hotspot pajzs tűz tv 3
  4. A telepítés befejezése után kattintson ismét a sárga gombra a következőhöz: Nyisd ki az alkalmazás. Ezután a Kezdőképernyőn elérheti az alkalmazást.
  5. Az alkalmazás első alkalommal történő futtatásakor a rendszer kéri, hogy aktiválja azt egy másik eszközre történő bejelentkezéskor. Szkennelje be a QR-kódot, vagy írjon be egy másik eszköz, például laptop vagy okostelefon segítségével a Fire TV-n megjelenő URL-t.hotspot pajzs tűz tv 4
  6. A második eszközön jelentkezzen be a Hotspot Shield e-mail címével és jelszavával. A bejelentkezés után a Firestick alkalmazás aktiválódik, és a Hotspot Shield fő felületére irányítja.hotspot pajzs tűz tv leválasztva
  7. Innentől a csatlakozáshoz vagy a kiválasztáshoz kattintson a be / ki ikonra Helyszínek csatlakozni egy kiszolgálóhoz egy adott helyen.hotspot pajzs tűz tv helyszíneken
  8. Miután csatlakozik, ennyi! Ha elhagyja az alkalmazást, a VPN kapcsolatban marad a háttérben.hotspot pajzs tűz tv csatlakoztatva

Bármikor leválaszthatja a kapcsolatot, ha visszatér az alkalmazáshoz, és kattint a be / ki gombra.

A felzárkózott tartalom feloldása a Firestick segítségével a HSS használatával

Most, hogy a Hotspot Shield készen áll és fut a Firestick-jén, felhasználhatja az összes különféle régióhoz tartozó videó külföldről történő streamingjére. Ide tartozik a Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu és az Amazon Prime Video.

E szolgáltatások mindegyike régióra vonatkozik, vagyis tartalmuk egésze vagy egy része csak bizonyos országok felhasználói számára elérhető. Az országot az eszköz IP-címe alapján határozzák meg - egy egyedi szám- és tizedesorozat, amelyet az eszköz azonosításához és az interneten történő kommunikációhoz használnak.

A VPN titkosítja az internetkapcsolatot, és egy másik helyre közvetítő kiszolgálón továbbítja. Bár a streaming szolgáltatások sokféle kijátszási eszközré váltak, a Hotspot Shield az IP-cím megváltoztatásával megkerüli a régió korlátozásait.

Csak csatlakozzon annak a szervernek a helyéhez, amely megfelel a megtekinteni kívánt streaming szolgáltatásnak. A streaming szolgáltatás csak a VPN szerver IP-címét fogja látni, nem pedig a Firestick-et.

Ez lehetővé teszi az összes kedvenc tartalom megtekintését otthonról, külföldön. Például: egy idegen országbeli szállodában tartózkodik? Csatlakoztassa csak a Firestick-t a szálloda TV-jéhez, és csúsztassa be a Hotspot pajzsot, hogy feloldja az összes adatfolyamát. A VPN titkosításának köszönhetően a megtekintési tevékenységet a szálloda és az internetszolgáltató is rejti.

A Hotspot Shield a Kodi-vel és az összes tesztelt Kodi-kiegészítővel is működik. Minden, amit nézel, valamint a streaming-források, privát jellegű marad.

Lásd még:

  • A legjobb VPN-k a Firestick számára
  • Hotspot pajzs áttekintése
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =

Adblock
detector