Hogyan telepítsük a NordVPN-t az Amazon Fire TV / Fire Stick-re (video bemutatóval)

A NordVPN a világ egyik legnépszerűbb VPN-je, és most kifejezetten Fire TV felhasználók számára alkalmazást készít. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan telepítheti a NordVPN-t egy Firestick-re néhány perc alatt.


A futtatás után az alkalmazás használatával feloldhatja a régióhoz zárolt videók blokkolását, és megakadályozhatja, hogy a harmadik fél snoopers kémkedjen az online tevékenységein..

Hogyan telepíthetjük a NordVPN-t a Firestick-re

A NordVPN nemrégiben elindította alkalmazásának Fire TV-kompatibilis verzióját, amelyet közvetlenül az Amazon-tól szerezhet be. A következőképpen telepítheti a NordVPN-t Fire Fire Stick-re vagy Fire TV Cube-ra:

  1. Iratkozzon fel a NordVPN webhelyére. Minden előfizetéshez 30 napos pénz-visszatérítési garancia tartozik, így kockázatmentesen kipróbálhatja.
  2. Kapcsolja be a Fire TV-t, és töltse fel a kezdőképernyőt.
  3. Keresse meg a nagyító ikonra a tetején, és válassza ki. Belép "NordVPN”A keresősávba.
  4. Válaszd ki a NordVPN alkalmazást. Az első eredménynek kell lennie.
  5. Kattints a Kap gombot, és várja meg az alkalmazás letöltését és telepítését.
  6. A Get gombnak mostantól egynek kell lennie Nyisd ki gomb. Kattints rá. A NordVPN-t az Ön webhelyéről is megnyithatja Alkalmazások oldal.
  7. A NordVPN alkalmazás fut. Ha a rendszer kéri a frissítést, válassza a lehetőséget letöltés és telepítés, azután Telepítés a frissítéseket.
  8. Amikor a rendszer kéri, írja be azt a felhasználónevet és jelszót, amelyet az 1. lépésben regisztrált.
  9. Most választhat egy szervert, és csatlakozhat a VPN-hez.

Az NordVPN kézi telepítése a Firestick-re (régi módszer)

Mielőtt az NordVPN kiadta alkalmazásának Fire TV verzióját, a NordVPN telepítéséhez Firestickre le kellett töltenie az alkalmazás Android telefon verzióját, valamint egy speciális alkalmazást, amely lehetővé teszi az érintőképernyős navigációt a Fire TV-n. Már nem sokat hívnak fel arra, hogy ezt a módszert NordVPN-hez alkalmazzák, bár ennek továbbra is életképesnek kell lennie más VPN-ek számára, Firestick-specifikus alkalmazások nélkül..

Ebben az oktatóanyagban megmutatjuk, hogyan telepíthet és használhat VPN-alkalmazást egy Amazon Fire TV Stick-re. Míg az utasítások tartalmazzák a NordVPN-et, ezzel felhasználhatod az összes Android alkalmazás telepítését, amely nem érhető el a Fire TV alkalmazás-áruházban. Az induláshoz szükség lesz egy második generációs Firestickre vagy újabbra. Hozzá kell férnie a VPN-alkalmazás APK-fájljához is. Ez közvetlenül letölthető a NordVPN webhelyéről.

A NordVPN Android alkalmazás-felületének kialakítása miatt lehetetlen ténylegesen irányítani az alkalmazást a Fire Stick-hez tartozó alapértelmezett távirányítóval. Ennek megkerüléséhez vagy megvásárolhat egy Bluetooth egeret, vagy a következő részben megmutatjuk, hogyan vezérelheti a bemenetet okostelefon vagy táblagép segítségével.

A kezdőképernyőn lépjen a tetejére, és válassza a lehetőséget Beállítások, azután Eszköz. Menj Fejlesztői beállítások, és kapcsolja be mindkét beállítást -ADB hibakeresés és Alkalmazások ismeretlen forrásokból-tovább.

tűzjel vpn ismeretlen források

Menjen vissza a kezdőképernyőre, és válassza a lehetőséget nagyító ikonra az úgynevezett alkalmazás kereséséhez Downloader. Válassza a „Kap”, És hagyja, hogy az alkalmazás települjön, majd nyissa meg.

Firestick vpn letöltő

Írja be a letöltési URL-t az APK fájlba. Ez hosszabb ideig eltarthat a távvezérlővel. A NordVPN tényleges letöltési linkje szuper hosszú és rengeteg szimbólumot tartalmaz, ezért inkább egy olyan oldalra megyek, amely tartalmazza ezt a linket a NordVPN webhelyén, így sokkal egyszerűbb URL-t írhatom be. Ez megnyit egy kezdő böngészőt a Downloader alkalmazásban. Akkor csak megkeresem a letöltési linket a távvezérlő irányító gombjaival, és a letöltés megkezdéséhez kattintson a középső gombra.

tűzjel vpn apk

Amikor a letöltés befejeződik, a rendszer felszólítja a telepítésre. választ Telepítés, azután Nyisd ki. A telepítés után kiléphet a Downloaderből.

firestick vpn install

Mivel a NordVPN-t harmadik fél alkalmazásának tekintik, nem jelenik meg a honlapunkon, sőt még az alkalmazások oldalán sem. Ehelyett el kell menned Beállítások > Alkalmazások > A telepített alkalmazások kezelése és válassza ki a VPN-alkalmazást a listából. Ezután kattintson a gombra Indítsa el az alkalmazást.

tűzjel vpn indítása

Néhányan közületek ez ennyi. Az alkalmazás kialakításától és annak kialakításától függően előfordulhat, hogy azonnal bejelentkezhet és csatlakozhat.

nordvpn tűz tv csatlakoztatva 2

A NordVPN és sok más VPN alkalmazás esetében azonban nem erről van szó. Nagyon lehetetlen megkísérelni kényszeríteni a távvezérlő korlátozott gombjait az érintőképernyő-alkalmazásokkal való együttműködésre. Szükségünk lesz egy egérre.

Hogyan vezérelhetjük a NordVPN-t Firestick-en egéralkalmazással (régi módszer)

Használhat egy Bluetooth egeret, és csatlakoztathatja azt a Fire TV-hez, ha van ilyen. A másik lehetőség okostelefon vagy táblagép használata a Tűz-TV távirányításához. Megmutatjuk, hogyan kell csinálni az utóbbi.

Az Amazon rendelkezik egy Távoli TV-alkalmazással a tűzoltókhoz, de nem adja meg az egér vezérlését. Ehelyett csak megismétli a fizikai távirányító alapvető funkcióit. Kipróbáltam néhány különféle megoldást erre, és megtaláltam a legjobb megoldást az úgynevezett alkalmazásnak Távvezérlő Fire TV-hez. Az alkalmazás 2 dollárba kerül, de megéri a költetett pénzt. Ha ingyenes lehetőséget szeretne, kipróbálhatja CetusPlay, amely többé-kevésbé ugyanazt teszi, és elérhető a Fire TV alkalmazás-áruházban. Miközben a CetusPlay segítségével irányíthattam az egér mozgatásait, nem tudtam kattintásokat elérni. A futásteljesítmény változhat, ezért arra bátorítom, hogy próbálja ki először a CetusPlay alkalmazást, ha ingyenes opciót szeretne. Ebben az oktatóanyagban azonban csak a Remote for Fire TV-t fogom használni. Mind az Android, mind az iOS verzió elérhető.

távirányító tűz tv-hez 1

Tehát ezt az alkalmazást meg kell szereznie mind a Fire TV Stick eszközön, mind az Android telefonján vagy táblagépén. Az Android verzió csak az Amazon App Store-ból érhető el, a Google Playen nem. Vegye figyelembe, hogy a fejlesztő készít hasonló alkalmazást az Android TV készülékekre, és ugyanazzal az ikonnal rendelkezik a Google Playen. Ez nem a megfelelő alkalmazás. Telepítenie kell az Amazon App Store alkalmazást Android-eszközére, hogy kifejezetten a Fire TV-hez kaphassa. Mindaddig, amíg csak egy Amazon-fiókot használ, csak egyszer kell megvásárolnia.

távirányító tűz tv-hez 2

Nem teszteltem az iOS verziót, és az írásakor egy csillaggal rendelkezik, tehát a saját felelősségére jár. Hitelére egyes vélemények szerint működik. Sajnos úgy tűnik, hogy mind Fire Fire TV-jén, mind az Apple App Store-ban meg kell vásárolnia, ami úgy tűnik, hogy csalódást okoz az értékelők között.

Miután telepítette az alkalmazást a Fire TV-jére, nyissa meg és ellenőrizze, hogy az első elem be van-e kapcsolva, a második pedig az indítás indításához opcionális. Az alsó részen egy állapotjelzőt kell látnia, amelyen az „Indult” felirat látható. Nincs szükség más intézkedésre itt, az alkalmazás csak a háttérben fut.

Ellenőrizze, hogy a Fire TV Stick és a második Android-eszköz megfelelő-e mindkettő ugyanahhoz a wifi hálózathoz csatlakozik. Ezután megtalálhatja Fire TV Stickjét a telefon- vagy táblagép-alkalmazásban, hogy csatlakozhasson hozzá. Ezután kattintson a Egér lehetőséget, és használja a telefon képernyőjét, mint egy laptop érintőpadja. Csak kattintson a képernyőre a kattintáshoz. A görgetéshez használja a s-ig és s lefelé gombok.

Most megnyithatjuk a NordVPN biztonsági másolatát, és használhatjuk a távoli alkalmazásból. Nord esetében csak kattintson a személy ikonra hogy belépjen a bejelentkezési oldalra és adja meg a hitelesítő adatainkat. Ezután kiválaszthatunk egy helyet, és csatlakozhatunk hozzá. Az első alkalommal, amikor ezt megteszi, a rendszer kéri, hogy engedje meg az alkalmazás csatlakozását. A kapcsolatnak aktívnak kell maradnia mindaddig, amíg a készüléket kikapcsolja vagy manuálisan meg nem szakítja.

És ez az! A Firestick most VPN-t használ.

Alternatív VPN-k, amelyek Fire TV alkalmazásokat készítenek

Szeretnék rámutatni néhány másik kiváló szolgáltatóra, amelyek rendelkeznek Fire TV-re optimalizált alkalmazásokkal az Amazon Fire TV alkalmazás-áruházában. Ezek ExpressVPN és IPVanish. Ezekhez nem szükséges semmiféle megoldás vagy speciális csípés a működéshez, és teljes mértékben működőképesek csak a Fire TV távirányítóval, így sok problémát takaríthatnak meg Önnek. Automatikus frissítéseket fognak kapni.

Az ExpressVPN, a Fire TV felhasználók számára ajánlott legfontosabb ajánlásaink Az Comparitech olvasók itt 3 hónap ingyenes amikor feliratkozik az éves tervre, beleértve a 30 napos pénz-visszatérítési garanciát. Vagy tudsz megtakarít 60% -ot egy IPVanish éves tervvel 7 napos garanciával.

Ne használjon harmadik féltől származó APK-kat

Csak töltse le a NordVPN APK fájlt a hivatalos webhelyről. Mint a legtöbb Android-alkalmazáshoz, az APK-fájlokat harmadik féltől származó alkalmazásboltokban és az APK webhelyein is megtalálhatja. Javasoljuk, hogy ne töltsön le APK fájlokat ezekről a webhelyekről, mert a legtöbb esetben a hivatalos fejlesztő nem helyezte el őket. Gyakran kevés ellenőrzést végeznek annak érdekében, hogy a harmadik felek webhelyein lévő APK-k biztonságban legyenek.

Mint ilyen, a nem hivatalos APK-k módosíthatók úgy, hogy rosszindulatú szoftvereket szállítsanak, vagy rosszindulatú feladatokat hajtsanak végre, miután az eszközre telepítve vannak. A biztonság érdekében csak az APK-kat töltse le a fejlesztő webhelyéről.

A VPN alkalmazás frissítése

A Firestick NordVPN alkalmazásának automatikusan frissülnie kell, mint az összes többi alkalmazáshoz.

Ha kézzel telepítette az alkalmazást, a frissítés sokkal fárasztóbb. Mivel egy „ismeretlen” forrásból telepítették, automatikus frissítéseket nem kap. A frissítéseket saját magának kell figyelnie, és újra kell futtatnia a telepítési folyamatot az új APK-val, amikor frissíteni akarja. Az egyetlen különbség az, hogy a „telepítés” gomb helyett a „frissítés” gomb jelenik meg. A többi nagyjából azonos.

1. generációs tűzoltó? Próbáljon meg egy útválasztó VPN-t

Ha első generációs Fire TV Stick-et használ, a VPN alkalmazás nem fog működni. Lehet, hogy képes lesz telepíteni az alkalmazást, de az nem marad kapcsolatban a háttérben, amint elhagyja. Frissítenie kell a Firestick-et, vagy alkalmaznia kell egy VPN-kompatibilis útválasztót. Ha nem biztos benne, ellenőrizze az FCC azonosítószámot, amely a Firestick-en található. Az első generációs botok száma 2ABDU-0509.

Ha konfigurál egy VPN-t a wifi útválasztón, az összes ehhez csatlakozó eszköz forgalmát a VPN-kiszolgálón keresztül érzékennyé kell tenni. De a legtöbb útválasztó alapértelmezés szerint nem támogatja a VPN-ket.

Szüksége lesz egy útválasztó firmware-re, amely kompatibilis a VPN-ekkel, és egy routerre, amely kompatibilis az ezzel a firmware-vel. Ellenőrizze, hogy az útválasztó modellje kompatibilis-e a Tomato vagy a DD-WRT firmware-rel, amelyek mindkettő támogatják a VPN-ket. További lehetséges alternatívák az OpenWRT és az AsusWRT.

Nézze meg a DD-WRT és a Tomato útválasztókhoz tartozó legjobb VPN-k listáját, hogy megtalálja az ajánlásokat és a hasznos telepítési utasításokat..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =