Hogyan telepítsük a PrivateVPN-t az Amazon Firestick-re 2 perc alatt

Hogyan telepítsük a PrivateVPN-t az Amazon Firestick-re (1)

A PrivateVPN egy viszonylag fiatal VPN-szolgáltató, de a görbe előtt meghaladja a külföldről származó dolgok feloldását. A cég nemrégiben kiadott egy alkalmazást, amely kifejezetten az Amazon Fire TV készülékekhez lett kifejlesztve, beleértve a Fire TV Sticks és a Fire TV Cube-t.

ÖT HÓNAP INGYEN: Iratkozzon fel a PrivateVPN éves tervre, és ingyenesen kapjon további öt hónapot

A következőképpen telepítheti a PrivateVPN-t az Amazon Firestick-re:

  1. -Tól kezdve itthon képernyőn navigáljon balra a nagyító ikonra a keresősáv megnyitásához
  2. Keresse meg a „PrivateVPN” kifejezést, és válassza ki az első megjelenő eredményt
  3. Kattintson a sárgara Kap gombra az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez
  4. Kattintson ismét a sárga gombra Nyisd ki PrivateVPN
  5. Írja be a PrivateVPN-fiók felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson az OK gombra Belépés
  6. választ Válassza ki a szerver helyét hozzon létre egy listát a szerverekről. Válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.
  7. Kattints a Csatlakozás gombot a VPN-kiszolgálóval való kapcsolat inicializálásához
  8. Kapcsolatba lépettél! Most elhagyhatja az alkalmazást, és a PrivateVPN kapcsolatban marad a háttérben

Ha azt tervezi, hogy feloldja az USA Netflix vagy más, külföldről származó geo-lock streaming szolgáltatás blokkolását, akkor a PrivateVPN megkönnyíti azáltal, hogy egyértelműen megcímkézi, hogy melyik szerver blokkolja az alkalmazás jobb oldalát.

Olvasó kedvezmény: A Comparitech olvasók több mint 70% -ot spórolhatnak meg a PrivateVPN éves tervében, plusz 5 hónap extra ingyen.

PrivateVPN az Amazon Fire TV-hez

A PrivateVPN könnyű alkalmazás nagyszerűvé teszi a Fire TV készülékek számára. Feloldhatja a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és sok más, földrajzilag zárolt streaming video-csatorna blokkolását. A gyors letöltési sebességnek köszönhetően megbízhatóan továbbíthatja a kiváló minőségű videókat pufferolás nélkül.

A cég büszkélkedhet a naplózás elkerülésére vonatkozó politikával, tehát nem kell aggódnia, hogy az online tevékenységeire szimatol. A biztonság a titkosítás és a szivárgásvédelem vonatkozásában megfelel minden szabványunknak. Az élő csevegés támogatása elérhető a weboldalon.

Az alkalmazások a Windows, a MacOS, az iOS és az Android számára is elérhetők. Egyszerre hat eszközt csatlakoztathat.

PrivateVPN régebbi Fire TV készülékekhez

A régebbi Fire TV-készülékek, például az első generációs Firestick, esetleg egyáltalán nem támogatják a VPN-kapcsolatokat. Lehetséges, hogy az alkalmazás csatlakoztatható, de az nem marad kapcsolatban, ha más alkalmazásokra lép. Ha a PrivateVPN-t egy régebbi Fire TV-készülékkel kívánja használni, akkor két lehetősége van:

  • Állítson be VPN-védett wifi hotspotot. Hordozható számítógépen keresztül wifi hotspotot küldhet a közeli eszközökre. Minden olyan eszközhöz, amely csatlakozik ehhez a hotspothoz, alapértelmezés szerint az internetes forgalmat a VPN-kiszolgálón keresztül kell továbbítani. Az alábbi videóban megismerheti a VPN-védett hotspot beállítását a Windows 10 rendszerben:
  • Konfigurálja a VPN-t a wifi-útválasztón. Egyes wifi útválasztók lehetővé teszik a VPN-ek konfigurálását a firmware-ben, így minden hozzájuk csatlakoztatott eszköz automatikusan használja a VPN-t. Ez a folyamat nagyban változik a VPN szolgáltatótól és az útválasztó firmware-jétől függően. Ha az útválasztó firmware nem támogatja a VPN-ket, akkor valószínűleg kicserélheti valami működő eszközre, például a DD-WRT vagy a Tomato. Felhívjuk figyelmeztetését azonban arra, hogy az eszköz firmware nem megfelelő cseréje - egy „villogó” eljárás - helyrehozhatatlanul károsíthatja az eszközt. Óvatosan haladjon tovább.

Ha ezek a lehetőségek lehetetlenné válnak, vagy az Ön számára technológiai szempontból hozzáértő, akkor valószínűleg a legjobb, ha frissíti Fire Fire készülékét egy újabb modellre..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector