Hogyan telepítsünk VPN-t az Nvidia Shield-re

nvidia pajzs távirányítóval

Akár játékot, akár videót közvetít, a Nvidia Shield egy nagyszerű Android-alapú médiakonzol, amellyel bármilyen tartalmat elérhet a világ minden tájáról. Még több tartalomhoz férhet hozzá, miközben javítja biztonságát és magánéletét VPN-sel vagy virtuális magánhálózaton keresztül.

Röviden, vannak három módon VPN beállítása az Nvidia Shield-en az Ön VPN-szolgáltatója által kínált lehetőségektől függően:

 • Szerezzen be VPN-alkalmazást egy hivatalos alkalmazásboltból. Ez a legegyszerűbb módszer. Ha VPN-szolgáltatója Android TV alkalmazást készít, akkor letöltheti és telepítheti azt a Google Playből vagy más alkalmazásboltból, például az Amazon.
 • Töltse le egy Android VPN alkalmazást egy APK-fájlból. Az Nvidia Shield az Android TV verzióján fut. Számos VPN-szolgáltató nem készíti az Android TV alkalmazásokat, de az Android okostelefonokra és táblagépekre készül, amelyek pajzson működnek. Az APK telepítőfájlját letöltheti a szolgáltatója webhelyéről egy USB meghajtóra, áthelyezheti a pajzsára, és onnan telepítheti. Ezt a folyamatot „oldalsó betöltése” -nek hívják.
 • A VPN kézi konfigurálása harmadik féltől származó alkalmazás segítségével. Ha a szolgáltató alkalmazása nem lehetséges, akkor harmadik féltől származó VPN-alkalmazást használhat a VPN-szolgáltató szervereivel való kapcsolat manuális beállításához..

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan állíthat be VPN-alkalmazást az Nvidia Shield-en a három módszer mindhárom módszerével. Az egyiknek dolgoznia kell az Ön számára.

Miért állítson be VPN-t az Nvidia Shield-re?

A VPN titkosítja az eszköz összes internetes forgalmát, és egy kiszolgálón keresztül továbbítja azt az Ön által választott közvetítő helyre. Ennek két hasznos hatása van:

 • Először az IP-címet a VPN-kiszolgáló maszkolja. Az IP-cím egyedi eszköz-azonosítók, amelyeket sok webhely és szolgáltatás használ a helyének meghatározására. A VPN segítségével IP-cím megváltoztatására hozzáférhet olyan tartalomhoz, amely általában csak bizonyos országokban vagy régiókban érhető el. Ide tartoznak az olyan streaming video csatornák, mint a Netflix, Hulu, HBO Now, az Amazon Prime Video, Vudu és a BBC iPlayer..
 • Másodszor, a VPN jelentősen javítja az Ön biztonságát és magánéletét. A titkosítás megakadályozza, hogy a hackerek és az internetszolgáltató szimatoljon az internetes tevékenységein. Egyes internetszolgáltatók összehúzódhatnak például a Kodi vagy a Plex használatával, és elfojthatják a sávszélességet, amikor ezeket használja. A VPN használata azt jelenti, hogy az internetszolgáltató nem tudja megkülönböztetni a video streaming-t a többi típusú forgalomtól, lehetővé téve a szabad adatáramlást.

Legfontosabb ajánlásaink az ExpressVPN. Ez gyors, biztonságos, magán és Android TV alkalmazás elérhető a Google Playen. Az ExpressVPN a Kodi és a Plex felhasználók körében a játékvezérlő és a távirányító barátságos felületének, valamint annak a ténynek köszönhető, hogy működik bármilyen kiegészítővel vagy csatornával, amelyet dobhat. Az ExpressVPN-nek mindig van néhány kiszolgálója, amelyek megkerülhetik a Netflix proxy hibát és a Hulu VPN blokkot, valamint a streaming oldalak legtöbb más VPN tilalmát..

VÉGREHAJTÁS: 3 hónap ingyenes az ExpressVPN éves tervvel

Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így kipróbálhatja kockázatmentesen, és visszavonhatja, ha nem boldog.

Hogyan telepítsünk VPN-t az Nvidia Shield-re

Az a mód, amellyel beállítja a VPN-t az Nvidia Shield-en, az a VPN-szolgáltatótól függ. Noha az Nvidia Shield hozzáféréssel rendelkezik a Google Playhez, csak a kifejezetten az Android TV számára készült alkalmazásokhoz fér hozzá - az Android speciális verziója a médiakonzolokhoz és a set-top boxokhoz. Az alkalmazások választéka sokkal korlátozottabb, mint ami elérhető az Android okostelefonokhoz és táblagépekhez.

Tehát ha a VPN-szolgáltatója elérhetővé tette alkalmazását az Android TV számára, az nagyszerű. Ez könnyű lesz számodra. Ha szolgáltatója még nem rendelkezik Android TV-alkalmazással, ne aggódjon. Még mindig megszerezheti az alkalmazást az Nvidia pajzson, de ez kissé több munkát igényel.

Noha az ExpressVPN a mi előnyben részesített választásunk, négy további lehetőséget kerekítettünk a Nvidia Shield legjobb VPN-jeinek listáján..

1. módszer: Google Play (preferált)

Ha VPN-szolgáltatója Android TV-alkalmazást készít, ennek a folyamatnak mindenki számára jól ismertnek kell lennie, aki korábban Android-eszközt használt a Google Szolgáltatásokkal. Az IPVanish alkalmazás az Android TV ízlése szerint érkezik, tehát példaként fogjuk használni ebben az oktatóanyagban.

 1. Menjen át az ExpressVPN-hez (vagy a választott VPN-szolgáltatóhoz), és iratkozzon fel egy fiókra.
 2. Kapcsolja be az Nvidia pajzsot, és induljon a Google Play Áruház.mi-box-select-play-store
 3. Keressen rá ExpressVPN és az alkalmazásnak kell elsőként megjelennie.
 4. Kattints a Telepítés gombra az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez. Fogadja el a feltételeket és engedélyeket.expressvpn-android-tv-7-install-app
 5. Indítsa el a VPN alkalmazást vagy a Nyisd ki gombot a Google Playen, vagy az alkalmazás ikonjára kattintva a Nvidia Pajzs kezdőlapján.
 6. Írja be a VPN-bejelentkezéskor létrehozott bejelentkezési hitelesítő adatait.expressvpn-android-tv-7-be-részletek
 7. Válasszon ki egy kiszolgálót a választott helyre, és nyomja meg Csatlakozás.expressvpn-android-tv-7-click-connect
 8. Miután a kapcsolat létrejött, a VPN-alkalmazást a háttérben futtathatja, miközben más alkalmazásokat használ, játékokat játszik és videókat közvetít.

Ez minden, amire szükség van! Az alkalmazásfrissítéseket meg kell kapnia, mivel azokat a Google Play Áruházban teszik közzé.

2. módszer: oldalsó betöltése

Ha VPN-szolgáltatója Android-alkalmazást készít, de nem kifejezetten az Android TV-hez tartozik, akkor a telepítéshez megoldást kell alkalmaznia. Ezt a megoldást „oldalsó betöltése” -nek hívják. Számos módon lehet egy alkalmazást oldalra tölteni az Androidon, de megmutatjuk, mi véleményünk szerint a legegyszerűbb módszer. Ennek az oktatóanyagnak példaként az ExpressVPN telefonos alkalmazását fogjuk használni, bár a szolgáltató most már Android TV alkalmazást kínál.

 1. Menjen át az ExpressVPN-hez (vagy a választott VPN-szolgáltatóhoz), és iratkozzon fel egy fiókra. A Comparitech olvasói ezt a linket további 3 hónapos ingyen kaphatják meg az ExpressVPN éves tervvel, összesen 15 hónapra. Az üzlet 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszatérítési garanciát tartalmaz, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen..
 2. Asztali vagy hordozható számítógép segítségével keresse meg a VPN-szolgáltató webhelyét, és keresse meg az APK alkalmazás letöltésének lehetőségét. Az APK egy Android csomagfájl, amely mindent tartalmaz az alkalmazás telepítéséhez. Töltse le a merevlemezre.nvidia pajzs vpn 10
 3. A letöltés befejezése után helyezze át az APK fájlt egy USB meghajtóra. A VPN alkalmazás APK fájljainak száma általában kicsi, tehát csak egy egyszerű hüvelykujj-meghajtónak kell jól működnie. Ha kész, biztonságosan vegye ki a meghajtót.
 4. Kapcsolja be az Nvidia pajzsot, és nyissa ki az Beállítások menü. Akkor menj ide Biztonság és korlátozások.nvidia pajzs vpn 3
 5. Váltás Ismeretlen források, amely lehetővé teszi a Google Playen kívüli alkalmazások telepítését. nyomja meg rendben amikor a figyelmeztetés megjelenik.
 6. Menjen vissza a kezdőképernyőre, és nyissa meg a Google Play Áruház.
 7. Keressen rá ES File Explorer fájlkezelő és válassza ki az azonos nevű alkalmazást.nvidia pajzs vpn 1
 8. kettyenés Telepítés az ES File Explorer letöltéséhez és telepítéséhez. Fogadja el a feltételeket és engedélyeket.nvidia pajzs vpn 2
 9. Az ES File Explorer telepítése után csatlakoztassa az USB-meghajtót és a rajta lévő APK fájlt az Nvidia Shield USB-csatlakozójába.
 10. Megjelenik egy felugró ablak, amely megkérdezi, hogy szeretné-e megnyitni az USB-meghajtót az ES File Explorer programmal. Jelölheti be a jelölőnégyzetet, ha alapértelmezés szerint az alkalmazást használja, amikor csak akarja, amikor csatlakoztatja ezt az eszközt, de céljainknak csak egyszer kell használni az USB-meghajtót. kettyenés rendben.nvidia pajzs vpn 5
 11. Elindul az ES File Explorer. Kattintson a bal oldali sávban Helyi, majd görgessen lefelé és válassza ki az USB-meghajtót a legördülő listából.nvidia pajzs vpn 6
 12. Keresse meg azt a helyet, ahova az APK fájlt mentette az ugró meghajtóra, és válassza ki azt. kettyenés Telepítés, azután Telepítés ismét elfogadni az engedélyeket.nvidia pajzs vpn 7
 13. Amikor a telepítés befejeződik, válassza a lehetőséget Nyisd ki a VPN alkalmazás elindításához. Az alkalmazásnak a kezdőlapról is elérhetőnek kell lennie.nvidia pajzs vpn 8
 14. Jelentkezzen be VPN-alkalmazásába az 1. lépésben létrehozott hitelesítő adatokkal.
 15. Válasszon ki egy kiszolgálót a választott helyen, majd kattintson az OK gombra Csatlakozás.
 16. Miután a kapcsolat létrejött, a VPN-alkalmazást a háttérben futtathatja, miközben más alkalmazásokat használ, játékokat játszik és videókat közvetít.

Most, hogy mindenki fel van állítva, rendben van, ha biztonságosan eltávolítja az USB-meghajtót a Nvidia pajzsból. Felhívjuk figyelmeztetését azonban, hogy az ezzel a módszerrel telepített alkalmazások valószínűleg nem fognak frissítéseket kapni, tehát rajtad múlik. Az oldalra letöltött alkalmazás frissítéséhez egyszerűen végezze el újra ezt a folyamatot, és cserélje ki a régi verziót az újra.

Az APK fájlt közvetlenül az Nvidia pajzsra is letöltheti az ES File Explorerbe beépített webböngésző segítségével, de ha nincs billentyűzet és egér beállítva, az USB meghajtó opcióját könnyebbé tettük. A weblapokon való navigálás és a gépelés fájdalom az alapértelmezett vezérlővel. Ha nincs kéznél USB-meghajtója vagy laptopja, ez is működik.

3. módszer: Kézi beállítás az OpenVPN for Android használatával

Végső lehetőségünk egy nyílt forrású, harmadik féltől származó alkalmazást használ a VPN-kapcsolatok konfigurálására a szolgáltató szervereivel. Számos VPN-szolgáltató OpenVPN-konfigurációs fájlokat kínál az ügyfelek számára a webhelyükön letöltésre. Ezeket általában .conf vagy .ovpn fájlkiterjesztéssel egészítik ki. Általában kiszolgálónként vagy kiszolgálóhelyenként egy konfigurációs fájl található.

Az IPVanish például lehetővé teszi az összes OpenVPN konfigurációs fájl letöltését innen. Kicsik, tehát töltsön annyit, amennyit csak akar, egy USB meghajtóra.

Az OpenVPN kézi beállítását az Nvidia pajzson a következőképpen végezheti el:

 1. Nyissa meg a VPN-szolgáltató webhelyét, és töltse le az OpenVPN konfigurációs fájljait azon szerverhelyek számára, amelyekhez csatlakozni szeretne. Ezenkívül töltse le a tanúsítványfájlt, amelynek a .katódsugárcső kiterjesztés.expressvpn openvpn manuális konfigurációs fájlok
 2. Vigye át az OpenVPN fájlokat a pajzsába. Van néhány módszer erre, de az USB meghajtó a legegyszerűbb. Lásd az előző szakasz útmutatásait ennek végrehajtására. Töltse le és telepítse ES File Explorer vagy FS File Explorer a Google Playről a pajzsára, majd ezzel továbbítsa a fájlokat a pajzsra.select-expressvpn-android-apk
 3. letöltés és telepítés OpenVPN for Android a Google Play Áruházból a pajzsára.download-OpenVPN-for-android-app
 4. Nyisd ki OpenVPN for Android. Kattintson a jobb felső sarokban a import gomb, amely egy fehér négyzet, lefelé mutató nyíllal.android-import-OpenVPN-fájl
 5. Keresse meg az OpenVPN konfigurációs fájljainak helyét, és kattintson az egyikre az importáláshoz. A tanúsítvány hiánya miatt hibát tapasztalhat. Kattintson át, és ne aggódjon miatta még.
 6. Menj a profilok lapon, ahol most látnia kell az éppen importált OpenVPN profilt. Kattintson a ceruza ikonra szerkesztése a konfiguráció.Hogyan telepítsünk VPN-t az Nvidia Shield-re
 7. Kattints a választ gombot a jobb oldalon, keresse meg a .katódsugárcső és kattintson rá.android-OpenVPN-felhasználónév-jelszó
 8. Opcionálisan itt is megadhatja a VPN-fiókja felhasználónevét és jelszavát. Ha nem, akkor a rendszer kéri, hogy adja meg őket minden egyes csatlakozáskor. Hagyja figyelmen kívül a többi beállítást, hacsak a VPN szolgáltatója kifejezetten nem szólítja meg, hogy módosítsa őket.
 9. Ismételje meg a 4–8. Lépést minden importálni kívánt konfigurációs fájlhoz.
 10. Haladj a profilok fülre, és válassza ki azt, amelyhez csatlakozni szeretne. Néhány másodperc múlva létrejön a VPN kapcsolat.Hogyan telepítsünk VPN-t az Nvidia Shield-re

Vegye figyelembe, hogy ezek átfogó utasítások, és a folyamat a VPN-szolgáltatótól függően kissé eltérhet. Ha bármilyen kérdés merül fel, keresse fel szolgáltatója ügyfélszolgálatát.

Mi a helyzet a harmadik féltől származó alkalmazásboltokkal?

Ha az Ön kedvenc VPN-alkalmazásának Android TV-verziója nem érhető el a Google Playen, javasoljuk a 2. módszer, az oldalsó betöltést, a fent leírtak szerint. Lehet, hogy kísértésnek tűnik egyszerűen letölteni az alkalmazást egy harmadik féltől származó alkalmazásboltban, de azt javasoljuk, hogy ne tegye azt.

A harmadik féltől származó alkalmazásboltokban gyakran nincs szigorú ellenőrzési eljárás az alkalmazások számára, amelyek a piacra kerülnek. Lehet, hogy nem naprakészek, vagy módosíthattak olyan rosszindulatú kódot, mint például a hirdető és a rosszindulatú programok.

Amikor csak lehetséges, mindig használja a Google Play szolgáltatást, vagy szerezze be az APK fájlt közvetlenül az alkalmazás kiadójától. Ebben az esetben a VPN-szolgáltató.

Maurizio Pesce “NVIDIA Shield Tablet Vezeték nélküli Vezérlővel”, a CC BY 2.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 76

Adblock
detector