Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?

Hogyan törölhető a nordvpn a teljes visszatérítésért (1)

A NordVPN, akárcsak sok más legfelső szintű VPN-szolgáltatáshoz hasonlóan, pénz-visszafizetési garanciát nyújt, feltéve, hogy az előfizetését az első 30 napon belül lemondja. Kipróbáltuk ezt az elkötelezettséget, és a szolgáltató betartotta ígéretét.

A Comparitech olvasók kihasználhatják az exkluzív 75% -os kedvezményt - a pénz-visszafizetési garancia szerepel az üzletben.

Jegyzet: Amikor először feliratkozik a NordVPN-re, úgy tűnik, hogy csak a hároméves szerződés jogosult a 30 napos pénzvisszafizetési garancia mivel a politikára vonatkozó megjegyzés csak a kiemelt hároméves tervben jelenik meg. Ugyanakkor minden tervnek ugyanaz a lehetősége van (mindenre kattintva felfedi a garanciát), tehát nem kell hosszabb időtartamot választania, ha nem akarja.

Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?

Hogyan lehet lemondni a NordVPN-t és megkapni a teljes visszatérítést?

Kövesse ezt a lépésről lépésre a NordVPN-fiók megszüntetéséhez (ne aggódjon, bármikor regisztrálhat később, ha ismét hozzáférésre van szüksége).

A teljes visszatérítést a következőképpen állíthatja vissza az NordVPN előfizetéshez:

 1. Jelentkezzen be a NordVPN.com webhelyre a fiók hitelesítő adataival.
 2. Keresse meg a Fiók oldalt.
 3. Kattintson a Terv módosítása melletti ikonra és erősítse meg a visszavonást.
 4. Keressen beszélgetést egy élő chat-ügynökkel.
 5. Erősítse meg, hogy törli, és kérjen visszatérítést.
 6. Várja meg, amíg a pénz visszatér a bankszámlájára!

Menjünk be részletesebben ebbe a folyamatba.

1. lépés

Keresse meg a NordVPN.com webhelyet, és jelentkezzen be fiókjába.

Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?

2. lépés

Lépjen a Fiókok oldalra, és kattintson a Módosítás pont gomb melletti három pont által ábrázolt ikonra. Válassza az Automatikus fizetések törlése lehetőséget.

Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?

3. lépés

Ha rákattint a gombra, egy másik képernyő jelenik meg. Megkérdezi tőle, hogy valóban folytatni akarja-e a lemondási folyamatot. E gombra kattintva a fiókja azonnal nem szűnik meg; csak leállítja az összes automatikus kifizetést. Ez azt jelenti, hogy továbbra is használhatja a szolgáltatást a következő fizetési ciklusig.

Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?

Ha a Mégsem megerősítése gombra kattint, akkor ez a képernyő jelenik meg:

Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?

4. lépés

A lemondás megerősítését követően feltételezheti, hogy a visszatérítés folyamatban van. Valójában azonban nem erről van szó. Visszatérítést kell kérnie élő csevegésen vagy e-mail igénylőlapon keresztül.

Az élő csevegési lehetőség kiválasztása gyorsabb, és lehetőséget ad arra, hogy valódi emberi ügynökkel beszéljen. Így kezdheti meg:

Kattintson a chat ikonra - ez a beszéd buborék az NordVPN webhelyének jobb alsó sarkában. Megjelenik egy GYIK szakasz, amely a gyakori kérdésekre vonatkozik. Folytassa, és kattintson az alján lévő Csevegés gombra. Írja be a nevét, a NordVPN-fiókjához társított e-mail címet, és a kérésének rövid leírását (az alábbiakban képernyőképeket találtunk az Ön számára). Kattintson a Csevegés indítása gombra, és várja meg, amíg az ügyfélszolgálat képviselője csatlakozik a csevegőszobához.

Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?

5. lépés

Érthető módon a támogatási képviselők megpróbálják megtartani Önt, mint ügyfelet. Végül is egyetlen vállalkozás sem szereti az ügyfelek elvesztését. Nagyon barátságosak, és semmiféle agresszív kérdés nem áll fenn. Valójában meg akarják tudni, hogy van-e valami hiányzó szolgáltatásukban, és megtehetnek-e valamit a javítás érdekében.

Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?

Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?
Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?

Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?

6. lépés

Most, hogy visszaigazolta a visszatérítési igényt, csak annyit kell tennie, hogy pihenjen és várjon, amíg a hitelkártya-társaság feldolgozza a feladatot. Mint az ügyfélszolgálat említette, az nem vehet túl 10 munkanapon belül. Ha PayPal-n keresztül fizetett, csak jelentkezzen be fiókjába, és ellenőrizze, hogy onnan is törlik-e az automatikus fizetéseket.

A NordVPN előfizetés e-mailben történő lemondása

Mint már korábban említettük, előfizetésed e-mail jegyűrlap segítségével is megrendelhető. Ehhez a módszerhez kövesse az 1-3. Lépést, ahogy az előző szakaszban kifejtettük. Ha kész, kattintson az e-mail ikonra a NordVPN webhelyen, és írja ki kérését.

Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?

Amint rákattint a Küldésre, a folyamat egyszerű. Erről egy megerősítő e-mailt kell kapnia, amelyben kijelenti, hogy egy órán belül lemondta a NordVPN-t, miután megkérdezi, hogy miért szeretné visszavonni. Miután jelezte a folytatódási szándékát, az ügyfélszolgálat megy tovább és feldolgozza a visszatérítést.

NordVPN alternatívák

Magasan értékeljük a NordVPN-t, de ha el akarja vonni a szolgáltatást, előfordulhat, hogy alternatív szolgáltatás piacán van. Ebben a szakaszban három érdemes alternatíváról beszélünk, amelyeket ehelyett megfontolhat.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN az egyik legnépszerűbb VPN szolgáltatás és jó okból. Ez a szolgáltató rendkívül gyors, jól megtervezett és intuitív alkalmazásokat használ, és ügyfélszolgálatot kínál éjjel-nappal. 94 országban több mint 3000 szerverrel az ExpressVPN segíthet abban, hogy IP-címet szerezzen a világ bármely pontjáról, ideértve Észak-Amerikát, Ázsiát, Európát, Ausztráliát és Dél-Amerikát..

Az ExpressVPN nem naplózza felhasználói adatokat, így digitális lábnyoma biztonságosan el van rejtve. Ráadásul katonai titkosítási protokollokat is használ, így a hackereket vagy a snoopereket biztonságosan tartják az öbölben. Ezt a szolgáltatót felhasználhatja számos streaming szolgáltatás feloldására, beleértve a Netflix, a Hulu, az ESPN, a BBC iPlayer és még sok mindent..

BEST NORDVPN ALTERNATÍV: Az ExpressVPN biztonságos, az ExpressVPN biztonságos, gyors és könnyen használható. Próbáld ki kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Itt található az ExpressVPN teljes áttekintése.

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy újabb méltó versenyző, főleg ha költségvetési megállapodást tervez. 58 országban több mint 4800 szervert kínál, így a stabil, privát internet-kapcsolat nem messze van. Sőt, a kínált sebességek nagyon gyorsak, alacsony szerver késéssel és magas üzemidővel.

Ez a szolgáltató a kezdő felhasználók számára készült, és nagyon könnyű kapcsolatba lépni. Ezenkívül számos streaming szolgáltatás, például a Netflix egyetlen kattintással történő feloldását is kínálja. Az összes internetes forgalmat 256 bites AES titkosítás védi, és további biztonsági intézkedések, mint például a rosszindulatú programok elleni védelem és egy hirdetés-blokkoló, biztosítják az Ön biztonságát az interneten.

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI ALTERNATÍV: A CyberGhost nagyon egyszerűvé teszi a VPN-ekkel való kezdést. Nagy sebessége és az ügyfélszolgálat hasznos. Próbáld ki egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Itt található a CyberGhost áttekintés.

3. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN kiváló eredményei az ultragyors, biztonságos adatfolyamokról. Míg szerverhálózata kisebb, mint az ExpressVPN és a CyberGhosté, a 60 helyszínt továbbra is lefedi.

A PrivateVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat, ideértve az IP-címeket. Az összes forgalmat 256 bites titkosítás biztosítja, kiegészítve további biztonsági intézkedésekkel, mint például a tökéletes titkosítás. Ezenkívül lehetővé teszi a szolgáltatások, például a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és más szolgáltatások elérését.

Gyors és biztonságos: A PrivateVPN megbízható termékkel együtt állandó sebességeket biztosít. Használja ki a 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját.

Olvassa el a PrivateVPN áttekintést.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 46

Adblock
detector