Hogyan változtassa meg az országot, és nézze meg az Amazon Prime Video US felhasználót, bárhonnan

Hogyan kell megváltoztatni a régiót az Amazon Prime-on


Az engedélyezési korlátozások miatt az Amazon Prime Video geo-korlátozza tartalmának nagy részét, így egyes TV-műsorok és filmek csak a világ bizonyos részein érhetők el. Az Amazon Prime Video USA könyvtár az egyik legnépszerűbb, mivel nagyobb választékot kínál a legjobban értékelt tartalomról, mint más katalógusok. Ha csak az Egyesült Államokon belüli tartalmat szeretné megnézni az országon kívülről, akkor általában egy üzenet jelenik meg, amely a következőt mondja: „Ez a cím nem érhető el a helyén” vagy „ez az elem nem érhető el az Ön országában”.

Az Amazon Prime Video bármely országból való eléréséhez a virtuális magánhálózat (VPN) az Ön számára a megoldás. VPN az Internet forgalmát egy közvetítő szerveren keresztül irányítja egy választott helyen, elfedve a valódi tartózkodási helyét, és az Amazon számára úgy tűnik, hogy valahol máshol vagy. Ezenkívül titkosítja a forgalmat, biztosítva, hogy senki sem tudja nyomon követni az Ön tevékenységét, még az Internet Szolgáltató sem (ISP).

Az Amazon aktívan blokkolja a VPN használatát, így nem minden szolgáltató nyújthat hozzáférést, és proxyhiba merülhet fel, például “4601 hiba”.

Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hogyan lehet megváltoztatni a régiót, és bárhonnan nézheti meg az Amazon Prime Video US alkalmazást, valamint a legjobb VPN-t, amelyet használni lehet.

A legjobb VPN az Amazon Prime Video USA-hoz: ExpressVPN

ExpressVPN Amazon Prime Video oldal.

Az ExpressVPN az ajánlott VPN az Amazon Prime Video feloldásához. Gyors és megbízható szolgáltatást kínál, amely ideális a HD videó streamingjéhez. Ráadásul kiszolgálói hálózata 94 országot fed le, tehát ha más régiókból származik tartalom, amelyet fel szeretne tiltani, akkor valószínűleg talál egy szervert, amely segíthet. A BBC iPlayer, a Netflix és a Hulu csak néhány olyan szolgáltatás közül, amelyekről tudjuk, hogy az ExpressVPN megbízhatóan feloldja.

Amellett, hogy kiválóan alkalmas streamingre, az ExpressVPN szolgáltatás privát és biztonságos. A cég soha nem naplózza a személyesen azonosítható információkat és 256 bites titkosítást használ. A letiltás kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem tovább segíti az adatok biztonságát.

Ha aggódik amiatt, hogy a VPN túlságosan bonyolult a használatához, akkor az ExpressVPN az Ön számára is kiterjed. Rendkívül egyszerű beállítani, és minden nagyobb operációs rendszerhez alkalmazásokkal rendelkezik. Plusz, ha bármilyen segítségre van szüksége, a 24 órás, élő csevegés ügyfélszolgálata csak egy kattintásnyira van. Egyszerűen válassza ki az előfizetési időszakot (egy, hat vagy tizenkét hónap), és nyújtsa be a fizetést. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy kipróbálhatja a szolgáltatást kockázatmentesen. Ez akkor is ideális, ha csak rövid ideig akarja felfüggeszteni a tartalmat, például ha nyaralni van.

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

AZ AMAZON PRIME VIDEO LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN gyors, megbízható és nagyszerű a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldásához. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Hogyan kell országot váltani az Amazon Prime Video számára

Az Amazon lehetővé teszi a fiókjához társított régió megváltoztatását az új régióhoz társított cím megadásával. Ne feledje, ez megváltoztatja az Amazon-fiók teljes országát, ideértve az áruházat is, amelyet fizikai termékek vásárlására használ.

azonban, a fiók régiójának megváltoztatása nem szükséges az Amazon Prime Video tartalom feloldásához. Mindaddig, amíg csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez, amely feloldja az APV-t, akkor hozzáférhet az Egyesült Államok könyvtárához, akkor is, ha fiókja régiója egy másik országba van beállítva.

Ennek ellenére, ha valaha is meg akarja változtatni a régiót, ez egy viszonylag egyszerű folyamat. Miközben az asztali böngészőbe be van jelentkezve Amazon-fiókjába, ugorjon a Fiókok & List > Az Ön tartalma és eszközei > preferenciák majd kattintson a jobbra lefelé mutató nyílra Ország / régió beállításai jelenlegi országának megtekintéséhez.

Amazon beállítások.

Találat változás és írja be az új címet, amelyet társítani szeretne a fiókjával.

Országbeállítások.

Végül kattintson a gombra frissítés, és kész.

Az Amazon Prime Video US feloldása egy VPN segítségével

Az Amazon Prime Video USA tartalmának VPN-sel való megtekintésének lépései egyszerűek:

 1. Iratkozzon fel a választott VPN-szolgáltatónál. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, de sikerrel is felszabadítottuk az Amazon Prime Video US felhasználását ezekkel a szilárd alternatívákkal: CyberGhost, NordVPN, PrivateVPN, Surfshark és Ivacy.
 2. Töltse le és telepítse a megfelelő asztali VPN alkalmazást és csatlakozni egy amerikai szerverhez.
 3. Jelentkezzen be az Amazon Prime Video-fiókjába egy asztali böngészőben (a részletekért lásd az alábbi szakaszokat).
 4. Keresse meg a kívánt amerikai tartalmat. Ha megtalálta a címet, annak a-nak kell lennie Nézd meg most gombot a cím alatt, és elmosódik.
 5. Kattintson erre a gombra, és élvezheti a filmet vagy a show-t.

Vegye figyelembe, hogy ha a VPN sikertelen, akkor a Nézd meg most gomb jelenhet meg, de a tartalom lejátszásának megkísérlése proxy hibát eredményez.

Bármely eszközön feloldhatom az Amazon Prime Video US feloldását?

Sajnos a tesztelésünk alapján úgy tűnik, hogy az Amazon Prime Video US feloldását csak asztali böngészőben szabad feloldani. A mobilalkalmazások telepítésekor (Android és iOS rendszereken) csak annak az országnak a saját könyvtárához férünk hozzá, ahol vagyunk (Kanada). Ez akkor is igaz, ha az alkalmazást telepítjük, miközben csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez, és az Amazon Prime fiók régióját az Egyesült Államokra változtatjuk.

Remélheti, hogy a böngésző használata mobileszközön segít, de ez nem működik. Amíg a Nézd meg most gomb jelenhet meg, amikor csatlakozik egy amerikai szerverhez, ha rákattint, a tartalom nem játszódik le. Ehelyett átirányít egy oldalra, amely elmagyarázza, hogyan kell megnézni a mobil eszközökön (a mobilalkalmazáson keresztül).

Az Amazon nem teszi nyilvánosságra, hogy milyen módszereket használ a helymeghatározáshoz, de valószínű, hogy otthoni könyvtárát arra az országra alapozza, ahol tartózkodik, amikor letölti az alkalmazást (eszköz-helymeghatározási szolgáltatások vagy az alkalmazás-áruház otthoni országának segítségével), vagy a fiókjához társított fő fizetési módszer. Vagy lehetnek más helymeghatározási módszerek is.

Amazon.com versus primevideo.com

Amikor a VPN-eket teszteljük az Amazon Prime Video segítségével, az amazon.com webhelyen keresztül hozzáférhetünk a streaming szolgáltatáshoz. Az Amazon Prime Video tartalmak asztalon történő megtekintésének másik módja a primevideo.com webhely. Úgy tűnik azonban, hogy hasonlóan működnek, mint a mobilalkalmazások és csak az otthoni tartalom könyvtárat mutatja meg.

Például, még amikor csatlakozunk egy amerikai szerverhez, és fiókjaink régióját az Egyesült Államokra cseréltük, a Mad Dogs keresése (amelyet megnézhetünk az amazon.com webhelyen keresztül) nem jelent semmit a primevideo.com oldalon..

Prime Video Search.

Nem világos, miért történik ez, és mit csinál az Amazon a színfalak mögött, de feltételezhetjük, hogy az amazon.com oldalon más észlelési intézkedéseket használ, mint a primevideo.com webhelyen és a mobil alkalmazásokban..

Ennek ellenére, ha fiókját eredetileg az Egyesült Államokban regisztrálták amerikai fizetési módszerrel, akkor a primevideo.com webhelynek és a mobilalkalmazásoknak továbbra is meg kell mutatniuk az amerikai könyvtárat. Ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez, hozzáférést kell biztosítania ehhez a könyvtárhoz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz.

Vegye figyelembe, hogy az Amazon többi helyi verziója esetén Önnek más tapasztalata lehet. Például Kanadában és Ausztráliában az Amazon Prime Video már nem nézhető meg az amazon.ca és az amazon.au webhelyeken. Ehelyett átirányítják a primevideo.com webhelyre.

Az egyik helyi verzió, amely úgy tűnik, hogy továbbra is ugyanúgy működik, mint az amazon.com webhely (lehetővé téve a műsorok megtekintését az Amazon fő webhelyén) az brit verzió (amazon.co.uk)..

Használhatok egy ingyenes VPN-t az Amazon Prime Video USA feloldásához?

A gyors Google-keresés egy csomó ingyenes szolgáltatást eredményez, és mint bármi, amiért nem kell fizetnie, ezek komolyan csábítóak lehetnek. Javasoljuk azonban, hogy egyértelműen kormányzzon. Az ingyenes VPN-szolgáltatások valószínűleg nem fogják tudni biztosítani a kívánt streaming élményt. Általában nem tudják feloldani az Amazon Prime Video US feloldását először is, és még ők is, lassú, megbízhatatlan kapcsolat miatt kell, hogy szenvedjenek. Ezekben a szolgáltatásokban túl sok olyan felhasználó van, amely kis számú szervert zsúfol fel, annyira, hogy a csatlakozáshoz akár sorba is kell lépnie.

Amellett, hogy rossz választás a streamingre, az ingyenes VPN-k a csillagoknál kevesebb hírnevet élveznek a magánélet és a biztonság szempontjából. Sokan figyeli a felhasználói tevékenységeket a cookie-k nyomon követésével, és az összegyűjtött adatokat harmadik feleknek adják el. Legalább a hirdetéseket el kell viselnie, akár a VPN-szolgáltatótól, akár a hirdetőktől, akikkel lezárják az üzleteket.

A VPN-felhasználók feltételezik, hogy biztonságuk javul a szoftverrel, de ez nem mindig a valóság. Egyes VPN-alkalmazásokról kiderült, hogy rosszindulatú programokat tartalmaznak, sokan szivárognak az adatok, mások pedig még az internetes forgalmat sem titkosítják. Legalább egy jó hírű, fizetett szolgáltatás esetén ismeri az alapokat, és biztos lehet benne, hogy biztosítja a kívánt élményt.

Milyen népszerű címek érhetők el az Amazon Prime Video US oldalon?

Az Amazon Prime Video USA könyvtár több mint 18 000 filmet és közel 1500 TV-műsort tartalmaz, rengeteg eredeti tartalommal. Íme néhány elérhető népszerű műsor és film (vegye figyelembe, hogy ezek nem mindegyike exkluzív amerikai):

 1. Kékvérűek
 2. Bones
 3. Ki vagy doki
 4. Bátorság
 5. A vadonba
 6. Árnyék
 7. Lazachalászat a jemenben
 8. Star Trek
 9. Ruhák
 10. Túlélő
 11. Szürkület
 12. Vikings

Lásd még:

 • Hogyan változtassuk meg a Netflix régiót
 • A legjobb VPN-k az Amazon Prime számára
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 56