Hogyan változtassuk meg a Netflix régiót, és bárhol megnézhessük az ország verzióit

Hogyan változtassuk meg a Netflix régiót

Ha Netflix előfizetéssel rendelkezik, a tartalmakhoz nagyjából hozzáférhet, bárhol is van a világon, kivéve néhány országban. A megtekintett műsorok és filmek katalógusa azonban a régiótól függően változhat. Egyes országokban a Netflix könyvtár nagyon korlátozott. Mint ilyen, becsaphatja a Netflixet arra, hogy egy másik régióban, például az Egyesült Államokban tartózkodjon, és így jobb tartalmakhoz férjen hozzá..

Ennek legegyszerűbb módja a virtuális magánhálózat (VPN) használata. A VPN az Ön internetes forgalmát egy választott országban található közvetítő kiszolgálón keresztül járatja el. Ez elrejtheti az IP-címet, és így helyettesítheti a választott országbeli címével meghamisítja a helyét. Ráadásul a VPN az összes forgalmat titkosítja, hogy senki sem tudja figyelni az Ön tevékenységét, még az internetszolgáltató sem..

Miután beállította a VPN-t, a kívánt Netflix könyvtárhoz való hozzáférés meglehetősen egyszerű.

Hogyan változtathatom meg a Netflix régiót vagy országot??

A következőképpen módosíthatja a Netflix régiót vagy országot:

 1. Állítson be Netflix-fiókot, ha még nem tette meg.
 2. Töltse le, telepítse és jelentkezzen be egy VPN-be az alábbi listánkból. Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
 3. Csatlakozás a kiválasztott ország szerveréhez.
 4. Nyissa meg a Netflix webhelyet. Automatikusan átirányítja arra a webhelyre, ahol a kiválasztott szerver található.
 5. Jelentkezzen be, ha még nem tette meg, és válassza ki a tartalmát.

Megnézhetem a Netflixet külföldön?

Igen, ez a módszer lehetővé teszi, hogy bárhol külföldön megnézhesse a Netflixet. Például, ha az Egyesült Királyságban tartózkodni szeretne nézni az American Netflix-t, vagy ha spanyolországi tengerentúlon szeretné megnézni az Egyesült Királyság Netflix-jét, akkor a VPN használata lehetővé teszi az országváltást..

Ebben a cikkben később részletezzük az egyes VPN-eket. Az alábbiakban összefoglaljuk a 7 legjobb VPN-t, amelyek a Netflix régióját megváltoztathatják:

 1. ExpressVPN A legmegbízhatóbb VPN a Netflix országok váltására. A legtöbb egyéb streaming szolgáltatással is jól működik. Gyors sebesség, 30 napos pénz-visszafizetési garancia.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési lehetőség, jól működik a Netflix-rel
 3. NordVPN Megbízható és jó ár-érték arányú választás a Netflix számára
 4. PrivateVPN Kiváló VPN, amely jól működik a Netflix-rel
 5. Surfshark Jelenleg feloldja a Netflix és sok más streaming szolgáltatás feloldását
 6. SaferVPN Feloldja a Netflix USA és az Egyesült Királyság könyvtárait.
 7. Hotspot pajzs Olcsó, megbízható szolgáltatás a Netflix feloldásához.

Ne feledje, hogy a Netflix tudatában van annak, hogy az előfizetők ezt a taktikát alkalmazzák a földrajzilag korlátozott tartalom elérésére, és még mindig fellépnek. Amikor rájön, hogy egy adott IP-cím a VPN-szolgáltatóhoz tartozik, blokkolja a forgalmat ebből a címből. Ebben az esetben, proxy hibát fog látni amely tartalmazza:

Hoppá, valami rosszra ment. Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

Netflix proxyhiba.

Szerencsére sok szolgáltató elkötelezett amellett, hogy megoldást kínál és olyan kiszolgálókat tart fenn, amelyek megbízható hozzáférést kínálnak a különféle Netflix könyvtárakhoz. Ennek ellenére nem minden szolgáltató kínál hasonló szolgáltatást. A streaminghez biztosítania kell a VPN gyors és megbízható működését. És azt is szeretné tudni, hogy a választott szolgáltatója a lehető legnagyobb mértékben értékeli a biztonságot és a magánélet védelmét.

A fentieket szem előtt tartva összeállítottuk a legjobb VPN-k listáját a Netflix bármely országának verziójának megtekintéséhez a következő kritériumok alapján:

 • Megkerüli a Netflix proxy hibát
 • Számos kiszolgálóhely választékot kínál
 • Gyors és megbízható szolgáltatást nyújt
 • Erős titkosítást használ, amelyet kiegészítő biztonsági szolgáltatások támogatnak
 • Ne tartson naplót a felhasználói tevékenységekről vagy az IP-címekről
 • Tudékony és hozzáférhető ügyfélszolgálatot kínál

A legjobb VPN-ek a régió megváltoztatásához a Netflix-en

1. ExpressVPN

ExpressVPN2023. januárUnblocks NetflixTesztelt 2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN rendkívül jó hírnevű szolgáltató, amely a Brit Virgin-szigeteken található. A 94 országban több mint 1500 szerverrel rendelkező, bőséges hálózata azt jelenti, hogy hozzáférhet a Netflix könyvtárak hatalmas választékához. Valóban, Az ExpressVPN megbízhatóan feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság, Japán, Kanada és Franciaország verzióit, többek között. Ha egy kiválasztott szerver nem működik, egyszerűen felveheti a kapcsolatot egy élő ügyfélszolgálattal, hogy megtudja, melyik az optimális kiszolgáló a kapcsolathoz..

A Netflix mellett az ExpressVPN hozzáférést biztosít sok más, földrajzilag korlátozott tartalomhoz, ideértve a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video, a Hulu és az HBO tartalmát is.. Minden szerver a sebességre van optimalizálva és ez a megbízható szolgáltatással együtt azt jelenti, hogy zökkenőmentesen továbbíthatja a műsorokat és a filmeket.

Mint már említettük, a magánélet és a biztonság szintén kiemelt gondot jelent annak megakadályozására, hogy az internetszolgáltatók, a kormányhivatalok vagy a hackerek szimatoljanak az ön tevékenysége során, vagy megtekintsék személyes adatait. Az ExpressVPN ezen a fronton 256 bites AES titkosítással (katonai minőségűnek) és tökéletes előremeneti titoktartással rendelkezik. Ezeket a funkciókat egy kill kapcsoló - amely a VPN kapcsolat elvesztése esetén megszakítja az internetkapcsolatot - és a DNS szivárgás elleni védelem támogatja. Az ExpressVPN nem figyeli a felhasználói tevékenységeket, és nem rögzíti az Ön IP-címét.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS, Android, Linux és bizonyos wifi útválasztókhoz.

Előnyök:

 • Könnyen megváltoztathatja a Netflix régiót
 • Nagy sebesség a letöltéshez és a video streaminghez
 • Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából
 • Jelentős hálózat 94 országban, több mint 2000 szerverrel
 • 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül
  Comcast fojtja a Netflixet és a YouTube-ot? Hogyan lehet tesztelni és kijavítani 2023-ban

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint néhány más lehetőségnél

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LEGJOBB A NETFLIX SZÁMÁRA: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Megbízhatóan felfüggeszti a Netflix USA, UK, AUS, CA, FR, IT, JP, DE és még sok más zárolását bárhonnan. Nagyon sok más streaming szolgáltatással, például iPlayer és Amazon Prime, nagy sebességgel működik a puffermentes HD megtekintéshez. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a NetflixTests 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Romániából üzemelteti és növekvő kiszolgálói hálózatot kínál, több mint 5700-kal 90 országban. Noha nem annyira feloldja a Netflix regionális katalógusainak nagy részét, mint az ExpressVPN, elkötelezett amellett, hogy hozzáférést biztosít az USA Netflixhez, amely a legnagyobb könyvtár verziója. A CyberGhost emellett feloldja a Netflix UK, Franciaország, német és egyre növekvő számú további Netflix katalógust.

Letilthatja más népszerű webhelyek, például a BBC iPlayer, a Hulu és az Amazon Prime Video blokkolását is. Ezek közül sok könnyen elérhető egy dedikált fülön keresztül a CyberGhost kliensen belül. Egyszerűen kattintson a hozzáférni kívánt webhelyre, és csatlakozni fog a megfelelő szerverhez. A sebességek elég nagyok a HD vagy akár UHD streaminghez.

Ez a szolgáltató az adatvédelem és biztonság szempontjából is kiemelkedő teljesítményt nyújt. Nem figyeli a felhasználói tevékenységeket, és soha nem rögzít olyan információkat, amelyeket egy adott felhasználóhoz lehet kötni. A 256 bites titkosítást a tökéletes előremeneti titoktartással használják, amelyet egy kill kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem támogat.

Ez a szolgáltató akár hét is egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé az alaptervvel. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, Android és iOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Bármely ország Netflix USA-val működik
 • Nagyon magas volt a sebességtesztünk eredménye
 • 90 országban több mint 5000 szerver hálózatát működteti
 • Alacsony költségű

Hátrányok:

 • A WebRTC IPv6 szivárog a macOS-ban
 • Nincs Linux GUI

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉG: A CyberGhost a legjobb költségkeret-választás, amely jól működik a Netflix és a streaming webhelyek között. Nincsenek naplók, és megbízhatóan továbbítja a HD videókat. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja a NetflixTests 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN hatalmas szerverhálózatot kínál fel, amely több mint 60 országban több mint 3300. Ez ismert a Netflix feloldásának képessége, beleértve az Egyesült Államok, Kanada, Hollandia, Franciaország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Ausztrália, Brazília, Olaszország, India és Németország katalógusait.

Hozzáférhet sok más népszerű streaming webhelyhez, például az Amazon Prime Video, a Hulu, a HBO és a BBC iPlayer. Ráadásul a gyors sebessége még ideálisabbá teszi kedvenc műsorainak és filmjeinek élvezetét. Néhány NordVPN-ből a szerverek kifejezetten a video streamingre vannak optimalizálva. És ha bármilyen problémája van, ping-okkal veheti fel az ügyfélszolgálatot.

A NordVPN egy másik erős szereplő a magánélet és a biztonság szempontjából. Nem őriz meg naplókat, még sávszélességű adatokat sem. A biztonság 256 bites titkosítás formájában valósul meg, tökéletes titoktartással. A DNS szivárgás elleni védelem és a testreszabható megszakító kapcsoló biztosítja, hogy adatai soha ne hagyják el a titkosított alagutat. Még egyedülálló biztonsági tulajdonság az, hogy egyes szerverek optimalizálva vannak a megosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadásokkal szemben.

A NordVPN akár hat eszközre is telepíthető egyszerre. Asztali kliensei vannak a Windows és a MacOS számára, valamint az iOS és az Android alkalmazások.

Előnyök:

 • Jó érték és teljesítmény opció a Netflix régió megváltoztatásához
 • Elég gyors a HD tartalom megszakítás nélküli továbbításához
 • Csatlakoztasson egyszerre 6 készüléket
 • A meghatározott szerverek bizonyos feladatokra vannak optimalizálva, pl. torrentezés-

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás lassú lehet
 • Hatalmas számú szerver, de néhányuk jobban működik, mint mások

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

STRONG ALL-ROUNDER: A NordVPN nagy értékű opció, amely feloldja a legtöbb Netflix régiót. Erős adatvédelmi és biztonsági hitelesítő adatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a NetflixTests 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN kis szerverhálózatot üzemeltet, de lefedi 56 országot, ami potenciális lehet hozzáférés a Netflix könyvtárak széles skálájához. Megbízhatóan hozzáférhet többek között az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Japán, Spanyolország, Brazília, Franciaország és Olaszország katalógusaihoz. Ezen felül feloldhatja a BBC iPlayer, a Hulu, az Amazon Prime Video és más népszerű streaming webhelyek feloldását. A PrivateVPN nem okoz csalódást sebesség és megbízható kiszolgálása lehetővé teszi, hogy puffer nélkül nézzen műsorokat és videókat.

Ami a biztonságot illeti, a választott protokolltól függően 128 bites vagy 256 bites titkosítást kap. Az előbbit továbbra is rendkívül biztonságosnak tekintik. Biztonsági másolatként DNS szivárgásvédelemmel és kill kapcsolóval is rendelkezik. A nem naplózási politika azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogy adatai rossz kezekbe kerülnek.

A PrivateVPN tervek lehetővé teszik akár öt eszköz egyidejű csatlakoztatását. Az asztali kliensek telepíthetők Windows és MacOS rendszerekre, és a mobilalkalmazások elérhetőek mind Android, mind iOS számára.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix országkatalógusainak széles skáláját
 • Feloldja a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
  Mi a keylogger és hogyan lehet elkerülni, észlelni és eltávolítani őket

Hátrányok:

 • Kis kiszolgálók száma
 • Nincs 24 órás élő chat

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

GYors gyorsaságok: A PrivateVPN feloldja az USA Netflix és sok más ország verziójának feloldását. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé ugyanabban a fiókban. Kicsi szerverhálózat, de gyors kapcsolatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a netflixTesztelt 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A Surfshark feloldja a Netflix USA-t, Egyesült Királyságot, Japánt, Hollandiát, Indiát és Franciaországot. Ha csatlakozik más országhoz, a Surfshark átirányítja Önt az USA Netflix könyvtárába. Ez azt jelenti, hogy minden szerver feloldja a Netflix feloldását, függetlenül a csatlakozási helytől. A legjobb, hogy a Surfshark az egyetlen szolgáltató ebben a listában, amely korlátlan számú egyidejű kapcsolatot biztosít. Kiváló lehetőség egy családnak vagy háziasszony-csoportnak.

Ha az eszköz nem támogatja a VPN alkalmazásokat, például a játékkonzolt vagy az Apple TV-t, akkor a Surfshark fedezi Önt. Az ExpressVPN-hez hasonlóan minden Surfshark-előfizetéshez önálló intelligens DNS-szolgáltatás is tartozik. Ennek beállítása lehetővé teszi az US Netflix feloldását azokon az eszközökön, amelyek lehetővé teszik a DNS-beállítások módosítását. Vegye figyelembe, hogy az intelligens DNS-proxy nem olyan biztonságos, mint a normál VPN, amely erős titkosítást és kill kapcsolókat használ az adatszivárgás megakadályozására. Ha bármilyen problémája merül fel, forduljon a 24/7 élő chat-támogatáshoz. A Surfshark nem tárol naplókat, és lehetővé teszi a torzítást.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android és Linux rendszerekhez.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és mások blokkolását
 • Korlátlan eszköz
 • Tartalmaz egy önálló intelligens DNS szolgáltatást

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi szerverhálózat
 • Alkalmanként lassú szerver

Pontszámunk:

4 kívül 5

KORLÁTLAN ESZKÖZÖK: Csatlakoztasson annyi eszközt, amennyit csak akar, a Surfshark szolgáltatásához, és könnyedén engedje fel a Netflix feloldását. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

6. SaferVPN

SaferVPNFeloldja a NetflixTests 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.safervpn.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

SaferVPN egy amerikai székhelyű szolgáltató, több mint 700 nagysebességű szerverrel 30 országban. Megbízhatóan feloldja a Netflix könyvtárakat, beleértve az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság katalógusait. A konkrét kiszolgálók streaminghez vannak címkézve, így tudja, melyiket választhatja anélkül, hogy kapcsolatba lépne a támogatással. A SaferVPN segítségével a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video és egyéb tartalmakat is megtekintheti.

Az USA-ban való tartózkodás adatvédelmi szempontból aggodalomra adhat okot, de a SaferVPN nem tart nyilvántartást a felhasználói tevékenységekről, és soha nem rögzít IP-címeket. Ezért vannak nincs olyan információ, amelyet az egyénhez lehet kötni. A magánélet mellett prémium biztonságot élvezhet a 256 bites AES titkosítással, a DNS szivárgás elleni védelemmel és a megszakító kapcsolóval..

Az alapterv akár öt egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé a Windows, MacOS, Android és iOS rendszerekhez elérhető alkalmazásokkal.

Előnyök:

 • Jól működik a Netflix USA-val
 • A sebességek elfogadhatók

Hátrányok:

 • Korlátozott funkciók a többi VPN-hez képest
 • Nem működik Kínában

Pontszámunk:

3.5 kívül 5

KÍNAI MUNKÁK: A SaferVPN nagyszerű választás a kínai felhasználók számára, mivel elkerüli a nagy tűzfalat. Megbízhatóan feloldja a Netflix feloldását, és nagyszerű adatvédelmi hitelesítő adataival rendelkezik.

Olvassa el a SaferVPN teljes áttekintését.

SaferVPN CouponTakarítson meg 80% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

7. Hotspot pajzs

Hotspot pajzsfeloldja a netflixTesztelt 2023 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs kiváló olcsó alternatíva a Netflix feloldásához. Annak ellenére, hogy pénztárca-barát ára van, hatalmas szerverhálózattal büszkélkedhet több mint 3200 több mint 70 országban. Hihetetlenül gyors, és feloldja a több Netflix könyvtárat, valamint a Hulu, az Amazon Prime Video és más népszerű streaming webhelyeket.

Minden egyes amerikai szerver, amelyet teszteltünk, feloldotta az amerikai Netflixet, ami nagyszerű, mivel néhány szolgáltató csak néhány szerver segítségével engedi elérni a Netflixet. Sikerünk volt más régiókkal is, köztük a Netflix UK-vel, Svédországgal és Spanyolországgal.

A Hotspot Shield a biztonsági fronton is a legmagasabb színvonalú szolgáltató státuszt élvezi. A szolgáltatások közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, amelyet tökéletes előre titoktartás támogat. Van még egy kikapcsoló kapcsoló is (csak Windows esetén), valamint védelem a DNS és a WebRTC szivárgások ellen. A mobilalkalmazások automatikus wifi védelemmel rendelkeznek. A Hotspot Shield minimális naplókat tart, de egyetlen olyan sem használható, amely felhasználható az aktivitás visszakeresésére az egyes felhasználókhoz.

Letölthet alkalmazásokat Windows, MacOS, Android és iOS rendszerre. Egyszerre öt eszköz csatlakoztatható a VPN-hez. A támogatást 24 órás élő chat vagy webes űrlapon keresztül nyújtják.

Előnyök:

 • Olcsó lehetőség a Netflix régió megváltoztatásához
 • Kiváló sebesség a HD videó streamingéhez
 • Csatlakoztasson akár 5 eszközt
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia

Hátrányok:

 • Nem támogatja az útválasztókat vagy a Linuxot
 • Nem fogadja el a Bitcoint

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Nagy sebességű, olcsó Netflix VPN: A Hotspot Shield kiváló kedvezményeket kínál hosszú távú tervekhez, és ideális a Netflix és más streaming oldalak feloldásához. A társaság nagyvonalú 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Netflix régiójának megváltoztatásához?

Az ingyenes VPN-ket határozottan könnyű megtalálni, és valóban nagyon csábítóak is lehetnek. De több okból is azt kellett volna mondanunk, hogy kerülje el. A Netflix elérése a szolgáltató részéről sok erőfeszítést igényel, és az ingyenes szolgáltatások egyszerűen nem elég jövedelmezőek ahhoz, hogy ezeket az erőforrásokat folyamatosan igazolják. Az ingyenes VPN lehetővé teszi, hogy felfedezzék egy másik ország Netflix katalógusát, de amikor eljön az ideje, hogy megnézze szinte biztosan találkozik a proxy hibával.

  A WhatsApp Kínában működik? Nem, de itt van egy javítás.

Sőt, ezek a szolgáltatások általában korlátozott kiszolgálókkal biztosítják a felhasználókat, ami azt jelenti, hogy kevésbé valószínű, hogy hozzáférhet a keresett Netflix könyvtárhoz. Még ha hozzáférést is kapsz, valószínűleg csalódni fogsz lassú sebesség, és még sorban kell várni néhány szerverre.

Az ingyenes szolgáltatások nem csupán a gyakorlatiasság. A fentiekben nagy hangsúlyt fektettünk a magánéletre és a biztonságra, mert a felhasználók számára fontos, hogy tudják, mi történik adataikkal. Az ingyenes VPN-szolgáltatóknak valahogy pénzt kell keresniük, és gyakran megkérdőjelezhető módszerekkel kell ezt megtenniük. Néhány félbeszakítja a zavaró hirdetésekkel kapcsolatos tapasztalatait, naplózza tevékenységét, és adatokat adhat el harmadik fél számára, vagy akár rosszindulatú programokat is hordozhat.

A Netflix mely országok verziói állnak rendelkezésre?

A Netflix lassan indult és csak az első évtizedben működött az Egyesült Államokban. Végül 2010-ben nemzetközileg kiterjedt Kanadára, majd nem volt megállás. A hatalmas 2016-os bővítés után, A Netflix már elérhető az országok túlnyomó többségében, kivétel: Kína, Krím, Szíria és Észak-Korea. Ami a Kínát illeti, és nem akarta elhagyni ezt a hatalmas piacot, a Netflix az engedélyezési ügyleteket szorgalmazta annak helyett, hogy ténylegesen jelen van az országban.

Noha a Netflix a legtöbb országban elérhető, a műsorok és a filmek katalógusa a régiótól függően nagyban változik. Amellett, hogy különféle címek állnak rendelkezésre, egyes régiók nagyon kevés választékot kínálnak. Ennek oka a különböző licencszerződések minden régióban. Itt található a tizenkét legfontosabb Netflix könyvtár a rendelkezésre álló műsorok és filmek száma alapján (forrás: Finder).

RegionShowsMovies
Egyesült Államok 1326 4339
Amerikai Szamoa 1078 4573
Puerto Rico 1073 3807
Martinique 803 3736
Francia Guyana 803 3710
Guadeloupe 769 3731
Aruba 712 3389
Benin (Dahomey) 462 3171
Montserrat 661 2967
Brit Virgin szigetek 666 2940
Kanada 629 2942
Brazília 562 2951

A televíziós műsorok legnagyobb választéka az amerikai katalógusban található, amely Finder szerint több mint 1300 műsorral és több mint 4000 filmmel rendelkezik. Ez ellentétben van valahol Horvátországgal, például alig több mint 200 műsorral és kevesebb mint 600 filmmel.

A Netflix webhelyének alábbi térképe (vörös) mutatja, ahol a szolgáltatás jelenleg elérhető:

Térkép, amely megmutatja, hol elérhető a Netflix.

Kapcsolódó: Legjobb VPN-k a Netflix USA, a Netflix UK, a Netflix Japan, a Netflix Spain, a Netflix Brazil, a Netflix France, a Netflix Italy eléréséhez.

A Netflix lehetővé teszi a VPN-ek számára a tartalom elérését?

Mint már korábban említettem, a Netflix megsemmisítette azt, hogy az előfizetőknek VPN-en keresztül lehessen tartalmat nézni. Ha ismert, hogy egy IP-cím egy VPN-szervertől származik, akkor az IP-címről származó forgalom blokkolva lesz, és proxy hibát fog látni. Ez azt jelenti, hogy néhány VPN-szolgáltatónál, akkor akkor is kizáródik, ha az adott ország szerverén keresztül csatlakozik, egyszerűen azért, mert VPN-t használ.

Ez a gyakorlat üzleti szempontból logikusnak tűnik, mivel a Netflix nem igazán részesíti előnyben, és csalódást okoz a nézők számára. Érthető azonban, ha figyelembe vesszük azokat a tartalmi engedélyezési korlátozásokat, amelyeket a Netflixnek be kell tartania. Ezek a korlátozások azt jelentik, hogy a társaság nem engedélyezi a teljes könyvtár megjelenítését minden helyszínen. Ezen korlátozások nélkül a Netflix valószínűleg bárhol azonos lehet.

Tehát láthatja, hogy a Netflixnek miért kell legalább látnia bizonyos intézkedéseket annak megakadályozására, hogy a VPN-k használatával teljes könyvtára globálisan terjedjen. Annak ellenére, hogy a meghatalmazások nem engedélyezettek a vállalat használati feltételei szerint, valójában nem volt olyan dokumentált eset, amikor valakit büntették volna a tartalom VPN-en keresztüli hozzáféréséért.

Használhatom-e a DNS-proxyt a Netflix régiójának megváltoztatásához?

Számos DNS-proxy szolgáltató hirdetni fogja a Netflix és más streaming webhelyek feloldásának képességét. Valójában mindaddig, amíg az általuk biztosított IP-címet nem blokkolja a Netflix, addig hozzáférhet és élvezheti a streaming műsorokat és filmeket.

A fő probléma azonban az, hogy van a Netflix számára nagyon könnyű blokkolni a DNS proxykat, tehát nagyon megbízhatatlanok. Általában kevesebb ország érhető el, így kevesebb esélye van a kívánt könyvtár megtalálására. Az egyik proxy, amely nem érinti ezeket a problémákat, az ExpressVPN MediaStreamer DNS szolgáltatása, amely minden előfizetésben szerepel. Alapértelmezés szerint használja, amikor csatlakozik a VPN-hez, de külön konfigurálható.

Mások számára még fontosabb, egy DNS-proxy nem titkosítja a forgalmat, így tevékenysége nyitva áll az internetszolgáltató és mindenki más számára, aki szimatolhat. Ráadásul ezek a szolgáltatások gyakran ingyenesek, és ugyanúgy, mint egy ingyenes VPN szolgáltatás, előfordulhat, hogy gyűjtik és eladják az Ön adatait, bosszantó hirdetéseket fecskendeznek fel, vagy más árnyékos vagy inváziós gyakorlatokat használnak..

Megváltozott a régió, de továbbra is Netflix proxyhiba jelentkezik? Próbáld ezt:

A fenti listán szereplő egyik VPN használatával hozzáférést kell biztosítania a Netflix könyvtárakhoz. Ennek ellenére továbbra is lehet egy vagy több akadály, amelyet le kell küzdeni. Van egy ellenőrző listánk, amelyet futtathat, hogy megnézhesse a műsorokat.

 1. Ellenőrizze a VPN-szolgáltató ügyfélszolgálatát, hogy lássa, melyik kiszolgálót használja. Mindig megkapják ezeket a kéréseket, és Önnek képesnek kell lennie arra, hogy azonnal válaszokat kapjon. Ez a legjobb fogadás, ha szolgáltatója élő csevegést kínál. Ha nem, akkor érdemes először kipróbálni a következő néhány lehetőséget.
 2. Húzza ki és csatlakoztassa újra ugyanahhoz a szerverhez. Időnként eltérő IP-címet fog elérni, amely nem feltétlenül szerepel a feketelistában.
 3. Próbáljon meg egy másik kiszolgálóra csatlakozni ugyanabban a régióban. Ez ismét egy másik IP-címet fog kapni, amelyet esetleg nem lehet blokkolni.
 4. Jelentkezzen ki minden olyan fiókból, amely gyorsítótárazza az Ön IP-címét, például bármely Google-fiókból.
 5. Keresse meg a készülék vagy a böngésző beállításait, és tiltsa le a helymeghatározási szolgáltatásokat.
 6. Tisztítsa meg a gyorsítótárat, a sütiket és az ideiglenes fájlokat.
 7. Ha Windows 10 rendszert használ, kipróbálhatja az IPv6 letiltását a wifi tulajdonságai között, és a parancssor használatával öblítheti meg a DNS-gyorsítótárat. ipconfig / flushdns.
 8. Ha wifi-hálózatot használ, és hozzáférése van az útválasztóhoz, átnevezheti a hálózatot, hogy kilépjen a Google földrajzi helymeghatározási szolgáltatásaiból. Helyezze be a „_nomap” (idézőjelek nélkül) a hálózatnév végére, és csatlakoztassa újra készülékét a hálózathoz.

About the author

Comments

 1. Ha Netflix előfizetéssel rendelkezik, akkor nagyjából hozzáférhet a tartalmakhoz bárhol is van a világon, kivéve néhány országban. Azonban a megtekintett műsorok és filmek katalógusa az adott régiótól függően változhat. Ha szeretne hozzáférni egy másik régióban található Netflix könyvtárhoz, akkor a virtuális magánhálózat (VPN) használata lehet a megoldás. A VPN az internetes forgalmát egy választott országban található közvetítő kiszolgálón keresztül járatja el, elrejtve az IP-címet és meghamisítva a helyét. Ezenkívül a VPN titkosítja az összes forgalmat, így senki sem tudja figyelni az Ön tevékenységét, még az internetszolgáltató sem. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Netflix tudatában van annak, hogy az előfizetők VPN-t használnak a földrajzilag korlátozott tartalom elérésére, és blokkolhatja a forgalmat. Ennek ellenére sok VPN-szolgáltató kínál megbízható hozzáférést a különféle Netflix könyvtárakhoz. Az ExpressVPN, a CyberGhost, a NordVPN, a PrivateVPN, a Surfshark, a SaferVPN és a Hotspot Shield azok a VPN-ek, amelyeket ajánlunk a Netflix régiójának megváltoztatásához. Ne feledje azonban, hogy a Netflix blokkolhatja a VPN-t használó IP-címeket, és proxy hibát jelezhet.

 2. Ha Netflix előfizetéssel rendelkezik, akkor nagyjából hozzáférhet a tartalmakhoz bárhol is van a világon, kivéve néhány országban. Azonban a megtekintett műsorok és filmek katalógusa az adott régiótól függően változhat. Ha szeretne hozzáférni egy másik régióban található Netflix könyvtárhoz, akkor a virtuális magánhálózat (VPN) használata lehet a megoldás. A VPN az internetes forgalmát egy választott országban található közvetítő kiszolgálón keresztül járatja el, elrejtve az IP-címet és meghamisítva a helyét. Ezenkívül a VPN titkosítja az összes forgalmat, így senki sem tudja figyelni az Ön tevékenységét, még az internetszolgáltató sem. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Netflix tudatában van annak, hogy az előfizetők VPN-t használnak a földrajzilag korlátozott tartalom elérésére, és blokkolhatja a forgalmat. Ennek ellenére sok VPN-szolgáltató kínál megbízható hozzáférést a különféle Netflix könyvtárakhoz. Az ExpressVPN, a CyberGhost, a NordVPN, a PrivateVPN, a Surfshark, a SaferVPN és a Hotspot Shield azok a VPN-ek, amelyeket ajánlunk a Netflix régiójának megváltoztatásához. Ne feledje azonban, hogy a Netflix blokkolhatja a VPN-t használó IP-címeket, és proxy hibát jelezhet.

 3. Ha Netflix előfizetéssel rendelkezik, akkor nagyjából hozzáférhet a tartalmakhoz bárhol is van a világon, kivéve néhány országban. Azonban a megtekintett műsorok és filmek katalógusa az adott régiótól függően változhat. Ha szeretne hozzáférni egy másik régióban található Netflix könyvtárhoz, akkor a virtuális magánhálózat (VPN) használata lehet a megoldás. A VPN az internetes forgalmát egy választott országban található közvetítő kiszolgálón keresztül járatja el, elrejtve az IP-címet és meghamisítva a helyét. Ezenkívül a VPN titkosítja az összes forgalmat, így senki sem tudja figyelni az Ön tevékenységét, még az internetszolgáltató sem. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Netflix tudatában van annak, hogy az előfizetők VPN-t használnak a földrajzilag korlátozott tartalom elérésére, és blokkolhatja a forgalmat. Ennek ellenére sok VPN-szolgáltató kínál megbízható hozzáférést a különféle Netflix könyvtárakhoz. Az ExpressVPN, a CyberGhost, a NordVPN, a PrivateVPN, a Surfshark, a SaferVPN és a Hotspot Shield azok a VPN-ek, amelyeket ajánlunk a Netflix régiójának megváltoztatásához. Ne feledje azonban, hogy a Netflix blokkolhatja a VPN-t használó IP-címeket, és proxy hibát jelezhet.

Comments are closed.