Hogyan változtassuk meg a PSN régiót a PS4-en

5 legjobb VPN a PS4 vagy PS3 számára

Lehet, hogy hozzáférni akarja a régió exkluzív játékait, játszani új címeket, még mielőtt megjelennek az országodban, vagy hozzáférhet egy másik ország streaming szolgáltatásaihoz külföldről? Ha igen, akkor érdemes megfontolnia a PlayStation régió megváltoztatását vagy a virtuális magánhálózat (VPN) használatát..

Már tudhatja, hogy a streaming szolgáltatásoknak különböző könyvtárak vannak különböző országokban. A PlayStation Store azonban ugyanúgy működik. Például a japán áruház szélesebb körű RPG-t kínál, az amerikai áruház további streaming alkalmazásokat kínál.

Érdemes megjegyezni, hogy kétféleképpen érhető el idegen tartalom a PlayStation konzolon. Az egyik teljes, korlátlan hozzáférést biztosít egy másik ország PS áruházához, míg a másik egyszerűen rácsapja az alkalmazásokat arra, hogy hozzáférést biztosítsanak földrajzilag korlátozott tartalmukhoz. Ne aggódjon: lépésről lépésre végigvezetjük mindkét módszert.

Hogyan hozhatok létre PlayStation-fiókot egy másik régió számára

Itt állnak a rossz hír: előre nem változtathatja meg a meglévő PSN-fiókja régióját. Ez azt jelenti, hogy új fiókot kell létrehoznia, de ne feledje, hogy a PS Store jóváírása nem ruházható át egyik felhasználóról a másikra. A jó hír az, hogy egy másik PSN-fiók létrehozása csak néhány percet vesz igénybe. Az alábbiakban pontosan elmagyarázzuk, hogyan kell ezt csinálni, példaként egy amerikai fiókot:

 1. Kezdje a Sony Entertainment Network webhely felkeresésével.
 2. Adjon meg egy e-mail címet, amely nincs társítva egy másik PSN-fiókhoz. Ha még nem rendelkezik ilyennel, gyorsan létrehozhat új e-mail címet egy ingyenes szolgáltatás, például a Mail.com segítségével.
 3. Ezután adja meg a születési dátumát és a kívánt jelszót.
 4. Válassza ki az új PSN-régiót a legördülő menüből. Megjegyzés: ha nem angol nyelvű régiót választ, akkor szüksége lehet a Google Fordítóra, ahogy a folyamatba lép.
 5. Ha készen áll, kattintson a küldés gombra, és ellenőrizze e-mailjét.
 6. Most beállíthat egy új felhasználót a PS3 vagy PS4 készüléken, az éppen létrehozott fiók használatával. Meg kell adnia a helyi irányítószámát vagy irányítószámát, de a választott állam vagy ország bármelyike ​​működni fog.
 7. Átugrani a közösségi média összes lehetőségét. Ha képernyőképeket vagy klipeket szeretne megosztani, küldheti el üzenetben a szokásos fiókjára, majd onnan feltöltheti a közösségi médiába. Ez kiküszöböli a másodlagos Facebook vagy Twitter fiók létrehozásának szükségességét.
 8. Látogasson el a PSN áruházba, és úgy találja, hogy a szükséges pénznem megváltozott, hogy megfeleljen a választott helynek. Lehet, hogy a szöveg más nyelven is található, de az áruház elrendezése nem változhatott meg, így alapos kitalálásokat készíthet a kívánt tartalom helyéről..
  IP-cím megváltoztatása (6 módon, 5 ingyenes)

PSN-fiók létrehozása

Ennek ellenére továbbra is két probléma van: a Netflix és más streaming alkalmazások nem mutatják idegen könyvtáraikat, és bár láthatja egy másik ország kínálatát, valójában nem vásárolhat semmit. Az alábbiakban ismertetjük, hogyan javíthatjuk mindkét kérdést.

Hogyan kell fizetni, ha egy másik ország PlayStation áruházát használjuk

Mivel a PlayStation Store csak a régiójában regisztrált hitelkártyával vagy PayPal-számlával járul hozzá pénzeszközökhöz, ehelyett a PlayStation ajándékkártyákat kell használnia.. Fontos, hogy beszerezze a megfelelő pénznemű ajándékkártyákat. Például nem használhat $ 50 USD-os ajándékkártyát a japán üzletben.

Különböző fórumok javasolnak egy Amazon vagy PayPal fiók létrehozását a kívánt régióban, fiktív számlázási cím használatával, de határozottan javasoljuk ezt ellen. Ez a módszer nem csak bonyolultabb, hanem drágábbá is teheti a dolgokat, ha hamis címe olyan államban vagy országban van, ahol forgalmi adó van..

Miután megvásárolta az ajándékkártyát, csak lépjen a PlayStation Store-ba, görgessen le a bal oldali menü aljára, és kattintson a „Kódok beváltása” elemre. Egyszerűen írja be az utalványkódot, és a pénzeszközök hozzáadódnak számlájához.

Hogyan lehet feloldani a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását egy PS4 VPN-sel

Ha szeretne hozzáférni a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokhoz a PS4-en, akkor nem kell feltétlenül külföldi PSN-fiókra. Néhány alkalmazás, például a Netflix, a PSN-régió helyett az IP-címét ellenőrzi, hogy megnézze, melyik országban tartózkodik, és mint ilyen, melyik tartalmat nézheti meg. Ennek eredményeként egyszerűen feloldhatja ezeket a szolgáltatásokat külföldről a VPN-hez való kapcsolódással.

A VPN egy webhely forgalmát egy titkosított alagúton keresztül közvetíti egy közvetítő kiszolgálón keresztül az Ön által választott helyen. Ez azt jelenti, hogy bármely külső megfigyelő, mint például az Internet szolgáltatója (ISP), nem fogja tudni ellenőrizni az online tevékenységeit. Ezenkívül a VPN-k lehetővé teszik a szerverhez való csatlakozást az egész világon, és ideiglenes, régióspecifikus IP-címet adnak Önnek. Ez arra készteti a webhelyeket és alkalmazásokat, hogy úgy gondolja, hogy valahol máshol található, és lehetővé teszi, hogy külföldről érje el őket.

  Hogyan törölhető a NordVPN előfizetés a teljes visszatérítésért?

Jegyzet: Egyes alkalmazások csak meghatározott régiókban érhetők el, és a VPN nem tud segíteni ott. Például, még ha egy amerikai szerverhez is csatlakozik, akkor csak akkor töltheti le a Hulu alkalmazást, ha az áruház régiója USA-ra van állítva.

A legjobb VPN a PS4 számára: ExpressVPN

ExpressVPN2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Javasoljuk az ExpressVPN használatát. Több mint 2000 szerverrel rendelkezik 94 országban, nagyon nagy sebességet kínál, és feloldhatja néhány olyan legnépszerűbb streaming-platformot, mint a Netflix és az Amazon Prime Video. Sőt, még az egyéni útválasztó firmware-jével is elérhetővé teszi az egyik legjobb VPN-t a PS4-en lévő földrajzilag korlátozott alkalmazások eléréséhez..

Próbálkozzon kockázat nélkül: Iratkozzon fel az ExpressVPN éves tervére, amelynek segítségével megtakaríthatja a 49% -ot, és három hónapot ingyen kaphat. Mivel ez a szolgáltatás 30 napos pénz-visszatérítési garanciát tartalmaz, teljesen kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Hogyan telepítsünk VPN-t a PS4-re

A PlayStation áruházban jelenleg nincs VPN-alkalmazás, tehát a telepítési folyamat kissé összetettebb. Ahelyett, hogy közvetlenül a PlayStation-re telepítené a VPN-t, telepítenie kell azt az útválasztóra vagy egy Ethernet-kábelt kell vezetnie a számítógépről a konzolra..

Írtunk útmutatókat a VPN-k telepítéséről a Tomato és a DD-WRT útválasztókra, de a legtöbb megbízható VPN-szolgáltató szinte részletes utasításokat tartalmaz az egyes márkákhoz és modellekhez. Egyes szolgáltatók még előre konfigurált útválasztókat árusítanak már telepített szoftverükkel. Ezeket általában egy harmadik féltől, például a FlashRouter-től vásárolják meg.

Jelentős előnyökkel jár a VPN telepítése az útválasztón. Először: egy útválasztó csak egyetlen kapcsolatnak számít, függetlenül attól, hogy hány eszköz van a hálózaton. Ezenkívül minden, az útválasztót használó eszköz automatikusan védelem alatt áll, és hozzáféréssel rendelkezik a geo-lock szolgáltatások azonos tartományához..

Használhatok egy ingyenes VPN-t a PlayStation-en?

Lehet, hogy kísértést igényel egy ingyenes VPN használata, de ezeknek számos fő hátránya van, ezért azt tanácsoljuk, hogy ne alkalmazzák őket. Először is, az ingyenes VPN-ket általában nem lehet telepíteni egy útválasztóra, ami rossz választást jelent számukra a PlayStation-en való használatra. Ezenkívül ezek a szolgáltatások sokkal lassabbak, mint a prémium VPN-ek. Ennek eredményeként valószínűleg szaggatott videókat, hosszú töltési időket és esetleg véletlenszerű leválasztást tapasztal a VPN-től. Feltételezve, hogy valóban hozzáférhet geo-blokkolt platformokhoz, mivel ezek korlátozásai gyakran teljesen blokkolják az ingyenes VPN-felhasználókat.

  NordVPN vs CyberGhost

A nemzetközi szerverhálózatok építése és karbantartása különösen drága, tehát hogy a szabad VPN-ek megengedhetik-e nekik? Noha ezek a szolgáltatások gyakran a hirdetésekre támaszkodnak, hogy bevételt szerezzenek, ez messze nem az egyetlen pénzkeresési módszer. Néhányan profitot szereznek a nyomkövető sütik használatával kiterjedt felhasználói profilok felépítéséhez. Ezeket a felhasználó tudta nélkül harmadik félnek eladhatják. Ilyen módon cselekedve az ingyenes VPN-k elveszítik ügyfeleik ellenőrzését a személyes adataik felhasználása felett.  

Sajnos a laikusnak nincs olyan egyszerű módja, hogy megmondja, valódi VPN-t használ, vagy csak a tucatnyi rosszindulatú szoftvert hordozó alkalmazás bujkál a Google Play Áruházban. Ugyanilyen veszélyesek azok a VPN-k, amelyek a rendeltetésszerűen működnek, de valójában nem titkosítják az internetes forgalmat, vagy megakadályozzák az IPv6 szivárgását. Biztonságát nem garantáljuk egy jól ismert ingyenes VPN-vel sem, amint azt felfedeztük, amikor Hola elkapta a felhasználó alapjárati sávszélességét, hogy segítse a botnet működését.

Annak érdekében, hogy online biztonságban maradjon, azt javasoljuk, hogy használjon egy tiszteletre méltó VPN-t egy olyan adatvédelmi politikával, amely elsőbbséget élvez az ügyfelekkel.

Potenciális problémák, amelyekre figyelni kell

Hogyan kell fizetni, ha egy másik ország PS áruházát használja?

Leginkább az új, régióspecifikus PSN-fiókját úgy kell használni, mintha valójában a választott országban lenne. Van azonban néhány kisebb probléma, amelyeket tudnia kell, és ezeket röviden az alábbiakban tárgyaljuk.

A játékok letölthető tartalma (DLC) régiók szerint zárolva van. Ha egy új játékot és annak DLC-jét új fiókján keresztül vásároltad, akkor a terveknek megfelelően kell működnie. Ha azonban valamelyik másik PSN-fiókod rendelkezik játékkal, és új fiókján vásárol DLC-t (egy másik régióban regisztrált), akkor nem fogja tudni elérni. Ez akkor is érvényes, ha a játék kinyomtatott példányát egy olyan régiótól vásárolta meg, amelyen nem regisztrált az új fiók.

Nem minden játék lesz elérhető az anyanyelvén. Sokan lehetőséget kínálnak a felirat nyelvének a játék menüben történő váltására, de előbb meg kell találnia a megfelelő opciót, ha egyáltalán létezik. Ez különösen olyan problémát jelent, mint a japán címek Yakuza sorozat; A japán nyelv hihetetlenül összetett nyelv, és mivel a lokalizáció rendkívül hosszú időt vesz igénybe, a játékoknak általában nincs angol feliratuk, amíg a nyugati kiadás meg nem jelenik..

Milyen régiókon kívüli szolgáltatásokhoz férhetek hozzá egy külföldi PSN-fiókkal?

Több tucat PlayStation játék és alkalmazás érhető el csak bizonyos országokban. Az alábbiakban felsorolunk néhány népszerűbb ajánlatot, amelyekhez hozzáférhet:

 1. Hulu (csak az Egyesült Államokban)
 2. VRV (csak az Egyesült Államokban)
 3. CBS All Access (csak az Egyesült Államokban)
 4. NFL (csak az Egyesült Államokban)
 5. Sárkány küldetés 3 (Csak Japánban)
 6. Yakuza Ishin (Csak Japánban)
 7. NHK on Demand (csak Japánban)
 8. U-NEXT (csak Japánban)
 9. 7plus (csak Ausztráliában)
 10. Foxtel Play (csak Ausztrália)

Összefüggő: A legjobb VPN-k játékhoz

About the author