Így nézheti meg a Youku-t Kínán kívül

Ha a Yuoku-t Kínában kívül szeretné megtekinteni, akkor szüksége lesz egy VPN-re, amely összeköti Önt egy kínai IP-címmel, ám a legtöbb VPN-nek nincs Kínában szervere. Megbeszéljük Önt, hogy miként oldhatja fel Youko bárhonnan, és mely VPN-t használja.

youku amerikai tv
A VPN-ek népszerűek Kínában azon emberek körében, akik szeretnék hozzáférni az internethez, amelyet rendszerint az országon belül blokkolnak (lásd a Kínára vonatkozó legjobb VPN-ről szóló cikket). A Közép-Királyság fejlett cenzúrarendszere, amelyet általában a nagy tűzfalnak hívnak, cenzúrázza a nyugati közösségi médiát, hírleveleket és streaming video-oldalakat, többek között a tartalmak között. Ezért furcsának tűnik, hogy néhány VPN-felhasználó éppen az ellenkezőjét akarja tenni: használja a VPN-t az internet eléréséhez Kínában.

Hogyan kell nézni a Youku-t Kínán kívülről

Ha megpróbálja elérni a Youku-t Kínán kívül, akkor megkapja az üzenetet "Sajnálom, hogy ezt a videót csak a kontinentális országban lehet közvetíteni" (fordítás a miénk). A Youku bármely ország feloldásához olyan VPN-re van szüksége, amelynek Kínában vannak kiszolgálói, például a PureVPN. Kipróbáltuk ezt a módszert, és ez egy egyszerű megoldás a Youku vagy más kínai streaming webhelyek, például LeTV, iQiyi, Sohu és QQ Video eléréséhez az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Kanadából, Ausztráliából, Németországból, Franciaországból vagy bármely más országból Kína. Az írás idején a PureVPN 31 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így kockázatmentesen tesztelheti ezt a módszert..

VÉGREHAJTÁS: A PureVPN jelenleg van nagy kedvezményt kínálva a 2 és 3 éves tervre.

A részletek:

Kína legnépszerűbb video streaming webhelyei sokkal többet kínálnak, mint amire számíthattak. A Youku Tudou, amelyet gyakran csak a Youku-ra rövidítenek, ingyenes TV-műsorok és filmek hatalmas gyűjteményét tárolja. Katalógusa nyugati tartalom kincsletét tartalmazza, amelyért az USA-ban, az Egyesült Királyságban és Kanadában a felhasználóknak általában fizetniük kell. Az összes tartalom 100% -ban legális, és a megtekintéshez rendszerint még regisztrációt sem igényel.

A fogás? A nézőnek Kínában kell lennie, hogy megtekintse az engedéllyel rendelkező tartalmat. Vagy legalább úgy kell néznie Youku-ra, mintha a felhasználó Kínában van. Ellenkező esetben a Youku nem fog működni. A legtöbb esetben egy ilyen hibalapot kap, amely jelzi, hogy ezt a videót csak Kína szárazföldjén lehet közvetíteni:

Youku hiba képernyő

Szerencsére a hely hamisítása egyszerű a VPN használatával. A Youku eléréséhez az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Németországban vagy Franciaországban a VPN-alkalmazások telepíthetők a PC-re, Mac-re, iPhone-ra, Android-ra vagy iPad-re..

Milyen VPN-rel nézhetem fel a Youku-t?

2009-ben a Youku elkezdte megakadályozni a felhasználókat, hogy Hongkong és Tajvan IP-címeivel engedélyezett videotartalmakat nézzenek. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak a szárazföldön működő szerverekkel rendelkező VPN-t kell választaniuk. Ez a kikötés jelentősen szűkíti a lehetőségeket, mivel a legtöbb VPN nem zavarja a kiszolgáló ott működésének további költségeit és kockázatát..

A VPN-nek is elég gyorsnak kell lennie, és elegendő adatot kell biztosítania a videó megbízható streamingjéhez, miközben be kell tartania az adatvédelmi előírásokat. Ezen okok miatt erősen javasoljuk a fizetett VPN-szolgáltatást egy ingyenes szolgáltatás helyett. Legfontosabb ajánlásaink a PureVPN, amely kiszolgálókat üzemeltet Pekingben, Sanghajban és Guangdongban. A kínai szerverek mellett a PureVPN óriási helyválasztékkal, gyors kapcsolatokkal és egy könnyen használható alkalmazással rendelkezik. A naplózási politika ellenére azonban naplózza felhasználói valódi IP-címeit, tehát a magánélettudatos felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy tevékenységeikre visszavezethetők.

További tiszteletreméltó említések közé tartozik a EarthVPN, a HideMyAss és az Astrill, amelyek mindegyike rendelkezik Kínában található szerverrel és meglehetősen jó hírű. A FlyVPN és a SenVPN néhány kiszolgálót üzemeltet Kínában, de a Comparitech még nem tesztelte ezeket és jelenleg nem tud garanciavállalni érte..

Hogyan nézhetem Youku-t Kínából kívülről?

Miután letöltötte, telepítette és bejelentkezett a választott VPN-be, keresse meg a kiszolgálók teljes listáját. Keressen minden olyan szervert, amely Kínában található; Peking, Sanghaj, Sencsen és Guangdong a legnagyobb nagyvárosok, ahol valószínűleg kiszolgálók találhatók. Válasszon egyet, és csatlakozzon hozzá.

Csatlakozás után nyisson meg egy böngészőt, és keresse meg a Youku-t. Ha nemrégiben VPN nélkül járt a webhelyen, akkor először törölje a sütiket.

A keresett műsor angol nevének gyakran a megfelelő eredményt hozza fel, de néha meg kell ismernie a kínai nevet. Ennek megtalálásához keresse fel Kína legnépszerűbb keresőmotorját a Baidu, és írja be az angol nevet. Ennek olyan eredményt kell hoznia (gyakran a Douban.com vagy a Baidu Baike oldalán), amely mind az angol, mind a kínai nevet tartalmazza. A kínai televíziós és filmnevek általában három vagy négy karakter hosszúak.

Másolja és illessze be a karaktereket a Youku keresősávba. Keresse meg a megfelelő időtartamú eredményeket, azaz 20 és 30 perc között egy fél órás műsornál, 40 és 75 perc között hosszabb TV műsornál stb. A műsorokat évszakokra osztják, így ha egyszer megtalálja a kívánt műsort , az adott évad epizódjainak listája megjelenik az oldal jobb oldalán.

youku videolejátszóMr. Robot a Youkun

Ha csak a TV-műsorokat szeretné böngészni, akkor nézd meg ezt az linket az amerikai címekhez és itt a brit katalógushoz. A filmek esetében itt vannak a Youku amerikai filmei, és itt található a brit mozdulatok. A VPN nem szükséges a böngészéshez, csak a videó lejátszásához.

Ne feledje, hogy a Youku-nak nem minden egyes évadja van, és bizonyos esetekben csak néhány epizódja lehet. Kína szigorú cenzúraszabályai miatt egyes tartalmak megváltozhatnak az eredetihez képest, különösen szexuális vagy erőszakos tartalmak esetén. A legtöbb film angol nyelven készül, kínai felirattal, de néhányat - különösen a gyermekek filmeit és animációit - szinkronizálják. Végül számítson arra, hogy a hirdetések véletlenszerűen megjelennek. A nyugati hirdetési blokkolók gyakran nem állítják meg a kínai hirdetési hálózatok hirdetéseit.

Nyugati tévéműsorok és filmek a Youkun

Itt található a Youku tévéműsorok ábécé szerinti, nem teljes listája:

12 majom, 2 törött lány, 24, 30 szikla, pajzs ügynöke, amerikai horror történet, nyíl, Boardwalk birodalom, Csontok, Breaking Bad, Brooklyn kilenc kilenc, Kalifornálás, Cougar Town, bűnügyi elmék, CSI, kétségbeesett háziasszonyok, orvos, aki , Birodalom, mindenki szereti Raymondot, eső eget, Fargot, barátokat, pletykás lányt, Gothamot, Grey anatómiáját, Grimmt, újjászületett hősöket, haza, házat, kártyák házát, hogyan találkoztam anyáddal, hazudj nekem, elveszett, Louie, Luther , Őrült emberek, Modern család, Robot úr, Új lány, Narancssárga az új fekete, Árva fekete, Penny félelmetes, Prison Break, Psych, Scandal, Sherlock, Smallville, természetfeletti, Teen Farkas, az amerikaiak, az Expanse, a Flash, A Liga, az éjszakai menedzser, az Iroda, a Tudorok, a Vampír-naplók, Igaz vér, Két és fél ember, a kupola alatt, Veep, Gyomok, Fehérgallér

És itt van egy minta a nyugati filmekről a Youkun:

007 film, 12 éves rabszolga, 28 héttel később, idegen, idegen versus ragadozó, a világ körül 80 nap alatt, Assassin's Creed, Avatár, Batman (az összes új), Bronson, Narnia krónikái, Összeütközés, Eddie the Eagle , Eragon, Ex Machina, Düh, Gravity, Green Street Hooligans, Harry Potter filmek, Hitman, Hotel Ruanda, Az erdőbe, Kung Fu Panda, London esett, Hátulnézet, Mazerunner, Hold, Úton, Resident Evil filmek, Superman , A fiú csíkos pizsamában, a Grimm testvérek, a Monte Cristo grófja, a Sötét Lovag felemelkedik, Alice Creed eltűnése, Az útmutatás a galaxisba, az Iron Lady, a Rendkívüli Úrok Ligája, a Mars és a Zongorista , A Fekete Nő, Bádogos Szabó Katona Kém, Tomb Raider, Transporter 3, Tropic Thunder, Troy, X-Men (a legtöbb új)

Egyéb kínai streaming oldalak

A Youku nem az egyetlen szereplő Kína video streaming piacán. Ha nem találja meg azt, amit keres, próbálkozzon a LeTV-vel, az iQiyi-vel, a Sohu-val és a QQ Video-val, amelyek mindegyikét képesek voltunk feloldni a PureVPN használatával a tesztelés során. Mindegyiknek megvan a saját kizárólagos engedélyezési joga, különböző nyugati produkciós stúdiókkal. Például Youkának sok címe van a Paramount és a Dreamworks-től.

Lásd még: Hogyan szerezzünk egy kínai IP-címet

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

Adblock
detector