Kolumbia 5 legjobb VPN-je 2020-ban

A külföldre utazó kolumbiai állampolgárok VPN-t is használhatnak otthoni kedvenc csatornáik figyelésére, valamint biztonságos és biztonságos hozzáférésre az online bankszámlájukhoz.. Ebben a cikkben megbeszéljük a Kolumbiának legmegfelelőbb VPN-eket és általános tippeket arról, hogyan lehetne a legtöbbet kihozni.

5 legjobb VPN Kolumbiában

A virtuális magánhálózat (VPN) használata kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék élvezni a terheletlen internetes élményt. Kolumbia állampolgárai vagy azok, akik rövid időre látogatják az országot, VPN-t használhatnak az internettevékenység biztonságához, a torrent fájlok biztonságos megőrzéséhez, vagy hozzáférés a földrajzilag korlátozott streaming média oldalakhoz, mint például az US Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, ESPN és még sok más.

Néhány, a ebben a cikkben javasolt VPN-szolgáltató a szerverhelyek széles választékát kínálja, ideértve Kolumbiában található helyeket is. Ez azt jelenti, hogy kaphat IP-címet Kolumbia-tól, még akkor is, ha jelenleg az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Németországban, Kanadában, Indiában, Svédországban, Japánban vagy a világ bármely más részén tartózkodik.

Minden, a Columbia-ban működő VPN-t részletesen ismertetünk. Ha nem akarja elolvasni az egész cikket, akkor ez a Columbia 5 legjobb VPN-je:

 1. ExpressVPN A legjobb körkörös VPN, jó sebesség, nagyszerű streaming.
 2. CyberGhost A legjobb költségkeret-választás gyors sebességgel és 45 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál.
 3. NordVPN Columbiasban működik, és jó ár-érték arányt kínál.
 4. IPVanish Nagyon gyors sebesség, nincs napló.
 5. PrivateVPN Nagyszerű a gyors streaminghez, és együttműködik a Netflix-szel.

Nem minden VPN jön létre egyenlően. Ahhoz, hogy felsoroljuk a Kolumbiához tartozó legjobb VPN-ket, a szolgáltatóknak meg kell felelniük a következő szabványoknak:

 • Széles szerverhálózatot működtet az egész világon. Bónuszpontok a kolumbiai szerverek számára
 • Könnyen feloldja a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokat
 • Gyors és megbízható terméket kínál
 • Fenntartja a szigorú titkosítási paramétereket, így tartózkodási helyét mindig rejtve tartja
 • Több egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé
 • Kiemelkedő ügyfélszolgálatot nyújt

A legjobb VPN-k Columbia számára

Itt található a Kolumbiához tartozó legjobb VPN-ek listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN katonai szintű titkosítási protokollokkal, nagy sebességgel és valóban globális jellegű szerverhálózattal. Ez a szolgáltató több mint 2000 szervert választhat a világ 94 országában, beleértve egy opciót Kolumbiában.

Az ExpressVPN számos streaming media szolgáltatással jól működik, például az USA Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, ESPN és másokkal.. A további kedvezmények közé tartozik a napi 24 órás támogatás élő chat opción keresztül.

A biztonsági protokollok választása a legfelső szintű. Ide tartozik a 256 bites AES titkosítás, amely a „katonai fokozat” opció, amelyre korábban utaltunk. Egyéb biztonsági funkciók az internetes kikapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem, így adatai a titkosított alagútban mindig biztonságban vannak.

Az ExpressVPN nem tárol felhasználói naplókat, ideértve az IP-címeket sem. Van néhány metaadat-megőrzés, de arra szolgál, hogy javítsák a szolgáltatás minőségi szintjét, és nem követhető vissza az egyes felhasználókhoz. Alkalmazásokat kínál Android és iOS rendszerekhez, valamint asztali verziókat kínál Windows, MacOS és Linux rendszerekhez. Az egyetlen előfizetés három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és egyéb streaming szolgáltatások blokkolását
 • Gyors, megbízható sebesség
 • Biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít

Hátrányok:

 • Kicsit drágább, mint néhány riválisnál

A COLUMBIÁNAK LEGJOBB: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Gyors stabil sebességet és kiváló biztonságot kínál. Jól működik szinte minden streaming szolgáltatással, beleértve az USA Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, ESPN és egyebekkel. Tartalmaz egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garanciát, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen..

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost jó költségvetési szolgáltató. Robusztus terméket szállít, amely kemény titkosítást és gyors sebességet kínál, olyan áron, amely nem fogja megtörni a bankot. Jelenleg ennek a szolgáltatónak több mint 5700 szervere van online 90 országban. Kolumbia négy szerverrel szerepel a listán.

A CyberGhost alkalmazás átvezeti Önt egy speciális streaming szolgáltatás feloldásának folyamatán, beleértve az USA Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és egyéb eszközöket.. Csak válassza ki a „For streaming” elemet a fő képernyőn, és megjelenik az adott csatornákhoz optimalizált szerverek listája.

A biztonsági funkciók érdekében ez a szolgáltató 256 bites titkosítást, tökéletes előremeneti titkot, internetes megszakítót és DNS szivárgás elleni védelmet kínál. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolata mindig biztonságos lesz. A CyberGhost semmilyen felhasználói adatot nem tárol, ideértve az IP-címeket is. További intézkedések közé tartozik a hirdetésgátló, a rosszindulatú programok elleni védelem és a követésgátlás.

A szolgáltatást Android, iOS, Windows, MacOS és Linux rendszeren érheti el. Az egyetlen előfizetés lehetővé teszi hét eszköz csatlakozását egyszerre.

Előnyök:

 • Nincsenek naplók
 • Tisztességes, megbízható sebesség
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia

Hátrányok:

 • Kínában nem működik

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost gyors kapcsolatot biztosít. Nagyon nagy szerepelt a sebességtesztjeinkben. Együttműködik a Netflix-szel és néhány más streaming szolgáltatással. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a CyberGhost teljes felhasználói véleményét.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN székhelye Panamában található, és nem kell betartania semmilyen kötelező adatmegőrzési törvényt. Több mint 5100 szerverből álló hálózatot működtet 62 országban. Noha Kolumbia nem szerepel a listán, a hatalmas szerverválaszték és más nagyszerű szolgáltatások mellett azt jelenti, hogy ez a szolgáltató továbbra is helyet szerez a listán.

A NordVPN könnyen feloldja az olyan webhelyeket, mint az USA Netflix, HBO, Amazon Prime Video, ESPN, Sky, Sling TV és így tovább. Ez a szolgáltató magánélet-központú hírnevet élvez, és példája egy teljesen logless szolgáltatásnak.

A felhasználók lehetőséget kapnak egy olyan szerver kiválasztására, amely az egyes feladatokhoz - például a HD video streamingéhez, a dupla VPN-hez és a Tor-hoz - a VPN-en keresztül optimalizált. Ez azt jelenti, hogy a NordVPN nagymértékben testreszabható, és vonzó lesz az energiafelhasználók számára. Az asztali verzió praktikus útmutatókkal rendelkezik, amelyek segítenek megtalálni a legjobb kiszolgálókat, amelyek felhasználhatók egy adott igényhez, például a Netflix feloldásához.

A NordVPN nem tárol felhasználói adatokat, és az összes forgalmat 256 bites titkosítás, az OpenVPN protokoll, az Internet kill kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem biztosítja..

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez. Az alapterv hat eszköz lehetővé teszi egyidejűleg hat eszköz csatlakozását.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság, Hulu, BBC iPlayer feloldását
 • Tisztességes, megbízható sebesség
 • Elfogadja a Bitcoint

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazást kissé kellemetlen használni

ERŐS KÖRNYEZETTŐ: A NordVPN jó ár-érték arány. Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és mások blokkolását, és számos kiszolgálóval rendelkezik, amelyek olyan feladatokra vannak optimalizálva, mint a streaming és a torrent.

Olvassa el a NordVPN áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish rendkívül rangsorolt ​​mind a magánélet, mind a sebesség szempontjából. A hatékony ügyfél-támogatással növeli ezt az alapkínálatot, ezáltal elkerülve magát a VPN-vállalatok felső szintjén. Az írás idején több mint 1100 szervert kínál 60 országban.

A szolgáltató székhelye az Egyesült Államokban található, de az összes felhasználói adatot szigorú belső naplózás nélküli protokollal védik, amely kiküszöböli a digitális lábnyom minden szempontját. A „nem naplózás” politika hasonló a NordVPN által alkalmazotthoz.

Az IPVanish néhány okból ismert ismert kedvenc az ökölvívók és a Kodi felhasználók között. Először is lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Másodszor, interfésze távirányító-barát a Kodi eszközökhöz, amelyek általában nem tartalmaznak billentyűzetet és egeret. Feloldhatja számos földrajzilag korlátozott streaming médiahelyet, köztük a BBC iPlayer-t.

A biztonság 256 bites AES-titkosítás formájában valósul meg, tökéletes titkosítással, DNS-szivárgás-védelemmel és internetes megszakítóval..

Ez a szolgáltató lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 10 eszközt egyszerre csatlakozzanak egy terv alapján. Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez, és 24 órás, élő chat-ügyfélszolgálat működik.

Előnyök:

 • Nincsenek naplók
 • Nagyon gyors sebesség
 • Legfeljebb tíz eszközt használhat egyszerre

Hátrányok:

 • Nincs 24 órás élő chat

JÓ A SZENNYEZÉS: A PrivateVPN kiválóan alkalmas gyors streamingre. A Netflix felhasználók számára ajánlott, a PrivateVPN együtt működik az USA Netflix-szel, és sok más ország verziójával együtt. Az egyetlen panaszunk a szerver kis választéka.

Olvassa el a PrivateVPN áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használnom kellene egy ingyenes VPN-t Kolumbiában?

Mindig kísértésnek számít, ha egy ingyenes VPN-t választ, mivel nincs előzetes készpénzfizetés, és az emberek úgy gondolják, hogy hihetetlen üzletet kapnak. Általában azonban nem ez a helyzet.

Az ingyenes VPN-szolgáltatók nem érdekli a prémium termékek szállítását. Fájdalmas története van annak, hogy bányászják az adatait harmadik fél hirdetőinek történő eladás céljából, és invazív hirdetésekkel megtámadnak téged.. Legalább a gyenge titkosítási szabványok, a sávszélesség-szabályozás, a nem létező ügyfélszolgálat, csak egy vagy két szerver választása és a szánalmasan lassú sebesség ki lesz téve. Az ilyen szolgáltatók nem tudják teljesíteni, ha a VPN-k sok alapvető használati esetére vonatkoznak, például a földrajzilag korlátozott tartalom feloldására vagy a közösségi média alkalmazásának feloldására..

Ingyenes VPN használatával fennáll a rosszindulatú programok letöltésének valódi kockázata is, mivel a tanulmányok kimutatták, hogy a VPN-alkalmazások maguk is tartalmaznak rosszindulatú programokat. Nyilvánvaló, hogy az Ön érdeke, hogy jó hírű, fizetett szolgáltatóval menjen kapcsolatba.

Hogyan működik a VPN??

A VPN szoftver az összes internetes forgalmat az eszközére és az eszközről egy rejtjelezött közvetítő szerverre irányítja az Ön jelenlegi helyén kívül. Ez elfedi a valódi IP-címet, és úgy tűnik, hogy a választott területig tartózkodik, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását.. Sőt, a titkosítási aspektus további előnye, hogy megakadályozza a leendő hackereket az online viselkedés figyelésében.

Miért kellene VPN-t használni Kolumbiában??

Kolumbia egészséges internet-penetrációt mutat, a lakosság csaknem 63% -án. De a hatóságok szkeptikusan tekintették a helyzetet abban a tekintetben, hogy az online véleménynyilvánítás szabadsága nem garantált, és akadályok vannak bizonyos tartalmak elérésében.. Internetes érdekképviseleti szervezet, a Freedom House szerint Kolumbiában az internet csak „részben mentes”, megjegyezve, hogy a túlzott felügyelet, a fenyegetések és az öncenzúra légköre fennáll..

A halálos támadások az emberi jogok védelmezőit és aktivistáit célozták meg a dél-amerikai országban, és a sajtószabadság-csoportok elítélték a helyzetet. De a hatóságok nem szívesen akadályozzák meg e támadások áramlását, ami olyan helyzethez vezet, hogy az öncenzúrát széles körben gyakorolják..

A Freedom House hozzáteszi, hogy a kormányzati felügyelet és az egyéb illegális gyakorlatok rohamosak. Az újságírókat gyakran intenzív ellenőrzésnek célozzák, különösen azokat, akik a korrupció és a szabálytalanságok feltárásán dolgoznak. A közelmúltban, júliusban a hatóságok erõteljesen hozzáfértek egy újságíró Facebook-fiókjához, aki a helyi korrupcióról szóló történetek írása után az országos reflektorfénybe söpört.. A bíróságok megtagadták a határozat megdöntését.

Ha aktivista, emberi jogi jogvédő, blogger vagy újságíró vagy Kolumbiában, akkor érdekli elolvasni a biztonságos blogkészítés útmutatóját. Az útmutatóban ismertetett lépések segítik az üzenet átadását a világnak, anélkül, hogy személyes identitását és más kapcsolódó információkat tárnának fel.

A külföldi szerencsejáték-oldalakat szintén blokkolják Kolumbiában, és 2017 óta vannak az online szerencsejátékra vonatkozó jogszabályok jóváhagyását követően, amelyek előírják az üzemeltetők számára, hogy engedélyt kérjenek. Ez egy másik ok a VPN használatához - a szoftver becsapja a kolumbiai internetszolgáltatókat arra, hogy feltételezi, hogy az internethez az országon kívüli helyről érkezik..

A zaklatás Kolumbiában illegális, bár a letartóztatások ritkák. Az internetszolgáltató blokkolhatja, ha következetesen részt vesz ebben a szokásban. Mint ilyen, érdemes egy VPN-t használni, hogy biztonságos legyen. A legtöbb itt javasolt VPN lehetővé teszi a torrentek biztonságos elérését, és akkor nem vonzza a szabályozók haragját, ha a tevékenységhez való csatlakozás előtt csatlakozik egy VPN-hez..

NYILATKOZAT: A Comparitech nem ösztönzi a VPN használatát a tartalmak illegális folytatásához vagy letöltéséhez. Ha bizonytalan, kérjük, előzetesen tájékozódjon a helyi törvényekről, és mindig forduljon helyi ügyvédhez szakértő tanácsért.

Összefüggő: A torrenting biztonságos? Illegális? Valószínűleg elkapják?

Tippek a VPN használatához Kolumbiában

Függetlenül attól, hogy jelenleg Kolumbiában él, vagy egyszerűen csak az országot látogatja szórakozásból vagy üzleti célokra, a VPN használata jelentősen javítja az internet élményét. Az eszköz egyszerű beállításához kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

Hogyan hozzunk létre VPN-t Kolumbiában?

 1. Az első dolog, amellyel el kell döntenie, egy VPN-szolgáltató, amely a keresett funkciókat kínálja. A fenti mini-áttekintések áttekintést nyújtanak, de a végén lévő részletes áttekintések segíthetnek árnyalt döntés meghozatalában.
 2. A szolgáltatónál történő elszállás után egyszerűen iratkozzon fel hitelkártya-adataival és egyéb személyes adataival. Egyes szolgáltatások elfogadják a PayPal és a Bitcoin szolgáltatásokat is.
 3. Miután a szolgáltató sikeresen feldolgozta a kifizetést, e-mailt kell kapnia a bejelentkezési adatokkal közvetlenül tőle.
 4. Töltse le az eszközéhez tartozó alkalmazásokat. Kerülje el a harmadik fél webhelyeit, és telepítse közvetlenül a megfelelő webhelyről vagy az App Store-ból. Indítsa újra a készüléket, amikor a telepítés befejeződött.
 5. Jelentkezzen be, és csatlakozzon a választott VPN-kiszolgálóhoz.
 6. Most az internetkapcsolat titkosítva van és privát, és hozzáférhet az összes kívánt tartalomhoz.

Hogyan lehet elérni a Kolumbiai Netflix könyvtárakat?

A Netflix az egész világon elérhető, néhány országot, például Iránt és Észak-Koreát kivéve. De ez nem azt jelenti, hogy a tartalom könyvtára pontosan azonos mindenhol. Minden országnak van egy külön listája azokról a címekről, amelyeket a társaság úgy dönt, hogy sugárzott, és ezt a hatályban lévő licencszerződések okozzák. Csak azért, mert a fiókot eredetileg egy olyan országban regisztrálták, mint például az Egyesült Államok vagy Kanada, ez nem azt jelenti, hogy hozzáférhet ugyanazokhoz a filmekhez és műsorokhoz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon.

Ha azonban Kolumbi IP-címmel jelentkezik be Netflix-fiókjába, automatikusan átirányítja a helyi könyvtárba. A könyvtárak átváltásának egyetlen módja (az USA-ban van a legnagyobb tartalomlista, ezt követi Kanada) az, ha először csatlakozik a VPN-hez, és megváltoztatja tartózkodási helyét Észak-Amerikára.. Megfontolt itt megemlíteni, hogy nem minden VPN (különösen a szabad változat) működik a Netflix-szel. Kiemeltük azokat, amelyek a mini-áttekintéseinkben szerepelnek, de bármilyen probléma esetén ellenőrizheti az ügyfélszolgálatot.

Hogyan nézze meg a kolumbiai televíziót, és hogyan férjen hozzá a banki szolgáltatásokhoz külföldön?

A külföldre utazó kolumbiai állampolgárok VPN-vel használhatják az otthoni televíziós műsorok tartását, a helyi labdarúgó-bajnokság figyelését és az online bankszámlájuk könnyű elérését.

Kolumbia televíziós műsorok széles választékát kínálja, ideértve a híreket, a szórakoztatást, az aktuális eseményeket és a sportot. Néhány népszerű csatorna a Caracol TV, az RCN TV, a Canal Uno és a Canal 13. A legtöbb élő közvetítést kínál online, de néhányuk megköveteli, hogy a hozzáféréshez helyi IP-címmel rendelkezzen. Itt használhatja ki a VPN-t a hozzáférés biztosításához.

A bank- és pénzintézetek nem feltétlenül geo-szűkítik szolgáltatásaikat, de be kell tartaniuk a szigorú belső megfelelési követelményeket. A külföldről származó ismételt bejelentkezési kérelmek vörös zászlókat hozhatnak fel. Ha ez megtörténik, akkor zárolhatja a fiókjából, amíg nem bizonyítja, hogy valódi tulajdonosa vagy. Ez gondot jelent, ha utazik, és ATM-re vagy hitelkártyára van szüksége. Ha VPN-t használ annak érdekében, hogy úgy tűnik, hogy Kolumbiában tartózkodik, akkor képesnek kell lennie arra, hogy bármilyen problémát folytathasson..

Nicolas Raymond „Grunge Zászlója”, a CC BY-ND 3.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 22

Adblock
detector