Melyek a legjobb ingyenes NZB keresőmotorok a Usenet számára (2020-ra frissítve)?

nézte a láthatárot
Röviden:

  • Javasoljuk a Binsearch vagy az NZBIndex regisztráció nélküli, ingyenes indexelőt
  • Az NZB indexelő kiválasztásakor figyelembe veendő tényezők: megőrzés, maximális letöltések száma és API lekérések száma naponta, szűrők és rendezési lehetőségek, előnézet, teljesség és figyelési listák
  • A Couchpotato és a Sickbeard felhasználóknak API-ra való indexelőre van szükségük, amelyek nagy részében regisztrációra van szükség
  • Ez a lista nem terjed ki a privát vagy csak meghívó indexelőkre
  • Ajánlott Usenet szolgáltatónk a UsenetServer, amely tesztelésünk során rendkívül magas volt a kitöltési és megtartási arányért, és könnyen használható. Itt promóciós árat kínálnak.

Az NZB keresőmotorjai, más néven NZB indexek vagy indexelők, elsősorban három változatban találhatók: nyilvános (regisztráció nélkül), nyitott (regisztráció szükséges) és csak meghívásos (privát). Az indexek teljessége, felhasználhatósága, szűrőtartománya, sebessége és a napi ingyenes felhasználók számára megengedett keresések száma változik. A Couchpotato és Sickbeard felhasználóknak szükségük lesz egy indexelőre, amely API kulcsot kínál, amely többnyire regisztrációt és néha fizetett számlát igényel.

Az NZB indexek segítségével fájlokat vagy fájlrészeket lehet megtalálni a Usenet-en, majd letölthetik azokat egy hírolvasó alkalmazás segítségével. A rajtuk felsorolt ​​fájlok letöltéséhez előfizetnie kell egy Usenet szolgáltatót. Az NZB fájlok olyanok, mint egy torrent fájlok - a Usenet erőforrás helyeire mutatnak, és nem tesz semmit sem az alkalmazások és szolgáltatások kezelése nélkül. Olvassa el a bemutatónkban a szolgáltató, az indexelő és a hírolvasó alkalmazás beállításáról, és tekintse meg a legjobb Usenet szolgáltatók áttekintését..

Néhány Usenet indexelő magántulajdonban van. Vagy csak meghívó, vagy a szolgáltatók saját indexet kínálnak az előfizetők számára. Ha olyan sokoldalú szolgáltatót szeretne, amely egyetlen előfizetésben Usenet szervereket, hírolvasót és keresőmotorot kínál, akkor javasoljuk a Newshosting alkalmazást. Nem fogjuk lefedni az indexelőket ebben a listában, de a mellékelt NZB indexelőkkel kapcsolatban a Comparitech szolgáltatói véleményein olvashatunk (a UsenetServer, a Newshosting, a Giganews és az EasyNews véleménye itt található)..

Nyilvános Usenet keresőmotorok, regisztráció nem szükséges

Binsearch

binsearch ss
A Binsearch talán a legnépszerűbb Usenet keresőmotor, amelyhez nincs szükség meghívásra vagy regisztrációra. Ez egy egyszerű, csupasz csontú felületet tartalmaz egy keresősávval, és lehetőséget ad arra, hogy korlátozza az életkorot, és válasszon csak a legnépszerűbb csoportok vagy a “más csoportok” között. Ez gyors, megbízható, de nem a leginkább felhasználóbarát.

Alapértelmezés szerint a keresés a 400 legnépszerűbb hírcsoportra korlátozódik. Az indexet legalább négy óránként frissítik.

Bővített keresés is elérhető, ahol meghatározhatja, hogy a keresést a tárgyra és a fájlnevére, vagy a fájl törzsére kell korlátozni. Kereshet bizonyos hírcsoportokban, és rendezhet dátum, poszter vagy tárgy szerint.

A fejlett keresés néhány „kísérleti beállítást” is tartalmaz, beleértve egy jelölőnégyzetet, amely csak a fájlok gyűjteményeinek megjelenítésére és az egyes fájlok elrejtésére, a .nfo fájlt tartalmazó bejegyzések megjelenítésére, valamint a fájlméret felső és alsó korlátjának beállítására szolgál. Az NFO fájlok letöltés előtt megtekinthetők a böngészőben.

Vegye figyelembe, hogy a Binsearch alapvető keresése olyan eredményeket jelenít meg, amelyek csak a fájlok részeit tartalmazzák, vagyis külön kell ellenőriznie az összes alkatrészt, és meg kell nyomnia az „Új NZB létrehozása” elemet, hogy egyetlen munkafájlt kapjon. Ez nehéz lehet az új felhasználók számára, akik esetleg nem tudják, mit kell keresni, ezért javasoljuk, hogy kapcsolja be a speciális keresés „Csak a gyűjtemények megjelenítése” lehetőséget. Ez előre elkészített NZB-ket ad vissza, amelyek általában tartalmazzák a fájl összes szükséges részét.

NZBIndex

nzbindex ss
Az NZBIndex tervezése jobban tetszik a szemnek, mint a Binsearch, ám a funkcionalitás nagyjából megegyezik. Alapértelmezés szerint nem korlátozza a keresést a legnépszerűbb hírcsoportokra, tehát gyakran több eredményre jutottunk, mint amit a Binsearchnél kaptunk..

A fejlett keresés lehetővé teszi az életkor, méret, poszter és csoportok korlátozását, és .nfo fájlok nélküli kiszűrését a hiányos kiadásokból és hozzászólásokból. A legnépszerűbb bináris csoportok jelölőnégyzetekkel vannak felsorolva, így nem kell megjegyeznie mindegyik keresett írásmódját.

A keresési eredmények között szerepel néhány hirdetés, amelyek szembesülnek egymással, ám ezek nyilvánvalóak és könnyen elkerülhetők. Az eredményeket gyorsan visszatértük. Az NFO fájlok letöltés előtt megtekinthetők a böngészőben.

Newzleech

newzleech
A Newzleech kezdőlapja egyenesen, minden gond nélkül eljuttatja a keresősávra. Az index „intelligens csoportosítással” büszkélkedhet, amely megtalálja a kapcsolódó bináris fájlokat és csoportosítja őket. Azt állítja, hogy egy „közel valósidejű” index, amelyet folyamatosan frissít.

Nem tárol naplókat a felhasználói adatvédelem fenntartása érdekében. A HTTPS-t mindig használják.

A Newzleech több mint 800 hírcsoportot indexel, mintegy 2000 napos megőrzéssel.

A speciális beállításokban a felhasználók megadhatják a keresendő hírcsoportokat, a hozzászólások életkorát, valamint a minimális és maximális méretüket.

A keresések relevánsabbak voltak, mint sok Newzleech társa. Szinte azonnal megjelentek.

A hátránya, hogy a keresési eredményeket alapértelmezés szerint az életkor szerint sorolják, és egyéb módon nem rendezhetők. A jobb szűrés és válogatás üdvözlendő kiegészítés.

Ha inkább a böngészés, mint a keresés helyett, keresse máshol. A Newzleech kizárólag a keresési funkcióra támaszkodik.

Az API használatához prémium előfizetésre van szüksége. Évente 6 dollárral kezdődnek, tehát ez nem óriási elkötelezettség. Ezzel napi 6000 API-hívást kap.

NZBStars

nzb csillag ss

Az NZBStars egy ingyenes, regisztrációs választható keresési index, rengeteg kategóriával és szűrővel, amelyek segítenek a keresés szűkítésében. A kategóriák és alkategóriák egy oldalsávban vannak elrendezve, beleértve a videókat, a könyveket, az erotikát, a hangokat, a játékokat és az alkalmazásokat. A szűrők és a rendezési paraméterek tartalmazzák a fájltípust, a címet, a műfajt, a hozzászólások számát, a posztert, az életkorot, a fájl méretét és az előre elkészített NZB-t. A keresési eredmények fájltípus szerint színkóddal vannak kódolva, hogy megkönnyítsék az eredmények szűrését. A további eredmények automatikusan betöltődnek a lefelé görgetéskor; nem kell áttekinteni az eredményoldalakat. Az egérmutatóra kattintva a lista valamelyik eredményére kattintva megjelenik az indexkép előnézete.

Az NZB Stars viszonylag új, és az írás időpontjától kezdve körülbelül három éves. A SpotNet platformot használja, ami kompatibilitást jelent a Sickbeard, CouchPotato, SABnzbd és NAS eszközökkel. A keresési eredmények mindig gyorsan visszatérnek, és általában tartalmazzák a keresett fájlokat, de nem voltak tökéletesek. Noha azt találtuk, hogy ez az egyik jobb regisztráció nélküli index az odakinn, a webhely nagyon zavaró hirdetéseket használ, beleértve a szalaghirdetéseket és a gyakori előugró ablakokat..

A weboldal érvényes HTTPS tanúsítvánnyal rendelkezik. Látottunk olyan jelentéseket, amelyek szerint az NZBStars index frissítése öt percenként megtörténik, de úgy tűnik, hogy 2018-tól jelentősen lelassult. A frissítések kb. 30 percenként érkeznek. Retenció 1000 nap.

NZB King

nzb király ssAz NZB King egy csupasz csontú NZB index, több mint 3500 csoporttal. A fejlesztők saját háttérprogramot hoztak létre, hogy megtalálják a keresési találatokat. Az indexelésről a Sfinx adatbázis gondoskodik. A keresési funkció jól működik, ha a keresett NZB valójában indexelésre kerül, de ebben a tekintetben vegyes eredményeket kaptunk.

Az NZB-k keresése a fő út. Böngészhet az 500 legnépszerűbb hírcsoportban, de ehhez valódi ismeretekre van szükség ahhoz, hogy hol keresse meg. Az eredmények a fájlnévvel, poszterrel, új csoporttal és életkorral kerülnek visszaadásra. Az NFO fájlok kapcsolódnak, ha rendelkezésre állnak. Az NZB King nagyon gyorsan visszaadja a keresési eredményeket. Sajnos nincsenek szűrők vagy rendezési lehetőségek, tehát tudás, hogy mit kell keresni, és hogy valóban mi a legfontosabb. Nincsenek miniatűr-előnézetek.

A webhelynek nincs HTTPS-tanúsítványa, ezért javasoljuk, hogy VPN-t használjon a keresés és a letöltés során.

NZBFriends

nzbfriends ss
Csak az NZBFriends-t ajánljuk, mint egy utolsó megoldást. A tesztekben csak a keresési eredmények töredékét jeleníti meg, és nincs lehetősége részleges fájlok és hozzászólások kiszűrésére .nfo fájlok nélkül. Az eredményeket rendezheti méret, hírcsoport és életkor alapján.

NZB Club

2018-as frissítés: Az NZB Club bezárt.
nzb klub képernyőképe

Az NZB Club egy freemium indexelő, egyszerű, regisztráció nélküli szolgáltatással, valamint egy fizetett szolgáltatással, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a webhely HTTPS titkosított verziójának választását (a Binsearch és az NZBIndex alapértelmezés szerint használja a HTTPS-t)..

Az NZB Club nem adott annyi eredményt, mint az NZBIndex és a Binsearch a teszteinkben, és fejlett keresési funkciója nem volt olyan robusztus. Különösen hiányzik annak lehetősége, hogy a keresést a teljes gyűjteményekre korlátozza, ami azt jelenti, hogy sok időt tölthet a fájlok egyes részeinek szitálására..

Legalább azokra korlátozhatja az eredményeket, amelyek .nfo fájlokat tartalmaznak. Az NFO fájlok letöltés előtt megtekinthetők a böngészőben.

Nyissa meg a Usenet indexeket, regisztráció szükséges

Nzbplanet

nzbplanet ss
Az Nzbplanet egy freemium indexelõ, maroknyi „VIP” funkcióval, amelyekhez évente 8 dolláros díj befizetése után lehet hozzáférni. E-mail regisztráció szükséges.

A felhasználók napi öt letöltést kapnak, és akár 200 napos megőrzéssel is kereshetnek fájlokat. Ez nem sok szempont, figyelembe véve a legtöbb Usenet-szolgáltatót, amely a 2000 napos megőrzéstől északra kínál.

Az Nzbplanet keresési eredményeit a találatok és a megjegyzések száma szerint lehet rendezni. A webhely legutóbbi látogatása óta felsorolt ​​új NZB-k kék szöveggel vannak kiemelve. Megtekintheti a kép előnézeteit, a fedőlapok plakátjait és a .nfo fájl szövegét közvetlenül a keresési eredmények listájában, ha rendelkezésre áll.

Az indexelő kompatibilis a Sickbeard-kel és a Couchpotato-nal, valamint egy maroknyi más NZB-alkalmazással.

A VIP felhasználók teljes megőrzést, korlátlan letöltést, figyelési listákat, könyvjelzőket kapnak, és kéréseket tehetnek. Platinum réteg szintén elérhető 24 dollárért évente, amely napi 20 000 API-találatot tesz lehetővé (5000 VIP-re, 0 ingyen).

A figyelőlista különösen jó funkció a prémium felhasználók számára. Ha a kívánt NZB még nem érhető el, felveheti a figyelőlistájába, és az elérhető egyéni RSS-hírcsatornára küldi. Az RSS-feed felhasználható a TV-műsor vagy film automatikus letöltésére egy NZB alkalmazás segítségével.

GingaDADDY

gingadaddy ss
A meghívást követően a GingaDADDY egy freemium regisztrációhoz szükséges Usenet keresőmotor, több mint 35 000 regisztrált felhasználóval és 760 000 NZB-vel. Nem eredményezett olyan sok eredményt, mint az NZB.is a teszteinkben, de nem teljesített rosszul.

Az ingyenes felhasználók napi háromszor tölthetnek le. A kereséseket számos műfaj és formátum szerint szűrheti, majd életkor, megragadás, megjegyzés, IMDb besorolás, IGN besorolás, méret és nézetek szerint rendezhető.

Nevezetesen, a fejlett keresési funkció nem engedélyezi a felhasználók számára a keresést méret vagy életkor alapján korlátozni, vagy csak a .nfo fájlokat tartalmazó bejegyzésekre korlátozni. A képeket és a .nfo fájlokat is meg kell kattintania a keresési eredményekre, ahelyett, hogy a keresési eredmények között megjelenő felugró ablakban jelenítené meg őket, ami unalmassá teheti a hozzászólások szűrését..

A GingaDADDY naplózza az IP-címeket a duplikált fiókkal való visszaélések csökkentése érdekében. A webhely nem naplózza a letöltött adatokat, csak hogy mennyi és milyen gyakran.

Az oldal néhány hirdetéssel eltűnik, ha fizet a VIP tagságért.

A VIP hozzáférés évente 15 dollárba kerül, ami korlátlan letöltést, RSS letöltést, több és részleges NZB letöltéseket, API kulcsot (szükséges a Couchpotato és Sickbeard számára), és néhány, csak VIP-hez kapcsolódó NZB-t nettósít neked..

NZB.is

2018. évi frissítés: Az NZB.is le lett állítva.nzb.is ss

Ez az én indulási mutatóm az általános Usenet keresésekhez. Az NZB.is állítása szerint a leggyorsabban növekvő Usenet index és 15 percenként frissül. A regisztrációhoz felhasználónév, jelszó és e-mail szükséges, de a valódi név mezők nem kötelezőek. Az NZB. betartja a bejelentkezési és nyomon követési irányelvet a felhasználók személyes adatainak védelme érdekében.

A keresési eredmények visszatérésekor a felhasználók elolvashatják a .nfo fájlokat, ha már szerepeltek benne, és megtekintették a kép előnézeteit. Az ingyenes felhasználók napi öt NZB-letöltésre korlátozódnak.

Az NZB.is API kompatibilis a Sickbeard és a Couchpotato, valamint más hasonló szoftverekkel.

A felhasználók kereshetnek platformok és fájltípusok, például egy adott játékkonzol, audio formátum vagy videó minőség alapján. A részletes keresés tartalmazza az összes tipikus paramétert: poszter, korhatárok, hírcsoport, méretkorlátozások és .nfo fájlok.

Az NZB.is tartalmaz még néhány olyan funkciót, amelyek sokkal könnyebbé teszik a jó hírű fájlok megtalálását. Az első a kibővített keresés alatti opció, amely csak az NZB-ket tartalmazza a megjegyzésekkel. A megjegyzések gyakran jelzik, ha a fájl teljes, és jelzi a minőséget. A második tulajdonság az, hogy az eredményeket a „megragadások” száma szerint lehet megrendelni. A megragadás egy letöltésre utal, tehát sok megragadás azt jelenti, hogy az NZB népszerű és valószínűleg jó minőségű..

Az NZB.is automatikusan rendezi a fájlokat gyűjteményekbe, így nem kell a fájlok egyes részeit keresnie. Csak töltse le az NZB-t és menjen. A figyelési listák lehetővé teszik olyan filmek és tévéműsorok hozzáadását, amelyek még nem érhetők el, így hozzáadódnak egy RSS-hírcsatornához, és automatikusan letölthetők egy későbbi SABnzbd automatizálási alkalmazáson keresztül..

Az NZB.is-el kapcsolatos legnagyobb panaszunk a sebesség. A keresés bizonyos esetekben akár néhány percet is igénybe vehet, míg jó 30 másodperc normál. Egyes hirdetések megjelennek a webhelyen.

Az életen át tartó VIP tagság mindössze 10 dollárba kerül, és a Bitcoinval fizethető meg. Naponta akár 2000 API-találatot és 200 letöltést is okozhat.

NZB Tortuga

2018. évi frissítés: Az NZB Tortuga már nem nyitott új regisztrációra.
nzb tortuga

Az NZB Tortuga ingyenes rétege korlátozza a felhasználókat egy NZB fájl letöltéshez és egy API híváshoz 24 óránként. Megjelennek a hirdetések. Az ingyenes felhasználók nem férnek hozzá képernyőképeket, előadatokat és más prémium szolgáltatásokat. 486-DX266 processzorral, 12 MB lemezterülettel, 100 MB sávszélességgel és 8 MB RAM-mal rendelkezik.

A megőrzést 3000 napos időtartamra számítják az összes tervben. A keresések gyorsan visszatérnek az eredményekhez, és nem fognak várni.

Az NZB Tortuga API kompatibilis a SABnzbd, Couchpotato, Sickbeard, Kodi XBMC, Sonarr és más szoftverekkel..

Kereshet kategóriánként, a konzolos játékoktól kezdve a könyvekig és a XXX tartalomig. Nincs speciális keresés, amely csak eredményeket tartalmaz .nfo fájlokkal, bizonyos dátumokon belül vagy poszterekkel. Az eredményeket azonban időbélyeg, méret, fájlok száma, valamint a megjegyzések és a megragadások száma szerint rendezheti. Rövid tesztünkben a keresések sikeresek voltak az újabb tartalommal, de nem találtak régebbi NZB-ket, még akkor sem, ha a megőrzési határon belül voltak.

A felhasználók az NZB-ket is böngészhetik, nem pedig kereshetik őket. A kategóriák és alkategóriák meglehetősen kiterjedtek.

A webhely feltételei nem tesznek említést az adatvédelemről vagy a naplózásról, ezért feltétlenül használjon VPN-t. A HTTPS-t mindig használják.

A prémium tervek havi 4,99 USD-tól indulnak, 1 GB lemezterülettel és 100 GB sávszélességgel.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését. Kérjük, vegye figyelembe a törvényt, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti.

Használjon VPN-t

Javasoljuk, hogy a magánélet védelme érdekében VPN-t használjon az NZB fájlok keresése és letöltése közben. A legtöbb NZB keresőmotor alapértelmezés szerint a HTTPS-t használja, amely a webhelyhez való kapcsolatot titkosítja. Míg a HTTPS elrejti az internetes forgalom tartalmát, nem rejti el a rendeltetési helyet.

Az internetszolgáltató vagy más snoops láthatja, hogy egy Usenet indexelőt böngészi, ami elég ok lehet a sávszélesség csökkentésére vagy az elszámolási levél küldésére. A VPN elrejti az IP-címet és a tartózkodási helyet, miközben hozzáad egy második erős titkosítási réteget, így könnyedén böngészhet a Usenetben.

Számos VPN érhető el. Egyes Usenet szolgáltatók lehetővé teszik, hogy néhány dollárért kössön össze egy VPN-t előfizetéssel. A legjobb minőségű sebesség és biztonság érdekében az olyan fizetett szolgáltatásokat javasoljuk, mint az IPVanish. Ha alternatív szolgáltatást szeretne, akkor azokat, amelyek a legjobb VPN-ekről szóló cikkünkben tárgyalják az összes pontszám torrentingát, nagy sebesség és biztonság.

Péter „Nézte a Skyline-t” engedélyezése a CC BY 2.0 alapján

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector