Melyik ingyenes VPN-t használhatom a Netflix számára 2020-ban?

Melyik ingyenes VPN működik együtt a Netflix-szel (1)A Netflix a legtöbb országban elérhető, ám a webhely a világ különböző helyeitől függően más műsorokat és filmeket jelenít meg. A virtuális magánhálózat (VPN) segít elrontani a helyét, és megtévesztheti a Netflixet annak megjelenítésében, amelyik katalógust szeretné megtekinteni..


A VPN titkosítja az internetes forgalmat, és egy közvetítő VPN-kiszolgálón keresztül küldi el, amely a választott helyen található. A Netflix tisztában van azzal, hogy az emberek VPN-ket használnak erre, és aktívan megpróbálja blokkolni a VPN-forgalmat. Nagyon sok erőforrás szükséges, hogy a VPN megkerülje ezeket a blokkokat, és ez az egyik fő oka ennek ritkán talál olyan ingyenes VPN-t, amely együttműködik a Netflix-szel. A következő Netflix proxyhiba általános az ingyenes VPN-ekkel:

Hoppá, valami rosszra ment. Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

Még ha egy ingyenes VPN is működik, nem garantált, hogy továbbra is így lesz. Az ingyenes Netflix VPN-kkel kapcsolatos további problémák közé tartozik a lassú, megbízhatatlan kapcsolatok, a kiszolgálók kis választéka, az alacsony adatkorlát és a rossz adatvédelmi irányelvek..

Ennek ellenére vannak más lehetőségek, ha költségvetéssel rendelkezik. Például, ha nyaralni megy, és csak egy rövid időre van szüksége Netflix VPN-re, akkor kihasználhatja az ExpressVPN pénz-visszatérítési garanciáját.. Előzetesen kell fizetnie, de egyszerűen csak 30 napon belül törölje a pénzt kérdés nélkül, így a kockázatmentes üzlet. Tudjon meg többet az ExpressVPN-ről alább.

Lépések egy ingyenes VPN eléréséhez a Netflix számára

Ingyenes VPN-t szerezhet a Netflix számára:

 1. Iratkozzon fel a választott szolgáltatónál. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, de a NordVPN és a CyberGhost kiváló alternatívák.
 2. Töltse le az eszközéhez megfelelő alkalmazást.
 3. Csatlakozzon a szerverhez a streaming forrás régióban. Például, a Netflix USA esetében válasszon egy amerikai szervert, vagy a Netflix UK esetén, válasszon egy brit szervert.
 4. Nyissa meg a Netflix webhelyet. A rendszer automatikusan a VPN-kiszolgáló régiójának a Honlapjára irányítja (erre van néhány kivétel, amint azt korábban megjegyeztük)..
 5. Válassza ki a megtekinteni és élvezni kívánt műsort vagy filmet!
 6. Ha nem akarja megtartani a VPN visszavonását a pénz-visszatérítési garancia lejárta előtt, akkor vigye be a tudását, hogy a rendelkezésére áll egy ingyenes hozzáférési időszak.!

[/ Ctech_content_w_bk]

Összeállítottuk a VPN-k listáját, amelyek pénz-visszafizetési garanciákat, ingyenes próbaverziót vagy nagyon alacsony havi tarifákat kínálnak. További részletek találhatók az alábbiakban, de itt egy pillanat alatt áttekintjük a listát:

Ingyenes próbaverziókat, pénz-visszatérítési garanciákat vagy nagyon alacsony havi díjakat kínáló VPN-k:

 1. ExpressVPN: Ingyenes, 30 napos pénz-visszatérítési garanciát nyújt egy gyors, biztonságos és nagyszerű szolgáltatás a streaming webhelyek feloldásához..
 2. NordVPN: Költségvetési lehetőségként egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával a NordVPN egy gyors, biztonságos szerver nagy hálózatot üzemeltet, amely számos népszerű streaming webhely feloldását teszi lehetővé..
 3. CyberGhost: Nagyon gyors sebességet biztosít, és felszabadítja számos streaming platformot, mindezt alacsony havi díj ellenében. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.
 4. Surfshark: Költségvetés-barát szolgáltató, amely feloldja a Netflix szolgáltatását, és korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.
 5. PrivateVPN: Könnyen megkerüli a földrajzi korlátozásokat és gyors, biztonságos szolgáltatást nyújt csupán néhány dollárért havonta.

A listánk létrehozásához a VPN-knek meg kell felelniük a következő kritériumoknak:

 • Megbízhatóan feloldja a Netflix szolgáltatást
 • Ingyenes próbaverziót kínál, pénz-visszafizetési garancia, vagy nagyon alacsony havi kamatlábak
 • Gyors, megbízható csatlakozással rendelkezik
 • Erős biztonságot nyújt
 • Nincsenek naplók
 • Azonnali és tájékozott ügyfélszolgálatot kínál

A legjobb VPN-k ingyenes próbaverziója vagy olcsó VPN-k a Netflix számára

Itt állnak a legjobb VPN-ek a Netflix ingyenes vagy költségvetés nélküli megtekintéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks netflixTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN nem zavar 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így nagyszerű választás lehet streaming Netflix ingyen egy rövid ideig. Azt feloldja a több Netflix könyvtárat, köztük a Netflix USA, Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada, Japán és Franciaország, valamint számos más streaming webhely, például a BBC iPlayer és a Hulu. Az összes szerver a sebességre van optimalizálva, így a streaming szellő.

Több mint 2000 szerver érhető el 94 országban. Nem minden szerver blokkolja a Netflix blokkolását, ezért lehet, hogy kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal, hogy megtudja, melyiket használja. A hozzáértő képviselők éjjel-nappal elérhetők, hogy segítsenek, tehát ennek csak egy-két percet kell igénybe vennie.

Ez a szolgáltató katonai titkosítást, megszakító kapcsolót, szivárgásvédelmet és tökéletes előremeneti titkot kínál. Nem naplózza személyesen azonosítható információkat.

Az alkalmazások elérhetőek MacOS, Windows, Linux, Android és iOS rendszerekhez. Konfigurálhatja a VPN-t bizonyos útválasztókhoz, az ExpressVPN pedig saját egyedi firmware-t is biztosít. Egyszerre legfeljebb három eszközt csatlakoztasson, az útválasztóval csak egynek számíthat.

Előnyök:

 • Több Netflix könyvtár feloldása
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Gyors sebesség a streaminghez
 • Erős biztonsági csomag
 • Nem naplózza a személyes információkat
 • 24/7 élő chat

Hátrányok:

 • A havi ráta valamivel magasabb, mint néhány riválisnál

KOCKÁZATOS MEGÁLLAPÍTÁS: Az ExpressVPN a legjobb választás a Netflix számára, és élvezheti egy hónap gyors, biztonságos szolgáltatását ingyen, kihasználva a 30 napos pénz-visszafizetési garancia előnyeit. Zökkenőmentes megtekintési élményt nyújt számos népszerű streaming webhely számára, ezért érdemes megtartani.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a netflixTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN nagyon alacsony havi árat kínál a felhasználók számára a költségvetés alapján. A rövid távú feloldáshoz megteheti kihasználni háromnapos ingyenes próbaverzió. Megbízhatóan feloldja a Netflix szinte minden szerverét a hatalmas hálózatában (jelenleg 1) több mint 5000 szerver 63 országban). Vegye figyelembe, hogy bár számos helyi katalógust felold, például az Egyesült Királyságot, az Egyesült Királyságot, Ausztráliát, Kanadát, Hollandiát és Olaszországot, más esetekben átirányítja az USA Netflix könyvtárához.

A NordVPN néhány nagy sebességet rögzített a legújabb tesztelési körünkben, és probléma nélkül képes kezelni a HD videó streamingjét. Szoros biztonsággal, beleértve az erős titkosítást, a szivárgás elleni védelmet, a kikapcsolót és a tökéletes előremeneti titoktartást, valamint olyan kiegészítő funkciókkal, mint az automatikus wifi védelem, amely kiválóan alkalmas útközbeni streamingre. A NordVPN nem tart naplót.

Asztali kliensek elérhetőek Windows, MacOS és Linux rendszerekhez, és iOS és Android alkalmazások megtalálhatók a megfelelő alkalmazásüzletekben. Minden terv hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video és egyéb lehetőségeket
 • Ingyenes próbaverziót és alacsony havi díjat kínál
 • Jól teljesít sebesség-tesztekben
 • Erős titkosítás és további biztonsági szolgáltatások
 • Nem tart fenn naplót

Hátrányok:

 • Néhány szerverhez való csatlakozás kissé lassú lehet

INGYENES Kísérlet: A NordVPN kiváló költségvetési lehetőség streaminghez. Kínál alacsony havi kamatlábakat, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát és a ingyenes 3 napos próbaverzió.

Nézze meg a NordVPN alapos áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a netflixTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost kiváló költségvetési lehetőség és alkalmazásai úgy vannak megtervezve, hogy egyértelműen összpontosítsanak az adatfolyamot kereső felhasználókra. A kiszolgálókat fel vannak tüntetve annak alapján, hogy mely kiszolgálókat tudják feloldni, így ritkán kell felvenni az ügyfélszolgálat segítségét. A CyberGhost feloldja a Netflix több régióját, ideértve az Egyesült Királyságot, az Egyesült Államokat, Franciaországot, Ausztráliát, Spanyolországot és Olaszországot. Mi több, ez a legújabb sebességtesztünkben jobban teljesített, mint bármely más VPN.

Vegye figyelembe, hogy a CyberGhost ingyenes böngészőbővítményeket kínál, de ezek nem tiltják fel a Netflix blokkolását.

Csak azért, mert olcsó, még nem jelenti azt, hogy a szolgáltatása alatt felkapaszkodik. A CyberGhost kiváló biztonsággal rendelkezik, beleértve a 256 bites titkosítást, az összes platformon levő kapcsolót és a szivárgásvédelmet. Semmilyen naplót nem tart.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekre, és egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat.

Előnyök:

 • Feloldja az USA Netflix és sok európai könyvtár blokkolását
 • Kiváló sebesség
 • Jól teljesít a biztonsági fronton
 • Ne tartson naplót a felhasználói adatokról

Hátrányok:

 • Az alkalmazások nem olyan felhasználóbarát, mint amilyenek voltak

IDEÁLIS A CSATLAKOZÁSHOZ: A CyberGhost nagy sebességgel és streamingre szabott alkalmazásokkal rendelkezik, ezért érdemes megfontolni ezt az alacsony költségű szolgáltatót. A tervekhez 45 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a netflixTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark nagyszerű különféle Netflix könyvtárak feloldásához, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Franciaországot, Indiát, Hollandiát és egyebeket. Hasonlóan a NordVPN-hez, ha olyan régió szerveréhez kapcsolódik, amelynek a könyvtárát nem lehet feloldni, automatikusan átirányítja az USA Netflixbe. Tehát, nem számít, legalább mindig hozzáférhet a legnépszerűbb könyvtárhoz.

A Surfshark alacsony árakat kínál és egyike azon kevés tisztességes VPN-szolgáltatóknak, amelyek ezt lehetővé teszik korlátlan számú eszköz csatlakoztatható egyszerre. A sebesség elég gyors a streaminghez, így stresszmentes élményre számíthat.

A biztonsági és a magánélet jellemzői kiegyenlítődnek, és magukban foglalják az erős titkosítást, a megszakító kapcsolót, a szivárgás elleni védelmet és a valódi nulla naplózás irányelveit. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix blokkolását minden tesztelt szerverrel
 • Erős titkosítást használ
 • Korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi kiszolgálóhálózatot működtet
 • Néhány lassabb sebességet rögzít

KORLÁTLAN CSATLAKOZÁSOK: A Surfshark lehetővé teszi a Netflix streamingét annyi eszközön, amennyit csak akar, alacsony havi tarifával. A tervekhez 30 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

Merüljön el a teljes Surfshark-véleményünkben.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a netflixTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy kis szolgáltató, amely továbbra is képes megtartani sajátját, miután megismerte magát az iparban. Annak ellenére, hogy csak kevesebb, mint 100 szervert működtet, ismert a maga számára a legkeményebb blokkok megkerülésének képessége a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer kedvelőinek. Néhány feloldott Netflix könyvtár az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Ausztrália, Japán, Spanyolország és Németország. A gyors sebesség és a megbízható csatlakozások gondtalan streaming-et tesznek lehetővé.

A PrivateVPN a biztonság és a magánélet szempontjából is jó eredményt szerez. 256 bites titkosítást használ, tartalmaz egy kill kapcsolót a Windows alkalmazásban, és fenntartja a naplózásgátló irányelvet. Az alkalmazások letölthetők Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekre.

Előnyök:

 • Könnyen feloldhatja a Netflix és más szolgáltatások feloldását
 • Nagy sebesség
 • Biztonságos és magán

Hátrányok:

 • Kis szerverhálózat
 • Nem kínál 24 órás élő csevegést

TÖBB RÉGIÓK TÖRLÉSE: A PrivateVPN feloldja a Netflix régiók és a versenyképes havi árakat kínál. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia is segít.

Olvassa el a PrivateVPN részletes beszámolóját.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Mi olyan rossz a Netflix számára elérhető ingyenes VPN-ekkel kapcsolatban?

Megemlítettük ezt valóban az ingyenes VPN-k nem jó választás a Netflix számára, és itt többet magyarázunk arról, hogy miért van ez a helyzet. Az ingyenes VPN-k apró költségvetéssel működnek, de még mindig pénzt keresnek. Az erőforrások hiánya azt jelenti, hogy kevés esély van arra, hogy egy ingyenes VPN megbízhatóan feloldja a Netflix könyvtárak blokkolását, nem is számítva a hozzáférni kívánt könyvtárat. A pénzeszközök azt is jelentik, hogy bosszantóan lassú és megbízhatatlan kapcsolatot kell elviselni, ami az ingyenes VPN-eket nagyon nem teszi lehetővé streaminghez..

Kíváncsi lehet, hogy ezek a VPN-ek hogyan keresnek pénzt, ha nem számítanak fel számlákat. Egyesek hirdetéseket tesznek fel a meglátogatott webhelyekre, mások nyomon követik az online tevékenységet, és az összegyűjtött adatokat harmadik feleknek adják el. A magánélettel kapcsolatos magánkérdések mellett, az ingyenes VPN-k általában nem biztosítják a VPN-től elvárt biztonságot. Sokan nem titkosítják az Ön adatait, és néhány VPN-alkalmazásról kiderült, hogy rosszindulatú programokat tartalmaz, vagy eladják a sávszélességet.

Noha számos ingyenes VPN-t talál, amelyek állítólag együttműködnek a Netflix-szel, általában sokkal többet kell fontolóra venni. Mivel olyan sok jó hírű szolgáltató kínál ingyenes próbaverziót, pénz-visszatérítési garanciákat vagy rendkívül alacsony havi díjakat, nem érdemes pazarolni időt a subpar szolgáltatásokkal.

Hibaelhárítás

Bármelyik VPN-szolgáltatóval végül is megy, az induláshoz szükséges lépések általában azonosak.

Videó: Hogyan nézhetjük meg a Netflixet egy VPN-sel

Ha egy műsor nézése közben hibát észlel, ennek több oka lehet. A leggyakoribb az, hogy a VPN egyszerűen nem tudja feloldani a Netflix e régiójának blokkolását. Bár néhány VPN feloldja a több régió blokkolását, még nem találunk olyan területet, amely feloldhatja mindegyik területét. A legtöbb VPN a legnépszerűbb könyvtárak feloldására összpontosít, ilyen a Netflix USA és a Netflix UK.

A hiba másik lehetséges oka az, hogy olyan kiszolgálóhoz kapcsolódik, amely nem működik a Netflix-rel. Ezen problémák bármelyikével kapcsolatban megkérheti a VPN-szolgáltató ügyfélszolgálatának útmutatását. A Netflix VPN-szolgáltatók figyelik, hogy mely kiszolgálók működnek együtt a Netflix-rel, így képesnek kell lenniük arra, hogy gyorsan segítsenek..

Használhatom-e proxyt a Netflix feloldásához?

A múltban az intelligens DNS-proxyk, amelyek közül sok ingyenesen is megtalálható, fel vannak használva a Netflix feloldásához. Az intelligens DNS-proxy szerver figyeli a DNS-kéréseket (domain név-keresések) és egy speciális kiszolgálón keresztül irányítja a Netflix-kérelmek forgalmát..

azonban, A Netflix elkapta az intelligens DNS-proxykat és ritkán fognak dolgozni a streaming szolgáltatás blokkolásának feloldásában. Az egyik, amely megbízhatóan működik, az ExpressVPN MediaStreamer, amely minden ExpressVPN tervhez tartozik.

Vegye figyelembe, hogy még ha fel is tilthatja a Netflix blokkolását egy intelligens DNS-proxy segítségével, ezek más problémákkal járnak. Először is, a legtöbb nem titkosítja a forgalmat, és azok, akik ezt teszik, csak a böngésző forgalmát titkosítják, tehát a készülék más alkalmazásai nem részesülnek védelemben. Ezenkívül számos ingyenes proxyk hasonló hátrányokat szenvednek az ingyenes VPN-ekkel szemben, például kis számú hely közül lehet választani és rossz adatvédelmi irányelvek..

Kép jóváírása: “Netflix nappali”A CC BY 2.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 27 =