Melyik VPN-k oldhatják fel a Netflix blokkolását az Egyesült Államokon kívül más országokban is?

Netflix_area

Itt, a Comparitech-nél gyakran tesztelünk számos VPN-t, hogy megtudja, felhasználhatók-e hozzájuk az amerikai Netflix tartalomhoz az Egyesült Államokon kívülről. Ezek megtalálhatók az Egyesült Államok Netflix VPN listáján. Erőfeszítéseinket az Egyesült Államokra koncentráljuk, mivel az adatok szerint az USA Netflix katalógusában több film és TV-műsor található, mint bármely más országban.

a netflix címek száma országonkéntAz extreamist.com adatai, 2016. február

A legfrissebb számok azonban azt mutatják, hogy a Netflix USA 1200 és 4330 filmmel rendelkezik. Ezek az adatok ténylegesen 26, illetve 33 százalékkal estek vissza, két évvel korábban. A szakértők szerint a csökkenés oka a verseny, az eredeti dokumentumok nagyobb hangsúlya és a népszerűtlen régebbi címek kivonása. Időközben más országok felzárkóznak a nagyobb és újabb katalógusokból.

Számos olyan kérést kaptunk, amelyben feltettük a kérdést: „Lehet-e feloldani az X VPN a Netflix feloldását az Y országban?” Más országok Netflix verziója még mindig számos olyan bemutatóval rendelkezik, amelyek az Egyesült Államokban nem érhetők el. És a nézők előfordulhat, hogy bizonyos országokban a Netflix használatakor csak az anyanyelvükön tudnak feliratokat szerezni. Tehát melyik VPN-k képesek megkerülni a Netflix tűzfalat az Egyesült Államokon kívül?

Ha tompa vagyunk, ennek a magunk általi tesztelése túl sok munka. Megbízható, rendszeresen frissített listának fenntartása, amely VPN-k feloldják a Netflix feloldását, mely országok önmagukban teljes munkaidőben járnak. Őszintén szólva, nincs elég kereslet ahhoz, hogy ilyen típusú beruházást végezzünk.

De mit tehetünk, kérdezzük a VPN-szolgáltatókat. Így tettünk. Felvetettük a kapcsolatot a már ismert VPN-kel, amelyek képesek feloldni az USA Netflix feloldását, hogy megkérdezzük, képesek-e felszabadítani a streaming szolgáltatást a következő országokban:

 • MINKET
 • UK
 • Kanada
 • Ausztrália
 • Dél-Afrika
 • Hollandia
 • Németország
 • Olaszország
 • Svédország
 • Portugália
 • Japán

És itt vannak az eredmények egy táblázatban, így összehasonlíthatjuk egymást (a cikk nagyjából később kicsit később felkerekítettünk néhány kedvezményt és kuponkódot a legtöbb ilyen szolgáltatás számára):

VPNs_for_Netflix_international (1)

A NordVPN és a StrongVPN azt állítják, hogy a legerőteljesebb szereplők a felmérésünkben, ha hozzáférést akar elérni az Egyesült Államokhoz, az Egyesült Királysághoz vagy a kanadai Netflixhez, szeretjük az ExpressVPN-t.

Vegye figyelembe, hogy Franciaországgal, Indiával és Oroszországgal kapcsolatban is feltettünk kérdéseket, de a válaszok negatívnak bizonyultak ezen országok vonatkozásában, ezért nem vettük őket be a teszt eredményekbe..

Ha a személyes tapasztalatok alapján úgy találja, hogy ez a táblázat nem pontos, akkor ossza meg velünk a megjegyzésekben, és megteszünk egy pontot, hogy kipróbáljuk.

1. NordVPN

NordVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN azt állítja, hogy feloldhatja a Netflix blokkolását az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában, Dél-Afrikában, Olaszországban, Svédországban és Portugáliában. A NordVPN egyike volt az egyetlen VPN-nek, amely fel tudja oldani a Netflix alkalmazás és a Netflix blokkolását egy böngészőben, míg a legtöbb más VPN nem képes feloldni az alkalmazást. Ha szeretné megtudni, mely szervereket kívánja használni, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, vagy keresse fel a NordVPN webhelyén található tudásbázist. A NordVPN alkalmazásokat készít Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekre. Magas eredményeket szerez a biztonsági áttekintésünkben, és lehetővé teszi hat egyidejű csatlakozást egyetlen előfizetésben.

A legjobb felmérés előadó: A NordVPN szilárd, mindenki számára ismert. Feloldja a Netflix feloldását mind a böngészőben, mind a Netflix alkalmazásban. Szilárd biztonsági és adatvédelmi előadó. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

2. StrongVPN

StrongVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.StrongVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

StrongVPN bejelöli az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália, Hollandia, Németország és Japán négyzeteit. Nem vagyunk óriási rajongói az alkalmazás tervezésének, de nem tagadhatjuk, hogy a StrongVPN jó a földrajzilag zárt tartalom feloldásához. Ez a kínai felhasználók körében kedvenc, mivel veterán, amikor megkerüli a nagy tűzfalat.

BIZALOM ÉS MEGBÍZHATÓ: A StrongVPN jó mindenoldalú eszköz. Nagyszerű azoknak a felhasználóknak, akik fel akarják oldani a Netflix és a Hulu feloldását vagy elkerülni a cenzúrát. Még Kínában is remekül működik. Légy felkészült a kézi szerverkonfigurációra. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a StrongVPN teljes áttekintését.

StrongVPN CouponTakarítson meg további 20% -ot minden automatikusan alkalmazott planGET DEALDcount-ról

3. ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN feloldja a Netflix feloldását az Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságban. Ez lehetővé teszi az angol nyelvű lehetőség kiváló lehetőségét, kivéve, ha ausztrál tartalmat akar. Ahhoz, hogy megtudja, melyik szerverhez csatlakozzon, csak ping be kell töltenie a 24/7 élő támogatást a weboldalon, és kérdezze meg. Miután igazolta, hogy ügyfele vagy, a hivatásos személyzet megad egy listát a kiszolgálóról, amelyet kipróbálhat. Az ExpressVPN kiváló, egyszerűen használható alkalmazásokat készít Windows, MacOS, iOS, Android és Linux rendszerekhez (parancssor).

MOST KAPCSOLATOS: Az ExpressVPN rendelkezik a sajátjával. Gyors és megbízható választás, amely magabiztosan könnyedén feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix, a Hulu, az Amzon Prime, a BBC és mások is. Jön egy Fire TV-specifikus alkalmazáshoz. Nagyszerű adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Azon kevés VPN-k, amelyek Kínában és az Egyesült Arab Emírségekben működnek. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

Netflix Australia

A Netflix 2016 januárjában indult Ausztráliában. Ausztrália Netflix katalógusa 958 televíziós műsorból és 2 362 filmből áll, az CompareTV.com szerint..

A felállás most szinte az összes Netflix eredeti sorozatot tartalmazza, mint például a House of Cards, a Narcos, és az Orange is the New Black. Még mindig hiányoznak az Egyesült Államokban elérhető néhány nagy névcím, köztük a Breaking Bad, a Twin Peaks, valamint a Parks and Recreation.

A StrongVPN és NordVPN feloldhatja az ausztrál Netflix blokkolását.

Netflix UK

A Netflix brit verziója 2012 januárjában indult. Az Egyesült Királyság Netflix katalógusa 605 TV-műsorból és 2489 filmből áll, a JustWatch szerint.

Az Egyesült Királyságbeli előfizetők megszerezik a Netflix eredeti sorozatának nagy részét, például a Stranger Things, a Daredevil és a Sense8. A britek néhány kiadást kapnak a Netflixről korábban, mint az amerikai társaik, és néhány száz címet, amelyekhez az amerikaiak egyáltalán nem férnek hozzá..

Az ExpressVPN, NordVPN és StrongVPN feloldja az UK Netflix blokkolását.

Netflix Kanada

A Netflix 2010 szeptemberében Kanadába terjedt el. A Justfatch szerint a Netflix Canada előfizetői 583 TV-műsor és 2785 film jelenik meg..

A Netflix Canada egy maroknyi cím nem érhető el az amerikai verzióban, ide tartozik a Doctor Who, a Mike Tyson Mysteries és a Spongebob Squarepants. A nézők a Netflix eredeti példányainak nagy részét is megkapják.

Az ExpressVPN, NordVPN és StrongVPN feloldhatja a kanadai Netflix blokkolását.

Nem működik? Próbáld ezt.

Ne feledje, hogy a VPN egyszerű bekapcsolása nem feltétlenül elegendő. Íme néhány további javítás, ha a Netflix proxyhiba rossz végén találja magát annak ellenére, hogy a listán szereplő VPN-t használja.

A legtöbb VPN-hez csatlakoztatva a Netflix a következő hibát okozza, az m7111-1331-5059 hibakóddal együtt:

Hoppá, valami rosszra ment. Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

Ha úgy gondolja, hogy a VPN-nek működnie kell, de egyébként ezt a hibát kapja, próbálja meg a következőt.

Az IPv6 letiltása

Ez különösen a Windows 10 esetében jelent problémát, amely kiszolgálói kéréseket küld minden lehetséges csatornán, ideértve az IPv4 és az IPv6 csatornákat is. Időnként nem mindegyiket küldik el a VPN-alagúton keresztül. Ha ez megtörténik, a Netflix észleli az állítólagos helyek közötti eltérést és jelzi, hogy a kapcsolat VPN-ből származik, viszont zárol téged. Az IPv6 probléma a Mac-eket is érintheti.

Ha szeretné megtudni, hogy szenved-e IPv6 szivárgásokkal, próbálja ki a DNS-szivárgás teszt eszközünket.

Az IPv6 letiltása Windows PC-n (Windows 10):

 1. Húzza ki és zárja be a VPN alkalmazást
 2. Koppintson a Windows Key + R elemre a Futtatás parancs megnyitásához
 3. Írja be az ncpa.cpl fájlt, és nyomja meg az Enter billentyűt a hálózati kapcsolatok megnyitásához
 4. Keresse meg a használt kapcsolatot, kattintson a jobb gombbal, és válassza a Tulajdonságok lehetőséget
 5. A Hálózat vagy az Általános lapon törölje a jelölést az „Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6) Version 6” jelölőnégyzetből.
 6. Kattintson az OK gombra a módosítások mentéséhez és az ablak bezárásához
 7. Koppintson a Windows Key + R elemre, válassza a Parancssor (Rendszergazda) elemet, majd nyomja meg az Igen gombot, amikor megkérdezi, hogy helyes-e a program a számítógépén változtatni.
 8. A parancssorba (fekete ablak) írja be az ipconfig / flushdns fájlt, és nyomja meg az Enter billentyűt.
 9. Csatlakozzon újra a VPN-hez, frissítse a Hulu oldalt, és élvezze a videót!

Az IPv6 letiltása MacOS rendszeren:

 1. Húzza ki és zárja be a VPN alkalmazást
 2. Nyissa meg az Apple menüt.
 3. Válassza a Rendszerbeállítások lehetőséget > Hálózat > Repülőtér > Fejlett
 4. Kattintson a TCP / IP elemre.
 5. Kattintson az IPv6 konfigurálása előugró menüre, és válassza a Ki lehetőséget.
 6. Kattintson az OK gombra és az Alkalmaz gombra (a változtatás alkalmazásához).
 7. Csatlakozzon újra a VPN-hez, frissítse a Hulu oldalt, és élvezze a videót!

Nézze meg a Netflixet egy böngészőben, nem pedig egy alkalmazásban

Az Android és iOS eszközökön használt Netflix alkalmazást, beleértve az okostelefonokat és a set-top boxokat, nehezebb megkerülni, mint a böngészőben megtekintett webhely verzióját. Tudomásunk szerint csak az ExpressVPN, a NordVPN és a VyprVPN képesek felszabadítani a Netflix alkalmazást, és ezt a három szolgáltatót csak az amerikai verzióval teszteltük..

Ennek oka az, hogy az alkalmazás felülbírálhatja a VPN DNS-beállításait, és kéréseket küldhet a VPN által megadott helyett egy helyi nyilvános DNS-névkiszolgálóra. A Netflix ezt azonban böngészőben nem tudja megtenni, tehát, ha nem rendelkezik a három VPN egyikével, akkor böngészőben nézheti meg alkalmazás helyett.

Ügyeljen arra, hogy a VPN DNS-kiszolgálóit használja

Valahol a VPN alkalmazás beállításainál valószínűleg van egy lehetőség annak váltására, hogy az összes DNS-kérést a VPN DNS-kiszolgálóin keresztül, nem pedig az internetszolgáltatóján keresztül irányítsa. Ellenőrizze, hogy engedélyezve van-e.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 76

Adblock
detector