Mi a VPN-kapcsolat, mit csinál, és hogyan állíthatja be?

Mi a VPN kapcsolat?

Lehet, hogy az utóbbi években egyre gyakrabban hallotta a VPN kifejezést. A VPN a virtuális magánhálózat, a VPN több célt szolgál, többek között a következőket az online tevékenységek biztonságosabbá tétele. Egyedül emiatt javasoljuk, hogy mindenki használjon VPN-t.

A javított biztonság mellett a VPN-nek más előnyei is vannak, ideértve a következőket lehetővé téve a felhasználók számára a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását és a kormány cenzúrájának megkerülését. Ha többet szeretne megtudni a VPN-kről, a megfelelő helyre jött. Folyamatosan felülvizsgáljuk és teszteljük a piac legjobb VPN-jét (és néhányat nem túl nagyszerűeknek), így mindent elmondhatunk, amit tudnod kell.

Ebben a bejegyzésben részletesebben megvizsgáljuk, mi a VPN-ek, hogyan működnek, és mit tehetsz ezekkel. Biztosítunk néhány mutatót a megfelelő VPN-szolgáltatás megválasztásához, és elmondhatunk néhányat a legjobban értékelt VPN-szolgáltatókról. Ugorjunk be!

Mi a VPN kapcsolat és hogyan működik??

Egy tipikus VPN egy szerverhálózatból áll, általában az egész világon pontozott, amelyet egy VPN-szolgáltató üzemeltet. Amikor egy felhasználó feliratkozik és csatlakoztat egy eszközt VPN-szolgáltatáshoz, két fő dolog történik:

 • A csatlakoztatott eszközre és onnan érkező összes adat titkosítva van.
 • A titkosított forgalom közvetítő szerveren keresztül megy keresztül, amelynek helyét a felhasználó választja ki.

Nézzük meg mindkét funkciót külön, és magyarázzuk el az előnyöket.

A VPN titkosítja az összes internetes forgalmat

Az összes forgalom titkosítása azt jelenti, hogy az online tevékenységet nem lehet megfigyelni, és minden információ biztonságos. A forgalmat elfogó személy nem fogja megfejteni. VPN nélkül az internetszolgáltató (ISP) láthatja az összes online tevékenységet, beleértve a meglátogatott webhelyeket, a használt alkalmazásokat és a letöltött fájlokat. Nem tudják ezt megtenni, ha VPN-t használ.

Ez azt is jelenti, hogy mások, akik esetleg a hálózatot figyelik, nem látják az Ön tevékenységét. Ez lehet egy hálózati rendszergazda (például egy iskolában vagy irodában), egy kormányzati ügynökség vagy egy hacker. Ez utóbbi különösen veszélyt jelenthet, ha hajlandó sokat utazni és gyakori nyilvános wifi-hotspotokon utazni. A hackerekről ismert, hogy a nem biztonságos hálózatokon várakoznak, és az adatok ellopására várnak. A biztonság érdekében meg kell minden alkalommal használjon VPN-t csatlakozik egy nyitott wifi hálózathoz.

A VPN segítségével elvégezheti a szokásos online tevékenységeit anélkül, hogy aggódnia kellene a furcsa szem miatt. Ez magában foglalja a böngészést, a streaming-et, a torrent-t, a játékot - bármit, amit tesz, internetkapcsolatot igényel. Számos vállalkozás a VPN-eket használja a kommunikáció és folyamatok biztonságának biztosítására, biztosítva, hogy az érzékeny információk ne szivárogjanak fel, és csökkentse a hackerekkel szembeni sebezhetőséget..

Kíváncsi lehet, hogy a VPN legális-e. Valójában tökéletesen törvényes a VPN használata szinte minden országban.

A VPN elrejti az Ön IP-címét

Mi lesz a közvetítő szerverrészével? Nos, itt szórakoznak a dolgok.

A hálózat minden hardverének van egyedi azonosító, Internet Protokoll cím (IP cím). Ezt az internetszolgáltató jelöli ki, és felfedheti az általános helyét a meglátogatott webhelyek számára.

Korábban már említettük, hogy a VPN-felhasználók ezt megtehetik válassza ki a szerver helyét csatlakoznak. Minden szolgáltató lehetővé teszi a szerver kiválasztását az ország alapján. Egyes szolgáltatók lehetővé teszik, hogy pontosabbá váljon, és lehetőséget ad arra, hogy a város szerint válassza ki a helyet.

Akárhogy is, miután kapcsolatba léptél, a a meglévő IP-cím teljesen el lesz rejtve és helyébe egy a kiválasztott helyről. Az IP-címeket a webhelyek használják az eszköz helyének felismerésére. Sok webhely kizárólag az IP-címek alapján blokkolja a tartalomhoz való hozzáférést.

Tehát ha meg tudja cserélni IP-címét, akkor te is elrontja a helyét, úgy tűnik, hogy valahol vagy, ahol nem vagy.

Cyberghost szörfözési információ.

Ennek néhány fő előnye van:

Hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz

Ez lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott webhelyek elérését, ideértve a következőket:

A webhely típusaPéldák
Népszerű streaming oldalak Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video és BBC iPlayer
Dedikált sport streaming webhelyek beIN sports, ESPN, BT Sport és Eurosport
Niche streaming oldalak Screambox, Twitch és Hotstar
Fogadási és játék webhelyek Bet365 és Betfair

Élvezheti a kívánt tartalmat egyszerűen úgy, hogy csatlakozik egy VPN szerverhez abban a régióban, ahol az streaming forrás lehetővé teszi a hozzáférést.

Kerülje el a kormány cenzúráját

A VPN lehetővé teszi a webhelyek elérését, amelyeket az Ön országában esetleg blokkoltak. Például néhány ország blokkolja a Facebook, a Google, a YouTube, a Skype, a WhatsApp és egyéb lehetőségeket. Amikor VPN-en keresztül fér hozzá ezekhez a helyekhez, akkor a forgalom a köztes VPN-kiszolgálón keresztül alagútba kerül. Mivel a VPN szerver nem szerepel a cenzúrázott listán, akkor a forgalom nem lesz blokkolva, és az egyébként cenzúrázott tartalomhoz probléma nélkül hozzáférhet.

Torrent névtelenül

A legtöbb VPN-szolgáltató megosztott IP-címeket használ. Ez azt jelenti, hogy ha IP-címet kapnak, akkor a többi felhasználó ugyanazt fogja használni. Ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi az olyan tevékenységek nyomon követését, mint például az egyetlen felhasználó számára történő kínzás. Mivel a forgalom titkosítva van, az olyan snooper, mint például az internetszolgáltató, egyébként nem fogja látni, hogy mit töltöttek le. Másrészt, ha a snooper csatlakozik a torrenthálózathoz, akkor látni fogják, mit töltnek le, mint a szerzői jogú trollok esetében. A VPN-kapcsolattal azonban nem fogják tudni látni, hogy ki vagy.

Hogyan állítsunk be egy VPN-t

Miután döntött a VPN-szolgáltatótól, a szolgáltatás használata általában egyszerű. Bár lehetnek eltérések a szolgáltatók között, az alapvető lépések a következők:

 1. Válasszon jó hírű szolgáltatót amely képes kielégíteni az Ön igényeit. Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
 2. Iratkozzon fel egy próba vagy fizetett tervre. Ez általában a szolgáltató webhelyén található, de néhányuk lehetővé teszi a regisztrációt a megfelelő alkalmazáson keresztül (általában a mobil eszközökhöz).
 3. Vegye figyelembe a VPN hitelesítő adatait, gyakran e-mailben nyújtják.
 4. Töltse le és telepítse a megfelelő alkalmazást az operációs rendszer számára. A legtöbb vezető szolgáltatónak asztali kliense van a Windows és a MacOS számára, valamint a mobilalkalmazások az Android és az iOS számára. Néhányan manuálisan konfigurálhatók más operációs rendszerekkel és eszközökkel.
 5. Indítsa el az alkalmazást és jelentkezzen be a hitelesítő adataival.
 6. Állítsa be a beállításokat és a beállításokat ha szükséges.
 7. Válassza ki a szerver helyét és várja meg, amíg az alkalmazás megerősíti a kapcsolatot.
 8. Használja az internetet és bármilyen más alkalmazás, mint általában.

Ha bármilyen probléma merül fel a fenti lépések bármelyikével kapcsolatban, segítségért lépjen kapcsolatba a VPN-szolgáltató ügyfélszolgálatával.

Hogyan válasszuk ki a VPN-t?

A VPN kiválasztásakor különféle tényezőkre kell figyelni. Itt egy gyors ellenőrző lista, de az alábbiakban részletesebben foglalkozunk velük:

 • Hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz
 • Gyors sebesség
 • Erős titkosítás és további biztonsági szolgáltatások
 • Minimális fakitermelés
 • Többplatformos támogatás
 • A pénz értéke
 • Kiváló ügyfélszolgálat

Hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz

Az egyik legnagyobb ok, amiért az emberek VPN-t alkalmaznak, a földrajzilag korlátozott webhelyek elérése, például a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és így tovább. Ezen webhelyek közül sok a VPN használatát gátolja. Erőforrásokat fordítanak arra, hogy megtudják, mely IP-címek származnak a VPN-től, és aktívan blokkolják őket. Ez azt jelenti, hogy akkor is, ha a valóban tartózkodó országbeli VPN-kiszolgálóhoz kapcsolódik, proxyhiba jelenik meg..

Netflix proxyhiba.

Szerencsére néhány VPN szolgáltató képes lépést tartani előre, és a felhasználók továbbra is élvezhetik a tartalomhoz való hozzáférést. De mivel ez erőforrásokat igényel, nem minden szolgáltató folytatja a játékot. Ha a korlátozott tartalomhoz való hozzáférés prioritás számodra, akkor biztosítania kell, hogy a választott szolgáltató ezt prioritássá tegye.

Gyors sebesség

Mivel a forgalmat egy közvetítő szerveren keresztül irányítják, a VPN használata kissé lassítja az internet sebességét. Néhány VPN-szolgáltatás sokkal nagyobb hatással van a sebességre, mint mások. Időnként elég, ha észrevehető hatással van a böngészésre, míg más esetekben ez a hatás csak akkor érezhető, amikor nagy fájlokat tölt le vagy tölt fel..

A VPN-szolgáltatások áttekintésekor nagy figyelmet fordítunk a sebességekre, és figyelembe vesszük őket rangsorunkban. Rendszeresen teszteljük a legjobb VPN-ket a sebesség szempontjából, és az alábbi táblázatban megtekintheti a legfrissebb eredményeket.

& amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; a href = '#'& amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;& amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; img alt = '' src = 'https:& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47;& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; public.tableau.com& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; statikus& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; képek& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; VP& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; VPNSpeedTestResults& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; Simple& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; 1_rss.png 'style =' border: nincs '/& amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;& amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; / a& amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;

var divElement = document.getElementById ('viz1525284276716'); var vizElement = divElement.getElementsByTagName ('objektum') [0]; vizElement.style.width = '100%'; vizElement.style.height = (divElement.offsetWidth * 0,75) + 'px'; var scriptElement = document.createElement ('script'); scriptElement.src = 'https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js'; vizElement.parentNode.insertBefore (scriptElement, vizElement);

Erős titkosítás és további biztonsági szolgáltatások

A gyakorlatiasságtól eltekintve, tudnia kell, hogy adatai biztonságban vannak. Ez azt jelenti, hogy elvárható, hogy a VPN-szolgáltatás erős titkosítást nyújtson. A 128 bites és a 256 bites AES titkosítást általában használják, és nagyon biztonságosnak tekintik.

Kutatása során kétségtelenül a protokollok említésével is találkozol. Ez a formátum, amelyben a VPN továbbítja az adatokat. A különféle protokollok különböző szintű biztonságot és sebességet biztosítanak. Általában az OpenVPN protokollt javasoljuk, amely nyílt forrású és nyilvános ellenőrzés alá tartozik. Más népszerű protokollok közé tartozik az L2TP / IPSec, SSTP, IKEv2 és PPTP. Ez utóbbi a legkevésbé biztonságos, és ezt csak végső lehetőségnek kell tekinteni.

A legfontosabb VPN-k további funkciókkal is rendelkeznek, például:

 • DNS szivárgás elleni védelem: Megakadályozhatja a DNS-kérelmek küldését a titkosított VPN-alagúton kívül.
 • Megszakító kapcsoló: Elpusztítja az internet-kapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat megszakad.
 • Automatikus wifi védelem: Elindítja a VPN-kapcsolatot minden alkalommal, amikor csatlakozik egy wifi hotspothoz.
 • Anti-DDoS szerverek: Speciális szerverek a DDoS támadások elleni védelemhez.

A NordVPN VPN szerver helye.Néhány NordVPN szerverhelyet meg van jelölve anti-DDoS képességgel.

A legfontosabb kiegészítő biztonsági funkciók a DNS szivárgás elleni védelem és a kikapcsoló, de mások fontosak lehetnek az Ön egyedi igényeihez.

Minimális fakitermelés

A legtöbb szolgáltató valamilyen naplót vezet, de különféle naplókat kell figyelembe venni. Először forgalmi naplókkal rendelkezik, amelyek olyan dolgokat tartalmaznak, mint például a meglátogatott webhelyek és a letöltött fájlok. Egy tiszteletreméltó VPN-szolgáltató sem vezethet semmilyen forgalmi naplót. Az olyan állítások, mint a „nincs napló” vagy a „nulla naplózás”, általában az ilyen naplókra vonatkoznak.

Másrészt sok szolgáltató tartja a kapcsolatnaplókat. Ezek általában metaadatok formájában vannak, például a használt sávszélesség, a kapcsolódási idő és az időtartam. Ha megtartják, ezeket gyakran használják például a hibaelhárításhoz vagy annak biztosításához, hogy a felhasználók ne menjenek át az adatkorláton. A kulcs te vagy ne akarja, hogy szolgáltatója rögzítsen személyes azonosításra alkalmas információkat, beleértve az Ön IP-címét.

Ha még anonimabban szeretne online maradni, akkor kereshet egy olyan VPN-t, amelyhez a regisztrációkor a lehető legkevesebb adat szükséges. Számos szolgáltató lehetőséget ad arra, hogy bitcoin vagy más kriptovaluták segítségével fizetjen, és néhányuknak van egy webhelyének .onion változata, így a Tor böngészőn keresztül érheti el. Például az ExpressVPN elfogadja a bitcoint, és rendelkezik egy .onion webhellyel, tehát ha író e-mail címet használ, akkor szinte névtelenül regisztrálhat (soha semmi sem teljesen anonim).

Többplatformos támogatás

Gondoskodnia kell arról, hogy a VPN minden alkalmazáshoz tartalmaz-e alkalmazásokat. Noha a kézi konfigurálás gyakran lehetséges, mindig kedvezőbb a felhasználóbarát alkalmazás. Windows, MacOS, iOS és Android általában fedezettel rendelkeznek, de néhány szolgáltatónak hiányzik ezek közül egy vagy több alkalmazás.

Letöltési gombok a különböző platformokhoz.

Ha Linux felhasználó vagy, nem sok szolgáltató készít dedikált alkalmazást, bár a bőven támogatást nyújtanak az operációs rendszerhez. És ha forgalom útválasztó szintjén szeretné megvédeni, akkor a legtöbb VPN is segíthet itt. Sok konfigurálható bizonyos útválasztókkal, néhányuk pedig még a VPN-rel már konfigurált útválasztókkal is konfigurálható. Valójában az ExpressVPN készíti a saját útválasztójának firmware-jét.

A pénz értéke

Mint a legtöbb dolog, amit vásárol, a pénz-ár-érték arányt is meg akarja választani a választott VPN-től. Később beszélünk az ingyenes VPN veszélyeiről, ám a fizetett opciókhoz nagyon sokféle ár tartozik. Érdemes figyelembe venni a lista összes elemét, amikor az ár-érték arányra gondol, de van még néhány tényező.

Az egyik a egyidejű kapcsolatok száma felajánlott. Ideális esetben az összes eszközt egy terv alapján szeretné megvédeni, így nem kell fizetnie a másikért. Az ipari szabvány öt egyidejű csatlakozás, ám néhány kevesebbet kínál, míg mások többet kínálnak.

Egy másik fontos tényező az, hogy van-e sávszélesség-sapka.

Keenow árképzési táblázat.Keenow ingyenes tervének napi 512 MB korlátja van.

Noha ez az általános böngészés szempontjából nem számít, de korlátozhatja a streaming és a torrent képességeket. A legtöbb fizetett VPN korlátlan sávszélességet kínál, de néhányuk alacsonyabb szintű csomagokat is tartalmaz.

Kiváló ügyfélszolgálat

VPN használatakor előfordulhat, hogy valamikor segítségre lesz szüksége. Ha problémái vannak a beállítással, vagy nem fér hozzá a kívánt tartalomhoz, szükség lehet ügyfél-támogatásra.

A legtöbb VPN-szolgáltató online támogatási szakaszokat kínál, többek között telepítési útmutatókkal, hibaelhárítási tippekkel és GYIK-válaszokkal.

A PureVPN támogatási központja.A PureVPN nagyon átfogó támogatási központot kínál.

Legtöbbjük lehetőséget kínál arra is, hogy jegyet küldjön e-mailben, ha valódi emberi segítségre van szüksége. Ez nagyszerű, de a válaszok óráktól napokig tarthatnak, néhány esetben akár hetekig is. Ez nem ideális, ha gyors javításra van szükség.

Szerencsére sok szolgáltató kínál élő chat ügyfélszolgálat így kaphat helyszíni segítséget. Az ilyen típusú szolgáltatásokat általában kiszervezik, így nem feltétlenül ideálisak a magánélettudatos felhasználók számára. Ez azt is jelenti, hogy lehet, hogy nem kap a legmegfelelőbb választ, és felkérhetik Önt, hogy nyújtson be jegyet további technikai kérdésekre. Ennek ellenére a 24/7 élő csevegés mindig szép bónusz, és érdemes odafigyelni.

Legjobban értékelt VPN szolgáltatók

Most, hogy tudja, miért van szüksége VPN-re, és milyen tényezőket kell figyelembe vennie egy kiválasztásánál, készen áll arra, hogy továbblépjen és regisztráljon egy csomagot. Számos szolgáltatót kipróbáltunk, és felálltunk a legjobb ajánlatok listájával:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. IPVanish
 5. PrivateVPN

Nézzük meg ezeket egy kicsit részletesebben, így tudjuk, mire számíthatunk.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Ez a VPN szolgáltató kiváló minõségi szintû szolgáltató. Szerverhálózata 94 országot ölel fel, így hatalmas helyválasztékot kínál. ExpressVPN erős titkosítást használ, és további biztonsági funkciókkal rendelkezik, például egy kill kapcsolóval. Gyors sebességgel képes felszabadítani a népszerű streaming szolgáltatásokat. Öt egyidejű kapcsolat megengedett, és alkalmazások érhetők el a főbb operációs rendszerek számára, beleértve a Linuxot is.

Előnyök:

 • Szupergyors kapcsolatok sávszélesség vagy adatkorlátozások nélkül
 • Csúcsminőségű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Felhasználóbarát alkalmazások különféle operációs rendszerekhez
 • 24/7 élő chat támogatás

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatóknál

Legjobban értékelt VPN-jeink: Az ExpressVPN az első választásunk. Lángoló gyors és megbízható szolgáltatás. Nagyszerűen felszabadítja az összes főbb, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatást, valamint korlátozott vagy cenzúrált tartalmat. Legjobb adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Tekintse meg az ExpressVPN alapos áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egy újabb szilárd lehetőség, és hatalmas, több mint 5000 szerverrel rendelkező hálózattal rendelkezik. Ezek közül sok olyan területre szakosodott, mint a streaming, a dupla VPN, a Tor over VPN és az anti-DDoS. A VPN szolgáltatásnak hátul van a biztonság és a magánélet szempontjából. Nincsenek naplók, és beépített automatikus védelemmel rendelkezik. Az alkalmazások letölthetők a Windows, a MacOS, az iOS és az Android rendszerre, és hat eszközre vonatkozhat egy adott időpontban.

Előnyök:

 • A világ 60 országában több mint 5000 szervert működtet
 • Költségvetési szolgáltató, amely nem veszélyezteti a sebességet vagy a biztonságot
 • A személyes adatok védettek, mivel nem tartanak nyilvántartást
 • 24 órás csevegési támogatás

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazásnak hozzá kell szoknia

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó választás. Nagy értékű opció, amely megbízhatóan működik a streaming-rel. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egyre növekvő hálózatot működtet, és az erős biztonságot a gyors sebességgel ötvözi, ezáltal újabb szilárd, mindenoldalúvá válik. Ha szeretne adatfolyamot választani, akkor egyszerűen kiválaszthatja a streaming-forrást a CyberGhost kliensből, és automatikusan összekapcsolja Önt a megfelelő szerverrel. Ez az olcsó szolgáltató nem tart naplót, így az Ön adatai biztonságban vannak. Egyszerre öt kapcsolatot tesz lehetővé, és rendelkezik alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz.

Előnyök:

 • 60 országban több mint 3700 szervert működtet szerte a világon
 • Olcsó lehetőség kezdőbarát alkalmazásokkal
 • Nagyon jó és feloldja a földrajzilag korlátozott webhelyeket és a tartalmat
 • Erős titkosítás és szilárd adatvédelmi politika

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

NAGY SZAVÍTÁS: A CyberGhost hozzáférést biztosít sok földrajzilag korlátozott tartalomhoz, és könnyen használható alkalmazásai ideálisak a kezdők számára. Szilárd magánélet és biztonság. Nem enged fel olyan sok népszerű streaming webhelyet, mint néhány versenytársa. A tervekhez 45 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

Tekintse meg a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy nagyon népszerű VPN szolgáltatás a Kodi felhasználók és az özönlenek számára, de streaminghez is nagyszerű. Lángoló gyors sebessége van, és a közelmúltban növelte az egyidejű csatlakozások számát tízenként tervben. A biztonságtudatos felhasználók elégedettek lesznek az erős titkosítással és a kiegészítő funkciókkal, például a gyilkos kapcsolóval. Az alkalmazások elérhetők a legnépszerűbb operációs rendszerekre.

Előnyök:

 • Különösen a Kodi eszközökkel vagy a Fire TV Stick-kel rendelkező távirányító felhasználók kedvelik
 • Nem tart naplókat, rendelkezik automatikus lekapcsolóval és wifi védelemmel
 • 1200+ szerver feloldhatja a legnépszerűbb streaming tartalmakat

Hátrányok:

 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. Több egyidejű kapcsolatot is jól kezel. Javasoljuk a magas szintű adatvédelmet, de tartsa be a vásárlást, ha fel kívánja oldani az USA Netflix feloldását. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Nézze meg az IPVanish áttekintést.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Újabb és kisebb szolgáltató, mint sok versenytársa, PrivateVPN rengeteg kínál. Közismert gyors sebességéről és számos népszerű streaming webhely feloldásának képességéről. Ráadásul biztonságos és nem fogja naplózni az adatait. Kedvező árakkal, hat egyidejű csatlakozással és alkalmazásokkal az összes főbb operációs rendszer számára, határozottan megéri egy második pillantást.

Előnyök:

 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén
 • Teszteink lenyűgöző sebességeket tártak fel
 • Legfeljebb hat eszközt csatlakoztathat egyszerre

Hátrányok:

 • A Newish szolgáltató továbbra is bővíti hálózatát, kevesebb kiszolgáló közül választhat
 • A támogató személyzet csak európai munkaidőben működik

Jó sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Általában jó a HD streaminghez. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé ugyanabban a fiókban. Jó adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a mélyreható PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Figyelmeztetés az ingyenes VPN-ekkel kapcsolatban

Miután elkezdi kutatni a rendelkezésre álló különféle VPN-szolgáltatásokat, kétségtelenül rengeteg ingyenes ajánlatot talál. Nyilvánvalóan nagyon vonzónak tűnik az, hogy nem fizet semmit az ilyen típusú szolgáltatásokért. De van néhány dolog, amit tudnia kell az ingyenes szolgáltatásokról, mielőtt elkezdené az alkalmazásuk futtatását.

Gyakran hiányzik a biztonság és a magánélet

A dolgok biztonsága és magánélete szempontjából az ingyenes VPN valójában több kárt okozhat, mint hasznot. Csak azért, mert ezek a vállalkozások nem számítanak fel Önnek közvetlenül, ez nem azt jelenti, hogy valamilyen módon nem profitálnak téged. Sok nyomon követheti a felhasználói tevékenységeket, és még profilokat készíthet eladni a hirdetők számára. Mások eltúlozzák, mennyire biztonságosak, és egyes VPN-alkalmazások akár rosszindulatú programokat is tartalmaznak.

Előfordulhat, hogy rossz felhasználói élményt kínálnak

Természetesen a biztonság és a magánélet kiemelkedő jelentőségű, de vannak kérdések az ingyenes VPN-ek gyakorlati oldalával is. Megemlítettük a profilod eladását a hirdetők számára. Nos, néhány szolgáltatás egyszerűen adjon hirdetéseket és sütiket a meglátogatott webhelyekhez böngészés közben, vagy helyezze el őket a VPN kliensen belül.

De van még. Az ingyenes VPN-szolgáltatások általában nagyon magas felhasználói számmal rendelkeznek, akik mindegyike korlátozott kapacitással rendelkező szervereket oszt meg. Ez sorválasztási rendszerekhez vezet, amelyek potenciálisan hosszú várakozási idővel rendelkeznek. És ha egyszer kapcsolatba lépsz, akkor valószínűleg meg fogod tapasztalni a lassú, megbízhatatlan kapcsolat és nem férhet hozzá a kívánt webhelyekhez.

Tekintettel ezekre a különféle tényezőkre, általában azt javasoljuk, hogy hagyja jóvá az ingyenes VPN-szolgáltatásokat, kivéve, ha tényleg nagyon kevés vagy.

Mi a helyzet egy proxy használatával??

Ha elsősorban a tartalom streamre törekszik, akkor előfordulhat, hogy találkozott olyan DNS-proxy szolgáltatókkal, amelyek állítólag teljesítik a munkát. Ennek ellenére is a Netflix nagyon könnyű ezeket blokkolni szolgáltatásokat. Valójában, mivel megbomlik a proxy-k szolgáltatásaihoz való hozzáférése érdekében, valószínűleg nincs sok szerencséje.

Sőt, a DNS-proxyk általában kissé hasonlítanak az ingyenes VPN-khöz, mivel jellemzően nincs nagyon nagy helyválaszték. Az egyik proxy, amely nem rendelkezik ezzel a problémával, és amely megbízhatóan működik a streaming szolgáltatásokkal, az ExpressVPN MediaStreamer DNS szolgáltatás. Ez minden előfizetéshez tartozik, és használható a VPN szolgáltatással, vagy külön.

A VPN és a DNS proxy közötti fő különbség a titkosítás. A levél nem titkosítja a forgalmat, tehát a te tevékenységed ki van téve. Ez azt jelenti, hogy egy internetszolgáltató, a hálózati rendszergazda, a hackerek vagy bármely más snooper láthatja, mit csinál online.

Még egy dolog, amit meg kell említeni ezekkel a szolgáltatásokkal kapcsolatban, hogy gyakran hasonló taktikákat alkalmaznak a VPN-k felszabadítására, beleértve az Ön adatainak eladását, hirdetések beillesztését és más árnyas üzleti gyakorlatokat..

Kép jóváírása: “VPNGino Crescoli engedélyével CC BY 2.0.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =

Adblock
detector