Nézheted online a Mayweather és a McGregor visszajátszásokat online vagy Kodi-val?

mayweather mcgregor mayweather vs mcgregor visszajátszás
Nézni szeretné a Mcgregor vs Mayweather epikus epét online? A bokszbajnokok, Floyd Mayweather és Conor McGregor közötti sokrétű küzdelem várhatóan megszerezi a nézők rekordjait augusztus 26-i küzdelmeseményen. A pay-per-view eseményt, beleértve a visszajátszásokat, a Showtime PPV-ben, az Egyesült Államokban és a Sky Sports Box Office-ban, az Egyesült Királyságban, valamint egy maroknyi más országban közvetítették..

UPDATE: Így nézheti meg a McGregor v Khabib csatornáját a Kodi-n az UFC 229-en. A nem Kodi-felhasználók itt olvashatják, hogyan kell élőben közvetíteni a McGregor vs Kabib-ot..

Megmutatjuk, ha a Kodi-felhasználók online nézhetik a Mayweather és a McGregor visszajátszásokat és a harcot, és vannak-e biztonságos és legális Kodi kiegészítők a küzdelem folytatásához. Megvizsgálunk egy sor más lehetőséget is a nagy esemény online közvetítéséhez, és ha vannak-e ingyenes lehetőségek.

Spoiler figyelmeztetés: Kattintson ide, hogy egyenesen a Kodi csatornán a Mayweather vs McGregor küzdelem részleteinek folytatásához folytassa.

A Mayweather és a McGregor lefedettsége augusztus 26-án, szombaton, 15 órakor kezdődött. az USA nyugati partján, ahol a harc zajlik. A nézők élő közvetítést kaptak a McGregor vs Mayweather eseményekről az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában és nemzetközi szinten. A fedezet az Egyesült Királyságban délután 11 órakor kezdődött. Az alábbi módszereknek a küzdelem visszajátszásának megfigyelésére is működniük kell.

Lásd még: Megnézheted a Canelo vs GGG csatornákat a Kodi-on

Hol nézheted a Mayweather és a McGregor online visszajátszásait: Egyesült Királyság, USA és mindenhol

A zsinórvágóinak néhány lehetősége van a McGregor vs Mayweather élő közvetítésére online közvetítésben. A meccs élő közvetítéséhez hivatalos adatfolyamok voltak, de földrajzi helyzetük nem volt. Ez azt jelentette, hogy ha a saját országán kívül utazik, akkor VPN-t kell használnia az adott ország IP-címének megszerzéséhez. A VPN vagy virtuális magánhálózat titkosítja az internetes forgalmat, és egy kiszolgálón keresztül továbbítja azt a választott helyre. Ebben az esetben a forgalmat a megfelelő országon keresztül átirányíthatja, hogy megkerülje a Mayweather vagy MacGregor földrajzi engedélyezési korlátozásait..

Legfontosabb ajánlásaink az IPVanish, amely gyors és stabil kiszolgálókat kínál, valamint a kiszolgálók globális hálózatát, amely ideális a földrajzi feloldáshoz és az élő streaming sportokhoz. Ez megóvja az internetes tevékenységeit, így az internetszolgáltató nem tud szimatolni Önre, és egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek elég gyorsak ahhoz, hogy folyamatos adatfolyamot folytassanak. A Kodi-felhasználók számára az IPVanish az összes tesztelt Kodi-kiegészítővel együtt működik, és biztonságos és privát kapcsolatot tart fenn. Van egy 7 napos pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

KIZÁRÓLAG a Comparitech olvasók számára: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish-on!

YouTube (mindenhol)

A legjobb hely a Mayweather és a McGregor visszajátszások elkapására a YouTube-on. A küzdelemről több élő vetítést találhat, amelyeket a különböző YouTubersok írtak. Például a tvOneNews YouTube csatorna teljes harci visszajátszást tesz közzé és elérhető a felhasználók számára. Különböző kiemeléseket és kommentárokat is találhat a YouTube-ra feltöltött küzdelemről számos különböző csatornán.

Showtime PPV (USA)

A Showtime a harc visszajátszását szombat reggel a harc után. A Showtime valószínűleg küzdelem-visszajátszásokkal rendelkezik egy ideig igény szerint.

Korábban a harc az amerikai nézőknek 89,99 dollárt fizettek, hogy normál felbontásban nézzenek, és 99,99 dollárt nézzenek HD formátumban. A veiwers a Showtime Anytime alkalmazás segítségével (Android, iOS) online közvetíthették a harcot, ha előfizetésük volt a következő szolgáltatók egyikével: AT&T U-vers, Bright House Networks, Charter Communications, Comcast XFINITY, Cox Communications, DIRECTV, DISH, Optimum, Time Warner Cable vagy Verizon FiOS.

A Showtime volt a legnagyobb streaming lehetőség a Mayweather és a McGregor elleni küzdelem számára. A Mayweather és a McGregor elleni küzdelem azonban a Showtime PPV streaming hibáinak miatt késik. A Showtime korábban jogi lépéseket tett a kalózáramlás megakadályozására.

Sky Sports Box Office (Egyesült Királyság)

Az Egyesült Királyságban a nézők 19,95 óra előtt vásárolhattak meg 19,95 GBP-s pay-per-view eseményt. augusztus 25-én. Ezután az ár 24,95 GBP-ra emelkedett. Az élő közvetítések nem érhetők el a Sky Go szolgáltatáson keresztül. A nézőknek a Sky Sports Box Office Live webhelyet kell használniuk asztali böngészőn vagy mobiltelefonon a Sky Sports Box Office alkalmazás segítségével (Android, iOS).

A Sky a vasárnap 5 órakor, a harc visszajátszását folytatta ugyanazon az áron. Nem világos, hogy a Sky később ismétli-e majd a McGregor és a Mayweather elleni későbbi küzdelmet..

Sky-fiókra volt szükség, csakúgy, mint az Egyesült Királyság IP-címére a hely ellenőrzéséhez. Az Egyesült Királyságon kívüli emberek VPN-t használhatnak az Egyesült Királyság IP-címének megszerzésére. Ha az alkalmazást tervezte, akkor szüksége van egy Egyesült Királyságban regisztrált Google Play vagy iTunes fiókra.

1TV.ru (Oroszország)

A One Channel Russia (a.k.a. 1TV.ru) a csatát élőben közvetítette a TV-ben és az interneten. Amennyire meg tudjuk mondani, ez nem volt nézegetéses esemény, és az élő közvetítéshez közvetlenül az 1TV.ru webhelyen hozzáférhetett volna. Ha Oroszországon kívül tartózkodott, akkor az országbeli szerverrel rendelkező VPN-re volt szüksége az orosz IP-cím megszerzéséhez. Ez jó lehetőségnek tűnt azoknak a zsinórvágóknak, akik ingyen szeretnék továbbvinni a harcot. Néhány felhasználó arról számolt be, hogy sikeres volt, amikor a Pacquiao és a Mayweather harcot nézte 2015-ben. Reméljük, hogy a nézők élvezték az orosz kommentárt!

Lesz-e az 1TV olyan jövőbeli harcok, mint a Mayweather vagy a McGregor? Keresztül tartjuk az ujjainkat. Mint mindig, végezze el saját átvilágítását azzal kapcsolatban, hogy hozzáférhet-e ehhez az adatfolyamhoz anélkül, hogy megsértette az országában érvényes szerzői jogi törvényeket.

Jegyzet: Az IPVanish már nem kínál kiszolgálókat Oroszországban az ország adatmegőrzési törvényeivel kapcsolatos aggodalmak miatt. Ehelyett az ExpressVPN-t ajánljuk azoknak, akik szeretnének 1TV.ru képet készíteni. Az ExpressVPN 30 napos, kérdés nélküli, pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, és a Comparitech olvasói három hónapot ingyenesen kaphatnak az éves tervvel. Az ExpressVPN emellett a Kodi legjobb VPN-jeit is felsorolja, és jó mindent átfogó.

DAZN (Németország és Ausztria)

A DAZN online televíziós szolgáltatás előfizetői németországi és osztrák országban élő díj nélkül nézhették a Mayweather és a McGregor eseményeket. A szolgáltatás havi 9,99 euróba kerül, és Svájcban, Japánban és Kanadában is elérhető, de csak Ausztriában és Németországban a felhasználók élvezhetik a csatát. Ha Ön már DAZN-előfizető, akkor VPN-t használhat osztrák vagy német IP-cím lekérésére és az élő közvetítés jövőbeli harcaira, ám ezt még nem teszteltük.

SuperSport (Dél-Afrika)

A SuperSport prémium előfizetésével rendelkező DSTV-ügyfelek külön díj nélkül nézhették a Mayweather-t és a McGregor-ot, ám élő online közvetítés nem volt elérhető. Ehelyett a SuperSport dél-afrikai online leányvállalata, a Showmax a nap folyamán tovább folytatta a harcot az előfizetők számára. Azok a nézők, akik hosszú ideig várhattak, remélhetőleg nem figyelték vagy olvasták a hírt. A Showmax 14 napos ingyenes próbaverziót kínál. Szüksége lesz egy dél-afrikai IP-címre a szolgáltatás eléréséhez, amelyet VPN használatával szerezhet be.

OSN Play (Közel-Kelet)

Az OSN Sports Box Office HD augusztus 14-ig 10 dolláros, utána pedig 20 dolláros harcért fizetős nézegető hozzáférést értékesített. Az OSN elérhető a Közel-Kelet számos országában, köztük Afganisztánban, Algériában, Bahreinben, Csádban, Dzsibutiban, Egyiptomban, Iránban, Irakban, Jordániában, Kuvaitban, Libanonban, Líbiában, Mauritániában és Marokkóban. Szüksége lesz egy OSN-fiókra, és telefonon kell megrendelnie.

Nem világos, hogy a jövőbeli csatákat, mint például a McGegor vs Mayweather, élőben közvetítik-e az OSN Play, az OSN online karja..

Én élő közvetítést folytathatok a Mayweather és a McGregor közvetítésekkel a Kodi-n?

A Kodi ingyenes és nyílt forráskódú házimozi szoftver, amely különféle platformon fut, az asztali operációs rendszerektől, mint például a Windows és a Mac, a kis streaming eszközökig, például az Android okostelefonokig és az Amazon Fire TV-ig. A Kodi annyira erőteljesvé teszi, hogy hatalmas forrásokból származó tartalmat továbbíthat harmadik féltől származó kiegészítőkön, úgynevezett kiegészítőkön..

Figyelem: Bárhová is használja a Kodi-t, azt javasoljuk, hogy csatlakozzon egy VPN-hez, hogy megvédje magát a fenyegetésektől, beleértve a közepén zajló támadásokat, az Ön IP-címét eltérítő hackereket, valamint az internetszolgáltatókat, amelyek az online tevékenységet gátolják és szippantják. Míg a VPN-ekhez gyakran társulnak a Kodi felhasználók, akik kalóz anyagot akarnak nézni, és elrejteni ezt az internetszolgáltatóktól, minden Kodi felhasználó részesül a VPN használatából. Noha a nem hivatalos kiegészítők több biztonsági kockázatot hordoznak, mint például a Man in the Middle Attacks, a hivatalos kiegészítők nem képesek immunitást élvezni ezekkel szemben. Javasoljuk az IPVanish alkalmazást, amely biztosítja a kapcsolatát egy titkosított alagútban, és elfedi az igazi IP-címet. Ez megvédi a magánéletét, és segíthet abban, hogy biztonságban tartsa magát az ember ellen a Közép Támadásokban. Az összes tesztelt Kodi-kiegészítővel együtt működik, és egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek elég gyorsak ahhoz, hogy folyamatosan folytassák az adatfolyamot, akár HD, akár 4K / UHD formátumban. Együttműködik az Amazon Firestick és Fire TV, a Roku, az Android dobozokkal és a Kodi-nal használt összes népszerű eszközzel.

Olvasó üzlet: A Comparitech ügyfelek kockázatmentes, 7 napos pénz-visszatérítési garanciát kapnak, és akár megtakaríthatnak is 60% az IPVanish-on itt.

Az írás ideje óta a Mayweather és a McGregor visszajátszások megtekintésére a Kodi-n a legjobb hely a YouTube-kiegészítő. A YouTube kiegészítő könnyen letölthető a Hivatalos Kodi kiegészítő tároló segítségével. Innentől össze kell kapcsolnia YouTube-fiókját a Kodival az eszközön elérhető aktiválási módszer segítségével YouTube.com/activate.

Javasoljuk, hogy csatlakozzon egy VPN-hez, mielőtt aktiválná a YouTube-fiókját a Kodi-n keresztül, mivel az összes Kodi-kiegészítőt eltéríthetik, és jelszavadat és felhasználónevüket ellophatják ezen a folyamaton keresztül..

Az élő harc nem volt elérhető hivatalos Kodi kiegészítőkön. Azok, akik a Kodi-t az élő Mayweather vs McGregor küzdelemhez használják, talán megtaláltak egy kiegészítőt, amely az 1TV.ru hivatalos adatfolyamát használja (lásd fent). Ugyanez vonatkozik a harci visszajátszásokra. Nem tudunk hivatalos Kodi kiegészítőket, amelyek a harc visszajátszását kínálnák.

Természetesen, ha a Google-n keresztül szeretné tovább közvetíteni a Mayweather-t a McGregor-lejátszásokkal szemben a Kodi-on, akkor nem fog észrevenni, hogy hiányzik-e harmadik fél által készített kiegészítők ajánlásai a hivatalos Kodi-tárhelyen kívül. A felhasználóknak óvakodniuk kell ezekről a kiegészítőkről, és használatuk előtt ismerniük kell a kockázatokat.

Néhány ezek közül a kiegészítőkből áll:

  • SportsDevil
  • SmoothStreams
  • MMAStreams
  • PROSPORT
  • SportsAccess
  • cCloud TV
  • Kitaszított
  • UK Turk Playlist

Mik ezek a kiegészítők: Ezek a harmadik fél által készített Kodi kiegészítők összesítik az élő és igény szerinti sportvideók linkjeit. Behúzzák ezeket a linkeket, és megjelenítik ezt a tartalmat a Kodi-ban, hasonlóan egy böngészőhöz.

Miért kellene elkerülni őket? Azok a források, amelyek ezeket a kiegészítőket egyesítik, egyenként és nagy kalózfolyamok. Lehet, hogy illegálisak az Ön országában. A harmadik fél által gyártott Kodi kiegészítők olyan rosszindulatú programok, „közép-ember támadások” és botnetek kockázatát hordozzák, amelyek megrongálhatják a készüléket, és az IP-címet a hackereknek tehetik ki. Azt tanácsoljuk, hogy maradjon távol tőlük.

Az élő sporteseményekhez tartozó külső gyártók kiegészítői, például a MacGregor vs Mayweather küzdelem, általában kalóz IPTV (Internet Protocol Television) stream-eket használnak forrásként. Egyre gyakoribb, hogy ezek a kiegészítők az Acestreams-re támaszkodjanak, amely a BitTorrent hálózatot használja a hálózati terhelés megosztására az egyidejű nézők között. Ez feltárja az Ön IP-címét mindenki számára, aki ugyanahhoz a patakhoz kapcsolódik, beleértve a szerzői jogú trollokat is, amelyek pénzt akarnak kivetni a Kodi-felhasználóktól..

A SportsAccess és a SmoothStreams egyaránt kalózforrásokat használnak, és eladják a Kodi felhasználók számára. Sok adatfolyam máshol legális forrásokból is megtalálható, vagy akár nem hivatalos forrásoktól is. Csak azért, mert fizetsz értük, nem teszi őket legitimnek.

Lehet, hogy ezeket a kiegészítőket nem minden országban fogják illegálisan használni, de határozottan javasoljuk, hogy a felhasználók választhassanak egy hivatalos adatfolyamot.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Andrius Petrucenia „UFC 189 World Tour Aldo és McGregor London 2015” turnéja, a CC BY-SA 2.0 licenc alapján

A „Mayweather / Ortiz” a Fear Chamber által, a CC BY-SA 2.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 73 =

Adblock
detector