Nézze meg a TVNow.de külföldön (Németországon kívül) egy VPN-t

Hogyan nézhetjük meg a TVNow.de németországi külsõ VPN-jét

A TVNow.de tartalma régiókhoz kötött: a streaming szolgáltatások körében általános téma a jogok és az engedélyezési korlátozások miatt. Ez azt jelenti, hogy ha külföldre költözik, vagy Németországon kívül utazik, akkor nem tudja megnézni a kedvenc TV-műsorokat a TVNow.de oldalon. Szerencsére megtaláltuk az utat ezen. Nézze meg a TVNow.de németországi kívüli VPN-jét.

A VPN vagy a virtuális magánhálózat olyan szolgáltatás, amely titkosítja az eszköz internetkapcsolatát, és ezzel védi a magánéletét a folyamat során. Amikor csatlakozik egy szerverhez Németországban, akkor kap egy német IP-címet, amely lehetővé teszi a TVNow.de feloldásának feloldását, mintha valójában Németországban lenne..

Itt található a TVNow.de németországi nézésére szolgáló legjobb VPN-k rövid összefoglalása:

A legjobb VPN-k a TVNow.de külföldi nézéséhez

 1. ExpressVPN: Feloldja a TVNow.de, a Netflix és a BBC iPlayer blokkolását. Gyors és nagyon könnyen használható. 24 órás támogatást és rendkívül biztonságos titkosítást kínál. Csatlakoztasson akár öt eszközt.
 2. NordVPN: Több mint 200 szerver Németországban a TVNow.de külföldi nézésére. Legfeljebb hat csatlakozást tesz lehetővé. Kezdőbarát alkalmazások. 24 órás élő támogatás és szigorú bejelentkezési politika.
 3. CyberGhost: Majdnem 800 szerver Németországban. Feloldja a TVNow.de és a Netflix USA blokkolását. Nagyon gyors sebességű streaming. Hét egyidejű kapcsolat. Szigorú bejelentkezési szabályok.
 4. IPVanish: Legfeljebb 10 eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. Több tucat kiszolgáló Frankfurtban a TVNow.de nézéséhez Németországon kívül. Nincs naplózott VPN szolgáltatás élő chat támogatással.
 5. PrivateVPN: Nagy sebességű szerverek a TVNow.de és a Netflix streamingjéhez. Kezdőbarát alkalmazások, élő támogatási és bejelentkezési szabályok. Csatlakoztasson akár hat eszközt.
 6. Surfshark: Korlátlan egyidejű kapcsolat. Feloldja a legtöbb webhely feloldását, beleértve a TVNow.de-t. Kezdőbarát alkalmazások, 24 órás támogatás, és biztonsági szolgáltatásokkal gazdagítva.

Számos VPN-nek van szervere Németországban. Annak érdekében azonban, hogy megtaláljuk a legjobb VPN-ket a TVNow.de külföldi nézéséhez, azokat kerestük, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak:

 • Gyors szerverek Németországban a TVNow.de külföldi streamingjéhez
 • Emellett feloldja a népszerű szolgáltatások, például a Netflix és a Skype szolgáltatásokat
 • Erős biztonság titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel
 • Ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján
 • Könnyen használható asztali és mobil alkalmazások
 • Kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kínál

A TVNow.de nézése Németországon kívül

Néhány perc alatt bárhol megnézheted a TVNow.de-t! Csak a következőket kell tennie:

Hogyan használhatunk VPN-t a TVNow.de külföldi nézéséhez?

 1. Iratkozzon fel egy VPN-sel Németország szervereivel - különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le az operációs rendszerének megfelelő alkalmazást (lehetősége van böngésző-kiterjesztés letöltésére is).
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez Németországban.
 4. Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a TVNow.de elfelejti-e az Ön jelenlegi IP-címét és helyét (és elfogadja a VPN IP-címét).
 5. Nyissa meg a TVNow.de webhelyet vagy a TVNow.de alkalmazást, és válassza ki a kívánt tartalmat. Most fel kell oldani!

A TVNow.de nézéséhez a legjobb VPN-k Németországon kívül

Itt található a legjobb VPN-k listája a TVNow.de külföldi nézéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020 blokkolja a tvnow.deTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN lehetővé teszi webhelyek és szolgáltatások feloldását 94 országban, beleértve Németországot is. A TVNow.de-n kívül ezt a VPN-t bármi megnézésére, a Netflix-től a BBC iPlayer-ig. Szerverei Darmstadtban, Frankfurtban és Nürnbergben gyorsak és megbízhatóak, az ExpressVPN 99,9% -os rendelkezésre állást ígér.. A felkínált korlátlan sávszélesség azt jelenti, hogy valószínűtlen, hogy ütközik pufferrel vagy késéssel amikor kedvenc TV-sorozatát közvetíti.

A felhasználóbarát ExpressVPN alkalmazások széles köre megkönnyíti az összes eszköz biztonságát. Nem kell gondot okoznia egy kiszolgálóhoz való csatlakozáskor, még akkor sem, ha még nem ismeri a VPN használatát. Valójában a böngészőbővítmények mindent még egyszerűbbé tesznek. Ez a szolgáltatás azonban 24 órás élő csevegést és e-mailes támogatást kínál minden esetre, ha bármilyen kérdése van. Sőt, lehetővé teszi akár öt eszköz egyidejű csatlakoztatását.

Az ExpressVPN használatakor az adatok 256 bites AES titkosítással vannak védettek, miközben a DNS és az IPv6 szivárgások ellen is védettek. Ez a VPN szolgáltatás a Brit Virgin-szigeteken található, és nem tart fenn felhasználói azonosító naplóit. További biztonsági funkciók között szerepel a kill kapcsoló és a névtelen fizetés lehetősége a Bitcoinban (feltéve, hogy korábban egy Bitcoin keverési szolgáltatást használt).

Az ExpressVPN-t a Windows, Mac, Linux, Android, iOS és útválasztók számára elérhető alkalmazásokon keresztül is használhatja. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén elérhetők.

Előnyök:

 • Feloldja a TVNow.de, a Netflix és a BBC iPlayer blokkolását
 • Több mint 3000 szerver 94 országban
 • Gyors szerverek és korlátlan sávszélesség az adatfolyamhoz
 • Felhasználóbarát alkalmazásokat és böngészőbővítményeket kínál
 • 24/7 élő csevegés és e-mail támogatás
 • Biztonságos a magas szintű titkosítás és a kill kapcsoló funkcióval

Hátrányok:

 • Drágább, mint a listán szereplő többi VPN-nél

A legjobb VPN a TVNOW.DE-hez :ExpressVPN a legjobb választásunk. A TVNow.de zökkenőmentes streamingét kínálja Németországon kívül, gyors és megbízható szerverekkel. Lehetővé teszi akár 5 egyidejű csatlakozást és 24/7 támogatást kínál. Biztonságos titkosítással és megszakítóval. Kipróbálhatja az ExpressVPN-t kockázatmentesen, a 30 napos pénz-visszatérítési garancia révén.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a tvnow.deTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN a piac egyik legnagyobb VPN-je, körülbelül 5500 szerverből álló globális hálózattal. Ezeknek a szervereknek 243 jelenleg Németországban található, így megkönnyíti a TVNow.de külföldi nézését. A sebesség elég gyors a hibátlan böngészéshez és streaminghez, plusz akár hat eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Ez a panamai VPN kiváló élő chat-támogatást kínál, amely elérhető a nap 24 órájában.

Az egyik legjobb dolog a NordVPN-nél, hogy feloldja sok népszerű weboldalt és szolgáltatást, beleértve a Netflix-et és az Amazon Prime Video-t. További, A NordVPN rendkívül biztonságos szolgáltatás speciális kiszolgálókkal dupla VPN és Tor számára VPN kapcsolaton keresztül. A NordVPN 256 bites AES titkosítással, megszakító kapcsolóval, valamint a DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel védi adatait. Végül, de nem utolsósorban, szigorú bejelentkezési szabályokkal is rendelkezik.

A NordVPN alkalmazások a következő operációs rendszerekhez érhetők el: Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV. Böngésző-bővítményeket kínálunk a Chrome és a Firefox számára. A kompatibilis útválasztók manuálisan konfigurálhatók.

Előnyök:

 • Több mint 5000 szerver, ebből 240 található Németországban a TVNow.de számára
 • Feloldja a népszerű streaming szolgáltatásokat, mint például a Netflix
 • Élő chat-támogatás elérhető a nap 24 órájában
 • Speciális szerverek, mint például a Double VPN a fokozott biztonságért
 • A nem naplózási irányelv célja az adatok és az online adatvédelem védelme

Hátrányok:

 • A szerver minősége a kínált sebesség függvényében változhat

A PÉNZNEK AJÁNLATOS: A NordVPN több mint 200 szerverrel rendelkezik Németországban és 5000 szerverrel világszerte. Feloldja mindent, a TVNow.de-től a Netflixig. Legfeljebb 6 eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé, és 24 órás élő csevegési támogatással rendelkezik. Nem naplózza a titkosítással rendelkező VPN-t és speciális kiszolgálókat az extra biztonság érdekében. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. Cyberghost

CyberGhostfeloldja a tvnow.deTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Németországban több szerverrel rendelkezik, mint a legtöbb VPN a piacon. Ennek a VPN-szervernek csaknem 800 Németországban található, lehetővé téve a TVNow.de feloldását könnyedén. Ez a VPN kényelmesen működik a Netflix USA-val és a BBC iPlayer-rel is. A streaming a CyberGhost segítségével stresszmentes, a nagy sebességnek és a korlátlan sávszélességnek köszönhetően. További előnye, hogy ezt a VPN szolgáltatást akár hét egyidejű kapcsolat létesítéséhez is használhatja.

Kipróbálhatja a CyberGhost kockázatmentesen, mivel egy hosszú 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. nagyon könnyű használni, egyszerű felülettel és gyors, egyetlen kattintással történő kapcsolatokkal. Ugyanilyen fontos, hogy ez egy rendkívül biztonságos VPN, szigorú bejelentkezési szabályokkal. Székhelye Romániában található, amely az 5 és 14 szem szövetségének joghatósága alá tartozik. 256 bites AES titkosításra, DNS és IPv6 szivárgásvédelemre és automatikus kill kapcsolóra számíthat.

Töltse le a CyberGhost alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS, Android TV és Amazon Fire Stick / Fire TV alkalmazásokhoz. Böngésző-bővítményeket kínálunk a Chrome és a Firefox számára. A Linux és az útválasztók manuális telepítése szükséges.

Előnyök:

 • Körülbelül 800 szerver Németországban a TVNow.de feloldásához
 • Gyors sebesség késés és puffermentes streaminghez
 • A Netflix USA és a BBC iPlayer feloldását is feloldja
 • Csatlakoztasson akár 7 eszközt egyetlen fiókkal
 • Erős biztonság titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel

Hátrányok:

 • Az összes Netflix könyvtár nem zárolható fel

Erős biztonság: A CyberGhost gyors és mintegy 800 szerverrel rendelkezik Németországban. Jól működik a TVNow.de-vel és a Netflix-kel. Nagyon erős biztonság szigorú bejelentkezési házirend és titkosítás formájában. Akár 7 egyidejű kapcsolat és 24/7 élő chat támogatás. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a tvnow.deTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish lehetővé teszi a németországi TVNow.de nézését 57 frankfurti szerverével. Ez a VPN világszerte több mint 1300 szerverrel rendelkezik, több mint 40 000 IP-vel elérhető. A nagyon gyors sebesség és a korlátlan sávszélesség lehetővé teszi az adatfolyamot és a torrentot lassítás, késés vagy pufferolás nélkül.Ez a VPN ismert, hogy különösen könnyen használható a Kodi és az Amazon Fire Sticks esetén. Sőt, lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását, ami ideális a családok számára.

Az IPVanish beállítása és használata nagyon egyszerű. Szervereket kereshet országonként, valamint késés alapján is. Alternatív megoldásként egy gyors csatlakozási lehetőség is a lehető legjobb szerverhez történő csatlakozáshoz. Ez a VPN 24/7 élő chat-támogatást kínál, és szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik. Az IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található, és 256 bites AES titkosítást használ az adatok biztonságának megőrzése érdekében. Ezenkívül védelem van a DNS és az IPv6 szivárgások ellen, valamint egy automatikus lekapcsoló.

Az IPVanish alkalmazásokat asztali (Windows és Mac), mobil (Android és iOS) és Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokra kínálnak. A Linux és az útválasztók manuális telepítést igényelnek.

Előnyök:

 • Több tucat szerver Németországban a TVNow.de külföldi nézésére
 • Kompatibilis a Kodi és az Amazon Fire Stick-kel
 • Legfeljebb 10 egyidejű kapcsolat létesíthető
 • Megkönnyíti a megfelelő szerver megtalálását (szűrés ország, késés)
 • Titkosítás és naplózás nélküli házirend használatával biztonságosítja az adatait

Hátrányok:

 • Székhelye az Egyesült Államokban van, amely az Five Eyes tagja
 • Nem kínál böngészőbővítményeket vagy alkalmazást Linuxhoz

JÓ CSALÁDOKHOZ: Az IPVanish akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, amely ideális a családdal való megosztásra. Több tucat szerver Németországban a TVNow.de külföldi nézésére. Élő csevegés támogatása és biztonságos bejelentkezési házirend és titkosítás segítségével. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a tvnow.deTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN különösen gyors VPN a TVNow.de külföldi streamingjéhez gyors kapcsolatai miatt. Ezt állítja Korlátlan sávszélességet és sebességet kínál, amely megszakítás nélküli böngészést, streaming-et és torrent-t tesz lehetővé. Ez a VPN 60 országban rendelkezik szerverrel, beleértve Németországot (Frankfurt és Nürnberg városaiban). Ezenkívül feloldja a legtöbb földrajzilag blokkolt webhelyet és szolgáltatást, beleértve a Netflix-et, a BBC iPlayer-t és a HBO Go-t.

A PrivateVPN segítségével akár hat eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Az asztali és a mobil alkalmazások rendkívül egyszerűen használhatók - még kezdőknek is. Függetlenül attól, hogy ez a VPN élő chat-támogatást és távoli segítséget kínál, ha szüksége van rá. A PrivateVPN székhelye Svédországban van, és nincs naplózási politikája. Az Ön adatait 256 bites AES titkosítás biztosítja, miközben van egy kill kapcsoló, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem.

A PrivateVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A Linux és az útválasztók megkövetelik a kézi telepítési utasítások követését.

Előnyök:

 • Nagyon gyors sebesség a TVNow.de streamingéhez Németországon kívül
 • Kiváló a feloldás feloldásakor - a Netflix, a Hulu és a HBO Go segítségével működik
 • Az asztali és a mobil alkalmazások nagyon egyszerűen használhatók kezdőknek
 • Titkosítást és naplózástól mentes házirendet használ az online biztonság érdekében

Hátrányok:

 • Csak 100 szerverből álló kicsi hálózat
 • Nincs lehetőség böngésző-kiterjesztésekre

NAGYSZERŰ SZERVEREK: A PrivateVPN egy nagyon gyors VPN streaming és torrenting számára. Távolítsa el a TVNow.de, a Netflix, a BBC iPlayer és egyéb lehetőségeit. Az asztali és a mobil alkalmazások kezdőknek egyszerűen használhatók. Csatlakoztasson akár hat eszközt. Nem naplózza a VPN-et élő chat-támogatással. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a tvnow.deTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark egy újabb VPN szolgáltatás, mintegy 800 szerverrel 50 országban, ideértve Németországot is. A szerver gyors és következetes, és jól működik a TVNow.de, a Netflix és a Hulu kedvelőivel. azonban, vitathatatlanul a legjobb Surfshark szolgáltatás a korlátlan egyidejű kapcsolatok, lehetővé téve, hogy megoszthassa ezt a VPN-t az egész családdal. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Surfshark kiváló 24/7-es élő chat-támogatással rendelkezik.

Ha további biztonsági rétegre törekszik, a Surfshark MultiHop funkciókat kínál, lehetővé téve, hogy két VPN szervert egyszerre használjon. Rengeteg más funkció van, köztük a split-alagút kialakítása, így kiválaszthatja, hogy mely webhelyek és alkalmazások képesek megkerülni a VPN-t. A Surfshark biztonsági funkciói közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem és a kill kapcsoló. A szigorú nem naplózási politika azt jelenti, hogy a VPN nem gyűjt semmilyen kapcsolat- vagy tevékenységi naplót, lehetővé téve a teljes online névtelenséget.

A Surfshark a Windows, Mac, Android, iOS és az Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokon keresztül érhető el. Letöltheti a Chrome és a Firefox böngésző kiterjesztéseit. A Linux és az útválasztók manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Feloldja a TVNow.de, a Netflix, a BBC iPlayer és így tovább
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Élő csevegés és e-mail támogatás, 24/7
 • Biztonsági szolgáltatások, beleértve a hirdetésgátlót és a dupla VPN-t

Hátrányok:

 • Viszonylag kisebb, körülbelül 800 szerverből álló hálózat

KORLÁTLAN ESZKÖZÖK: A Surfshark egy újabb VPN, amely lehetővé teszi, hogy annyi készüléket csatlakoztasson, amennyit csak akar. Feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video és a TVNow.de weboldalait. 24 órás támogatás és kezdőbarát alkalmazások és böngészőbővítmények. Nincs naplózás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t a TVNow.de nézéséhez?

Noha néhány ingyenes VPN képes blokkolni a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokat, például a TVNow.de, nem javasoljuk, hogy használja őket. Kezdőknek, Az ingyenes VPN-k nagyon lassúak lehetnek, különösen streaming és torrent esetén. Korlátozott számú kiszolgálójuk és túlnyomó számú felhasználójuk sok késést és puffert eredményez. Egy ingyenes VPN a sávszélesség csökkentésében is részt vehet a terhelés kezelése céljából.

Eltekintve a rossz teljesítménytől, az ingyenes VPN-k gyakran nem tudják felszabadítani a népszerűbb streaming webhelyeket. Ide tartozik az Amazon Prime és a DAZN. Ami még rosszabb, a legtöbb ingyenes VPN nem védi a magánéletét. Ennek oka az, hogy az ingyenes VPN-k ritkán titkosítják az Ön adatait, vagy valódi nem naplózási politikájuk vannak. Valójában néhányan naplózza a személyes adatait és az online tevékenységeit, és az adatokat harmadik félnek eladja.

Mit nézhetek a TVNow.de oldalon?

A TVNow.de egy streaming platform, amelyet a Mediengruppe RTL Deutschland kínál. Ez lehetővé teszi a következő RTL csatornák élőben történő nézését:

 • RTL
 • nitro
 • RTL II
 • Hang
 • Super RTL
 • RTL bűncselekmény
 • N-TV
 • RTL szenvedély
 • RTLplus
 • Toggo Plus
 • Most!
 • RTL Living
 • Geo Television

Az élő TV-n kívül a TVNow.de igény szerint TV-műsorok széles választékát kínálja (és kisebb mértékben filmeket is). Íme néhány hozzáférhető cím:

 • A kötelesség
 • Amerikai háziasszony
 • Szeszélyes
 • A Szukanő meséje
 • CSI: NY
 • Az ABC gyilkosságok
 • Gray anatómiája
 • Shin chan
 • Mr Bean
 • A gyilkosság
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 83

Adblock
detector