NordVPN kupon: 70% megtakarítás a 3 éves tervre

A NordVPN az egyik legjobban értékelt VPN-nk, és a legjobb költségvetési VPN, amelyet felülvizsgáltunk. Ez a jelenleg elérhető legjobb és egyetlen működő NordVPN kuponkód, amelyet automatikusan alkalmaznak.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

NordVPN kupon (2020)

Ez a NordVPN kuponkód 70% kedvezményt nyújt Önnek. A legjobban, hogy pénz-visszatérítési garancia van, így teljes visszatérítést kaphat, ha 30 napon belül meggondolja magát.

A kupont automatikusan alkalmazzák, nincs szükség kódra.

A földrajzilag korlátozott webhelyek és szolgáltatások feloldásakor a NordVPN az egyik legjobb. Tekintettel arra, hogy nagy sebességgel, 5000 szerverrel és nagyszámú biztonsági funkcióval büszkélkedhet, nem csoda, hogy ezt a VPN-t annyira magasra értékeljük. Még mindig nem vagy meggyőződve? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy van egy NordVPN kupon, amely 70% -kal csökkenti az árat, ha 3 évre feliratkozik?

nordvpn üzlet

Ezzel a kuponnal hatalmas 70% -os engedményt kap a NordVPN hároméves tervére. Ez csökkenti a havi fizetését mindössze 3,49 USD-ig, ami a legalacsonyabb ár.

Megerősítettük, hogy ez a kupon 2020 januárjától továbbra is működik. 

A NordVPN tervek 30 napos pénz-visszafizetési garanciával járnak. Ez lehetővé teszi a szolgáltatás tesztelését és a teljes visszatérítés visszavonását, ha elégedetlen. Nem biztos benne, hogy a NordVPN megfelelő-e az Ön számára? Miért nem használná ki ingyenes, háromnapos próbaverzióját? Nincs szükség hitelkártya-információra, azaz nincs kötelezettség utólagos előfizetésre.

Hogyan használhatom ezt a NordVPN kupont?

A NordVPN kupon használatához kövesse ezeket a lépéseket:

  1. Kattintson erre a linkre, és megnyitja az exkluzív ajánlatot a NordVPN webhelyén.
  2. Innentől kattintson az üzlet árat megjelenítő gombra.
  3. Válassza ki a tervet a 70% -os kedvezménnyel.
  4. Folytassa a pénzt a szokásos módon a promóciós ajánlatot automatikusan alkalmazzák, és nincs szükség kódra.

Milyen más NordVPN kedvezmények vannak?

Nord-árak

A NordVPN és sok más VPN-szolgáltatás időszakonként új ajánlatokat kínál. Általában ezeket közvetlenül az ünnepi idõszak vagy egy nagyobb sportesemény elõtt adják hozzá. Ezek azonban gyakran csak rövid ideig állnak rendelkezésre, és csak az új előfizetők számára kínálják.

Az írás ideje óta ez a kupon a legnagyobb megtakarítást kínálja a NordVPN számára, így sehol másutt nem fog jobb ajánlatot találni.

Hogyan tudhatom meg a jövőbeli NordVPN-ajánlatokat??

A NordVPN honlapján a legújabb akciókat jeleníti meg. Ez a legegyszerűbb módja az új ajánlatok keresésének, de ha biztos benne, hogy nem veszíti el a szolgáltatást, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és kérjen kedvezményt. Felhívjuk figyelmét, hogy akár 48 órát is igénybe vehet, ha e-mailben megkapja a választ, ezért javasoljuk az élő csevegés használatát. Végül ellenőrizheti a Comparitech-et; naprakészen tartjuk a legfrissebb NordVPN-ajánlatokkal, kedvezményekkel és kuponokkal, ahogy azokat bejelentették.

NordVPN: Áttekinthető útmutató

Biztonsági jellemzők: 256 bites AES titkosítás, SHA-512 hitelesítés, DNS szivárgás elleni védelem, alkalmazás-specifikus kill kapcsoló, tökéletes előremeneti titoktartás, automatikus wifi védelem.
Szerverhálózat: 5000 szerver 62 országban
Napló: Nincs tevékenység vagy munkamenet napló
Vevőszolgálat: E-mail, élő csevegés
Támogatott operációs rendszerek: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS
Egyidejű kapcsolat megengedett: 6
ProsCons
Képes felszabadítani a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokat, köztük a Netflix-t és a BBC iPlayer-t Nem választhatom ki, hogy mely városba csatlakozzon
Nagyon testreszabható, és lehetővé teszi a fejlett biztonsági beállításokat Néhány megbízhatatlan szerver
Nem naplózza a személyesen azonosítható információkat
Legfeljebb hat egyidejű kapcsolat megengedett

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

Lásd még: ExpressVPN kupon

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 16

Adblock
detector