NordVPN vs CyberGhost

Cu atât de multe VPN-uri pe piață, fiecare diferit din punct de vedere al funcționalității, vitezei și securității, este adesea dificil să comparăm cu exactitate diferitele servicii. Pentru a facilita lucrurile, am luat două VPN-uri importante și am creat o comparație ușor digerabilă cot la cot. În această postare, comparăm NordVPN cu CyberGhost: vom descoperi care este mai bun pentru utilizatorul mediu atunci când toate preferințele de marketing și personal sunt eliminate..

NordVPN vs cyberghost

Repere

NordVPN

  • Poate debloca numeroase servicii de streaming populare în străinătate
  • Oferă servere specializate pentru streaming și protecție DDoS
  • Include o gamă largă de caracteristici de securitate

Cyberghost

  • Deblocarea cu un singur clic a site-urilor de streaming populare
  • Serviciu prietenos pentru începători, cu securitate completă încorporată
  • Vedeți toate informațiile relevante despre server „dintr-o privire”

Prețuri și reduceri

NordVPN Cyberghost
Perioadele de abonament O luna O luna
Un an Un an
Doi ani Doi ani
Trei ani Trei ani
Oferta speciala 75% reducere la planul de 3 ani 79% reducere la planurile de trei ani
Cel mai mare preț pe lună $ 11.95 $ 12.99
Cel mai mic preț pe lună $ 2,99 $ 2,75
Preț de un an $ 83.88 $ 71.88
Banii inapoi garantat 30 de zile 14 zile pentru abonamente lunare, 45 zile pentru alții

În timp ce NordVPN oferă prețuri mai mici lunar, CyberGhost este de fapt opțiunea mai puțin costisitoare dacă ai nevoie doar de o acoperire de un an..

CyberGhost oferă o garanție de returnare de 14 zile pentru abonații lunari. Cei aflați în planuri mai lungi primesc 45 de zile, ceea ce este mai lung decât majoritatea rivalilor săi. În comparație, NordVPN are o garanție forfetară de returnare a sumelor de 30 de zile pentru toate planurile sale. Aceasta înseamnă că puteți efectiv utilizați NordVPN timp de o lună, gratuit. În plus, întrucât, de obicei, 30 de zile este suficient de lungă pentru a decide dacă îți place serviciul sau nu, nu există, de fapt, foarte puțin de câștigat din garanția extinsă a CyberGhost.

Cea mai bună ofertă pentru NordVPN: Alegeți abonamentul de trei ani și economisiți 75%.

Cea mai bună ofertă pentru CyberGhost: Economisiți 79% cu acordul de trei ani.

Caracteristici

NordVPN Cyberghost
Conexiuni simultane 6 7
Aplicații de sistem de operare Windows, MacOS, Linux, Android, iOS Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire TV / Firestick
Instalarea manuală a dispozitivelor Set-top box-uri, routere Linux, routere, set-top box-uri
Tunelarea despărțită Nu Nu
Accesorii gratuite Protecție automată la anunțuri și malware, extensii de browser pentru Firefox și Chrome. Protecție automată la anunțuri și malware, extensii de browser pentru Firefox și Chrome.

Fiecare dintre aceste VPN-uri oferă suport excelent pentru mai multe platforme. Există însă mici diferențe: NordVPN include un instalator automat de linii de comandă pentru sistemele Linux, în timp ce CyberGhost este inclus în magazinul de aplicații Amazon Fire. Mai mult, NordVPN permite până la șase conexiuni simultane, dar CyberGhost merge chiar mai departe și vă permite până la șapte. Dacă tot acest lucru nu vă permite să vă protejați toate dispozitivele, puteți instala manual VPN pe routerul de acasă pentru a proteja fiecare dispozitiv conectat la internet din casa dvs..

În timp ce similar, aceste servicii sunt orientate către piețe țintă ușor diferite. NordVPN, de exemplu, include mai multe caracteristici avansate care vizează creșterea securității utilizatorilor. Pe de altă parte, CyberGhost a pus un accent major pe ușurința de utilizare. Ambele asigură blocarea anunțurilor și a programelor malware, dar CyberGhost vă permite să alegeți o sarcină și să aveți un server adecvat alocat automat, deci este alegerea mai bună pentru utilizatorii mai puțin capabili din punct de vedere tehnologic..

Atât NordVPN, cât și CyberGhost oferă extensii pentru Mozilla Firefox și Google Chrome. Acestea fiind spuse, este important să înțelegem diferența dintre o aplicație VPN și o extensie de browser VPN. Aceste extensii protejează doar traficul browserului dvs. Ca atare, nu vor cripta date din alte aplicații, vă permit să partajați fișier în siguranță sau să vă protejați de atacurile DDoS.

Capacități de deblocare

NordVPN Cyberghost
Serviciul de streaming
Netflix SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Australia, Olanda Marea Britanie, SUA, Australia, Germania, Franța, Spania, Olanda și multe altele
Hulu SUA, Japonia SUA, Japonia
Sky Go da da
Amazon Prime Video da da
BBC iPlayer da da
ABC Nu da
CBS da da
NBC da da
ITV da da
Canal 4 da da

NordVPN este cunoscut ca unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea conținutului geo-blocat în străinătate. Vă permite să accesați o gamă uriașă de servicii, și, în general, găsește o modalitate de a evita măsurile de geo-blocare actualizate destul de rapid. CyberGhost deblochează de asemenea numeroase platforme de streaming, inclusiv mai multe biblioteci Netflix. Vă permite chiar să alegeți un server adecvat pentru un anumit serviciu cu un singur clic. Cu toate acestea, poate fi puțin mai lent să vă adaptați, ceea ce înseamnă că, ocazional, veți vedea un serviciu în lista de deblocare, care (de obicei temporar) nu poate fi accesat de fapt.

Ambele VPN-uri vă permit să alegeți nu doar țara dvs., ci și orașul. Acest lucru înseamnă că puteți accesa chiar și platforme cu măsuri de georestrucție mai stricte în vigoare. Acest tip de blocare nu este ceva ce veți vedea în fiecare zi, dar este folosit în mod obișnuit pe fluxurile TV locale sau rețelele sportive precum MLB sau NHL.

China

CyberGhost admite liber că serviciul său funcționează rar, dacă este vreodată, în China. Site-ul său este blocat de Marele Firewall din China. Chiar dacă găsiți o soluție de rezolvare, este posibil să găsiți în continuare că Furnizorul local de servicii Internet (ISP) îl blochează. În prezent, nu există site-uri de oglindă funcționale și nu există o modalitate fiabilă de a utiliza serviciul din această țară nu recomandăm CyberGhost în China.

În schimb, NordVPN funcționează perfect atât timp cât utilizați unul dintre serverele sale ofuscate. Deși site-ul principal este în prezent blocat în China, asistența pentru clienți vă poate orienta către un site cu oglindă funcțională în cazul în care aveți nevoie să descărcați actualizări sau să instalați aplicația. Foarte puține VPN-uri funcționează încă în China, iar mai puține încă o fac fără a necesita modificări la setările avansate. Ca atare, NordVPN oferă cu adevărat ceva special aici.

Configurare și interfață

NordVPN Cyberghost
Asistent automat de configurare Windows, MacOS, Linux, Android, iOS Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire TV / Fire stick
Selectarea locației principale Harta bazate / List-based Bazate pe Listă / bazată pe sarcini
Setări suplimentare de pagini da da
Mobil prietenos da da

Aplicația desktop NordVPN este foarte simplă. Ecranul principal vă permite să alegeți un server fie dintr-o listă, fie pe o hartă, iar meniul de setări oferă butoane simple de comutare pentru opțiunile schimbate cel mai frecvent. În plus, setările avansate sunt păstrate în propria lor secțiune, în spatele unui mesaj de avertizare, astfel încât există șanse mai mici să schimbi accidental ceva ce nu ar trebui să faci.

Captură de ecran NordVPN desktop

CyberGhost și-a eliminat recent interfața de utilizator pe bază de țiglă, optând în schimb pentru un design mai eficient. Ecranul principal conține un buton de conectare rapidă și meniul derulant pentru locația preferată. În plus, întregul proces de alegerea unui server a fost simplificată în continuare. Există un alt ecran cu o bară de căutare: puteți introduce o țară sau un serviciu de streaming și puteți găsi servere adecvate instantaneu.

Captură de ecran pe CyberGhost 7

Aplicația mobilă a NordVPN este foarte similară cu versiunea desktop. Puteți alege totuși o locație pe hartă și vă puteți conecta cu un singur clic, dar există, de asemenea, o comandă rapidă către serviciile P2P specializate, IP dedicat, VPN dublu sau Tor peste serverele VPN. Meniul de setări este renovat în mod similar, cu mai puține opțiuni și unele funcționalități (cum ar fi comutatorul de ucidere) eliminate.

Ecrane de aplicații mobile NordVPN

Aplicația mobilă a CyberGhost a avut și o actualizare, ceea ce face interfața mai consistentă între aplicațiile mobile și cele pentru desktop. Panoul glisant bazat pe sarcini a dispărut și a fost înlocuit cu un ecran de acasă nou, mai curat. Vă puteți conecta la cea mai bună locație din ecranul principal sau puteți selecta o locație specifică dintr-un meniu derulant. Există chiar și o categorie separată pentru servere prietenoase în streaming, fiecare dintre acestea enumerând serviciul pentru care este cel mai potrivit.

Captura de ecran mobilă CyberGhost 7

Servere și performanță

NordVPN Cyberghost
Țări server 62 61
Numărul total de servere 5.100+ 3000+

NordVPN are peste 2.000 de servere mai mult decât CyberGhost, dar acoperă doar o altă țară. Motivul pentru acest lucru este simplu: majoritatea VPN-urilor au o mare prioritate pentru câteva locații cu trafic ridicat, dar NordVPN încearcă să ofere un număr mai mare de servere în zone care adesea nu primesc mult sprijin, cum ar fi Japonia (77 servere), Suedia (155 servere) și Singapore (62 servere).

CyberGhost oferă cel puțin opt servere în fiecare din țările sale deservite, cu cel mai mare număr (539 servere) în SUA. Prin comparație, NordVPN are doar un singur server în unele țări, dar oferă și mai multe opțiuni decât CyberGhost în altă parte. Un exemplu primordial este SUA, unde serviciul are aproape o treime (1.892) din serverele sale.

Mai jos, puteți vedea o listă completă de țări în care aceste VPN-uri operează servere:

NordVPNCyberghost
Albania
Argentina
Australia
Austria
Azerbaidjan
Bielorusia
Belgia
Bosnia si Hertegovina
Brazilia
Bulgaria
Canada
Chile
Columbia
Costa Rica
Croaţia
Cipru
Republica Cehă
Danemarca
Estonia
Egipt
Finlanda
Franţa
Georgia
Germania
Grecia
Hong Kong
Ungaria
Islanda
India
Indonezia
Italia
Irlanda
Israel
Japonia
Kenia
Letonia
Lituania
Luxemburg
Macedonia
Malaezia
Mexic
Moldova
Olanda
Noua Zeelanda
Norvegia
Pakistan
Polonia
Portugalia
România
Rusia
Serbia
Singapur
Slovacia
Slovenia
Africa de Sud
Coreea de Sud
Spania
Suedia
Elveţia
Taiwan
Tailanda
Curcan
Emiratele Arabe Unite
Regatul Unit
Statele Unite
Ucraina
Vietnam

Securitate

NordVPN Cyberghost
Protocoale VPN OpenVPN, L2TP, PPTP, IKEv2 OpenVPN, L2TP, IKEv2
Criptare de date OpenVPN AES-256 AES-256
Criptarea canalului de control OpenVPN RSA-4096 RSA-4096
Tehnologia de tuns Obfsproxy Nici unul
Securitatea aplicației Protecție automată wifi, comutator de omor personalizabil Protecție automată wifi, comutator pentru ucidere
Stare DNS DNS privat DNS privat

Ambele servicii vă permit să utilizați protocoalele OpenVPN, L2TP și IKEv2. Totuși, NordVPN acceptă și PPTP, un protocol mai vechi care vă permite să tranzacționați securitate pentru viteze de navigare mai rapide. CyberGhost și NordVPN folosesc criptarea AES de 256 biți și tastele RSA pe 4096 biți, care, la momentul scrierii, sunt efectiv de neatins.

NordVPN are un comutator de omor personalizabil, care permite aplicațiilor specifice să continue transferul de date după ce se pierde conexiunea la VPN. Acest lucru oferă un grad rar de flexibilitate serviciului, dar, din păcate, este disponibil numai în versiunile desktop ale aplicației. Pe de altă parte, CyberGhost, are un comutator de încărcare mereu pornit, încorporat atât în ​​versiunea desktop cât și în cea mobilă.

Meniul setărilor NordVPN

Deși atât CyberGhost cât și NordVPN oferă protecție automată a rețelei, NordVPN este puțin mai bună. NordVPN vă permite să porniți serviciul automat de fiecare dată când vă conectați la o rețea wireless. În comparație, CyberGhost oferă această protecție numai în rețelele la care v-ați alăturat anterior. În mod evident, acest lucru nu este ideal atunci când utilizați WiFi public potențial nesigur. CyberGhost permite utilizatorilor să comprimeze datele, însă este o modalitate excelentă de a reduce costurile de internet mobil.

Setări CyberGhost 7

intimitate

NordVPN Cyberghost
Baza de sediu Panama România
Jurnalele de conexiune Nici unul niste
Jurnalele de activitate Nici unul Nici unul
Detalii despre utilizator pentru înregistrare Adresa de email Adresa de email
Opțiuni anonime de plată Bitcoin, Litecoin, Dash, Ethereum, Monero Bitcoin

NordVPN are sediul în Panama, o țară care nu are legi obligatorii de păstrare a datelor. Aceasta înseamnă că această VPN nu este obligată să păstreze jurnalele și, în consecință, nu. De fapt, singura informație pe care NordVPN o înregistrează este adresa de e-mail pe care o utilizați pentru a vă înscrie. De asemenea, acceptă mai multe criptomonede populare, deci înscrierea în anonimat este banală.

CyberGhost are sediul în România, parte a Uniunii Europene. Deoarece păstrarea în vrac a datelor este ilegală în UE (cu excepția circumstanțelor extreme), nu este nevoie să vă faceți griji pentru ca activitățile dvs. să vă fie identificate. Acest serviciu nu este complet fără log, dar stochează doar informații statistice cu privire la dacă v-ați autentificat într-o anumită zi. Acest lucru este șters la sfârșitul fiecărei luni și nu poate fi folosit pentru a vă identifica. Utilizatorii conștienți de confidențialitate se pot înscrie cu o adresă de e-mail de urgență și pot plăti în Bitcoin pentru maximul anonimat.

configurație

NordVPN Cyberghost
Alocarea adresei Impartit Impartit
Este posibilă adresa IP statică Da, în următoarele locații: Nu
SUA (Buffalo, Los Angeles, Dallas, Matawan), Germania, Marea Britanie, Olanda
Protecție DDoS da Nu
Firewall NAT da da

NordVPN este cu siguranță cel mai versatil dintre aceste două servicii. Acesta oferă servere protejate DDoS și chiar vă permite să aveți o adresă IP statică (contra cost). Printre altele, o adresă IP statică vă permite să vă conectați la serviciile bancare online sau să accesați contul de e-mail din străinătate cu un risc mai mic de a declanșa accidental sisteme automate de prevenire a fraudei.

Presupunând că nu aveți o adresă IP statică cu NordVPN, ambele servicii alocă adrese în același mod; toți cei care se conectează la un anumit server la un moment dat împărtășesc aceeași adresă IP. Aceasta înseamnă că este complet, dar imposibil de spus ce utilizator a vizitat un anumit site web. Niciun serviciu nu păstrează jurnalele de trafic ale utilizatorilor, astfel că acest sistem de alocare partajat servește pur și simplu ca un strat suplimentar de protecție.

Fiecare dintre aceste VPN-uri include un firewall NAT. De obicei, routerul dvs. este responsabil pentru gestionarea traficului web și direcționarea fiecărui pachet de informații către dispozitivul care l-a solicitat. Cu toate acestea, un VPN criptează traficul dvs., astfel încât routerul dvs. nu poate spune pentru cine este destinat un anumit pachet. Aici intervine firewall-ul VPN. Decriptează antetul pachetului, vede cine l-a solicitat și îl trimite la dispozitivul relevant. Firewall-urile NAT blochează, de asemenea, majoritatea pachetelor nesolicitate, dar ar trebui să fie asociate cu un firewall la nivel de sistem de operare pentru o protecție maximă.

Serviciu clienți

NordVPN Cyberghost
Chat live Da (în casă) Da (externalizat la Zendesk)
Suport bilet da da
Asistență prin e-mail da da
Timpul mediu de răspuns la e-mail 7 ore, 14 minute 11 ore, 45 minute
Asistență telefonică Nu Nu
Baza de cunoștințe căutabile da da
Ghiduri video da da

NordVPN și CyberGhost oferă chat live, precum și asistență bazată pe e-mail și pe bilete. Am testat chat-ul live al fiecărui serviciu în mai multe momente diferite din zi și am constatat că fiecare a răspuns de obicei sub un minut. În plus, o copie a transcrierii chatului este trimisă automat la adresa dvs. de e-mail în cazul în care doriți să o consultați mai târziu.

În timp ce chat-ul live este probabil cea mai bună modalitate de a contacta orice serviciu, am trimis fiecărui furnizor trei întrebări prin e-mail. Acest lucru ne-a permis să evaluăm timpul lor de răspuns în circumstanțele în care chat-ul live nu era disponibil sau când ai vrut să vorbești cu asistență internă. Primele două dintre întrebările noastre au fost relativ simple, iar echipele de asistență au avut aproape sigur răspunsuri pregătite pentru acestea. Al treilea este intenționat puțin mai complex. Este conceput pentru a vedea cât de pregătit este asistența pentru clienți pentru a interacționa cu utilizatorii care întâmpină probleme mai dificile.

NordVPN
Întrebare Timp inițial de răspuns Numărul de e-mailuri La întrebarea răspuns
ISP-ul meu va putea spune că folosesc NordVPN? 9 ore, 42 minute 1 da
NordVPN îmi va reduce viteza de navigare? 4 ore, 23 minute 1 da
Revendicările dvs. fără înregistrare se aplică în continuare dacă folosesc un server dintr-o țară cu legi obligatorii de înregistrare? 7 ore, 38 minute 1 da
Cyberghost
Întrebare Timp inițial de răspuns Numărul de e-mailuri La întrebarea răspuns
ISP-ul meu va putea spune că folosesc CyberGhost? 10 ore, 6 minute 1 da
CyberGhost îmi va reduce viteza de navigare? 11 ore, 9 minute 1 da
Revendicările dvs. fără înregistrare se aplică în continuare dacă folosesc un server dintr-o țară cu legi obligatorii de înregistrare? 14 ore 1 da

Deși niciun serviciu nu a răspuns în mod deosebit de rapid, merită să aveți în vedere faptul că acestea abordează în principal problemele prin chat-ul live. NordVPN a avut tendința de a răspunde ușor mai repede, dar răspunsurile lor erau adesea sumare. Pe de altă parte, CyberGhost a fost mai puțin probabil să folosească paragrafe pregătite în prealabil, cel puțin atunci când abordați partea principală a întrebării dvs..

Câștigătorul: NordVPN

NordVPN

Deși acestea sunt ambele VPN-uri de înaltă calitate, fiecare cu propriile sale puncte forte, a trebuit să alegem un câștigător. A fost un apel foarte strâns, dar credem că NordVPN este o alegere puțin mai bună pentru majoritatea oamenilor.

Deși CyberGhost este excelent pentru utilizatorii cu mai puțină tehnologie sau cei care doresc să deblocheze rapid site-urile de streaming în străinătate, îi lipsește funcționalitatea mai avansată pe care NordVPN o oferă. Cu ajutorul său switch personalizabil, Tor peste VPN și opțiuni duble VPN, NordVPN le permite utilizatorilor să creeze o configurație de securitate extrem de avansată, ajustată fin. De asemenea, acceptă o gamă largă de criptomonede, făcând mai ușoară înregistrarea anonimă.

NordVPN are de asemenea mai multe servere decât CyberGhost. În opinia sa, CyberGhost oferă viteze similare și acoperă aproape tot atâtea țări ca rivalul său. Cu toate acestea, rețeaua mai mare a NordVPN crește șansele de a obține o conexiune cu latență scăzută. În plus, NordVPN se mândrește cu servere protejate DDoS pentru jocuri, adrese IP statice și servere proiectate pentru a fi utilizate în țări cu cenzură strictă pe internet, ceea ce îl face mai versatil dintre cele două.

Cea mai bună ofertă pentru NordVPN: Economisiți 75% pe planul de 3 ani.

Cea mai bună ofertă pentru CyberGhost: Șase luni gratis și economisiți 74% cu acordul de un an.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector