NordVPN vs IPVanish

NordVPN vs IPVanish

Repere

NordVPN

  • Conexiuni de mare viteză
  • Număr mare de servere
  • Mai multe opțiuni avansate de securitate
  • Abilitate de deblocare excepțională

IPVanish

  • Permite conexiuni multiple
  • Rapid și de încredere
  • Concentrare puternică pe securitate și confidențialitate
  • Suport multi-platformă excelent

Prețuri și reduceri

NordVPN IPVanish
Perioadele de abonament O luna O luna
Un an Trei luni
Doi ani Un an
Trei ani
Oferta speciala 75% reducere la planul de trei ani 46% reducere la abonamentele anuale
Cel mai mare preț pe lună $ 11.95 $ de 10
Cel mai mic preț pe lună $ 2,99 $ 6.49
Preț de un an $ 83.88 $ 77.99
Banii inapoi garantat 30 de zile 7 zile

Tabelul de mai sus evidențiază diferențele dintre abordarea fiecărei companii: NordVPN acordă prioritate reducerilor abrupte pentru utilizatorii care doresc să se înscrie pentru perioade mai lungi de timp, în timp ce IPVanish este predominant pentru cei care caută acoperire pe termen scurt..

Aceste servicii au un preț relativ egal, deși planul lunar IPVanish costă cu 1,95 USD mai puțin decât NordVPN. Dacă alegi o perioadă mai lungă de abonament, vei vedea că prețul fiecărei VPN scade semnificativ, cu doar 5,89 USD între cei doi pe parcursul unui an. Utilizatorii care doresc să se angajeze pentru mai mult timp pot reduce acest lucru în continuare cu NordVPN, deoarece oferă o acoperire de trei ani pentru 107,55 dolari (o economie de 75%). În schimb, trei planuri anuale consecutive cu IPVanish ar costa 233,97 USD.

NordVPN are aici un avantaj clar față de IPVanish: include o garanție de returnare de 30 de zile, în timp ce IPVanish durează doar șapte zile. Ca atare, NordVPN vă oferă mai mult timp pentru a testa serviciul pe toate dispozitivele dvs. și pentru a decide dacă doriți să îl utilizați sau nu.

Cea mai bună ofertă pentru NordVPN: Economisiți 75% cu un abonament de trei ani.

Cea mai bună ofertă pentru IPVanish: Obține o reducere de 60% cu un plan anual.

Caracteristici

NordVPN IPVanish
Conexiuni simultane 6 10
Aplicații de sistem de operare Windows, Linux, MacOS, Android, iOS Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire TV / Firestick
Instalarea manuală a dispozitivelor Routere, set-top box-uri,
Amazon Fire TV / Firestick
Linux, routere, set-top box-uri
Tunelarea despărțită Nu Doar versiunea Android
Accesorii gratuite Blocare de reclame, scanare malware,
protecție automată wifi, extensii de browser pentru Chrome și Firefox
Nici unul

Atât IPVanish, cât și NordVPN au un suport puternic pentru mai multe platforme, dar există câteva diferențe între cele două. NordVPN, de exemplu, oferă un program de instalare bazat pe linia de comandă pentru Linux. IPVanish, pe de altă parte, necesită configurare manuală pe Linux, dar are o aplicație în magazinul Amazon Fire.

În plus, IPVanish are aplicații ușoare și permite conectarea a 10 dispozitive simultan (în comparație cu limita de șase conexiuni a NordVPN). Aceasta înseamnă că ar putea fi alegerea mai bună pentru persoanele care doresc să navigheze în siguranță pe dispozitive mobile sau dispozitive cu resurse reduse, cum ar fi Raspberry Pi. Puteți alege chiar să permiteți anumite aplicații prin VPN, ceea ce vă permite să economisiți lățimea de bandă doar criptând traficul potențial sensibil.

NordVPN include câteva caracteristici suplimentare care îi conferă avantajul aici, in orice caz. De exemplu, poate bloca reclame și scana automat malware-ul și îl puteți seta să se conecteze automat ori de câte ori vă conectați la anumite rețele wifi. Există, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome și Firefox, deși este de remarcat faptul că acestea criptează doar traficul browserului dvs. și nu permit protejarea rețelelor P2P sau a altor aplicații orientate către internet pe dispozitivul dvs..

Capacități de deblocare

NordVPN IPVanish
Serviciul de streaming
Netflix SUA, Marea Britanie, Australia, Canada,
Japonia, Olanda
SUA, Australia
Hulu SUA, Japonia Nu
Sky Go da da
Amazon Prime Video SUA, Marea Britanie Nu
BBC iPlayer da Nu
ABC Nu Nu
CBS da da
NBC da da
ITV da da
Canal 4 da da

NordVPN este renumit pentru capacitatea sa de a ocoli geo-blocarea încăpățânată. În timp ce IPVanish poate debloca o selecție decentă de platforme de streaming regionale, acesta se străduiește să ocolească măsurile de restricție geo-restrânsă utilizate de servicii mai mari și mai populare. Așa cum se arată în tabelul de mai sus, NordVPN nu numai că deblochează o gamă mai largă de servicii, ci permite utilizatorilor să acceseze o gamă mai largă de biblioteci Netflix specifice unei țări, o caracteristică extrem de solicitată.

Niciunul dintre aceste servicii nu poate debloca ABC în străinătate. În loc să eșueze din partea VPN, acest lucru se datorează faptului că ABC are măsuri de geo-blocare mult mai puternice decât majoritatea rețelelor regionale.

China

China prezintă o problemă specială furnizorilor de VPN. Actualizările recente ale Marelui Firewall din țară au făcut dificilă navigarea în particular și IPVanish recunoaște că este puțin probabil ca serviciul său să funcționeze în China. Cu toate acestea, oferă ghiduri de instalare pentru utilizatorii care doresc să încerce indiferent.

În schimb, NordVPN funcționează perfect în China. Serverele nefuncționale ale serviciului necesită o configurație mică necesară înainte de utilizare, dar întregul proces durează doar un minut. După aceea, vei fi liber să folosești internetul în mod normal. Este important să rețineți că majoritatea site-urilor VPN (inclusiv NordVPN) sunt blocate de firewall-ul Chinei, deci ar trebui să planificați instalarea și configurarea serviciului înainte de a ajunge efectiv în China.

Configurare și interfață

NordVPN IPVanish
Asistent automat de configurare Linux, Windows, MacOS, iOS, Android MacOS, Windows, Android, iOS
Selectarea locației principale Harta bazate / List-based Bazată pe listă
Setări suplimentare de pagini da da
Pentru dispozitive mobile da da

Ambele VPN-uri au aplicații desktop curate, ușor de utilizat. NordVPN permite utilizatorilor să își aleagă serverul fie dintr-o listă, fie pe o hartă și include un buton de conectare rapidă pe pagina principală. Există o filă separată pentru setare și ne-a plăcut în mod deosebit că opțiunile avansate sunt ascunse în spatele unui avertisment. Acest lucru reduce riscul de a schimba accidental ceva important.

Aplicația desktop IPVanish vă oferă un control mai ușor, dar totuși nu-l copleșește pe utilizator. Pagina principală vă permite să alegeți țara, orașul (acolo unde este disponibil) și chiar un anumit server. Nu există la fel de multe opțiuni avansate, dar acest lucru înseamnă că IPVanish este mai ușor de utilizat pentru începători.

Ambele servicii oferă aplicații mobile excepționale. NordVPN vă permite să accesați serverele preferate, precum și cele proiectate pentru Tor peste utilizarea VPN, P2P și multi-VPN, chiar pe ecranul de pornire. Există mai puține opțiuni din care să alegeți decât în ​​aplicația pentru desktop, dar capacitatea de a vă ofrena traficul, de a proteja wifi și de a vă conecta automat rămâne.

Aplicația mobilă IPVanish este la fel de ușor de utilizat. Ecranul său de pornire este simplist, cu un buton de conectare rapidă și meniuri de selectare a serverului, în timp ce pagina de setări menține cea mai mare parte a funcționalității prezente în aplicația desktop. În timp ce puteți schimba protocolul pe aplicația desktop IPVanish, este disponibil doar protocolul OpenVPN pe mobil.

Servere și performanță

NordVPN IPVanish
Țări server 61 60+
Numărul total de servere 5.100+ 1100+

NordVPN are un avantaj semnificativ aici. Se mândrește cu cea mai mare rețea a oricărui VPN major și are peste 5.100 de servere la nivel global. Acest lucru asigură că utilizatorii pot obține o conexiune rapidă, cu latență scăzută, indiferent de locul în care se află în lume. În timp ce IPVanish acoperă un număr similar de țări, acesta are o rețea mult mai mică. Ca atare, IPVanish este mai puțin probabil să poată facilita accesul în mai multe orașe dintr-o anumită țară.

Aruncați o privire la tabelul de mai jos pentru a vedea unde au fiecare servere VPN:

NordVPNIPVanish
Albania
Argentina
Australia
Austria
Azerbaidjan
Belgia
Bosnia si Hertegovina
Brazilia
Bulgaria
Canada
Chile
Costa Rica
Croaţia
Cipru
Republica Cehă
Danemarca
Estonia
Finlanda
Franţa
Georgia
Germania
Grecia
Hong Kong
Ungaria
Islanda
India
Indonezia
Irlanda
Israel
Italia
Japonia
Letonia
Luxemburg
Macedonia
Malaezia
Mexic
Moldova
Olanda
Noua Zeelanda
Norvegia
Filipine
Polonia
Portugalia
România
Rusia
Serbia
Singapur
Slovacia
Slovenia
Africa de Sud
Coreea de Sud
Spania
Suedia
Elveţia
Taiwan
Tailanda
Curcan
Emiratele Arabe Unite
Regatul Unit
Statele Unite
Ucraina
Vietnam

Securitate

NordVPN IPVanish
Protocoale VPN OpenVPN, IKEv2 OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTP
Criptare de date OpenVPN AES-256 AES-256
Criptarea canalului de control OpenVPN RSA-4096 RSA-2048
Tehnologia de tuns Obfsproxy Obuscularea OpenVPN
Securitatea aplicației Switch Kill (doar pentru desktop) Switch Kill (doar pentru desktop)
Stare DNS DNS privat DNS privat

IPVanish permite utilizatorilor să se conecteze prin protocoalele OpenVPN, IKEv2, L2TP și PPTP. NordVPN, pe de altă parte, permite doar OpenVPN și IKEv2, după ce în decembrie 2018 a întrerupt utilizarea celor din urmă două opțiuni din motive de securitate.. Ambele servicii utilizează criptarea AES pe 256 biți ceea ce este efectiv de neatins, dar întrucât cheile RSA ale NordVPN sunt de două ori mai mari decât cele ale IPVanish, este puțin mai sigur.

Ambele oferă un comutator de ucidere (în aplicațiile de desktop respective) care oprește toate transferurile de date în cazul în care vă deconectați de la VPN în mod neașteptat. Fiecare își folosește și propriile servere DNS: acest lucru asigură că niciun terț nu are acces la traficul dvs. în niciun moment.

NordVPN are o selecție de servere ofuscate concepute pentru a fi utilizate în țări cu cenzură online strictă. Aceste servere folosesc obfsproxy pentru a remodela traficul dvs., împiedicând organizațiile care utilizează inspecția în pachete profunde să realizeze că utilizați un VPN deloc. IPVanish are o caracteristică similară care vă permite să scrambați traficul OpenVPN, dar acest lucru nu este la fel de eficient în țări precum China sau Emiratele Arabe Unite.

intimitate

NordVPN IPVanish
Baza de sediu Panama Statele Unite
Jurnalele de conexiune Nici unul Nici unul
Jurnalele de activitate Nici unul Nici unul
Detalii despre utilizator pentru înregistrare Adresa de email Adresa de email
Opțiuni anonime de plată Bitcoin, Ethereum, Ripple Nici unul

NordVPN are sediul în Panama, o țară care nu are legi obligatorii de păstrare a datelor, în timp ce IPVanish operează în afara Statelor Unite. Întrucât SUA este una dintre țările Five Eyes, teoretic, detaliile activităților dvs. ar putea fi împărtășite între SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Noua Zeelandă. in orice caz, dacă furnizorul dvs. VPN nu ține niciun registru, acest lucru nu ar trebui să conteze deoarece activitățile dvs. nu vă pot fi identificate în primul rând.

NordVPN nu păstrează niciun fel de jurnal. Unele VPN înregistrează lucruri precum adresa IP sursă, timpe-urile, volumul de date, site-urile vizitate sau serverul folosit, dar NordVPN nu. Vă permite chiar să vă înscrieți în mod anonim, cu condiția să utilizați o adresă de e-mail și să plătiți prin criptocurrency.

IPVanish a susținut de mult timp că este un furnizor de jurnale zero, dar în 2018, compania a furnizat informații ca parte a unei anchete privind securitatea internă. Totuși, IPVanish și-a schimbat proprietatea și susține că nu păstrează jurnalele. În prezent, acest VPN nu acceptă nicio formă de criptomonedă.

configurație

NordVPN IPVanish
Alocarea adresei Impartit Impartit
Este posibilă adresa IP statică Da (în Germania, SUA,
Marea Britanie, Olanda)
Nu
Protecție DDoS Nu Nu
Firewall NAT da da

Ambele VPN-uri folosesc un sistem de alocare a adreselor partajate. Aceasta înseamnă că fiecărui utilizator care se conectează la același server i se oferă aceeași adresă IP. Cu atât de mult trafic se suprapune, este

efectiv imposibil de spus ce utilizator a accesat un site dat. NordVPN vă permite să plătiți în plus pentru o adresă IP dedicată, dacă doriți, dar IPVanish nu are o astfel de opțiune.

Niciunul dintre serviciile nu oferă servere specifice anti-DDoS, deși NordVPN obișnuia. Într-adevăr, orice VPN oferă o anumită protecție împotriva Atacuri DDoS deoarece impactul este absorbit și răspândit pe o rețea de servere internaționale, în loc să fie focalizat exclusiv pe dispozitivul dvs. Chiar dacă sunteți vizați de un atac la scară largă, majoritatea VPN-urilor detectează automat această problemă și compensează problemele doar prin schimbarea adresei IP a serverului.

Serviciu clienți

NordVPN IPVanish
Chat live Da (în casă) Da (externalizat)
Suport bilet da da
Asistență prin e-mail da da
Timpul mediu de răspuns la e-mail 2 ore, 50 minute 4 ore, 33 minute
Asistență telefonică Nu Nu
Baza de cunoștințe căutabile da da
Ghiduri video da da

Ambele servicii NordVPN și IPVanish oferă asistență clienților pe chat-ul live 24/7, deși serviciul NordVPN este administrat de personalul intern, în timp ce IPVanish este subcontractat. Am trimis ambele echipe la diferite ore ale zilei și am constatat că ambele au răspuns prompt și erau informați despre serviciu și sunt capabili să răspundă la întrebări destul de tehnice.

Fiecare serviciu are un sistem de asistență pentru bilete și o bază de cunoștințe căutabile. În timp ce tutorialele sunt de obicei ilustrate cu capturi de ecran, scurte indicații video pentru rezolvarea unora dintre problemele mai frecvente sunt disponibile pe canalele YouTube NordVPN și IPVanish..

De obicei, cel mai simplu mod de a obține ajutor este prin chat-ul live. Cu toate acestea, am trimis trei întrebări prin e-mail (la ore diferite în fiecare zi) fiecărui serviciu pentru a vedea cât de repede ar putea aborda probleme mai complexe. Mai jos, veți găsi întrebările pe care ni le-am adresat, cât timp a durat să răspundă NordVPN și IPVanish și dacă au oferit sau nu un răspuns adecvat.

NordVPN
Întrebare Timp inițial de răspuns Numărul de e-mailuri La întrebarea răspuns
Pot instala NordVPN pe un Raspberry Pi? 4 ore, 11 minute 1 da
NordVPN criptează traficul din alte aplicații sau doar browserul meu? 2 ore, 42 minute 1 da
NordVPN înregistrează adresa mea sursă IP? 1 oră, 37 minute 1 da
IPVanish
Întrebare Timp inițial de răspuns Numărul de e-mailuri La întrebarea răspuns
Pot instala IPVanish pe un Raspberry Pi? 1 oră, 19 minute 1 da
IPVanish criptează traficul din alte aplicații sau doar browserul meu? 11 ore, 6 minute 1 da
IPVanish înregistrează adresa mea IP sursă? 1 oră, 16 minute 1 da

Ambele aceste servicii au răspuns prompt la întrebările prin e-mail, deși ambele au folosit răspunsuri pre-scrise pentru a forma cel puțin o parte din răspunsurile lor. Acestea fiind spuse, echipele de asistență pentru clienți sunt clar informate despre produsele lor. Personalul IPVanish chiar a explicat pas cu pas cum se instalează serviciul pe dispozitivele OpenELEC - o platformă pe care nu o acceptă oficial.

Câștigătorul: NordVPN

pagina de start nordvpn

Pentru a fi clar, NordVPN și IPVanish sunt servicii excelente. IPVanish, de exemplu, este conștient de confidențialitate, este foarte sigur și foarte rapid, ceea ce înseamnă că este excelent pentru a face torrenting. Mai mult, aplicațiile sale sunt ușoare și ușor de instalat într-o gamă uriașă de platforme, inclusiv Amazon Fire TV; acest lucru este o parte din motivul pentru care acest VPN este atât de popular în rândul utilizatorilor Kodi. Cu toate acestea, IPVanish se luptă să deblocheze unele dintre site-urile de streaming mai mari și mai populare, motiv pentru care, într-un concurs individual, credem NordVPN iese deasupra.

Rețeaua masivă a NordVPN, viteza ridicată și capacitățile excelente de deblocare fac o alegere puternică pentru cei care doresc să utilizeze servicii geo-blocate în străinătate. Acest serviciu pune un accent major pe confidențialitatea dvs.: vă permite să vă înregistrați în mod anonim, dar chiar dacă nu, activitățile dvs. nu pot fi urmărite, deoarece NordVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală.

În cele din urmă, NordVPN este extrem de versatil. Are o selecție largă de caracteristici de securitate, vă permite să obțineți o adresă IP dedicată și chiar funcționează impecabil în țări precum China, unde un număr imens de site-uri web nu sunt disponibile în întregime. Cu aplicații pentru toate sistemele de operare majore și asistență internă disponibile la orice oră, zi sau noapte, NordVPN dovedește că este un serviciu fiabil, ușor de utilizat, cu multe de oferit.

Cea mai bună ofertă pentru NordVPN: Economisiți 75% cu un abonament de trei ani.

Cea mai bună ofertă pentru IPVanish: Obține o reducere de 60% cu un plan anual.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 71

Adblock
detector