NordVPN vs Netflix: Ez a VPN működik együtt a Netflix-rel?

Az NordVPN feloldja a Netflix blokkolását?Meglepő lehet, hogy tudod, hogy a Netflix tartalma helyszínenként változik. Ez azt jelenti, hogy egy adott időben csak a Netflix elérhető műsorának kis részét láthatja. Ennek oka egyszerű: a szolgáltatásnak csak bizonyos tételek közvetítésének joga van bizonyos országokban. Van egy megoldás: a VPN-hez való csatlakozással elronthatja a tartózkodási helyét, és becsaphatja a Netflixet abban, hogy azt hitte, hogy valójában egy másik országban tartózkodik.

NordVPN vs Netflix - ez a VPN feloldhatja-e a Netflix külföldi blokkolását

A probléma az, hogy a Netflix rendkívül jó felismerni, hogy VPN-t használ-e vagy sem. Valójában csak néhány olyan nagy szolgáltatás van, amelyek még mindig megbízhatóan feloldhatják a Netflix blokkolását, és gyakran csak egy vagy két könyvtárhoz biztosítanak hozzáférést. A NordVPN-t széles körben teszteltük a Netflix-szel és az alábbiakkal, és elmagyarázzuk, mennyire jól mûködik, használhatja-e a szolgáltatást a Netflix mobilalkalmazásokkal, és melyik könyvtárakat nyithatja meg..

Miért válassza a NordVPN-t??

NordVPN

NordVPN ideális streaming. Kezdetben a legnépszerűbb szolgáltatások egyik legnagyobb hálózatával rendelkezik, több mint 5000 szerverrel, 62 országban. Képes felszabadítani számos népszerű streaming platformot, beleértve a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video és a Hulu szolgáltatást. Ezenkívül a NordVPN lehetővé teszi egy olyan város kiválasztását, amelyhez csatlakozni kíván, és amely lehetővé teszi az olyan regionális áramszünetek megkerülését, mint amilyeneket az NHL, az UFC és az MLB hálózatok előírnak..

Ez a VPN törődik az Ön biztonságával. 256 bites AES titkosítás, szigorú nem naplózási házirend és tökéletes előremeneti titoktartás, valamint IPv6, DNS és WebRTC szivárgás elleni védelem révén folyamatosan titokban tartja tevékenységeit. Még testreszabható, alkalmazás-specifikus kill kapcsoló is található az asztali verziók számára.  

MŰKÖDIK NETFLIX: A NordVPN nagyszerű választás a Netflix felhasználók számára. Feloldja az USA Netlfix-et, valamint a Netflix sok más országbeli verzióját. Jó ár-érték arány, könnyen használható és minden népszerű eszközzel és operációs rendszerrel működik.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

A Netflix feloldásának feloldása az NordVPN használatával

Soha nem használt VPN-t? Valójában nagyon egyszerű a földrajzilag korlátozott szolgáltatások feloldása, mint például a Netflix és az NordVPN:

 1. Ha még nem tette meg, regisztráljon az NordVPN-re.
 2. Töltse le az eszköz operációs rendszerének megfelelő alkalmazást (a NordVPN jelenleg rendelkezik Windows, MacOS, Linux, iOS és Android alkalmazásokkal).
 3. Válassza ki, melyik Netflix könyvtárat szeretné elérni.
 4. Csatlakozzon a választott ország NordVPN szerveréhez.
 5. Próbáljon megnézni valamit a Netflix-en. Szinte azonnal el kell kezdenie a lejátszást, bár előfordulhat, hogy ki kell ürítenie a gyorsítótárat, és előbb újra kell töltenie az oldalt.

Feloldja-e a NordVPN a Netflix-et külföldről??

A közelmúltban 59 népszerű VPN-t teszteltünk, hogy megtudjuk, mennyire teljesítettek a Netflix regionális blokkolása ellen. A 30 vizsgált ország közül, A NordVPN hat hozzáférést tudott elérni: Netflix Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Japán, Ausztrália, Kanada és Hollandia. Sőt, még ennél is jobb, ha a NordVPN használatával elérhetjük az egyes országok könyvtárait böngészőben, valamint iOS és Android alkalmazásokkal egyaránt. Természetesen, mivel a Netflix folyamatosan frissíti VPN-észlelési intézkedéseit, ezek az eredmények a jövőben változhatnak.

Érdekes módon az NordVPN valóban feloldhatja a Netflix blokkolását, függetlenül attól, hogy melyik országhoz csatlakozik. Ha azonban nem a fent felsorolt ​​országok egyikében működik szerver, akkor a NordVPN egy DNS-proxyt használ a Netflix amerikai verziójának visszaadására. Például, ha megpróbálja megnézni a Netflixet, miközben csatlakozik egy olasz NordVPN szerverhez, valószínűleg átirányítja az USA Netflix könyvtárába. Úgy tűnik, hogy a forgalom fennmaradó része a választott helyről származik.

Akkor miért priorizálta ezeket a helyeket az NordVPN?? Az eMarketer szerint a NordVPN hat támogatott országból öt az első tíz országban van, ahol a legmagasabb a Netflix piaci penetrációja. A hatodik, Japán az átlagnál nagyobb választékot kínál az exkluzív tartalmak közül. Ez azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy a NordVPN csak hat különböző Netflix katalógust nyit fel, ez a lehető legtöbb régió exkluzív elérését biztosítja..

Hozzáférhetek-e más országok Netflix könyvtárait ingyenes VPN-sel?

Az ingyenes VPN-knek számos hátrányuk van, amelyekkel prémium versenytársaik nem rendelkeznek. Például a korlátozott szerverhálózatok miatt gyakran lassú kapcsolatot biztosítanak. Ez egy speciális probléma az emberek számára, akik streaming próbálkoznak, mivel dadogó, alacsony felbontású videót eredményez, ha egyáltalán képes nézni. Ezenkívül a legtöbb ingyenes VPN nem képes megkerülni a Netflix fejlett VPN-észlelési intézkedéseit. Ha következetesen szeretne hozzáférni a külföldi Netflix könyvtárakhoz, akkor a ingyenes VPN-k, havi adatkorlátozásukkal, megbízhatatlan sebességükkel és sorbaállító rendszerekkel gyenge választás..

Állításaik ellenére ezek a szolgáltatások nem teljesen ingyenesek. Egyesek nagyobb sebességet kínálnak díj ellenében, de általában ehelyett személyes adatokkal fizetnek (vagy ugyanúgy). Az ingyenes VPN-k sokat tudnak mondani rólad, ha megfigyelik a viselkedését: hirdetéseikre kattint, melyeket bezár, és milyen gyakran látogat meg egy adott webhelyet. Ez az információ értékes, és az Ön ismerete nélkül is értékesíthető, ha már eleve összegyűjtötte magát - alig tart fenn a VPN által biztosított adatvédelmi szint.

A VPN kiválasztása már elég nehéz, még mielőtt még a rengeteg rosszindulatú szoftvert hordozó alkalmazást megfontolná, hogy kihasználhassa magának a védelmét. Még ha feltételezzük is, hogy olyan ingyenes VPN-alkalmazást talál, amely nem fertőzi meg a rendszert rosszindulatú programokkal, akkor előfordulhat, hogy nem védi a DNS-szivárgások ellen, és semmilyen módon nem titkosítja a forgalmat. A nagyobb ingyenes VPN-kkel sem garantáljuk a biztonságot, amint arra a 2016. évi Hola botnet-esemény során megtudtuk. A legjobb módja annak, hogy online megvédje magát, használjon egy megbízható VPN-t, amely nem naplózza a személyes azonosítást.

VPN használata a Netflix segítségével: GYIK

Miért jelenik meg a Netflix hiba VPN használatakor??

Netflix streaming hiba

A VPN-k túlnyomó többsége nem tudja feloldani a Netflix blokkolását külföldről. Ennek megkísérlésekor a következő hiba lép fel: “Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra.

A Netflix a világ legnagyobb over-the-top streaming platformja, és mint ilyen, óriási időt és pénzt fektetett be annak megakadályozására, hogy a VPN-felhasználók bármit megfigyeljenek a szolgáltatáson. Az írás idején azonban a NordVPN továbbra is működik. Ha bármely későbbi frissítés megakadályozza a Netflix elérését, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal 24/7 élő csevegésen keresztül, hogy megtudja, mely szerverek működnek még mindig.

A Netflix nem érhető el az én országomban. Még mindig feliratkozhatok?

A Netflix jelenleg több mint 190 országban kapható. Ha azonban olyan helyen él, ahol a szolgáltatás nem érhető el, továbbra is regisztrálhat egy VPN-sel.

Mindenekelőtt meg kell szereznie a Netflix ajándékkártyát. Tetszőleges számú online piactéren megvásárolhatja, de először ellenőrizze az eladó integritását. Túl könnyű megvásárolni egy érvénytelen, lejárt vagy már használt kódot tartalmazó "kártyát".

Ezután csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez egy olyan országban, ahol a Netflix elérhető. Regisztráljon normálként, és válassza az ajándékkártyával történő fizetést. Ezután egyszerűen írja be az ajándékkártya kódját, és képesnek kell lennie arra, hogy szabadon továbbítsa. Vegye figyelembe, hogy minden alkalommal, amikor bármit meg akar nézni, csatlakoznia kell a VPN-hez.

A VPN-k negatívan befolyásolják-e a kapcsolat sebességét??

Sajnos, függetlenül attól, hogy melyik VPN-t használ, valószínűleg lesz bizonyos mértékű lelassulás. Egyes szolgáltatások gyorsabbak, mint mások, de ezt pontosan nem lehet számszerűsíteni, mivel a kapcsolat sebességét olyan tényezők befolyásolják, mint az aktuális szerver terhelés, milyen messze van a VPN szervertől, a titkosítási beállítások és az Ön által használt kapcsolódási protokoll..

Mindenesetre a legtöbb nagyszerű VPN csak csekély mértékben befolyásolja a sebességet. Általános szabály, hogy a kapcsolatod körülbelül egyharmaddal lassabb lesz. Ez azt jelenti, hogy egy 8Mbps letöltési sebességgel a legtöbb platformon hibátlanul streamálhat.

A Netflix saját irányelvei legalább 3Mbps letöltési sebességet javasolnak a normál felbontású tartalom megtekintéséhez. A videó felbontásának növekedésével megegyezik a szükséges minimális sebesség is: 5Mbps HD videóhoz és 25Mbps 4K esetén. Meg kell jegyeznie, hogy legalább 0,5 Mbps sebességre van szüksége a szolgáltatás használatához, de az emberek túlnyomó többségének már rendelkeznie kell ezzel.

Amit megmutatom, lehetővé teszi az NordVPN, hogy megnézjem a Netflix-en?

A NordVPN a Netflix tartalmainak nagy választékát kínálja bárhol a világon. Íme néhány cím, amelyet külföldön közvetíthetsz a NordVPN segítségével:

 • Sabrina hűvös kalandjai
 • Az iroda
 • barátok
 • A Hill House kísértetjárta
 • Code Geass
 • Mob Psycho 100
 • The Walking Dead
 • Idegen dolgok
 • Fekete tükör
 • Gyilkossá tenni

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector