PureVPN kupon: Óriási megtakarítások, de próbáld ezt helyette

PureVPN CouponHOLIDAY SPECIAL - 88% megtakarítás az ötéves tervGET DEALDiscount automatikus alkalmazása

A PureVPN több mint 2000 szerverhez nyújt hozzáférést több mint 140 országban. Bár nem versenyezhet a legjobb VPN-ekkel, mégis tisztességes sebességgel, ésszerű biztonsággal és némi feloldó képességgel rendelkezik.

TÖBB SZABAD VPN-T kap egy hasonló költséggel: A PureVPN rendben teljesített a tesztjeinkben, nem volt a legrosszabb, de valami messze volt a legjobban teljesítő VPN-ketől. Ha olcsó, gyors VPN-t keres, nagy biztonsággal, amely együttműködik a népszerű streaming szolgáltatásokkal, akkor javasoljuk a CyberGhost VPN-t. A jelenlegi kedvezménnyel összehasonlítható összeget fizet a PureVPN-nek, és véleményünk szerint kiváló szolgáltatás.

Legjobb üzlet: Takarítson meg 80% -ot a CyberGhost VPN-en

Az összes legnépszerűbb operációs rendszer alkalmazásaival és legfeljebb öt egyidejű kapcsolat megengedett lehetővé teszi a biztonságos böngészést bárhol. Sőt, még ennél is jobb, hogy olvasóink több mint 40% -ot spórolhatnak meg az éves előfizetéseknél, vagy még tovább csökkenthetik a költségeket 88% -kal az ötéves tervekkel.

purevpn üzlet

Kuponunk jelenleg nagyobb árengedményt biztosít a PureVPN-hez, mint bárhol másutt. További, Megerősíthetjük, hogy ez a kupon 2020 januárjától továbbra is aktív.

Szeretné kipróbálni a PureVPN-t, mielőtt elkötelezi magát? Ez a szolgáltatás 31 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Ha nem elégedett (vagy csak rövid időre volt szüksége a szolgáltatásra), akkor egyszerűen visszavonhatja ezt az időszakot, hogy teljes visszatérítést kapjon, kérdés nélkül.

Milyen megtakarításokat biztosít a PureVPN kupon?

KERÜLTHETETLEN ÚJ ÉVRE VONATKOZÓ TÖRLÉS: Takarítson meg 88% -ot, ha feliratkozik egy 5 éves tervre. Ez csak 1,32 dollár havonta!

A PureVPN általában lehetővé teszi egy hónapos, éves és kétéves tervek közötti választást, amelyek 10,95, 69,72 és 79,92 dollárba kerülnek. Kedvezménnyel azonban évente 69,72 dollár fedezetet kaphat (47% kedvezmény). Ez a VPN a Comparitech olvasói számára hozzáférést biztosít kétéves tervéhez: mindössze 79,92 dollárnál 70% -kal olcsóbb, mint két egyidejű éves előfizetés ára..

Hogyan használjuk a PureVPN kedvezményes kupont

A PureVPN árengedményünk gyorsan és egyszerűen alkalmazható; csak kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Először kattintson az exkluzív PureVPN kedvezmény linkre. A kedvezményt automatikusan alkalmazzák, vagyis a pénztárnál nem kell semmit megadnia.
  2. Kattintson a narancsra Szerezd meg a PureVPN-t gomb.
  3. Látni fogja a PureVPN előfizetési lehetőségeit. Ellenőrizze, hogy a felajánlott árengedmény megegyezik-e azzal, amit már említettünk, majd válassza ki a tervét, és nézzen meg normál módon.

Van-e jobb ajánlat?

Most nem. A legtöbb VPN-hez hasonlóan a PureVPN bizonyos pontokban egész évben kapható (általában közvetlenül ünnepek vagy nagyobb sportesemények előtt). Noha ezek a promóciók gyakran jelentősen csökkentik az árat, nem csökkentik annyira, mint a kuponunk. Ezenkívül kedvezményünk egész évben elérhető, míg az értékesítés általában néhány hétig tart.

Hogyan tudhatom meg a közelgő PureVPN kedvezményeket??

Rendszeresen ellenőrizheti a PureVPN webhelyét új engedményekre. Ezeket általában kiemelten jelenik meg a kezdőlapon, így nem kell túl keményen néznie. Ügyfélszolgálatot is küldhet a jelenleg elérhető legalacsonyabb árat kérve. Csak nyissa meg a PureVPN támogatási oldalát, kattintson a jobb alsó sarokban található beszéd buborék ikonra, és írja be a lekérdezést.

Ha úgy tetszik, akkor keresse fel velünk a kapcsolatot. Értesítjük Önt minden olyan közelgő értékesítésről, amelyek magasabb árengedményt nyújtanak, mint a kuponunk.

A PureVPN áttekintése

PureVPN

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.PureVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 31 NAP

Biztonsági jellemzők 256 bites AES titkosítás, SHA-256 hitelesítés, WebRTC, IPv6 és DNS szivárgásvédelem, kill kapcsoló
Szerver hálózat 2000+ szerver több mint 140 országban (néhány virtuális)
Naplók Nincs kapcsolat- vagy tevékenységi napló
Vevőszolgálat 24/7 élő chat, e-mail
Támogatott operációs rendszerek Windows, Android, MacOS, iOS,
Egyidejű csatlakozások megengedettek 5

Olvassa el a teljes PureVPN áttekintést.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 47

Adblock
detector