SÓK Kodi Addon: Ha telepítenie kellene a SALTT, biztonságos?

Ha a Kodi SALTS kiegészítő telepítésére gondolsz, először olvassa el ezt. Áttekintjük, mi a SALTS, és részletesen kifejtjük, hogyan működik ez a kiegészítő. Áttekintést adunk a SALTS és más Kodi kiegészítőkkel kapcsolatos adatvédelmi aggályokról is. A legfontosabb, hogy hangsúlyozzunk néhány olyan hasznos alternatívát a SALTS számára, amelyekről azt gondoljuk, hogy szeretni fogja.SÓK Kodi addon
A Kodi az egyik legkülönbözőbb szabadon elérhető médialejátszó. Könnyen konfigurálható, és szinte végtelenül testreszabható. A felhasználók nagyszámú különféle streaming plugint adhatnak a lejátszóhoz, és tartalmat közvetíthetnek a szoftver segítségével.

Jelenleg azonban harc zajlik a legitim, legális kiegészítők és a harmadik féltől származó kiegészítők, például a SALTS Kodi kiegészítő között. A SALTS, azaz az összes adatforrás sok olyan Kodi-felhasználót vonz be, akik filmeket és TV-műsorokat szeretnének elérni. Sajnos a filmek és TV-műsorok túlnyomó többsége, amelyeken SALTS-en keresztül közvetít, jogosulatlan.

A világ más részein, például az Egyesült Államokban és Kanadában a törvény egyszerűen zavaróvá teszi, és az illetéktelen tartalmak streamingét óriási veszély fenyegeti. Ezt szem előtt tartva fontos megérteni a Kodi kiegészítők, például a SALTS használatával járó kockázatokat annak megértésével. Olvassa el tovább, hogy megtudja, kell-e ezt a kiegészítőt használni, és vannak-e jobb alternatívák.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi.

Hogyan kell biztonságosan és magánkézben használni a Kodi-t?

Mivel a harmadik fél által gyártott kiegészítők, például a SALTS gyakran nem megy keresztül a szigorúbb ellenőrzési folyamaton, amelyet a hivatalos kiegészítők tesznek, a SALTS rossz és potenciálisan veszélyes verziójához való hozzáférés esélye nagy. És ha a lerakaton keresztül telepítette a kiegészítőt, akkor az a beleegyezés vagy tudás nélkül frissíthető..

Még a legális elsődleges kiegészítőket is ilyen módon lehet eltéríteni, vagyis általában minden Kodi-felhasználónak biztonságosan kell játszania. Ennek egyik legjobb módja egy VPN vagy virtuális magánhálózat letöltése és telepítése, amely elősegíti az Ön személyazonosságának titkosítását, anonimizálja az adatait, és megakadályozza a valós számú kockázatot, amely mind a Kodi kiegészítők mindkét típusához kapcsolódik..

Ezen felül, függetlenül attól, hogy törvényes célokat használja-e a Kodi kiegészítőket, vagy sem, az internetszolgáltatók egyre inkább megkísérlik az online videó sebességének növelését. A VPN segít megakadályozni az internetszolgáltatót abban, hogy megtudja, honnan származnak vagy hova érkeznek adatai, kiküszöbölve annak a veszélyét, hogy a legális streaming tevékenységek miatt megszakítják az Ön által fizetett sebességeket..

Ajánlott VPN: Az IPVanish a legnépszerűbb VPN a Kodi felhasználóknál és jó okból. Nem tartja nyilván a felhasználói tevékenységek naplóit, egyszerűen megakadályozza, hogy az internetszolgáltató láthassa, hol folyik az adatfolyam, és segíthet megakadályozni a középtávú embereket és más típusú internetes eltérítést és kémkedést. Az IPVanish egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek fenntartják saját szervereiket és infrastruktúrájukat, vagyis a megszakítás nélküli megtekintéshez szükséges sebességeket és biztonságot nyújtanak. Az IPVanish zökkenőmentesen működik az összes tesztelt Kodi-kiegészítővel, és azt találtuk, hogy ez a legkönnyebb VPN, amelyet Fire Fire Stick-re vagy Fire TV-re lehet telepíteni..

OLVASÓ OLDAL: Itt megtakaríthat 60% -ot egy IPVanish éves terv alapján.

A VPN nem csak a Kodi kiegészítők használatakor fog biztonságot nyújtani, hanem általában a Kodi összes tevékenysége magántulajdonában is marad. A magánélet VPN-en keresztüli fenntartása biztosítja, hogy a Kodi adatfolyam-szokásait ne sugározzák olyan személyek, akik esetleg el akarják lopni az adatait..

Ha kibővíteni szeretné VPN-keresését, olvassa el a Kodi legjobb VPN-jeinek körét.

Mi a SALTS Kodi addon??

sók kodi addon
A SALTS egy a televíziós és film streaming kiegészítők egyike. A SALTS úgy működik, hogy nagyszámú különféle weboldalt lekapar, különféle tévé- és filmcímeket keres. Ha megtalálja a menükben felsorolt ​​filmeket és TV-műsorokat, akkor ezt a tartalmat továbbadja a Kodi felhasználó számára, közvetlenül a felhasználó által kiválasztott webhelyről közvetítve..

Fontos szempont, hogy maga a SALTS kiegészítő nem tárolja a tartalom egyikét sem. Ehelyett a tartalmat számos kalóz streaming webhelyről keresi. A SALTS ugyanúgy működik, mint a többi Kodi kiegészítő, kóddal próbálva megkeresni a munkafolyamatokat. Mivel a SALTS elsősorban a kalózhelyeket sorolja fel a kódjában, szinte minden TV-műsor vagy film, amelyet a SALTS-en keresztül találsz, ilyen webhelyekről származik.

Ha nem ismeri az összes felsorolt ​​webhely teljes történetét, akkor nagy a esélye a kalóz tartalom streamingre, még akkor is, ha nem igyekszik megtenni. A SALTS kevés, ha van, legális streaming webhelyet használ tartalmához. Mivel a SALTS nagyon korlátozott számú legális streaming-forrással rendelkezik, nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsék vagy használják a SALTS-ot.

Ehelyett arra buzdítjuk a TV-és a filmcsatornákat keresõket, hogy nézzék meg az alábbi SALTS alternatívákat.

A legjobb sós alternatívák

Népszerűségének fényében a Kodi-felhasználók milliói máris a SALTS-hoz fordulnak a kalóz tartalom streamingjéhez. A SALTS Kodi kiegészítőt kell használnia a tartalom streamálására? Válaszunk erre nem. A SALTS-hoz fordulás helyett van néhány nagyszerű alternatíva, amelyek nemcsak a legális tartalom streaming-et nyújtják, hanem általában magasabb színvonalú stream-eket is biztosítanak.

USTVNow

kodi_ustvnow_install
Az USTVNow Kodi kiegészítő az élő közvetítések és az igény szerinti tartalom keverékét biztosítja. Az USTVNow egy legitim kiegészítő, amely a Kodi Hivatalos kiegészítő tárházán keresztül érhető el. Az XBMC Alapítvány, a Kodi mögött rejlő kulcsfontosságú fejlesztőcsoport, karbantartja a nem hivatalos Kodi kiegészítők listáját. Megtalálja a SÁLT, de az USTVNow nem.

Az USTVNow valójában streaming szolgáltatás, amelyet az amerikai katonai tagok és a tengerentúlon élő amerikai emigránsok számára terveztek. Szinte bárki valóban feliratkozhat erre a szolgáltatásra, mivel az USTVNow nem rendelkezik valódi ellenőrzési módszerrel az Ön tartózkodási helyére.

Ingyenesen hozzáférhet néhány szokásos OTA csatornához, például az NBC, CBS és FOX csatornákhoz. Havonta 19 dollárért több mint 25 csatorna érkezik, egy DVR opcióval együtt. Filmeket is kölcsönözhet az USTVNow-n keresztül, ez helyettesíti a SALTS-on keresztüli streaming-et.

Az USTVNow legális? Az írás idõpontja óta nem született jogi panasz a szolgáltatás ellen. Ez azt jelenti, hogy felhasználhatja az ott biztosított tartalom elérésére.

Ha többet szeretne megtudni, kattintson ide, hogy elérje a USTVNow weboldalon található hosszabb útmutatónkat.

BBC iPlayer

BBC iplayer
A BBC iPlayer nagy mennyiségű igény szerinti tartalmat kínál, a népszerű filmektől a TV-műsorokig. Mindaddig, amíg érvényes televíziós engedéllyel rendelkezik az Egyesült Királyságban, a Kodi-n keresztül közvetlenül elérheti a BBC iPlayer alkalmazást, és a Kodi Hivatalos Repository segítségével letöltheti a kiegészítőt..

A BBC iPlayernek a Kodi-n keresztüli elérésével az a legjobb, ha a lehető legjobb minőségű streaming-eket kapja. Ezenkívül, ha Ön jelenleg egy brit lakóhellyel rendelkezik, aki külföldön utazik vagy él, és rendelkezik TV engedéllyel, akkor továbbra is hozzáférhet a BBC iPlayerhez VPN használatával. Mint a szokásos webhelyen, az iPlayer Kodi addon egyszerűen csak azt kérdezi, hogy van-e licenced. Ha van ilyen, és megvan a fiókja, akkor bejelentkezhet, ellenkező esetben beléphet anélkül, hogy meg kellene adnia a hivatalos hitelesítő adatait (valószínűleg jó ötlet, ha figyelembe vesszük a Kodi kiegészítőkkel járó kockázatokat)..

SÓK Kodi addon: Áttekintés és adatvédelmi aggályok

Népszerűségének fényében fontos megérteni, hogy mi jár a SALTS Kodi kiegészítővel. A SALTS egy film- és TV-streaming kiegészítő, amely elsősorban a kalóz adatfolyamok biztosítására összpontosít.

A SALTS használatakor vállalja annak kockázatát, hogy véletlenül adatfolyamként továbbadja a kalóz tartalmat. Míg néhány törvényes, köztulajdonban levő film és TV-műsor a SALTS-on keresztül érhető el (például az Utolsó ember a földön 1964. évi verziója), az ilyen típusú filmeket nemcsak nehéz megtalálni, hanem jogszerűbb forrásokból is könnyen elérhetők. A SALTS-on keresztül elérhető több ezer film és TV-műsor közül a legtöbb kalóz és egyes országokban illegálisan közvetíthető.

Biztosan kikapcsolhatja a SALTS szolgáltatóit, ha nem szeretne adatfolyamot folytatni egyes kalózhelyekről, de kevés olyan webhelyet találtunk, amelyek nem kalóz kalózok számára nyújtanak tartalmat..

SALOK kodi addonAz összes SALTS streaming-forrás kalózhely.

Ugyanakkor vannak olyan aggodalmak a SALTS vonatkozásában, amelyek túlmutatnak azon, hogy megkíséreljék megvédeni a személyazonosságát, ha kalóz filmeket és TV-műsorokat streamálnak. A SALTS, akárcsak az összes Kodi-kiegészítés, plugins-kel érkezik, amelyek hozzáférhetnek az Ön streaming-szokásainak és merevlemezének. A Kodi kiegészítőket általában nem biztonságos HTTP-kiszolgálókról töltik le. A SALTS-on keresztül közvetített tartalom nagy része szintén nem biztonságos.

A múltban néhány kiegészítőt, például az Exodust, saját alkotóik eltérítették el, és rosszindulatú programként használtak őket. A Kodi kiegészítőket, mint például a SALTS-t szintén hajlandó eltéríteni az alkotóktól eltérő más felek részéről, akik könnyedén feltölthetik a kiegészítő módosított változatát egy új helyre, forgalmazhatják a kiegészítőt a Kodi felhasználók számára, majd használhatják a módosított A kiegészítő verziója a felhasználói tevékenység kémkedéséhez. Ez a típusú ember-közép-eltérítés a múltban történt a Kodi kiegészítőkkel, és a hackerek számára ez különösen egyszerű..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

Adblock
detector