Tudsz Kodi-t kapni Roku-hoz? Íme egy Kodi on Roku megoldás a 2018-as évre

A Roku megfizethető video streaming eszköz, amelyet csatlakoztathat a TV-hez. Könnyű felállni és futni, és hozzáférést biztosítani a minőségi tartalmakhoz, például filmekhez, TV-műsorokhoz és sporthoz. A Roku tévék közvetlenül a beépített Roku eszköz funkcióival rendelkeznek.

telepítse a Kodi-t a Roku-ra

A fizetett tartalom mellett a Roku hozzáférést is kínál ingyenes tartalom mintavételéhez. Az olyan csatornák, mint a Crackle, a Reuters TV és a Tubi TV, biztosítják, hogy még szórakoztató előfizetés nélkül is szórakozzon. Ha még több tartalomhoz szeretne hozzáférni, akkor érdemes megfontolnia a Kodi 17 futtatását a Roku-on.

Sajnos a Roku számára nem érhető el hivatalos Kodi alkalmazás, de a képernyő tükrözésével felhasználhatja a Kodi-t a tévére bizonyos Roku-eszközökkel. Maradjon velünk, hogy megtudja, hogyan!

Mi az a Kodi??

A Kodi egy ingyenes, nyílt forrású médialejátszó alkalmazás, amelyet az XBMC Alapítvány fejlesztett ki. Számos eszközhöz elérhető, mint például Windows és Mac számítógépek, Android készülékek, iOS eszközök, Raspberry Pis és még sok más. Kódját kényelmesen vezérelheti egy távirányítóval vagy a játékvezérlővel, hogy különféle forrásokból sugározza a hangot és a képet.

Mielőtt elkezdené: Használjon VPN-t a Kodi-val

Előfordulhat, hogy egyes internetes szolgáltatók (ISP) nem engedélyezik a tartalom streamingét egyes Kodi kiegészítőkön keresztül. Ebben az esetben az internetszolgáltató korlátozhatja az internet-hozzáférést. Ez történhet akár csökkentett internetes sebességgel, vagy a dolgok szélsőségesebb oldalán a kapcsolat teljes megszüntetésével.

Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy csatlakozzon egy VPN-hez. A VPN-k elrejtik az online személyazonosságát, úgy tűnik, hogy az internethez más helyről érkezik, mint ahol valójában vagy.

Ezenkívül a VPN-k lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférést és az online adatvédelem védelmét is.

A streaming sok sávszélességet igényel, ami azt jelenti, hogy a rugalmas VPN-szolgáltató nélkülözhetetlen. Az IPVanish az ajánlott lehetőség. Ez a népszerű választás a Kodi közösségben, amely megfelel az online streaming magas igényeinek, amellett, hogy biztonságos, privát kapcsolatot biztosít Önnek..

Teszteink közül az IPVanish az összes Kodi-kiegészítéssel együtt működik. Ha azonban más lehetőséget szeretne, ne habozzon, nézze meg az ajánlott Kodi VPN szolgáltatások teljes listáját.

Felhívjuk figyelmét, hogy a VPN-t telepítenie kell arra a készülékre, amelyről tükrözi.

Deal figyelmeztetés: Olvasóink 60% -ot spórolhatnak meg egy éves IPVanish-tervvel itt.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi.

Kodi v17.3 „A Krypton” a Kodi legújabb stabil változata, amely letölthető.

A Kodi telepítése a Roku-ra: Kompatibilis eszközök a képernyő tükrözéséhez

A képernyő visszatükrözésével jelenleg az egyetlen módja annak, hogy Kodi a Roku-ra kerüljön. Ennek oka az, hogy a Roku operációs rendszerének és alkalmazásának irányelvei megakadályozzák a Kodi telepítését az eszközre. A Roku a közelmúltban is keményen felzaklatott a magáncsatornákon, így bármilyen csatorna telepítése a Roku alkalmazásboltjában hivatalosan kínált csatornákon kívül szinte lehetetlenné vált..

Mint ilyen, a Roku által biztosított képernyő-sugárzási lehetőséget kell használnia, amely lehetővé teszi, hogy megosztja képernyőjét számos különböző eszközről a Roku készülékére. Biztosítania kell azt is, hogy a használt eszköz kompatibilis képernyő tükrözési funkcióval rendelkezik.

Roku eszközök

A következő Roku eszközök támogatják a képernyő tükrözését:

 • Roku 4 4400 modell: szoftver v5.6 vagy újabb
 • Roku 3 4200, 4230 modell: Szoftver v5.6 és újabb
 • Roku 2 4210 modell: v5.6 vagy újabb szoftver
 • Roku Streaming Stick Model 3500, 3600: szoftver v5.6 vagy újabb
 • Roku TV: V6.2 vagy újabb szoftver (Jelenleg a legtöbb Roku TV-n. Más Roku TV-k a jövőbeni szoftverfrissítésben megkapják a Képernyő tükrözés funkciót)

Eszközök, amelyekből streamálhat

Android készülékek

Vegye figyelembe, hogy az egyéni ROM-ok nem támogatottak. A következő pontok szintén relevánsak:

 • A hardvernek támogatnia kell a képernyő tükrözését
 • Csak az Android 4.4.2 és az újabb verziók támogatottak

Windows mobil eszközök

Vegye figyelembe a következő eszközkövetelményeket:

 • A hardvernek támogatnia kell a képernyő tükrözését
 • A Windows Phone 8 és az újabb verziók támogatottak

Windows 8 vagy Windows 10

Vegye figyelembe a következő eszközkövetelményeket:

 • A hardvernek támogatnia kell a képernyő tükrözését
 • A Windows 8.x vagy a Windows 10 operációs rendszert támogatja

Hogyan tükrözzük a Kodi-t a Roku készülékéhez

Engedélyezze a képernyő tükrözését a Roku készüléken

A Roku készüléken a bal oldali navigációs menüből tegye a következőket:

 • Menj Beállítások > Rendszer.
 • Menj Képernyő tükrözés.

Biztosítják, hogy a A képernyő tükrözésének engedélyezése be van jelölve.

A Roku azt ajánlja, hogy a Roku lejátszót és a telefont, illetve a mobilkészüléket csatlakoztassa ugyanarra a vezeték nélküli hálózatra.

A Roku csatlakoztatott vezeték nélküli hálózat ellenőrzése,

 • Menj Beállítások.
 • Menj Hálózat.
 • Jelölje be Vezeték nélküli (Wi-Fi).

Látogasson el a Roku webhelyére, hogy többet megtudjon az eszközről történő streamingről.

A képernyő tükrözése a készüléken

Az eszköz képernyőjének tükrözésének folyamata (más néven casting) eszközönként eltérő, de általános áttekintést adunk az egyes platformok működéséről. A legjobb eredmény érdekében minden esetben a legjobb, ha ugyanahhoz a vezeték nélküli hálózathoz csatlakozik.

Android

Androidon az almenüt, amely lehetővé teszi a képernyő tükrözésének beállítását egy másik eszközhöz, az eszköz gyártójától függően különféle nevek hívják. Az eszköz képernyője tükröződése például a következő területeken található:

 • Networks
 • Kijelző
 • Kapcsolat
 • Kapcsolódás

Miután megtalálta a megfelelő almenüt, megkeresheti a tényleges képernyőtükrözési lehetőséget. Ez lehetővé teszi azon eszközök megtalálását, amelyekhez csatlakozhat. A képernyő-tükrözésnek különféle neve is van az Android készülék gyártója alapján. Néhány ezek közül:

 • Miracastot
 • HTC Connect
 • Öntvény
 • Vezeték nélküli kijelző

Vessen egy pillantást például arra, hogyan néz ki a képernyő tükrözésének lehetősége egy LG G4-en, amelyen az Android 6.0 fut.

LG_G4_Example

Itt is egy példa egy LG Nexus 5-re, amelyen Android 6.0 fut.

nexus5_example

Windows Mobile

A Windows Mobile eszközökön előbb fel kell hívnia a kivetítő menüt a Beállítások menü. Válaszd ki a vetítsd ki a képernyőmet lehetőséget, és képesnek kell lennie arra, hogy onnan gyorsan fel tudjon lépni és futni.

ablakok

Windows 10 rendszeren a telepítés leggyorsabb módja a Műveletközpont és válassza ki Csatlakozás. Innentől ki kell választania a Roku eszközt.

windows10_action_center

Minden eszköz

Miután megtalálta az eszközéhez tartozó lehetőségeket, keresse meg Roku-eszközét, csatlakozzon hozzá, és innen élvezheti a Kodi-t! A telepítésről a Roku webhelyen talál további információt.

Felhívjuk figyelmét, hogy lehetősége van arra, hogy törölje a beérkező kapcsolatokat a Roku készüléken, ha szeretné.

Roku by Mike Mozart, a CC BY 2.0 alapján licenccel

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 43 =

Adblock
detector