TV-lejátszás Svédországon kívüli VPN-nézés

TV-lejátszás Svédországon kívüli VPN-nézés

A VPN, vagy a virtuális magánhálózat lehetővé teszi a TV4 Play nézését Svédországon kívül. Ez úgy történik, hogy az eszköz adatait egy titkosított alagúton továbbítja, amely csatlakozik a VPN szerverhez. Ennek két fő előnye van. Az első az, hogy ha kapcsolódik egy másik ország szerveréhez, arra vezetheti a webhelyeket és szolgáltatásokat, hogy azt gondolják, hogy ezen a helyen böngészik. Például, ha egy svéd szerverhez csatlakozik, akkor a TV4 Play webhely úgy gondolja, hogy Svédországban tartózkodik, mivel azt látja, hogy van egy svéd IP-címe..

A VPN használatának további előnye, hogy az adatok titkosítása növeli az online adatvédelmet. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltatója (ISP) nem láthatja online tevékenységeit, vagy továbbadhatja ezeket az információkat harmadik feleknek.

Ha még nincs ideje elolvasni a teljes cikket, itt van egy rövid összegzés a TV4 Play legjobb VPN-jeiről:

 1. ExpressVPN: Gyors és nagyon megbízható VPN szolgáltatás a TV4 Play Svédországon kívüli streamingjéhez. A Netflix feloldását is feloldja. Rendkívül biztonságos a titkosítás és a kill kapcsolóval. Széles körű felhasználóbarát alkalmazások és 24/7 élő chat-támogatás.
 2. NordVPN: Sok szerver Svédországban és több mint 5000 világszerte. Feloldja a TV4 Play és a Netflix blokkolását. 24/7 élő chat-támogatás, és akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Bejelentkezési tilalmakkal védi a magánéletét.
 3. CyberGhost: A növekvő szerverhálózat Svédországban, amely ideálisvá teszi a TV4 Play nézését. Nagy sebességű streaming és akár 7 eszköz egyidejű csatlakoztatásának lehetősége. Erős biztonsági funkciókat kínál, beleértve a 256 bites titkosítást.
 4. IPVanish: Nagy értékű VPN, amely lehetővé teszi akár 10 eszköz csatlakoztatását. Patak TV4 Játssz több mint egy tucat gyors és megbízható szerverrel Svédországban. Titkosítással védi adatait, és nincs naplózási politikája.
 5. PrivateVPN: Nézze meg a TV4 csatornát. Feloldja a Netflix és az Amazon Prime Video feloldását. Legfeljebb 6 eszközön használható. Felhasználóbarát alkalmazások és rendkívül biztonságos névtelen regisztrációval.

TV-lejátszás Svédországon kívüli VPN-nézés

A következőket kell tennie ahhoz, hogy a TV4 világszerte játsszon egy VPN-t nézni (ne aggódjon, ez gyors és egyszerű!):

 1. Iratkozzon fel az alább felsorolt ​​VPN-ek egyikére. Különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert, ügyelve arra, hogy kiválasztja az eszközéhez a megfelelő verziót.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez Svédországban.
 4. Távolítsa el a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, mielőtt frissítené a TV4 Play oldalt.
 5. A földrajzilag korlátozott tartalmat mostantól fel kell oldani!

Nagyon sok VPN található a piacon, és ezek minősége eltérő. A következő kritériumok teljesítése alapján jöttünk létre az 5 legjobb VPN-vel a TV4 Play Svédországon kívüli nézéséhez:

 • A svédországi kiszolgálók, amelyek feloldhatják a TV4 Play blokkolását
 • Gyors, megbízható csatlakozások a kiváló minőségű streaminghez
 • Erős biztonság titkosítási és naplózási politikával
 • Élő csevegés és e-mail támogatás (lehetőleg elérhető a nap 24 órájában)
 • Felhasználóbarát alkalmazások és böngészőbővítmények kezdőknek

A legjobb VPN-k a TV4 Playhez

Itt található a legjobb VPN-k listája, amelyek Svédországon kívül nézhetik a TV-lejátszást:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárA TV4 PlayTests blokkolja a 2020. januárt

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobb VPN a TV4 Play Svédországon kívüli lejátszásához. Ennek a szolgáltatásnak több mint 3000 szervere van 94 országban, beleértve Svédországot. Sok ilyen szervert teszteltünk, és gyors és következetesnek találtuk őket. Mondanom sem kell, hogy ez teszi az ExpressVPN-t tökéletesen a TV4 Play streamingjéhez. Valójában az ExpressVPN feloldja a valószínűleg felmerülő legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat, ideértve az olyan streaming szolgáltatásokat is, mint a Netflix és az Amazon Prime Video.

Noha ismert a nagy teljesítményével, az ExpressVPN egyáltalán nem nehéz használni. Valójában az az alkalmazások és a böngészőbővítmények nagyon is elérhetőek, még kezdőknek is. Van egy preferenciamenü, amely a különböző beállítások gyors és egyszerű beállítását teszi lehetővé, és a kiszolgálóhoz történő csatlakozás csak néhány másodpercet vesz igénybe. Ha nehézségekbe ütközik, az ExpressVPN 24/7 támogatást kínál, amely élő chat és e-mail útján érhető el.

Az ExpressVPN számos szolgáltatást használ az online biztonság biztosítása érdekében. Valószínűleg a legfontosabb a 256 bites AES titkosítás. Vannak azonban a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, megszakító kapcsoló és megosztott alagútépítés is. Ez a VPN szolgáltatás a Brit Virgin-szigeteken található, ahol nincs adatmegőrzési törvény. Ezenkívül az ExpressVPN kijelenti, hogy nem tart semmilyen tevékenységet vagy kapcsolódási naplót, ami azt jelenti, hogy az Ön személyes adatait nagyon védik ezen VPN használatakor..

Az ExpressVPN a Windows, Mac, Linux, Android, iOS és útválasztók alkalmazásán keresztül használható. Lehetőség van a Chrome és a Firefox böngészőbővítményekre is.

Előnyök:

 • Gyors és megbízható szerver Svédországban a TV4 Play streamingjéhez
 • A Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer blokkolását is feloldja
 • Az adatok védelme a legmagasabb szintű titkosítással
 • Több mint 3000 szerver 94 országban a tartalom feloldásához világszerte
 • 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján
 • Széles körű felhasználóbarát alkalmazásokat és böngészőbővítményeket kínál

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a listában szereplő többi VPN-nél

A TV4 JELZÉSÉNEK NÉLKÜL VÉGZETT VPN: Az ExpressVPN az első számú ajánlásaink. Kiváló TV-lejátszást kínál a gyors és megbízható szervereknek köszönhetően. A Netflix feloldását is feloldja. Felhasználóbarát alkalmazások, 24 órás ügyfélszolgálat, biztonságos titkosítással. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garancia révén.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja a TV4 PlayTposed 2020 januárjának feloldását

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 60 országban több mint 5000 szerverrel rendelkezik (és egy lenyűgöző 188 szerverrel rendelkezik Svédországban, így könnyedén megnézheti a TV4 Play külföldön való lejátszását), ami azt jelenti, hogy feloldhatja az USA, az Egyesült Királyság és Japán kedvelt tartalmait. A NordVPN-szel folytatott streaming tapasztalata pozitív, csekély vagy akár megszakítás nélküli, még nagy felbontású streaming esetén is. A TV4 Play mellett az NordVPN feloldhatja a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video feloldását..

Ez a szolgáltatás kiemeli a könnyű használatot. Az alkalmazások és a böngészőbővítmények nagyon felhasználóbarátak, és lehetővé teszik az egyes kiszolgálók aktuális terhelésének megtekintését. Valójában olyan sok szerver mellett könnyű megtalálni egy elég gyorsan, hogy megfeleljen a böngészési és streaming-igényeknek. A NordVPN legfeljebb 6 eszközön használható egyszerre, és magában foglalja a 24/7 élő chat támogatást, így ez egy nagyon értékes lehetőség, hogy fontolja meg. Széles körű biztonságot nyújt a 256 bites AES titkosítással, a DNS szivárgás elleni védelemmel, a megszakító kapcsolóval és a naplózás nélküli házirenddel.

A NordVPN letölthető Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV rendszerekre. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. Az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Közel 200 szerver Svédországban a TV4 Play közvetítéséhez külföldön
 • Feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • Rendkívül biztonságos titkosítással és naplózás nélküli házirenddel
 • Élő chat-támogatás, elérhető a nap 24 órájában
 • Legfeljebb 6 eszközön használható egyszerre

Hátrányok:

 • Néhány szerver lassú

Kiváló érték: A NordVPN egy egyszerűen használható, olcsó VPN, kiváló 24/7-es ügyfélszolgálattal. A NordVPN-nek csaknem 200 szervere van Svédországban a TV4 Play streamingjéhez. Nem naplózási házirendet és lehetőséget kínál akár 6 eszköz egyidejű csatlakoztatására. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a tv4 playTesztelt 2020. januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost a Svédországban gyorsan növekvő szerverhálózattal rendelkezik. Az írás idején Svédországban 84, és 58 másik országban több mint 3600 volt. A rengeteg szerver mellett a CyberGhost gyors, és jó sebességet kínál a TV4 Play Svédországon kívüli streamingjének streamingjéhez. Ez a VPN korlátlan sávszélességet kínál, és lehetővé teszi akár 7 eszköz egyidejű csatlakoztatását. A TV4 Play mellett a CyberGhost használatával feloldhatja az olyan szolgáltatásokat is, mint például a Netflix USA.

A CyberGhost gyors és kényelmes VPN-szolgáltatásként használható, számos alkalmazást és böngésző-kiterjesztést kínál. Az asztali és a mobil alkalmazások mellett van egy alkalmazás az Android TV-hez is. A CyberGhost lenyűgöző biztonsági ajánlatot kínál szigorú bejelentkezési szabályokkal, biztosítva, hogy személyes adatai privátak maradjanak. Ezenkívül 256 bites AES titkosítást használ az adatok biztonságához, valamint a DNS szivárgás elleni védelmet és a megszakítót. Végül, de nem utolsósorban, a CyberGhost nagyvonalú 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

A következő alkalmazások érhetők el a CyberGhost számára: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick és Android TV. Böngésző-bővítményeket kínálunk a Chrome és a Firefox számára. A Linux és az útválasztók manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Rengeteg gyors szerver Svédországban a TV4 Play nézéséhez
 • Számos alkalmazást kínál, beleértve az Android TV-t is
 • Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre
 • Erős biztonsági funkciók, beleértve a titkosítást és a kill kapcsolót
 • Nagyvonalú 45 napos pénz-visszafizetési garancia

Hátrányok:

 • Nem lehet feloldani néhány streaming webhely blokkolását

A FELVÉTEL GYORS: A CyberGhost tucatnyi svéd szervert kínál a TV4 Play gyors és következetes streamingjéhez. Van egy alkalmazás az Android TV számára, és akár 7 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Biztonságos titkosítási és naplózási házirenddel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja a Tv4 playTposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish kiváló VPN szolgáltatás családok számára, mivel akár 10 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé egyetlen fiókon keresztül. A svédországi Stockholmban található 14 szerverrel a TV4 külföldön történő lejátszásának gyors és egyszerű megtekintését teszi lehetővé. Összességében az IPVanish 75 helyszínen megközelítőleg 1300 szerver hálózattal rendelkezik. A streaming az IPVanish segítségével nagyon gyors és megbízható sebességének köszönhetően nagyon kényelmes. Valójában a tesztjeinkben zökkenőmentesen tudtuk közvetíteni a TV4 Play-t pufferelés vagy késés nélkül.

Az IPVanish beállítása és használata egyszerű, még azok számára is, akik új VPN-ekkel rendelkeznek. Az alkalmazások megkönnyítik a szerver megtalálását, lehetőségeket kínálva országonkénti, sőt későn történő keresésre is. Az IPVanish egy USA-beli szolgáltatás, amely nem jelentkezik. Az Ön adatait 256 bites AES titkosítással védik, miközben a DNS szivárgások ellen is védettek. A megszakító kapcsoló biztosítja, hogy adatai ne szivárogjanak fel, csökkentve az eszköz forgalmát, ha a VPN-kapcsolat csökken.

Az IPVanish alkalmazásokat kínál asztali (Windows és Mac), mobil (Android és iOS) és Fire TV alkalmazásokhoz. A Linuxhoz és az útválasztókhoz manuális beállítás szükséges.

Előnyök:

 • A TV4 Play feloldásának feloldása 14 szerverrel, Svédországban, Stockholmban
 • Gyors, állandó sebesség a böngészéshez és a streaminghez
 • Biztosítja az adatokat titkosítással és naplózásgátló politikával
 • Lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását

Hátrányok:

 • Nincs lehetőség a böngésző kiterjesztésére
 • Arra törekszik, hogy feloldja néhány streaming webhelyet

MEGBÍZHATÓ SZOLGÁLTATÁS: Az IPVanish a svédországi stockholmi megbízható szervereinek köszönhetően stresszmentesen továbbítja a TV4 Play streamingjét. Biztonságos akár 10 eszközt egyetlen fiókkal. A biztonsági funkciók között szerepel a titkosítás és a megszakító kapcsoló. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a tv4 playTesztelt 2020. januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN kiváló szerversebességének köszönhetően különösen jól alkalmazható a TV4 Play külföldi streamingjében. Valóban, A PrivateVPN nagyon jól működik a legtöbb streaming szolgáltatással, beleértve Netflix, Amazon Prime Video, és BBC iPlayer. Szerverekkel rendelkezik Svédországban és 59 másik országban, lehetővé téve a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldását a világ szinte bármely pontjáról. Sőt, ez a szolgáltatás lehetővé teszi akár 6 eszköz egyidejű csatlakoztatását.

Úgy találtuk, hogy a PrivateVPN nagyon egyszerűen használható, az alkalmazások intuitív tervezésének köszönhetően. Az egyszerű és a speciális menükkel egyaránt elérhető minden felhasználó számára. A PrivateVPN nagyon biztonságos 256 bites AES titkosításának, valamint a DNS és IPv6 szivárgások elleni védelemnek köszönhetően. A „kill kapcsoló” és a nem naplózási politika mellett lehetőség van névtelenül is iratkozzon fel egy eldobható e-mail cím használatával és a Bitcoinban történő fizetéssel..

A PrivateVPN felhasználható a Windows, Mac, Android és iOS alkalmazásokon keresztül. A Linux és az útválasztók manuális konfigurálására van szükség.

Előnyök:

 • Nagy sebességű szerver a TV4 Playhez
 • Feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • Biztosítson akár 6 eszközt
 • Rengeteg biztonsági funkció, beleértve a névtelen regisztrációt

Hátrányok:

 • Kicsi, körülbelül 100 szerverből álló hálózat
 • Az élő csevegés nem érhető el a nap 24 órájában

NAGYSZERŰ SZERVEREK: A PrivateVPN gyors a TV4 Play és a Netflix streamingéhez. Legfeljebb 6 eszközön használható. Az alkalmazások kezdőbarát, míg a biztonságot titkosítás, megszakító kapcsoló és naplózás nélküli házirend biztosítja. Befizetési lehetőség a Bitcoinban. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatom-e egy ingyenes VPN-t a TV4 külföldön történő lejátszásához?

Noha ingyenes VPN-t használhat a TV4 külföldön történő lejátszásához, számos okból óvatosan javasoljuk. Különösen az ingyenes VPN-knek sok felhasználója van néhány kiszolgálón, ami rossz teljesítményt eredményez. Néhány ingyenes VPN szintén korlátozza a sávszélességet ami azt jelenti, hogy a TV4 Play közvetítését külföldön sok pufferrel és késéssel megszakítják.

Ugyanakkor nem csak a teljesítményproblémák jelentik a szabad VPN-k kiszivárgását. A biztonság szempontjából az ingyenes VPN-k általában szintén nem fejtik ki magukat. Egyes esetekben az ingyenes VPN-k nem tartalmaznak olyan alapvető biztonsági funkciókat, mint például a magas szintű titkosítás vagy a kill kapcsoló. Néhány ingyenes VPN-ről azt is találták, hogy naplózza az ön tevékenységét és eladja azt harmadik feleknek.

Mit nézhetek a TV4 Play-en?

A TV4 Play TV műsorok széles választékát kínálja műfajokkal, beleértve dokumentumfilmet, dráma, humor, életmód és sport. Néhány kínált show a következőket tartalmazza:

 • Nyhetsmorgon
 • Robinson
 • Farmen - Norge
 • Nyheterna
 • Hem till gården
 • A legnagyobb vesztes
 • Fényesség
 • Jägarna
 • Szemeszter
 • Wallander

Mi a C?

A C More egy előfizetésen alapuló platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a TV4 Play tartalmat hirdetések nélkül nézzék. Olyan prémium tartalom is otthont ad, amely a rendes TV4 Play platformon nem található. Ez magában foglalja a filmeket, mint például Deadpool 2, Harry Potter, és Csodanő és TV-műsorok, mint például Trónok harca és Seinfeld.

Mely eszközök kompatibilisek a TV4 Play-vel?

Az összes általunk ajánlott VPN az asztali és mobil alkalmazásokhoz kínál alkalmazást, amely lehetővé teszi a TV4 külföldön való könnyű lejátszását. A TV4 Play a következő készülékeken nézhető meg:

 • Mobil (iOS és Android)
 • Asztali számítógép (PC és Mac)
 • Tabletta
 • Google Chromecast
 • Apple TV (3. és 4. generáció)
 • Android TV
 • Samsung Smart TV
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 38

Adblock
detector