TVAddons.ag le: Ezek a legjobb Fusion és Indigo kiegészítő alternatívák

tvaddons_logo
Bár a TVAddons most készít egy új weboldalt, add-on-szolgáltatásai továbbra is kissé remegtek. Ez sok kiegészítő felhasználót tekercselésre és működőképes cserekeresésre hagyta.


Számos más tároló létezik, amelyek ugyanolyan házakkal rendelkeznek, mint azok a kiegészítők, amelyekkel a felhasználók a tartalom iránt fordultak. Ezen alternatív források közül sok olyan kínál, amelyek ingyenes és legitim streaming keverékét kínálják, a szokásos kevesebb, mint a jó hírnévnek örvendő kiegészítőkkel szintén elérhetők.

Fontos, hogy a Kodi-felhasználók megpróbálják elkerülni azokat a kiegészítőket, amelyek a nem hivatalos adatfolyamok gazdagépeként működnek..

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi.

Ezenkívül a közelmúltbeli kiegészítő és adattár felrázódása következtében a Kodi kiegészítők és adattárak, valamint működő vagy nem működő állapotuk futó listáját vezetjük. Ide kattintva megtekintheti a működő Kodi kiegészítők és tárolók teljes listáját.

Az alábbiakban megtalálja a legjobb Kodi kiegészítő tárolókat, amelyekben megtalálják a keresett legfontosabb legális és ingyenes kiegészítőket..

A Kodi kiegészítők biztonságos használata

Szeretnénk hangsúlyozni a virtuális magánhálózat (VPN) használatának fontosságát is, amikor Kodi-t használunk. Három, szilárd oka van annak, hogy miért szeretne egyhez fordulni a Kodi adatfolyamához: adatvédelem, ISP-figyelés és a földrajzi tartalom blokkolása.

Számos internetszolgáltató nem szereti a videókat streamáló felhasználóikat - egy VPN megakadályozza, hogy ezt észleljék, és korlátozzák a hálózati sebességet. Mint sok internetszolgáltató esetében, egyetlen személy sem ült és nézi az adatforgalmat - mindegyik számítógépes. Ez a kód nem tudja meghatározni, mi az adatforgalma, ha VPN-en anonimizálják, ami megnehezíti az internetszolgáltató számára, hogy a video streaming miatt sebességét beállítsa..

Ezenkívül sok tartalomszolgáltató megpróbálja blokkolni a felhasználókat bizonyos területeken kívül. Kiváló tartalmat tölthet le a Kodi kiegészítőkön keresztül, de néhány kiegészítő hozzáférhet a földrajzilag zárolt tartalomhoz. A VPN lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy szerverhez abban az országban, ahol a tartalom közvetítésre kerül, így gyors és egyszerű hozzáférést biztosít.

Végül, a Kodi kiegészítők csodálatosak, de néha nem biztonságosak. Még a hivatalos forrásokból származó hivatalos kiegészítőket is eltéríthetjük és felhasználhatjuk a Kodi-felhasználók kémkedésére az ember közép-támadások révén. A hackerek láthatják, amit csinálnak, ellophatják adatait, és időnként elérhetik még a merevlemezt is. A kapcsolat egy VPN-en keresztüli titkosítása megakadályozza, hogy látják az adatokat, amikor azok áthaladnak a Kodi-on.

Ezen területek biztonságának megkönnyítése érdekében sok Kodi-felhasználó fordul az IPVanish-hez. A szolgáltatásnak jó hírneve van a közösség körében azért, mert elrejti a felhasználókat a tisztességtelen internetszolgáltatókkal szemben, elnyeri a múltbeli tartalomblokkokat, és megóvja a felhasználói adatokat, ha a Kodi-on keresztül streamálnak.

Exkluzív olvasói kedvezmény:
 Takarítson meg 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt, vagy 25% -ot a havi üzletnél.

Hivatalos Kodi kiegészítő tároló

TVAddons.ag le: Ezek a legjobb Fusion és Indigo kiegészítő alternatívák

Azok számára, akik ingyenes és legális tartalmat szeretnének találni, ne keressen tovább, mint a hivatalos Kodi kiegészítő tárolót. A hivatalos kiegészítő repo az egyetlen, amely a Kodi új telepítéséhez tartozik, bár a kiegészítők egyikét sem telepíti automatikusan. A felhasználóknak még át kell menniük és kell keresniük a kiegészítőket a telepítéshez és a teszteléshez.

Amit azonban sok felhasználó nem veszi észre, az a tény, hogy nagyszámú kiváló minőségű, első féltől származó bővítmény érhető el, csak a hivatalos adattáron keresztül. Ez magában foglalja a jól kifejlesztett kiegészítőket a Funimation és a Crunchyroll számára, valamint azokat a kiegészítőket, amelyek más forrásokból vonzzák le a legálisan elérhető tartalmat. A nagyszerű lehetőségek között szerepelnek a Fox Sports Go, a BBC iPlayer (csak az Egyesült Királyságban lakók TV-engedélyes) kiegészítői, az MLB.tv, a PBS Kids és így tovább. Több mint 350 kiegészítő van kipróbálva a hivatalos tárolóban.

SuperRepo

superrepo_screencap

A SuperRepo az egyik legnagyobb raktár az odakinn. Több száz videó kiegészítővel, jó zeneválasztékkal és magával a Kodival is rendelkezik. Hasznos módon elválasztja a külső gyártók kiegészítőinek gyűjteményét a hivatalos SuperRepo kiegészítőktől, így könnyen megtudhatja, melyik támogatást nyújt folyamatosan. Bármikor megtekintheti az adott típusú összes kiegészítőt, ha úgy tetszik, de olyan sok, hogy nehéz megmondani, melyiket érdemes megszerezni..

A felhasználók néhány népszerű, ingyenes és legális választást találnak a SuperRepo-ban, köztük a FilmOn-t, amely legális streaming lehetőségeket kínál, valamint az USTVNow-kiegészítőt és számos YouTube-kiegészítőt. Számos kalózkodással kapcsolatos kiegészítő van itt, így a különféle ingyenes és legális tartalmat kereső kiegészítőket kipróbáló felhasználóknak óvatosnak kell lenniük a potenciális streaming lehetőségek tesztelésekor..

Nem javasoljuk a SuperRepo használatát a nem hivatalos kiegészítők eléréséhez. Számos hasznos elsődleges és jogi kiegészítőt találhat a SuperRepo-ban.

A SuperRepo lerakatot letöltheti a http://srp.nu

Ares varázsló

ares_screencap

Az Aresnek sokkal korlátozottabb kínálata van, mint a SuperRepo-nak, de még mindig van jó mennyiségű tartalom rajta. A videotartalom műfaj szerint több különféle kiegészítőre van csoportosítva, és telepítenie kell az Ares Indexer kiegészítőt egy adott cím kereséséhez - ez inkább azokban az időkben, amikor nem biztos abban, hogy mit szeretne nézni . Ráadásul mindent tartalmaz, a Kung Fu-tól a főzésig, tehát képesnek kell lennie arra, hogy megtaláljon valamit, ami tetszik.

Az Ares-nek sok saját márkájú kiegészítője van, de tartalmaz néhány érdekes jogi lehetőséget is, például egy kifejezetten a YouTube-játékosok streamingjéhez tervezett kiegészítőt, valamint egy kiegészítést az autizmushoz nyújtott segítséghez és támogatáshoz..

Néhány hivatalos és legális kiegészítő elérhető az Ares-ben. azonban, nem javasoljuk a legtöbb harmadik fél kiegészítők az Ares varázslóban. A letöltés előtt a felhasználóknak óvatosan kell eljárniuk és kutatniuk kell az összes kiegészítőt.

Az Ares varázsló adattár letölthető a következőről: http://repo.ares-project.com/magic

Noobs és majmok

nan_screencap

Ez a tároló elsősorban a filmekre és a rajzfilmekre összpontosít, ami fantasztikus választást jelent, ha szüksége van egy módra a gyerekek foglaltságának fenntartására. Csak maroknyi audio és program-kiegészítő van, tehát ha ez az, amit utána érzel, akkor a SuperRepo jobban kiszolgálja Önt, de a kiegészítők meglehetősen széles film-műfajokra és időszakokra vonatkoznak..

Ez a repo magában foglalja a népszerű Metalliq kiegészítőt, amely segít a Kodi felhasználóknak a tartalom és az ellenőrző listák jobb megszervezésében, valamint egy kiegészítőt, amely közvetlenül továbbítja a rendelkezésre álló tartalmat a Buzz Funny Videos webhelyről.

A Noobs és Nerds adattár letölthető a következőről: http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/

A TvAddons.ag jelenlegi leállása még nem a világ vége. Még mindig rengeteg tároló található, amelyek segítik a megvilágítással kapcsolatos viszketést, csupán egy kis vadászat szükséges, hogy megtalálják őket. Remélhetőleg a TvAddons csak frissítéseket vagy karbantartást hajt végre, de még ha nem is térnek vissza, a fenti repóknak sokáig el kellene tartaniuk a foglalkoztatást. Ha tudsz egy rejtett gyöngyszemű tárolóról, hagyj megjegyzést az alábbiakban, és osd meg a világot!

Lásd még: A legjobb Kodi-kiegészítők filmekhez.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 + = 85