Unlocator Netflix Proxy hiba? A Unlocator nem működik a Netflix-rel, próbáld ki ezt az Alternatívát

Unlocator netflix blokkolva
Megerősítettük, hogy az Unlocator intelligens DNS-proxyszolgáltató sajtóidő óta nem működik a Netflix-szel. A Unlocator a legfrissebb a Netflix DNS-proxyszolgáltatások kiindulási sorában, amelyet ki kell zárni. A Netflix figyelését megkísérlő Unlocator felhasználókat ehelyett proxyhiba fogja üdvözölni.

A Unlocator Netflix tilalma azonban nem feltétlenül adja meg az idők végét a külföldön élő Netflix felhasználók számára. Számos intelligens DNS- és VPN-szolgáltató továbbra is üzleti tevékenységet folytat, bár az utóbbi erősen ajánljuk az előbbinél. Ennek oka az, hogy a DNS-kiszolgálókat nagyon könnyű blokkolni a Netflix, míg a VPN-k kifinomultabb műveleteket tehetnek a proxy hiba elkerülésére..

Ráadásul a VPN-k titkosítják a kapcsolatokat, míg a DNS-proxyk titkosítatlanul hagyják a forgalmat. Ez a VPN-ket sokkal magánébbé teszi, és elrejti a felhasználók webes tevékenységeit az internetszolgáltatók, a hackerek és a bűnüldözés ellen. A VPN-ek a legtöbb országban 100% -ban legálisak.

Unlocator Netflix alternatívák

A legfontosabb VPN-ajánlásunk a Netflix figyelésére ExpressVPN mivel folyamatosan működött a tesztelés során. A regisztráció és a beállítás után csak ping az élő ügyfél-támogatási csevegést az ExpressVPN webhelyén, és kérdezze meg, hogy mely szerverek működnek jelenleg a Netflix-rel. Nem minden kiszolgáló van Netflix-kompatibilis, de az ExpressVPN-nek megbízhatóan van legalább egy párja és fut.

ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Itt olvashatja a Netflix-szel működő VPN- és DNS-szolgáltatók teljes listáját.

LEGJOBB VPN-ALTERNATÍV SZABÁLYOZÓ: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás, amely feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime szolgáltatásokat. Nagyszerű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Ha a Netflix alkalmazást játékkonzolon, mobil eszközön vagy set-top boxon (például Roku, Apple TV) használja, szemben a Netflix internetes böngészőben való megfigyelésével, akkor a VPN-t be kell állítania a wifi útválasztón. A Netflix alkalmazás arra kényszeríti az eszközt, hogy használja az internetszolgáltatójától származó DNS-kiszolgálókat, míg a böngésző verziója nem. Ezzel a Netflix kiszűrheti azokat a felhasználókat, akiknek DNS-helyzete nem egyezik meg az IP-címükkel.

A legtöbb wifi útválasztó vagy a DD-WRT, vagy a Tomato firmware-t használja. Az ExpressVPN utasításokat tartalmaz az OpenVPN beállításához a DD-WRT útválasztókra és a Tomato útválasztókra itt, néhány további konfigurációval együtt.

Ne hagyja, hogy a Unlocator Netflix proxyhiba megakadályozza, hogy figyelje kedvenc műsorait. Remélj egy megbízható VPN-re!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 91 =

Adblock
detector