UnoTelly nem működik a Netflix-szel? Próbálja ki ezt a megoldást

nem blokkolt

Az UnoTelly intelligens DNS és VPN szolgáltató, hangsúlyt fektetve a magánéletre és a biztonságra. A múltban az előfizetők felhasználhatták az UnoTelly szolgáltatásait más országok Netflix katalógusainak, például a Netflix USA feloldására..

Az UnoTelly együttműködik-e a Netflix-szel?

Mindez nem sokkal azután megváltozott, hogy a Netflix globálissá vált, és megkezdte a proxyfelhasználók elleni küzdelmet. Számos VPN és DNS proxy szolgáltatót, köztük az UnoTelly-t, feketelistára adta a Netflix, így a felhasználók már nem tudták megnézni, miközben csatlakoztak az UnoTelly szerverekhez.

Ma az UnoTelly kizárólag adatvédelmi szolgáltatásként forgalmazza magát, webhelyének kezdőlapján kijelenti: „Az UnoTelly-t kizárólag a magánélet védelme céljából szabad használni. Más felhasználás nem megengedett. ”Ez azt jelenti, hogy nem használható fel a Netflix, illetve a VPN-forgalmat tiltó más streaming oldalak feloldására. Ha megpróbálja megnézni a Netflixet, miközben csatlakozik az UnoTelly-hez, a következő hibaüzenet jelenik meg:

- Hoppá, valami rosszul ment ... Proxy észlelve. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

Szerencsére nem minden VPN-szolgáltató engedte be olyan egyszerűen a Netflix új szabályait. Néhány ember képes következetesen megkerülni a Netflix proxy hibát, legalábbis az USA Netflix esetében, amely a legtöbb kereslettel rendelkezik.

Az UnoTelly legjobb VPN-alternatívái

Ebben a cikkben megmutatjuk, mely VPN-ek továbbra is feloldják a Netflix USA blokkolását, és hogyan kell ezeket használni.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN feloldja a Netflix USA-t, az Egyesült Királyságot és Kanadát. Nem azonnal világos, hogy mely szervereket kell használni, mivel a vállalat nem nyíltan hirdeti képességeit, hogy ne hívjon fel indokolatlan figyelmet. Az előfizetőknek üzenetet kell küldeniük az ExpressVPN webhely 24/7 élő csevegési támogatására, hogy megkérdezzék, melyik szerver feloldja a Netflix szolgáltatást. Előfordulhat, hogy bizonyítékot kell benyújtania arra vonatkozóan, hogy normál előfizető, és nem shill a Netflix számára, például a legutóbbi szerverhez, amelyhez csatlakozott, és a fiókja felhasználóneve.

Az ExpressVPN feloldja a Netflix alkalmazást is, ha Android vagy iOS rendszeren szeretne nézni. Ha inkább olyan készüléken néz nézetet, amely nem támogatja a VPN-ket, választhat a szolgáltató MediaStreamer DNS-proxy szolgáltatásának vagy az ExpressVPN egyedi firmware-jével villogó wifi-útválasztó használatának. Ez ideális olyan eszközökhöz, mint az Apple TV, a PlayStation, az Xbox és a Roku.

Az ExpressVPN nagy sebességet kínál minimális pufferidő és nagy felbontású videó számára. Emellett a legjobb osztályú biztonságot kapja, ideértve a 256 bites AES titkosítást, a tökéletes továbbítási titoktartást és a szigorú bejelentkezési szabályt. A szolgáltatás feloldja a Hulu, a BBC iPlayer, a HBO Now és az Amazon Prime Video feloldását is.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux és bizonyos wifi útválasztókhoz.

Előnyök:

 • Feloldja a főbb streaming oldalak, pl. Netflix, Amazon Prime Video és BBC iPlayer
 • A szupergyors kiszolgálók kiválóan alkalmasak a HD tartalom streamingjére
 • Több mint 3000 szervert működtet 94 országban
 • A magas szintű titkosítás a felhasználó helyét rejti
 • A 24 órás chat chat jól képzett a bonyolult helyzetek kezelésére

Hátrányok:

 • Csak 3 eszközt tud egyszerre csatlakoztatni

A Legjobb VPN ALTERNATÍV ÜGYFÉL: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás, amely feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime szolgáltatásokat. Nagyszerű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália, Brazília, Olaszország, India, Hollandia és Németország blokkolását. Az American Netflix esetében egyszerűen megkeresheti, hogy mely szerverekhez csatlakozzon a NordVPN tudásbázis webhelyén. Más országok esetében ping a szolgáltató élő csevegési támogatását vagy jegy küldését.

A NordVPN használatával feloldhatja mind a Netflix böngészőben, mind az iOS és az Android Netflix alkalmazását. Az előre megvillogott útválasztók eladhatók az összes NordVPN szerverrel, amelyet már a Flashrouters segítségével konfiguráltak, vagy ha van hardvere, állítsa be a NordVPN-t saját wifi útválasztóján, hogy olyan eszközökkel használja, mint a játékkonzolok és a streaming media boxok..

A NordVPN több mint 5100 szervert üzemeltet szerte a világon, mintegy 60 országban. A rejthetetlen titkosítást alkalmazza, és betartja a szigorú nulla naplózás irányelveit. A gyorsaságok elegendőek a HD streaminghez pufferolás nélkül. Az NordVPN felhasználói feloldhatják többek között a Hulu, a BBC iPlayer, a HBO Now és az Amazon Prime videofelvételeit is..

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat, ez nagyszerű ajánlatot jelent a több felhasználású háztartások számára.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és más lokalizált könyvtárakat
 • A sebességek elég gyorsak a HD streaminghez pufferolás nélkül
 • Nagyobb hangsúly a biztonságra és a magánéletre
 • A legtöbb nagy platformon elérhető alkalmazások
 • A nap 24 órájában elérhető élő csevegés elérhető

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazásnak hozzá kell szoknia

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó választás. Nagyon jó lehetőség, amely megbízhatóan működik a Netflix-szel és a legnépszerűbb streaming oldalakkal. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. VyprVPN

VyperVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN rövid időtartamot vett el a Netflixtől a streaming óriás globális bevezetését követően, de most ismét fel tudja oldani a weboldal blokkolását. Ez zökkenőmentes HD stream-eket jelent egy böngészőben, de nem a Netflix alkalmazást okostelefonokra és táblagépekre használva. Ahogy teszteltük, ez csak a Netflix USA-val működik, de valószínűleg ez az, amire utána jársz.

Hasonlóan az NordVPN-hez, megvásárolhat egy előre konfigurált útválasztót a VyprVPN összes kiszolgálójával, amely már telepítve van, vagy beállíthatja őket egy kompatibilis firmware-vel rendelkező útválasztón. Ez lehetővé teszi az olyan eszközök csatlakoztatását, amelyek nem rendelkeznek natív támogatással a VPN-ekhez.

A VyprVPN nagy sebességet és fokozott biztonságot kínál a minõség és adatvédelem révén. A világ több mint 700 szerverrel rendelkező saját hálózatát üzemelteti és üzemelteti. Különösen jól alkalmazható Kína felhasználói számára, ahol néhány évig képes volt megkerülni a Nagy Tűzfal cenzúrázó rendszerét. Vegye figyelembe azonban, hogy a VyprVPN naplózza a felhasználók valódi IP-címeit, ami egyes felhasználók számára adatvédelmi problémát jelenthet.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Kiválóan alkalmas a lokalizált Netflix könyvtárak feloldására
 • A streaming sebessége az átlag feletti volt a tesztelésünk során
 • Kivételes biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Az alkalmazások könnyen kezelhetők, és jó adatvédelmi funkciókkal rendelkeznek

Hátrányok:

 • Hiányzik a speciális konfiguráció lehetősége

Nagy kiszolgálóhálózat: A VyprVPN egy erős univerzális VPN. Szilárd választás a Netflix feloldásához. Nincsenek naplók, nagy biztonságot nyújt, és feloldja a legtöbb streaming szolgáltatást. Drágább, mint néhány. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN relatív újonc a VPN-térben, de ez még nem akadályozta meg a versenytársak legnagyobb részének túllépését. A streaming szolgáltatások feloldásához a PrivateVPN játszik a nagy ligákban. Megkerüli a Netflix korlátozásait minden olyan országban, ahol teszteltük, beleértve az Egyesült Államokat is. Ez feloldja a Hulu, a HBO Go és a Prime Video blokkolását is. Még a Hulu és a Netflix mobilalkalmazásait is feloldja. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az munkaidőben elérhető élő chat-támogatással, hogy megkérdezze, mely szerverek működnek jelenleg a Netflix-rel.

A PrivateVPN a biztonság és az adatvédelem oldalán is ragyog, bejelentkezési tilalmú politikával és erős titkosítással. A kiszolgálók elég gyorsak voltak ahhoz, hogy a HD streaming-et pufferolás nélkül tudják kezelni.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és mások blokkolását
 • Erős biztonsági és magánélet-védelmi szolgáltatások
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • A támogató személyzet jó, de csak európai munkaidőben működik

NAGY SZABÁLYOK: A PrivateVPN jó családi választás. Jól működik a Netflix, és akár 6 eszközt is lehetővé tesz ugyanazon a fiókon. Gyors kapcsolatok, de lehet, ha több kiszolgáló közül választhatunk. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. Hide My Ass!

A Ass Ass VPN elrejtése

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.HideMyAss.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Hide My Ass! most feloldja a Netflix feloldását az asztali és a mobiltelefonon egyaránt. Javasoljuk, hogy kérdezze meg az ügyfélszolgálatot, melyik kiszolgálót használja a próba-és hibahiány elkerülése érdekében. A sebesség elég gyors ahhoz, hogy pufferolás nélkül kezelje a nagyfelbontású videót.

Hide My Ass! az elmúlt években sok eseményt ért el néhány olyan esemény után, amikor a szerverein naplózott információk felhasználói letartóztatását eredményezték. Most azonban a társaság új irányítás alatt áll, és javítani kívánja a közképét. Azt állítja, hogy nem tárol tevékenységi naplókat, de feljegyzi az Ön IP-címét, ami egyes felhasználók számára aggodalomra adhat okot..

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix szolgáltatást
 • Tisztességes sebesség a streaminghez
 • 24/7 élő chat

Hátrányok:

 • Nincs lehetőség kriptovalutákkal történő fizetésre
 • Megalapozott hírnév volt a múltban néhány ome adat-naplózási kérdéssel kapcsolatban
 • Kissé drágább, mint néhány riválisnál

Felhasználóbarát alkalmazások: Hide My Ass! jól működik a Netflixnél, kiváló biztonsági funkciókkal rendelkezik, de az adatvédelem szempontjából nem egyeztethető össze más szolgáltatókkal. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a Teljes Hide My Ass! felülvizsgálat.

Van VPN-m. Most mi?

Miután feliratkozott és kifizette a fenti VPN-szolgáltatások egyikét, az alábbi utasítások követésével elindíthatja az USA Netflix streamingjét:

 1. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a választott eszközhöz
 2. Jelentkezzen be az alkalmazásba
 3. Ha szükséges, vegye fel a kapcsolatot szolgáltatója ügyfélszolgálatával és kérdezze meg, melyik szerver működik együtt a Netflix USA-val
 4. A VPN alkalmazásban keresse meg a kiszolgálók listáját, és csatlakozzon a Netflix feloldását feloldóhoz
 5. Miután a kapcsolat létrejött, lépjen a Netflix-hez, és kezdje meg nézni!

A Netflix továbbra sem működik? Próbáld ezt…

A VPN-től és az eszköztől függően akkor is előfordulhat a Netflix proxyhiba, ha a fenti VPN-k egyikét használja. Ennek több oka lehet. Olvassa el ezt a hibaelhárítási ellenőrző listát, hogy működjön:

 1. Kapcsolja ki a GPS-t és a helymeghatározási szolgáltatásokat a számítógépen, okostelefonján vagy böngészőjén. Ha a múltban engedélyt kapott a Netflix számára tartózkodási helyének megtekintésére, akkor ezt ki kell kapcsolnia a böngészőbeállításokban.
 2. Törölje böngészője süti-, gyorsítótár- és ideiglenes fájljait. Nézze meg a gyorsítótár és a sütik törlésével kapcsolatos útmutatásainkat a legtöbb típusú eszközön.
 3. Az IPv6 letiltása. Ez különösen a Windows 10 felhasználók számára hasznos, akik az IPv6-ot kikapcsolhatják a Wifi tulajdonságok alatt a Network Manager-en. Ezt követően lehet, hogy újra kell indítania a készüléket.
 4. Öblítse ki a DNS-gyorsítótárat. Windows alatt futtassa a Parancssor parancsot rendszergazda módban, és írja be: ipconfig / flushdns
 5. Jelentkezzen ki minden Google-fiókból, beleértve a Chrome-böngészőt is, ha használja. A Google gyorsítótárazza az IP-címeket, amelyek felfedhetik a tényleges helyét.
 6. Változtassa meg eszközének időzónáját annak az országnak az országához, amelyben megpróbál hozzáférni a Netflixhez. Spanyolországnak két időzóna van: UTC + 0 és UTC + 1.
 7. Ha csatlakozik egy wifi hálózathoz, és hozzáférése van az útválasztóhoz, nevezze át a wifi hálózatot (SSID). A végén illessze be a „nomap” elemet (idézetek nélkül). Például: „salīdzitechnomap”. Ezzel kikapcsolja wifi-hálózatát a Google földrajzi helymeghatározási szolgáltatásaiból. Az internet-hozzáférés visszaszerzése érdekében a készüléket újra csatlakoztatnia kell az új hálózathoz.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Netflix megtekintéséhez?

Nem, nagyon valószínűtlen, hogy olyan ingyenes VPN-t talál, amely megkerüli a Netflix tilalmát. A Netflix tűzfalának megkerülése bizonyos mértékű fölösleget és erőforrásokat igényel, amelyeknek az ingyenes VPN-eknek éppen nincs. Ez egy állandó küzdelem a működő szerverek fenntartása érdekében, és az ingyenes VPN-eknek nincs eszköze.

Mindenesetre az ingyenes VPN-k hajlamosak, és rutinszerűen javasoljuk azok elkerülését. Gyakran keresnek pénzt azáltal, hogy bányásznak a felhasználók böngészési adataira, beillesztik a hirdetéseket a weboldalakba és / vagy nyomkövető sütiket adnak a felhasználók böngészőjébe. Az ingyenes VPN-kre jellemzően nagyon korlátozott a túlterhelt kiszolgálók választéka, amelyek túl lassúak és megbízhatatlanok a jó videoáramláshoz..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 42

Adblock
detector