Útmutató: 6 legjobb Kodi Live TV-kiegészítés 2017-re, amely valóban működik!

A video streaming igény szerinti streaming kényelmes és időtakarékos. A hagyományos TV-műsorokkal ellentétben nem kell külön időt várnia a kedvenc műsorainak megtekintésére. Az élő TV-nek azonban továbbra is vannak hátrányai. Például az olyan eseményeket, mint például a zene és a videó díjátadó ünnepségek általában élő közvetítésben közvetítik. Ezután megnézheti őket, de addigra már látta a spoilereket a közösségi médiában. Bármi is legyen az oka, ha élő TV-t szeretne, akkor a Kodi-on keresztül kaphatja meg.

Fontos azonban megérteni, hogy vannak hivatalos és nem hivatalos Kodi kiegészítők az élő streaming tartalomhoz. Függetlenül attól, hogy a Kodi-t streamálja a számítógépen, az Amazon Fire TV eszközön vagy máshol, a telepített kiegészítők ugyanazok lesznek.

Útmutatónk kifejezetten a hivatalos Kodi kiegészítőkre összpontosít, amelyek legális streaming hozzáférést kínálnak az élő TV-hez. A végén részletes áttekintést adtunk a népszerű nem hivatalos, harmadik féltől származó kiegészítőkről, amelyeket másutt felsorolhat. Több információt adtunk arról, hogy ezek a kiegészítők mit csinálnak, és miért javasoljuk inkább a hivatalos kiegészítőket.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi.

Használjon VPN-t a Kodi-val

A VPN-k titkosítják az internetes forgalmat és átirányítják egy kiszolgálón keresztül egy választott helyre, elrejtve a helyét és személyazonosságát. Függetlenül attól, hogy hivatalos vagy nem hivatalos Kodi kiegészítőket használ, előfordulhat, hogy az internetes szolgáltató nem szankcionálja az élő TV források streamingjét egyes Kodi kiegészítőkön keresztül.

Ezt szem előtt tartva megpróbálhatják megszabadítani a kapcsolatot, ha olyan szolgáltatást használnak, mint a Kodi.

A sebességszabályozás azonban nem az egyetlen gond, ha a Kodi-t különféle kiegészítőkkel használja. Az adatvédelmi és biztonsági kockázatok fennállnak mindenféle kiegészítő esetén. A Kodi-kiegészítők felhasználhatók a közép-hack-támadások végrehajtására a Kodi-felhasználók ellen. A Kodi-kiegészítő letöltése és futtatásakor gyakran nem biztonságos kapcsolatokkal jár. Maga a kiegészítő eltéríthető és felhasználható az internetes adatok figyelésére, jelszavak és felhasználónevek ellopására, és akár a számítógép merevlemezének elérésére is..

Míg egyes felhasználók a Kodi futtatásához fordulnak egy homokozóban, az adatforgalom titkosításával elkerülhető ez a helyzet egy egyszerűbb, előnyösebb módszer a kapcsolódó biztonsági kockázatok kezelésére. A Kodi-felhasználók adatvesztést szenvedtek, és az eszközöket a múltban feltörték, néhány kiegészítővel, például az Exodus-kiegészítővel DDoS botnetek létrehozására szolgáltak..

Ennek elkerülése érdekében a Kodi használatakor a VPN-hez való csatlakozás ajánlott. A VPN gondoskodik arról, hogy az adatainak adatátviteli adatfolyam révén nem kerülnek kitettségre.

Vegye figyelembe, hogy a VPN-k lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését és az online adatvédelem védelmét is.

A streaming nagy sávszélességet igényel. Különösen az élő közvetítések nem tömörítik a videót annyira, így nagyobb letöltési sávszélességet igényelnek. A megbízható, gyors és biztonságos VPN-szolgáltató nélkülözhetetlen. Javasoljuk az IPVanish alkalmazást, amely a Kodi közösség körében népszerű választás, és biztosítja a szükséges erős kapcsolatot, bőséges kapacitást és magas szintű adatvédelmet..

Megerősíthetjük, hogy az IPVanish együttműködik az összes tesztelt Kodi Addon-nal, és a Kodi közösségben nagyon népszerű. Ha alternatív szolgáltatót szeretne kipróbálni, itt találhatja az ajánlott Kodi VPN szolgáltatások teljes listáját.

Deal figyelmeztetés: Az IPVanish 60% kedvezményt nyújtott az olvasóinknak éves tervükhöz. és 25% kedvezmény a havi tervre.

Tipp: Ha a Kodi-t egy Amazon Fire Stick-rel használja, az IPVanish könnyen telepíthető közvetlenül az eszközre. A részleteket lásd a VPN Fire Stick telepítési útmutatójában.

Kodi v17.3 „A Krypton” a Kodi legújabb stabil változata, amely letölthető

A legjobb hivatalos Kodi Live TV-kiegészítők

Az alábbiakban felsoroltuk és ismertettük a legjobb élő TV Kodi kiegészítőket. Olyan kiegészítők keverékét találja, amelyek legálisan és ingyenesen közvetítik az élő TV-streameket, és amelyek olyanok, amelyek prémium előfizetésen keresztül nagyszerű csatornákhoz biztosítanak hozzáférést.

USTVnow Plus

kodi_ustvnow_install
Használat előtt USTVnow Plus, itt először itt regisztrálnia kell egy fiókot. A kiegészítő hét amerikai csatornát kínál ingyenes előfizetéssel, de elérhető megfizethető fizetős előfizetések, amelyek akár 28 csatornát kínálnak HD felbontásban..

kodi_live_tv_great_us_tv_now_plus_subscriptions
Csatornák, mint például ABC, A CW, PBS és Róka val vel USTVnow Plus jelen vannak.

Az USTVNow elérhető a SuperRepo lerakatban.

iPlayer WWW (BBC iPlayer)

iPlayer
iPlayer WWW a népszerű BBC iPlayer webhelyen elérhető összes tartalmat kínálja. Mind a lekérhető, mind az élő tartalom megtalálható a webhelyen iPlayer WWW. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy az Egyesült Királyságbeli IP-címre van szükség a tartalom megtekintéséhez az iPlayer-en és kiterjesztésükkel iPlayer WWW. Ezenkívül a BBC iPlayer csak érvényes BBC TV engedéllyel rendelkezők számára érhető el.

Ha Ön valójában nem az Egyesült Királyságban tartózkodik, akkor a VPN ajánlott IP-címének megváltoztatására az Egyesült Királyságból származó IP-címre. Egyszerűen válassza ki Nézd élőben hogy megnézhesse a rendelkezésre álló élő tartalmat a kedvenc BBC-csatornáitól.

A BBC iPlayer kiegészítő elérhető a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban.

FilmOn Simple

filmon
Elérhető a SuperRepo lerakatban, FilmOn Simple sok csatornát tartalmaz. A kategóriák tól kezdve Üzleti TV, Zene és Szórakozás nak nek életmód és Test & Lélek. A tartalom angol, valamint más nyelvek, például orosz és olasz nyelv. A rádión keresztül élő rádiótartalmakat is megtalálhat FilmOn Simple.

Ha problémákat tapasztal a tartalom lejátszása során ezzel a kiegészítővel, vigye az egérmutatót a bővítmény fölé, és kattintson a jobb gombbal / nyomja meg a „c” gombot, ha szabványos USB billentyűzetet használ, vagy nyomja meg az „útmutató” gombot az MCE távirányítón.

kodi_fimon_live_tv_settings
választ Kiegészítő beállításai és állítsa be FilmOn minőség nak nek Alacsony.

kodi_fimon_live_tv_quality_settings
Ez segíthet abban az esetben, ha a tartalmi források soha nem kezdik meg a lejátszást.

PS Vue (PlayStation Vue kiegészítő)

élő tv kodi kiegészítők
Ha rendelkezik PlayStation Vue fiókkal, akkor elérheti a PS Vue Kodi kiegészítő segítségével. Teljesen legális és a hivatalos Kodi kiegészítő tárolón keresztül elérhető, a PS Vue kiegészítő lehetővé teszi, hogy beírja a PlayStation Vue hitelesítő adatait, és közvetlenül a Kodi-n keresztül nézhesse élő TV-jét..

Miért érdemes használni a Kodi-t a PlayStation Vue alkalmazáson keresztül? Kodi jobban csinálja. Médialejátszóként a Kodi sokkal jobb lejátszási élményt nyújt, mint a PlayStation Vue alkalmazás sok eszközön, ahol azt kínálják. Ezenkívül könnyebben válthat a különböző szolgáltatások között a PlayStation Vue Kodi-kiegészítő segítségével, így a PS Vue-kiegészítő nagyszerű lehetőséget kínál az előfizetési szolgáltatás megtekintésére..

Sky Go kliens

sky megy élő tv-kiegészítők
Ha van Sky-fiókja, akkor a Sky Go-on keresztül férhet hozzá. Ez azt is jelenti, hogy a Sky Go kliens kiegészítőt is elérheti Sky csatornáinak eléréséhez. A Sky streaming tartalma szinte teljes egészében a Sky Go, így a Sky Go Client segítségével elérhető, a Sky Sports Box Office események kivételével. A Box Office, amely az USA-ban úgy működik, mint a Pay-Per-View, nem tekinthető meg, és csak más eszközökkel érhető el Kodi-n kívül..

A Sky Go Client csak az Egyesült Királyságban élők számára működik, és csak azok számára, akik hivatalos számla-hitelesítő adatokkal rendelkeznek. Ezeket a hitelesítő adatokat megadhatja a kiegészítőhöz, miután feltöltötte, majd hozzáférést biztosít a patakokhoz.

A Sky Go Client a SuperRepo lerakaton keresztül érhető el.

Nem hivatalos Kodi kiegészítők az élő TV-hez

Míg sok Kodi-kiegészítő legitim tartalmat kínál, néhányat nem hivatalosnak tartanak. Ezek a kiegészítők rendkívül népszerűek, de a szürke területtől a jogilag kétesnek felelnek meg. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a kiegészítőket, amelyeket más televíziókon ajánlhat élő TV-hez.

cCloud TV

ccloud TV
Mi az? A cCloud TV egy IPTV Kodi kiegészítő, nagy felhasználói bázissal és sokféle tartalommal, több nyelven. A cCloud TV az internetet lekaparja, különféle streaming lehetőségeket keresve sokféle forrásból, amely az írás idején több ezer csatornát tartalmaz a világ minden tájáról..

Miért kellene elkerülni? Noha népszerű, a cCloud TV kínálatának túlnyomó többsége a kalóz tartalmak. Noha vannak olyan csatornák, mint például a nyilvánosan elérhető webkamerák, amelyeket tovább lehet továbbítani a szerzői jogi kérdések nélkül, a legtöbb nem igaz a cCloud tartalmi kínálatából. Nem ajánljuk a cCloud TV-t élő TV-streaming-forrásként, mivel ez a kiegészítő elsősorban kalóz streameket kínál. A listán szereplő egyéb jogi lehetőségek jobb tartalmat és magasabb minőséget nyújtanak.

Kvantum

Útmutató: 6 legjobb Kodi Live TV-kiegészítés 2017-re, amely valóban működik!

Mi az? Kvantum számos élő TV-csatorna széles választékát kínálja több forrásból. A Quantum nagy mennyiségű tartalmat kínál, és erőteljes fejlesztői támogatása és széles választéka miatt rendkívül népszerű a harmadik féltől származó kiegészítő felhasználók körében..

Miért kellene elkerülni?? A Quantumnak ugyanaz a problémája, mint a cCloud TV-nek: itt vagy ott tökéletesen legális adatfolyamot találhat, de erre keményen nyomást gyakorol. Ehelyett a Quantum által kínált túlnyomó rész a kalóz tartalom. Ezért we nem ajánlja a Quantum alkalmazást élő TV-közvetítésekhez. A hivatalos kiegészítők listájának további lehetőségei jobb megtekintési élményt nyújtanak. 

Egyesült Királyság török ​​listák

UK Turk

Mi az?
Az UK Turk Playlist kicsit megfoghatatlan szörnyeteg. Ennek elsődleges oka az, hogy a fejlesztő továbbra is betartja az Egyesült Királyság törvényeit a kalózfolyamokra vonatkozóan. Valójában ez az Egyesült Királyság Törökország Playlist kiegészítőjának elsődleges, de nem egyetlen fókuszpontja. Az UK Turk Playlists kissé kétes eszközökkel elsősorban az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság csatornáit kínálja. Nem más forrásokból, például a cCloud-ból kaparva, hanem ezeket közvetlenül ajánlja.

Miért kellene elkerülni?? Az Egyesült Királyság török ​​lejátszási listái minősége miatt népszerű, de ez egy olyan minőség, amely az illatosabb kalózkodásból származik. Nem ajánljuk az UK Turk lejátszási listákat az élő TV-közvetítéshez, mivel a kiegészítő fejlesztőjének nincs törvényes joga a tartalom streamingjéhez..

Lásd még: A 2017-es legjobb Kodi film-kiegészítők.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 33 =

Adblock
detector