20 alternative de Kickass Torrents și modul de utilizare a acestora în siguranță și legal

Ce s-a întâmplat cu Kickass Torrents? Kat.cr sau KAT, pe scurt, a fost cândva cel mai popular site de torrenting din jur. Site-urile de oglinzi Kat.cr și KAT au ieșit complet offline după confiscarea domeniilor guvernului american. Proprietarul site-ului, Artem Vaulin, se află, de asemenea, în închisoare, și chiar doi ani de la închiderea Kat.cr, el încă luptă cu extrădarea în SUA.

Drept urmare, Kickass a scăzut. Există mai multe alternative Kickass pe care ar trebui să le explorați, care sunt încă în funcțiune.

alternative torrenturi kickass

Alternative Kickass: cele mai utilizate opțiuni

Conform cercetărilor noastre, acestea sunt primele 20 de alternative la Kickass Torrents după popularitate:

 1. Kat.sx
 2. Golful Piratilor
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. ExtraTorrent
 6. YTS
 7. Torrentz2
 8. Limetorrents
 9. Zooqle
 10. Balu
 11. Descărcări de torrenturi
 12. TorLock
 13. GloTorrents
 14. Torrent Funk
 15. YourBitTorrent
 16. BitLord
 17. Mkvcage
 18. iDope
 19. Toros
 20. Torrent.tm

Fiecare dintre aceste site-uri se concentrează în principal pe căutarea și descărcarea linkurilor și fișierelor torrent. Mai jos vom explora puțin mai multe despre fiecare dintre aceste site-uri. Rețineți că nu putem beneficia de tipul de conținut disponibil pe aceste site-uri; ca întotdeauna să fiți sigur că nu încălcați legile privind drepturile de autor atunci când faceți torrenturi.

O notă despre torenting

Prin natura sa, torentarea nu este ilegală. Cu toate acestea, o mare parte din ceea ce se întâmplă pe site-urile de tip torrenting este adesea ilegal, concentrându-se în principal pe încălcarea drepturilor de autor. Deținătorii de drepturi de autor patrulează de multe ori site-uri de torrent, postând copii ale lucrărilor lor pentru semănat, în speranța de a prinde adresele IP ale utilizatorilor și de a identifica cine descarcă sau partajează conținut ilegal.

Citește mai mult: Este torenting sigur și legal?

Comparitech nu recomandă site-uri de torrenting pentru activități ilegale. Puteți accesa în mod legal o mulțime de filme, emisiuni TV, videoclipuri, software, alt conținut la care dețineți un drept de acces sau care nu sunt autorizate prin orice site de torrent. Cu toate acestea, considerăm că este important să vă protejați confidențialitatea, identitatea și securitatea în timp ce utilizați aceste site-uri.

Pentru asta, o VPN sau o rețea privată virtuală, cum ar fi ExpressVPN îți va masca complet identitatea și va face imposibil ca oricine care împărtășește o rețea de torrent să-ți cunoască IP-ul adevărat, locația reală sau identitatea ta reală.

MAI BUN VPN PENTRU TORRENTARE & P2P: ExpressVPN este alegerea noastră de top și o plăcere de a folosi pentru torrenting & P2P. Are o vastă rețea de servere care sunt reglate bine pentru conexiuni de mare viteză. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră VPN Express pentru a vedea mai detaliat motivul pentru care am dat acestui serviciu un 9/10.

* Ca o notă laterală, este posibil ca unii dintre dvs. să ia în considerare posibilitatea de a utiliza BitTorrent peste Tor. Ca regulă generală, aceasta este o idee proastă deoarece:

 • Tor nu este proiectat pentru a trata aceste date în mod eficient
 • Este posibil ca Tor să vă scurgă adresa de IP

Proiectul Tor are o explicație completă (deși oarecum datată) a motivului pentru care acest lucru nu este înțelept.

Cele mai bune alternative oficiale pentru Kickass Torrents (KAT)

Spre deosebire de credința populară, poți să torci legal printr-o mână de site-uri diferite de torrenturi. Următoarele site-uri și servicii de torrent oferă doar conținut disponibil legal pentru utilizatorii torrenți.

Arhiva Internet

Internet Archive este unul dintre cele mai bune locuri de pe web pentru conținut gratuit, disponibil legal. Arhivele site-ului zeci de milioane de diferite tipuri de media, de la jocuri la filme până la muzică. Veți găsi chiar și reams de cărți digitale, site-uri web arhivate, imagini și o gamă largă de diverse sortimente digitale.

Utilizatorii pot găsi torrenturi accesând secțiunea Arhivare Torrenți a site-ului web. Deoarece site-ul utilizează rețeaua BitTorrent, puteți accesa biblioteca extrem de mare a arhivei folosind aproape orice client torrent. Archive.org recomandă Transmisia, µTorrent și Vuze.

Torrenturi de Domeniu Public

Există aproape 1.000 de filme de domeniu public disponibile online. Site-ul Torrents Public Domain are filme care acoperă fiecare categorie. Sci-fi, comedie, acțiune, dramă; este totul acolo și este ușor disponibil pentru torrent.

Public Domain Torrents funcționează cu orice client BitTorrent. Puteți, de asemenea, să vă îndreptați către o pagină care arată care filme au cea mai mare activitate în funcție de numărul de semănători și praznici. Site-ul este mai mult decât puțin datat. Deși funcționează, există câteva aspecte care nu mai sunt utile în special, inclusiv secțiunea care vă permite să achiziționați versiuni de filme pentru iPod-uri și PSP-uri.

Torrenturi Legit

Legit Torrents este cum sună. Toate torentele disponibile pe site sunt disponibile legal și pot fi descărcate gratuit. Utilizând Legit Torrents, puteți găsi jocuri, filme, muzică, cărți și alte forme de software.

În timp ce puteți căuta conținut activ, veți constata că din 2014 nu a fost adăugat niciun conținut nou.

Vuze

Deși Vuze este în primul rând un client BitTorrent, serviciul oferă, de asemenea, o secțiune pentru descărcări și partajare legală a torenților.

Rețeaua Vuze Studio HD se concentrează exclusiv pe videoclipuri și filme. Acestea acoperă câteva categorii selectate, inclusiv comedie, jocuri și tehnică, motoare și sport, videoclipuri muzicale, natură și știință, știri, TV și filme.

Căutați mai multe opțiuni legale pentru torrent? Vuze oferă o listă detaliată pe site-ul lor wiki care include o mare varietate de opțiuni legale de torentare. Unele dintre aceste site-uri includ:

 • Vodo.net - site web pentru filme de domeniu public și filme indie
 • http://bt.etree.org/ - un site torrent pentru înregistrări concerte și concerte
 • http://academictorrents.com/ - un site torrent pentru eforturi academice, cu peste 22 de terabyți de conținut disponibil public pentru a fi descărcat

Cele mai utilizate alternative Kickass Torrents (Kat.cr)

Următoarele alternative Kickass.to pot fi utilizate pentru a găsi conținut legal. Cu toate acestea, toate aceste site-uri prioritizează conținutul ilegal. Nu recomandăm utilizatorilor să apeleze la aceste site-uri în cele mai multe scopuri torentante. Unele emisiuni TV, filme și software disponibile legal pot fi localizate prin intermediul acestor site-uri, dar veți găsi că aceste site-uri oferă în principal conținut fără licență.

Kat.sx

Tip de fișier P2P: Magnet links și fișiere torrent

Se pare că Kickass Torrents nu este în întregime mort. Kat.sx este o clonă Kickass Torrents care oferă aceeași experiență exactă pe care o obțineai probabil cu Torrents Kickass originale. Trebuie doar să aveți grijă să utilizați acest site, deoarece poate conține viruși și se pare că încarcă pagini suplimentare, fără legătură, când faceți clic pe aproape orice.

Golful Piratilor

Tip de fișier P2P: Magnet links și fișiere torrent

Golful Pirat a reușit să reziste atât la testul timpului, cât și la luptele legale continue. Acestea fiind spuse, The Pirate Bay (TPB) este, de obicei, ținta principală pentru blocarea ISP. În februarie 2017, tot site-ul The Pirate Bay, inclusiv oglinzile sale, s-a stins din motive necunoscute. Acest lucru se poate întâmpla cu The Pirate Bay în orice moment, așa că este o idee bună să avem alte opțiuni decât aceasta. Pirat Bay are o selecție vastă de software gratuit și alt conținut, astfel încât este o alegere bună pentru cei care doresc să facă torenturi în scopuri legitime, dar încă mai înțelege mai exact în torentarea ilegală.

1337X

Tip de fișier P2P: Magnet links și fișiere torrent

1337X a crescut rapid în popularitate după ce Kickass Torrents a ieșit offline pentru bine. Acum, este unul dintre cele mai utilizate site-uri de pe web. Nu are același gen de notorietate asociată nici cu Kickass Torrents, nici cu The Pirate Bay, în ciuda faptului că este printre cele mai utilizate site-uri din lume (în topul celor 400 de site-uri bazate pe date despre trafic). Cei care folosesc acest site probabil se bucură de faptul că de obicei are puține, dacă există reclame pe paginile sale și o interfață relativ simplă.

RARBG

Tip de fișier P2P: Magnet links și fișiere torrent

Deși nu este cel mai popular site de torrente de acolo, Rarbg primește încă mult trafic. Deși nu este la fel de notoriu ca The Pirate Bay sau Kickass Torrents, acesta se află în linii transversale din cauza popularității sale care crește încet, așa că este ceva de luat în considerare înainte de a-l utiliza.

În prezent, nu este blocat în majoritatea țărilor și rareori a întâmpinat problema de decolare pe care site-urile mai mari și mai populare o întâlnesc adesea. Cu toate acestea, puteți descărca în continuare fișierele, deși nu veți putea servi ca semănător și să vă încărcați fișierele pe site din cauza restricțiilor de înregistrare.

ExtraTorrent

Tip de fișier P2P: Magnet links și fișiere torrent

Acest site a crescut constant în popularitate. Nu are aspectul cel mai atrăgător, dar, din nou, nu este un lucru despre care probabil că vă pasă prea mult. Există mai multe site-uri de acces Extratorrent.

Descărcările legale pot fi localizate aici pentru filme de domeniu public, software open source și imagini și muzică gratuite pentru descărcare.

YTS

Tip de fișier P2P: Magnet links și fișiere torrent

YTS.AG a enervat (poate ironic suficient) pe unii din comunitatea torentului pentru că se presupune „deturnarea de nume” de la un alt serviciu de torrent popular, dar acum defunct, YTS (YIFY). (Lecția de istorie: vechiul site YTS, care a fost cândva un tracker de torrent foarte popular, a fost închis și a fost obligat să ajungă la o înțelegere cu MPAA). Cu toate acestea, în ciuda unui pic de urlet, mulți oameni încă folosesc YTS, deși s-ar putea să constatați că alte servicii de torrent refuză să lucreze cu acesta. YTS poate avea unul dintre formatele cu aspect mai bun, dar nu este mai puțin controversat decât celelalte opțiuni.

YTS este axat în principal pe filme, așa că dacă sunteți în căutarea unui software torrent, va trebui să utilizați una dintre celelalte opțiuni.

Site-ul principal, YTS.AG este în funcțiune la momentul scrierii.

Torrentz2

Tip de fișier P2P: Fișiere Torrent

Torrentz2 s-a deschis după ce site-ul Torrentz.eu s-a închis. Spre deosebire de YTS.AG, Torrentz2 s-a asigurat că comunitatea torrentului știa că nu este originalul, ci un stand-in după ce site-ul inițial s-a închis. Torrentz2 caută torrente pe peste 60 de site-uri și trackere private specializate.

Torrentz2 permite utilizatorilor să găsească majoritatea tipurilor de conținut, care include conținut disponibil în mod legal și liber. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor apelează la Torrentz2 pentru partajarea ilegală a fișierelor, lucru pe care nu-l împiedicăm. Torrentz2 poate fi util pentru torrenting-ul legal, dar site-ul în sine funcționează ilegal în majoritatea țărilor, deoarece majoritatea conținutului disponibil prin intermediul acestuia strică drepturile de autor..

Limetorrent

Tip de fișier P2P: Fișiere Torrent și legături magnetice

Există șansele că nu ai auzit de Limetorrent și este destul de bine. Acest nou site torrent va decola probabil în viitor, deoarece va continua să câștige mai multă prezență în urma altor retrageri ale site-urilor de torrenturi..

Cu toate acestea, Limetorrents lasă un pic de aromă ciudată în gură, deoarece încarcă regulat un blog cu mâncare în timp ce ești conectat la el. Dincolo de asta, aici puteți găsi un anumit conținut legal dacă sunteți în atenție.

Zooqle

Tip de fișier P2P: Fișiere Torrent, legături magnetice și descărcări directe

Zooqle este o opțiune unică și ușor diferită. Puteți obține atât fișiere cu torrent, cât și link-uri magnet, dar puteți face și descărcări directe dacă doriți să evitați torentul complet. Acestea fiind spuse, aici există o grămadă de conținut suspect, așa că fiți atenți.

Balu

Tip de fișier P2P: Fișiere Torrent

Demonoid este o comunitate închisă. Oricine poate folosi site-ul pentru a căuta și descărca fișiere de torrent. Cu toate acestea, site-ul este de obicei închis pentru înscrieri pentru noii participanți care ar putea dori să contribuie.

Descărcări de torrenturi

Tip de fișier P2P: Fișiere Torrent și descărcări directe

După cum numele sugerează, Descărcări Torrent oferă o mulțime de… descărcări de torrent. Există descărcări directe puse la dispoziție în mod proeminent aici, precum și descărcările preconizate ale fișierelor torrent.

TorLock

Tip de fișier P2P: Fișiere Torrent

Din câte am putea spune, TorLock este în funcțiune. Site-ul listează în mod ciudat elemente fără „nume” în pagina de pornire, ceea ce face mai obositor să fie utilizat decât majoritatea alternativelor Kickass Torrents pe care le veți găsi.

GloTorrents

Tip de fișier P2P: Fișiere Torrent, legături magnetice și descărcări directe

GloTorrents este un site de torrent destul de rulat, care postează fișiere de torrent, link-uri magnet și descărcări directe pentru oricine le poate folosi. Toate informațiile așteptate, cum ar fi semănătorii, pânzele și datele de încărcare, sunt disponibile.

Torrent Funk

Tip de fișier P2P: Fișiere Torrent și descărcări Usenet

Torrent Funk face o încercare de a furniza o interfață de utilizator mai plăcută pe alte site-uri de torrent. Informațiile despre fiecare torrent sunt localizate în partea dreaptă a paginii, în timp ce site-ul listează, de asemenea, câte fișiere de torrent-uri, în total, are (peste 10 milioane, dintre care 3 mln + sunt „verificate”). În unele cazuri, puteți vedea cine a încărcat torrentul. De exemplu, YTS (menționat mai sus) este listat ca încărcător. În mod unic, acest site oferă câteva descărcări Usenet alături de fișierele torrent.

YourBitTorrent

Tip de fișier P2P: Fișiere Torrent, legături magnetice și descărcări directe

Acest site torrent încearcă să adauge ceva mai multă personalitate procesului, cel puțin cu logo-ul și interfața sa. Acest site include actualizări de știri de pe site-ul de știri Torrent Freak din partea de jos a paginii. Deși există descărcări directe alături de fișierele torrent, descărcările directe par a fi foarte suspecte atunci când faceți clic pe.

BitLord

Tip de fișier P2P: Fișiere Torrent și legături magnetice

Dacă este posibil să existe un site de torrent „prietenos cu familia”, acesta ar fi. BitLord oferă o alternativă pentru filtrarea conținutului pentru adulți și permite utilizatorilor să raporteze conținut pentru adulți pentru a ajuta site-ul să fie mai prietenos cu familia cu filtrul de conținut pentru adulți activ. Mai interesant, acest site are o opțiune de streaming de torrent pe o mulțime de conținut.

Mkvcage

Tip de fișier P2P: Fișiere Torrent, legături magnetice, descărcări directe

Există puține îndoieli cu privire la ce oferă acest site. În principal se concentrează pe jocuri DVD, acesta este un site de torrent care se concentrează în mod clar pe conținut fără licență. Cel puțin are un design de site mai modern decât celelalte site-uri de torrent pe care le-am văzut sau enumerate. Având în vedere că site-ul oferă, de asemenea, link-uri de streaming către site-uri precum Openload, acesta este unul dintre acele site-uri de torrent care lasă puțin loc cu cotul pentru oricine dorește să descarce conținut disponibil legal.

iDope

Tip de fișier P2P: Legături de magnet

Dacă, cu siguranță, vă preocupă să găsiți alternative pentru Kickass Torrents, bine, acest site îl poartă pe nume: „iDope: un tribut adus lui Kickass Torrents”. Cine a proiectat site-ul a apelat la un „Google of torrents” se simte, așa că nu veți găsi lista lungă de fișiere de torrent aici. În schimb, trebuie să căutați ceea ce doriți. De asemenea, puteți descărca fișiere care se deschid în Stremio, deși nu pare că este o opțiune de streaming de torrent.

Toros

Tip de fișier P2P: Fișiere Torrent, legături magnetice și descărcări directe

Atenție utilizator: acest site este complet stivuit cu anunțuri porno odată ce treceți dincolo de pagina principală. Dacă nu aveți deja un adblocker, poate doriți mai întâi să instalați unul pe browserul dvs. înainte de a continua. În afara acestui șoc (mai ales dacă treceți pe site într-un loc public ca mine), unele videoclipuri de pe acest site au fluxuri disponibile.

Torrent.tm

Tip de fișier P2P: Nici unul

După cum s-a spus, Torrent.tm găzduiește orice fișiere de torrent sau legături magnetice. În schimb, este mai mult un agregator de torrente și un motor de căutare pentru alte site-uri care au încărcat torrenturi. Este mai mult un Google pentru torrente decât iDope. De asemenea, se pare că se extrage Firefox cu logo-ul său.

Pericolele torentării

Deși nu toate torrenting-ul este rău, torrenting-ul în general capătă de obicei o reputație proastă. Acest lucru se datorează faptului că o cantitate semnificativă de torrenting este puternic concentrată pe piratare. Unele site-uri, cum ar fi The Pirate Bay, doresc să sublinieze faptul că sunt doar acolo pentru a acționa ca un serviciu de căutare; modul în care utilizatorii decid să utilizeze serviciul depinde de ei. Diferite guverne și agenții de aplicare a legii nu au cumpărat exact acest lucru, motiv pentru care principalii fondatori ai TPB au fost toți arestați și amendați pentru încălcarea dreptului de autor și de ce Kickass Torrents a fost deconectat și proprietarul său arestat.

„Dar eu nu dețin site-ul torrentului”, te auzim spunând în capul tău. „Doar îl folosesc!” Din păcate, există pericole legale și de confidențialitate pentru utilizatorii torrenți obișnuiți, care fac ca torentul să nu se plimbe în parc chiar și pentru utilizatorii accidentali..

Probleme legale

Din cauza modului de funcționare a torrenturilor, dacă utilizați site-uri de torrent, este posibil să descărcați din neatenție materiale protejate de drepturi de autor. În aproape toate țările, acest lucru este considerat ilegal. Cu toate acestea, majoritatea țărilor nu încearcă să pună în urmărire utilizatorul tău mediu torrent. De obicei, merg după proprietarii șantierului și semănătorii grei.

Mai probabil, dacă utilizați un site torrent, vă veți angaja atât în ​​semănat, cât și în pui. Torrenturile funcționează prin partajarea rețelelor de la utilizator la utilizator. Pe măsură ce descărcați (sau plasați) părți dintr-un fișier, veți încasa (sau încărca) părți pe care le-ați descărcat altor persoane. Toți cei de pe o rețea care descarcă același fișier fac același lucru. Acesta este motivul pentru care torentele sunt mult mai rapide decât descărcările directe FTP și de ce sunt atât de populare. Sunt rapide și eficiente. În realitate, este o mare minune tehnologică.

Cu toate acestea, atunci când torrent, deveniți și un fișier copărtaș, care este clasificarea care atrage oamenii în cele mai multe probleme. Organizațiile de poliție nu vizează, de regulă, persoanele care trimit file share aici sau acolo, dar cei care împărtășesc zeci de concerte pe lună pot fi o țintă, chiar dacă partajează accidental acele fișiere. De fapt, dacă nu ați schimbat niciodată setările pe clientul BitTorrent, este posibil să partajați fișiere chiar acum și nici nu vă dați seama.

Probleme de confidențialitate și securitate

Problema de confidențialitate legată de torrenturi este motivul principal pentru care majoritatea persoanelor care utilizează site-uri de torrent optează pentru un serviciu VPN. Când faceți un torrent, adresa dvs. IP este acolo pentru ca toți cei de pe site-ul torrent să vadă. Există câteva preocupări importante în acest sens.

În primul rând, dacă adresa dvs. IP nu este mascată în spatele unui server proxy sau al unui VPN, oricine îl are ar putea să o folosească ca o copertă din spate pentru a-ți pirata sistemul, să afle informații personale despre tine sau chiar să te hărțuiască la tine acasă. Adresa dvs. IP este ca adresa de acasă, dar pentru computer. Cineva care îl știe poate afla unde te afli.

Streamurile din Twitch știu asta prea bine. „Swatting”, în care cineva va face un telefon fals la poliție, care va trimite apoi echipa SWAT, este o întâmplare comună în comunitatea Twitch. Unii spectatori vor achiziționa adresa IP a streamerului, o vor conecta la numele utilizatorului și la adresa lor reală și apoi vor efectua aceste apeluri telefonice false. Un streamer Twitch a fost chiar împușcat și ucis de poliție, după ce a fost „trântit”.

Pe partea de securitate, va trebui să luptați cu torentele false și virulente care se încărcă pe unele site-uri de torrent. Site-urile mai de renume, precum cele enumerate mai sus, dispun de anumite garanții pentru a preveni acest lucru. Unele, cum ar fi Rarbg, vor permite utilizatorilor înregistrați să încarce fișiere pe site. Alții, cum ar fi The Pirate Bay, nu au garanții reale în loc, având încredere că cei mai mulți semănători sunt cinstiți.

Deși garanțiile minore care există pe unele site-uri ajută la protejarea împotriva programelor malware introduse pentru a arăta ca filmul, software-ul sau emisiile TV pe care încercați să le descărcați, acestea nu sunt 100% în siguranță. Cu mii de utilizatori înregistrați pe multe dintre aceste site-uri și lipsa unui astfel de sistem în loc pe anumite site-uri precum The Pirate Bay, vă veți prezenta riscul de a primi viruși pe mașina dvs. A avea un program antivirus bun instalat în timp ce utilizați site-uri de torrent este o necesitate absolută.

În timp ce utilizați un VPN nu vă va proteja împotriva torrenturilor false sau virulente, vă va ajuta să vă împiedicați să dați informații personale sau să vă transformați într-un obiectiv ușor de hacking sau de lovire.

Ceea ce face un VPN bun pentru torrenting?

Un VPN bun pentru torrenting ar trebui să îndeplinească aceste criterii:

 • Căutați o VPN care are o politică de înregistrare fără înregistrare. Aceasta înseamnă că VPN nu ține jurnalele activităților dvs. legate de identificarea personală. Aceasta nu include metadate, care nu vă vor avea identitatea conectată.
 • Optați pentru un VPN cu viteze rapide. Deși torentul în general este proiectat în mod obișnuit pentru a descărca mai repede chiar și cu conexiuni mai lente, este totuși necesar să utilizați serviciile VPN cu cea mai bună lățime de bandă. Pentru mai multe detalii, consultați serviciul nostru pentru cele mai rapide servicii VPN.
 • Utilizați un serviciu cu lățime de bandă nelimitată. Alături de un serviciu cu viteze rapide, asigurați-vă că serviciul oferă și lățime de bandă nelimitată. Unele servicii afirmă explicit că nu permit torentarea. Torrenting-ul necesită adesea o lățime de bandă semnificativă datorită cerințelor de încărcare și descărcare.
 • Alegeți un serviciu VPN care are protecție DNS și IP împotriva scurgerii. Ținând cont de motivul pentru care utilizați un VPN în timp ce torrentul este, în principal, pentru a vă masca identitatea, mergeți cu un serviciu VPN care vă va proteja de scurgerea informațiilor respective. Unii folosesc diferite metode pentru a face acest lucru, inclusiv întrerupătoare automate de oprire care închid anumite programe sau internetul dvs. în cazul în care este detectată o scurgere. Puteți verifica dacă VPN-ul dvs. are o scurgere DNS aici.
 • Utilizați un serviciu VPN bazat într-o țară prietenoasă. Unele țări nu sunt deosebit de prietenoase cu serviciile VPN. Acest lucru înseamnă că serviciile din aceste țări ar putea fi nevoite să renunțe la datele utilizatorilor privați (și, de asemenea, de ce nu pot avea politici fără jurnaluri). Locații prietenoase includ Insulele Virgine Britanice sau Elveția.

Usenet: o alternativă la torrenting

Usenet este o alternativă populară torrenting care nu utilizează o rețea peer-to-peer pentru a distribui fișiere. În schimb, fișierele există pe servere centralizate administrate de furnizorii Usenet. Aceasta înseamnă că nu există nicio obligație de a semna fișierele pentru ca alții să le descarce. Descărcarea unui fișier din Usenet este, de obicei, mult mai rapidă decât un torrent din acest motiv și va maxima cu ușurință lățimea de bandă disponibilă pentru descărcare..

Usenet necesită un abonament plătit, dar descărcarea de conținut protejat de drepturi de autor este la fel de ilegală prin Usenet ca și atunci când este torrenting. Cu toate acestea, Usenet este mai privat și mai puțin popular decât BitTorrent, astfel încât șansele de a face față repercusiunilor legale sunt mai mici. Vă recomandăm în continuare să utilizați un VPN ori de câte ori descărcați de pe Usenet.

Usenet necesită toate următoarele:

 1. Abonament la un furnizor
 2. Un client redactor de știri
 3. Un indexator / motor de căutare

Unii furnizori înfășoară toate aceste trei lucruri într-un singur pachet ordonat. Dacă nu este cazul, site-urile gratuite și indexatoarele sunt disponibile online. Vezi lista noastră cu cei mai buni furnizori Usenet împreună cu recenzii aprofundate.

Există un pic de curbă de învățare, dar Usenet are multe avantaje față de omologul său P2P mai răspândit.

Ce s-a întâmplat cu Kickass Torrents?

Indiferent dacă sunteți mari în scena torrentelor sau doar începeți, este posibil să fi auzit deja: popularul site de torrenting Kickass Torrents a fost oficial confiscat de guvernul american. Site-urile lor principale, Kickass.to și Kat.cr, sunt acum offline și afișează doar o notificare mare de sechestru. În consecință, probabil că veți căuta unele alternative la Kickass.to, Kat.cr și alte site-uri Oglinda Kickass Torrents.

alternative la kickass.to

Cu toate acestea, problemele lui Kickass Torrents se extind dincolo de SUA. În Australia, de exemplu, Kickass Torrents se numără printre un număr mare de site-uri web pentru torrenturi blocate în prezent de ISP-uri australiene. Alte câteva țări (SUA, de exemplu) încă încearcă să-l extrădă pe proprietarul polonez al site-ului, Artem Vaulin, pentru a face obiectul acuzațiilor penale. Dacă site-ul se confruntă cu atâta căldură în aceste zile, căutarea unei alternative Kickass Torrents are mult sens.

Deși am acoperit un număr mare de site-uri torrent, acolo unde este disponibil, se pot descărca diverse forme de media gratuit și legal. Recomandăm cu tărie utilizatorilor să apeleze la site-uri de torrenturi legale mai întâi pentru descărcare și partajare.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor. Torrenting este un proces de descărcare și partajare perfect legal, atunci când este utilizat în mod corespunzător și utilizat prin site-uri și servicii legale și oficiale. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 55

Adblock
detector