5 cele mai bune VPN-uri pentru 7plus, astfel încât să le puteți urmări în afara Australiei

Cele mai bune VPN-uri pentru 7 Plus

VPN-urile criptează traficul dvs. de rețea și îl direcționează printr-un server pe care îl alegeți. Acest lucru împiedică pe oricine să vă vadă activitățile online, dar vă permite, de asemenea, să accesați conținut restricționat geo. De exemplu, conectarea la un server australian vă va permite să urmăriți 7plus, dar dacă încercați să urmăriți din străinătate fără VPN, veți vedea un mesaj care scrie „Avem o problemă tehnică cu 7plus. Lucrăm pentru a rezolva această problemă. Va rugam reveniti in curand".

Scăzut la timp pentru a citi întreaga postare? Iată rezumatul nostru lista celor mai bune VPN-uri pentru a urmări 7plus oriunde:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top! Operează servere super-rapide în Australia care pot debloca 7plus de aproape oriunde în lume. Securizat și ușor de utilizat. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Furnizor low cost cu peste 200 de servere în Australia. Viteze bune de streaming și aplicații sigure.
 3. CyberGhost Aplicațiile ușor de utilizat sunt excelente pentru începători. 76 de servere din Australia sunt excelente pentru deblocarea 7plus la viteze bune.
 4. IPVanish Preferat de utilizatorii de cutii de streaming Android cu telecomenzi precum Kodi pentru o interfață ușor de utilizat. Viteze bune de streaming.
 5. PrivateVPN Mai puține servere decât alegeri mai mari pe listă, dar bune pentru deblocarea la viteze bune.

Cele mai bune VPN-uri pentru 7plus

Cu o multitudine de servicii VPN specializate din care să alegeți, poate fi dificil să găsiți unul care să fie potrivit. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea 7plus din afara Australiei, am căutat servicii cu următoarele calități:

 1. Are mai multe servere australiene
 2. Oferă viteze rapide și conexiuni stabile
 3. Capabil să deblocheze o gamă largă de servicii, inclusiv 7plus
 4. Utilizează criptare puternică și caracteristici suplimentare de securitate
 5. Păstrează jurnalele minime

Renunțare la răspundere: Comparitech nu încurajează sau împiedică utilizarea unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă recomandăm să cercetați legile țării dvs. și condițiile de utilizare pentru anumite platforme de streaming înainte de a utiliza un VPN pentru a accesa conținutul acestora.

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru 7plus:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023 Deblocări 7plusTestat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Cu cinci servere australiene de mare viteză din care să alegeți, ExpressVPN le permite utilizatorilor săi să transmită conținut de înaltă definiție, lipsit de memorie tamponabilă sau de retard. Mai mult, acest serviciu poate debloca nu doar The Seven Network, ci și Hulu, Netflix și Amazon Prime Video, astfel încât să nu vă mai fiți cu nicio clipă în vedere.

ExpressVPN folosește criptarea de 256 biți și secretul perfect perfect pentru a vă asigura că traficul dvs. este bine protejat. De asemenea, protejează împotriva scurgerilor DNS și, folosind comutatorul opțional de oprire, puteți opri imediat orice transmisie de date în cazul în care conexiunea dvs. va scădea. Tserviciul său este ideal pentru utilizatorii concentrați asupra vieții private, datorită politicii sale fără jurnaluri, site secundar accesibil Tor și capacitatea de plată în bitcoin. Asistența 24/7 este disponibilă prin e-mail sau chat live.

  TVAddons.ag jos: acestea sunt cele mai bune alternative Fusion și Indigo

Acest VPN are aplicații pentru Windows, Linux, MacOS, iOS și Android. Poate fi instalat manual pe routerele de rețea acceptate.

Pro:

 • Excepțional pentru utilizarea australiană și accesarea conținutului australian în străinătate
 • Funcțiile principale de securitate și confidențialitate sunt activate în mod implicit
 • Suficient de rapid pentru a reda video HD fără buffering
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux
 • Suport pentru clienți live chat - 24/7

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină opțiune aici fără cupon

MAI BUN VPN PENTRU 7 plus: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Serverele super rapide și fiabile din Australia deblochează 7plus în orice țară împreună cu majoritatea altor servicii de streaming importante. Securitate și confidențialitate de cea mai bună clasă, cu criptare AES de 256 biți, nu păstrează jurnalele browserului, nu protejează comutatorul și uciderea. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks 7plusTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN oferă un uimitor 239 de servere australiene, toate fiind optimizate pentru streaming. Acest VPN deblochează cele mai populare platforme, inclusiv BBC iPlayer, Netflix și Hulu, astfel încât Canalul 7 nu va prezenta o provocare. Deoarece sunt permise șase conexiuni simultane, puteți viziona de la orice dispozitiv este cel mai convenabil.

Acest serviciu folosește criptarea AES de 256 biți împreună cu protecția împotriva scurgerilor DNS pentru a vă menține în siguranță în orice moment. Există mai multe caracteristici de securitate pentru utilizatori mai avansați, inclusiv un adblocker, monitorizarea anti-malware, un comutator de omor extrem de personalizabil și posibilitatea de a utiliza VPN-uri duble sau Tor peste VPN. Există o politică strictă fără jurnaluri în vigoare, astfel încât nu sunt stocate date de navigare sau de sesiune.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru MacOS, iOS, Windows și Android. Sistemele bazate pe Linux și routerele wireless sunt de asemenea acceptate, dar trebuie configurate manual.

Pro:

 • Serverele australiene oferă acces la conținutul Aussie în străinătate
 • Opțiune de valoare excelentă pentru torrenting și streaming
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Linux și Android
 • Securitate de vârf și protecție de confidențialitate

Contra:

 • Poate selecta doar o locație, nu un server specific

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună. Cu peste 150 de servere alese din Australia, aceasta este o opțiune bună, care deblochează bine cele mai multe regiuni geo-blocate. Credențe excelente de confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostUnblocks 7plusTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost încearcă să simplifice securitatea online. Utilizatorii pot alege direct unul dintre cele 76 de servere australiene ale acestuia sau pot avea unul atribuit în funcție de activitățile propuse. De exemplu, există servere dedicate reținerii în siguranță sau deblocării serviciilor de streaming ca 7plus, Amazon Prime Video și SKY GO.

CyberGhost folosește criptarea de 256 biți și vine cu o suită de caracteristici de securitate. Acestea includ blocarea anunțurilor și funcțiile anti-malware, un comutator de ucidere și HTTPS forțat. De asemenea, sunteți protejat de IPv6, de redirecționarea porturilor și de scurgeri DNS, astfel încât activitățile dvs. sunt păstrate în orice moment private. CyberGhost nu păstrează jurnalele activităților dvs..

  Cum se schimbă regiunea PSN pe PS4

Acest serviciu oferă aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Poate fi instalat manual pe dispozitive Linux și routere de rețea selectate.

Pro:

 • Operează peste 76 de servere în Australia, excelent pentru accesarea conținutului local în străinătate
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat - o opțiune bună pentru începători
 • Scor foarte mare în testarea noastră de viteză
 • Conectați până la șapte dispozitive simultan

Contra:

 • Nu deblochează toate site-urile de streaming majore

ALEGERI DE ÎNCEPUT: CyberGhost are o configurare simplă. O alegere bugetară. Bun pe intimitate. Redă în mod fiabil 7plus în video HD. Poate lupta cu deblocarea unor site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks 7plusTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish a devenit o alegere populară pentru streaming datorită vitezei rapide și a suportului puternic multi-platform. Cu 61 de servere australiene din care să alegeți, nu veți avea probleme în ceea ce privește 7plus. Deși IPVanish nu poate debloca Netflix, serverele sale din SUA vă permit să transmiteți fluxuri de la platforme precum HBO și Comedy Central. Cu cinci conexiuni permise simultan, puteți transmite în flux și naviga în siguranță, indiferent unde vă aflați.

În ciuda clienților ușori, IPVanish oferă o gamă bună de caracteristici de securitate. Există o criptare de 256 biți, opțiunea de a blochează traficul local, ofuscarea traficului OpenVPN, schimbări regulate de adresă IP și un comutator de ucidere. În plus, IPVanish are o politică fără jurnaluri, astfel încât să vă asigurați că activitățile dvs. vor rămâne private.

Acest furnizor are aplicații pentru Windows, Android, MacOS, iOS și Amazon Fire Stick. Platformele Linux și routerele wireless acceptate necesită configurare manuală.

Pro:

 • Mai mult de 1.300 de servere pot debloca cele mai populare conținut de streaming
 • Vitezele sunt excelente pentru streamingul HD pe majoritatea serverelor
 • Permiteți 10 conexiuni simultane pe cont

Contra:

 • Uită-te în altă parte dacă trebuie să folosești aplicații în China

REZERVĂ MARE SERVER: IPVanish funcționează cu până la 10 dispozitive conectate. Conexiuni rapide, aplicații ușor de folosit, suport bun pentru mai multe platforme. Încredere cu 7plus, dar nu poate debloca la fel de multe alte servicii de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks 7plusTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Cu toate că PrivateVPN are un singur server australian, are viteze peste medie și capabilități excelente de deblocare. Drept urmare, este o alegere puternică pentru persoanele cărora le place să transmită conținut din servicii precum Netflix, Amazon Prime Video sau Hulu. Deoarece sunt permise șase conexiuni simultane, puteți proteja toate dispozitivele gospodăriei cu un singur cont.

PrivateVPN protejează împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și folosește criptarea de 256 biți combinată cu un comutator de ucidere pentru a vă asigura securitatea traficului. Serviciul de asistență 24/7 este disponibil prin chat live și dacă aveți probleme, personalul vă poate instala sau configura software-ul de la distanță pentru dvs..

  Cum să te protejezi de SWATTING

PrivateVPN are aplicații dedicate pentru dispozitive Windows, Android, MacOS și iOS. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routerele acceptate.

Pro:

 • Mai rapid decât mulți alți furnizori
 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare
 • Utilizați până la șase dispozitive simultan

Contra:

 • Număr mic de servere din care să alegeți
 • Personalul de asistență funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează 7plus și este, în general, bun pentru navigare și torrenting. Permite până la 6 dispozitive. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări 7plus?

La suprafață, VPN-urile gratuite pot fi foarte tentante. Cu toate acestea, vă sfătuim să le folosiți, din mai multe motive. Platformele de streaming au încercat să împiedice utilizatorii VPN să acceseze conținutul lor o perioadă, astfel încât, după toate probabilitățile, un VPN gratuit nu va funcționa. De asemenea, ar trebui să luați în considerare faptul că serviciile gratuite au mai mulți utilizatori și, de obicei, mai puține servere pentru a răspândi încărcarea. Acest lucru duce la viteze lente, bâlbâie video și o experiență generală de vizionare slabă.

Nu uitați că VPN-urile gratuite sunt companii și există pentru a face profit. Întrucât aceștia nu taxează direct utilizatorii, ei au trebuit să găsească alte modalități de a genera venituri. Metodele lor pot include inserarea de reclame pe site-urile pe care le vizitați, vânzarea înregistrărilor activităților dvs. către terți sau utilizarea cookie-urilor de urmărire pentru a crea un profil de activitate după ce vă deconectați.

Aceasta nu este doar o conjectură: recent am văzut cazuri în care serviciile VPN gratuite și-au indus în eroare în mod activ utilizatorii cu privire la jurnalele pe care le păstrează, au instalat malware și chiar au vândut lățimea de bandă a utilizatorilor lor pentru a fi utilizate într-o botnet. Pentru a vă păstra în siguranță și informațiile dvs. personale, vă recomandăm să utilizați un serviciu VPN bine pus la punct, cu o evidență a protecției vieții private a clienților săi.

De ce nu funcționează VPN-ul meu cu 7plus?

7plus vpn eroare

Dacă v-ați conectat la unul dintre serverele australiene ale VPN-ului dvs. și încă nu puteți urmări 7plus, există câteva cauze posibile. Este important să știți că serviciile de streaming și-au intensificat eforturile pentru a bloca utilizatorii VPN în ultimii ani și, prin urmare, este posibil să găsiți unele platforme inaccesibile din când în când.

Furnizorii VPN încearcă constant să rămână cu un pas înainte. Deoarece blocarea VPN se face de obicei prin listarea neagră a intervalelor de adrese IP, acesta poate fi adesea evitat prin conectarea la un server diferit sau obținerea unei noi adrese IP.

Dacă încă nu puteți urmări 7plus, încercați să contactați echipa de asistență a VPN-ului. Uneori, numai serverele specifice pot ocoli geo-restricțiile unui serviciu, iar personalul va fi bucuros să vă spună ce să folosiți.

Ce pot urmări pe 7plus?

Este posibil ca 7plus să nu fie bine cunoscut în afara Australiei, dar are o ofertă puternică de conținut recunoscut în ofertă. Mai jos, am enumerat unele dintre cele mai populare emisiuni ale celor șapte rețele:

 1. Anatomia lui Grey
 2. Cum am întâlnit-o pe mama ta
 3. Hell’s Kitchen
 4. Bunul doctor
 5. The Windsors
 6. Acasă și departe

About the author

Comments

 1. incipale de securitate, inclusiv criptarea de 256 biți și secretul perfect perfect Asistență 24/7 prin e-mail sau chat live Politica fără jurnaluri și capacitatea de plată în bitcoin Contra: Prețul poate fi mai mare decât alte servicii VPN NordVPN Ianuarie 2023 Deblocări 7plusTestat ian 2023 Aplicații disponibile: PC Mac IOS Android Linux Site-ul: http://www.NordVPN.com Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE NordVPN este un furnizor de VPN popular și accesibil, cu peste 200 de servere în Australia. Acesta oferă viteze bune de streaming și aplicații sigure pentru toate platformele majore. NordVPN utilizează criptarea de 256 biți și oferă caracteristici suplimentare de securitate, cum ar fi protecția împotriva scurgerilor DNS și a atacurilor DDoS. De asemenea, are o politică fără jurnaluri și oferă asistență 24/7 prin chat live sau e-mail. NordVPN poate fi instalat manual pe routerele de rețea acceptate și oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile. Pro: Peste 200 de servere în Australia Viteze bune de streaming și aplicații sigure Caracteristici suplimentare de securitate, inclusiv protecția împotriva scurgerilor DNS și a atacurilor DDoS Politica fără jurnaluri și asistență 24/7 prin chat live sau e-mail Contra: Unele servere pot fi mai lente decât altele CyberGhost Ianuarie 2023 Deblocări 7plusTestat ian 2023 Aplicații disponibile: PC Mac IOS Android Linux Site-ul: http://www.CyberGhost.com Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE CyberGhost este un alt furnizor popular de VPN, cu aplicații ușor de utilizat, excelente pentru începători. Acesta are 76 de servere în Australia, care sunt excelente pentru deblocarea 7plus la viteze bune. CyberGhost utilizează criptarea de 256 biți și oferă caracteristici suplimentare de securitate, cum ar fi protecția împotriva scurgerilor DNS și a atacurilor DDoS. De asemenea, are o politică fără jurnaluri și oferă asistență 24/7 prin chat live sau e-mail. CyberGhost poate fi instalat manual pe routerele de rețea acceptate și oferă o garanție de returnare a banilor de 45 de zile. Pro: Aplicații ușor de utilizat, excelente pentru începători 76 de servere în Australia, excelente pentru deblocarea 7plus la viteze bune Caracteristici suplimentare de securitate, inclusiv protecția împotriva scurgerilor DNS și a atacurilor DDoS Politica fără jurnaluri și asistență 24/7 prin chat live sau e-mail Contra: Unele servere pot fi mai lente decât altele IPVanish Ianuarie 2023 Deblocări 7plusTestat ian 2023 Aplicații disponibile: PC Mac IOS Android Linux Site-ul: http://www.IPVanish.com Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE IPVanish este preferat de utilizatorii de cutii de streaming Android cu telecomenzi precum Kodi pentru o interfață ușor de utilizat. Acesta oferă viteze bune de streaming și utilizează criptarea de 256 biți pentru a vă proteja traficul. IPVanish are o politică fără jurnaluri și oferă asistență 24/7 prin chat live sau e-mail. Acesta poate fi instalat manual pe routerele de rețea acceptate și oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile. Pro: Interfață ușor de utilizat, preferată de utilizatorii de cutii de streaming Android cu telecomenzi precum Kodi Viteze bune de

Comments are closed.

Adblock
detector