5 cele mai bune VPN-uri pentru 9Acum pentru a putea urmări în străinătate (în afara Australiei)

Cele mai bune VPN-uri pentru 9Now

Ca majoritatea serviciilor de streaming majore, 9Now folosește geo-blocarea pentru a împiedica utilizatorii din afara zonei sale de difuzare să privească orice. Încercarea de a accesa site-ul din străinătate are ca rezultat o eroare spunând „Ne pare rău, 9Acum este disponibil doar în Australia.”

Cu toate acestea, dacă doriți să vizionați 9 De acum peste hotare din țări precum SUA, Marea Britanie, Canada, Franța, Spania sau Germania, există o soluție de rezolvare. Pe lângă faptul că vă criptează traficul și vă împiedicați monitorizarea activităților online, VPN-urile vă permit să vă răsfățați locația. Acest lucru vă permite să utilizați servicii geo-restricționate ca și cum ați fi de fapt în locația dorită.

Dacă nu aveți timp să citiți întregul articol, puteți săriți mai departe verificând lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea 9Now:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru 9Now! Serverele super rapide deblochează cu ușurință plantă de conținut australian. Excelent pentru streaming în HD, privat și sigur. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Alegerea bugetului, preferată de începători pentru aplicațiile lor ușor de utilizat, care sunt ușor de instalat și configurat. Testarea a scos la iveală viteze impresionante de streaming.
 3. NordVPN Furnizorul veteran cu costuri reduse, cu zeci de servere în Australia, nu are probleme de deblocare 9Numai la viteze bune.
 4. IPVanish Dacă utilizați un dispozitiv Android cu o telecomandă precum Kodi, vă va plăcea interfața de utilizator. Transmitere HD în majoritatea serverelor.
 5. PrivateVPN Rețea nouă, viitoare, cu o listă impresionantă de servicii de streaming pe care le poate debloca.

Cu toate acestea, fiecare VPN este diferit, deci alegerea celui potrivit este vitală. Funcțiile care diferă de la un VPN la altul includ viteză, numere de server, securitate și asistență pentru clienți, printre altele. Atunci când am decis cele mai bune VPN-uri pentru 9Now, am căutat servicii care îndeplinesc criteriile de mai jos:

 • Poate debloca serviciile australiene 9 și acum similare geo-blocate.
 • Are o rețea de server largă, ideal cu mai multe servere australiene din care să aleagă.
 • Este suficient de rapid pentru a transmite în direct, video HD fără întreruperi.
 • Utilizează criptarea puternică și oferă diferite caracteristici suplimentare de securitate.
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală sau mai bine, nu păstrează deloc jurnalele.

Cum deblocați 9Now din străinătate cu un VPN

Nu ați folosit niciodată un VPN înainte? Nicio problemă: deblocarea platformelor geo-blocate precum 9Now din străinătate este rapidă și simplă.

 1. Începeți prin a alege un VPN potrivit pentru streaming (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN. Există câteva versiuni diferite din care să alegeți, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele australiene ale VPN-ului dvs..
 4. Încercați să încărcați site-ul 9Now. Ar trebui să se încarce așa cum intenționează, dar, dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. deoarece 9Now stochează datele locației din încercările anterioare de a accesa site-ul..

Dacă încercați să vizionați o emisiune în direct, vă recomandăm să parcurgeți pașii de mai sus înainte de a difuza efectiv. În acest fel, dacă VPN-ul dvs. nu funcționează așa cum s-a propus, este posibil să aveți tot timpul să contactați asistența pentru clienți și nu va trebui să pierdeți nimic.

OBȚINE GRATUIT UN VPN PLĂTIT: Dacă sunteți în căutarea unei acoperiri VPN pe termen scurt, de exemplu, dacă plecați în străinătate în vacanță, nu este necesar să plătiți. În schimb, puteți profita de perioada de garanție gratuită de returnare a banilor ExpressVPN de 30 de zile. În timp ce va trebui să plătiți în avans, puteți anula în orice moment pentru a primi o rambursare completă, fără întrebări.

Cele mai bune VPN-uri pentru 9Now

Aruncați o privire mai jos pentru a găsi lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru streaming 9Acum în străinătate:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblocări 9NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are peste 3.000 de servere la nivel mondial (inclusiv multiple în patru orașe australiene diferite) și este suficient de rapid pentru a transmite în direct 9Now live fără nici o memorare tamponabilă. De asemenea, este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru accesarea de conținut geo-blocat și poate debloca servicii precum Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer din străinătate.

Acest serviciu vă protejează traficul folosind criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere (doar pe desktop) și un secret perfect înainte, precum și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor. Echipa sa de asistență pentru clienți poate fi contactată prin chat live 24/7 în caz de probleme. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație despre sesiune sau activitate și vă permite să plătiți în Bitcoin, ceea ce înseamnă că veți fi aproape complet anonimi online.

Acest VPN are aplicații pentru Linux, Windows, MacOS, Android și iOS. Trebuie să fie instalat manual pe routerele fără fir, însă ExpressVPN furnizează firmware personalizat, acesta este un proces rapid și nedureros.

Pro:

 • Excepțional pentru utilizarea australiană și accesarea conținutului australian în străinătate
 • Viteze rapide și fiabile - streaming de conținut HD sau descărcare / încărcare de fișiere mari
 • Funcții de securitate și protecție a vieții private de primă clasă
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux
 • Asistență fantastică 24/7 pentru clienți

Contra:

 • Puțin mai scump decât alte servicii

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU DEBLOCARE 9Acum: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Acesta acordă prioritate vieții private, oferă conexiuni rapide, sigure și are o capacitate excelentă de deblocare. Cel mai bun lucru este livrat cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca complet fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostUnblocks 9NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Serviciul CyberGhost este proiectat pentru a fi cât mai ușor de utilizat. Vă permite să alegeți direct unul dintre cele 5.700 de servere (inclusiv 104 în Australia) sau să vi se atribuie unul pe baza dacă doriți să transmiteți, să partajați fișiere sau să utilizați doar internetul fără să fiți urmăriți. În plus, CyberGhost include deblocarea cu un singur clic pentru numeroase platforme de streaming populare, inclusiv Amazon Prime Video și Sky Go. Deși 9Now nu este menționat în mod specific, putem confirma că acest serviciu vă permite în prezent să accesați acest canal fără probleme.

CyberGhost folosește criptarea de 256 biți și protecția împotriva scurgerilor IPv6 și DNS pentru a vă păstra activitățile online private. Există un comutator de oprire permanentă care oprește imediat toate transferurile de date în cazul în care pierdeți conexiunea la VPN. Această VPN nu înregistrează nicio date despre sesiuni sau activități și acceptă plăți Bitcoin, astfel încât să puteți naviga cât mai sigur și anonim. Dacă vă confruntați cu probleme, puteți primi asistență 24/7 prin chat-ul live.

CyberGhost oferă aplicații prietenoase pentru începători pentru Windows, Android, MacOS, Linux și iOS. Cu toate acestea, configurația manuală este necesară pentru routerele de internet acceptate.

Pro:

 • Zeci de servere rapide austriace
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat - o opțiune bună pentru începători
 • Testarea a scos la iveală viteze impresionante pentru streaming
 • Toate funcțiile de securitate sunt activate în mod implicit

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

CEA MAI BUNĂ ALEGERE DE BUGETĂ: CyberGhost este excelent pentru începători. Ușor de folosit. Reprezentarea serverului mare în Australia îi face ideali pentru 9Now. Uneori se poate lupta cu alte site-uri de streaming populare. Nu stochează jurnalele și fluxurile video HD în mod fiabil. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNUnblocks 9NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are una dintre cele mai mari rețele disponibile, cu peste 5.700 de servere din 60 de țări și 242 de servere doar în Australia. Oferă viteze mari, permite până la șase conexiuni simultane și chiar oferă servere optimizate pentru partajarea fișierelor P2P și protecția DDoS. Este capabil să deblocheze platforme de streaming majore precum Netflix, Hulu și, desigur, 9Acum fără probleme.

NordVPN permite utilizatorilor să creeze configurații de securitate extrem de avansate. Criptarea de 256 biți este activată în mod implicit, dar există, de asemenea, un comutator de oprire specifică pentru aplicație, blocarea automată a anunțurilor, un scaner malware și protecția împotriva IPv6, DNS, WebRTC și a scurgerilor de redirecționare a porturilor. Utilizatorii conștienți de confidențialitate pot utiliza chiar și VPN-uri duble, accesa Tor cu o VPN și se pot înscrie anonim cu Bitcoin și o adresă de e-mail. NordVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală.

Acest furnizor oferă aplicații pentru dispozitive Windows, Linux, MacOS, iOS și Android. Instalarea manuală este necesară pentru routerele de rețea.

Pro:

 • Serverele australiene oferă acces la conținutul Aussie în străinătate
 • Servere suficient de rapide pentru streaming HD
 • Confidențialitate și securitate de înaltă calitate încorporate în aplicații
 • Chatul live vă poate ajuta cu configurații manuale

Contra:

 • Aplicația desktop arată excelent și include o mulțime de caracteristici utile, dar este extrem de incomodă și tinde să se blocheze - are nevoie de un upgrade

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere bună a valorii. O opțiune de valoare excelentă care poate debloca 9Now. Conectează până la 6 dispozitive simultan. Bun pentru confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks 9NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este ideal pentru persoanele cărora le place să transmită fluxuri pe toate dispozitivele. Pentru început, are peste 1.300 de servere care acoperă 75 de acțiuni în întreaga lume, cu 67 în Australia și este suficient de rapid pentru a transmite conținut HD fără o memorie tamponabilă vizibilă. Mai mult, IPVanish are un suport excelent pentru mai multe platforme și vă permite să conectați până la zece dispozitive simultan, ceea ce înseamnă că puteți proteja toate dispozitivele dvs. de un singur cont.

IPVanish nu înregistrează nicio informație care vă poate ajuta să vă urmăriți activitățile. Folosește criptarea de 256 biți și un comutator de ucidere pentru a vă asigura traficul, precum și protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 pentru a vă asigura că nu dezvăluiți accidental informații personale. Mai mult, acest VPN vă permite să obturați traficul OpenVPN, să vă schimbați adresa IP în mod regulat și să blocați tot traficul local. Dacă aveți probleme, puteți contacta asistența 24/7 prin chat live.

Acest VPN este dotat cu aplicații Windows, MacOS, iOS, Android și Amazon Fire. Funcționează cu sisteme Linux și routere wireless, dar trebuie instalat manual.

Pro:

 • Are peste 60 de servere care operează în Melbourne și Sydney
 • Viteze impresionante de streaming 4K obținute în timpul testării
 • Vă permite să conectați 10 dispozitive simultan
 • Puternic în privința și securitatea

Contra:

 • Asistența clienților este puțin lentă

PROTECTĂ TOTUL DISPOZITIV: IPVanish are viteze mari, securitate puternică, o politică fără jurnaluri și o limită de conectare mai mare decât majoritatea. Planurile sale includ toate garanțiile de returnare de 7 zile.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks 9NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are o rețea mai mică decât unii dintre concurenții săi (aproximativ 80 de servere globale, cu doar unul în Australia), dar este capabil de viteze mai mari. Acest lucru îl face ideal pentru persoanele care caută să transmită fluxuri de conținut geo-blocat pe Netflix, PlayStation Vue sau Hulu, dar asigură, de asemenea, că puteți viziona 9Now în direct la cea mai înaltă calitate posibilă, fără bâlbâială sau pauză..

Acest serviciu protejează împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC, păstrând activitățile private folosind criptarea de 256 biți și un comutator de oprire. Vă permite să plătiți în Bitcoin și nu vă înregistrați nicio informație de identificare personală, astfel încât să vă puteți înscrie cu o adresă de e-mail și să navigați pe internet în anonimat aproape total. Chat-ul în direct 24/7 este disponibil dacă aveți nevoie de ajutor, iar personalul este chiar capabil să se conecteze la computer de la distanță pentru a instala sau configura software-ul pentru dvs..

Pro:

 • Serverele australiene sunt rapide și deblochează conținutul cel mai restrâns geo
 • Lățimea de bandă nelimitată, viteze mari și alocația P2P înseamnă, de asemenea, că este potrivit pentru torrenting
 • Utilizați până la șase dispozitive simultan

Contra:

 • Număr mic de servere din care să alegeți
 • Personalul de asistență este bun, dar funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează 9Acum. Bun pentru navigare și torrenting. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport pentru chat 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot viziona 9Now cu un VPN gratuit?

La prima vedere, VPN-urile gratuite pot fi o perspectivă atractivă, dar recomandăm utilizarea lor, din mai multe motive. În primul rând, cu mai mulți utilizatori decât suportă rețelele lor, aceste servicii pot oferi doar viteze extrem de lente. Acest lucru le face o alegere slabă pentru streaming, deoarece vitezele lente duc la timpuri de tamponare lungi și video bâlbâie. Dacă vizionați videoclipuri live, acest lucru înseamnă că, de obicei, veți rata secțiunile din show-ul dvs. în întregime. În plus, 9Now are măsuri de blocare geografică foarte stricte și este foarte puțin probabil să îl poți accesa cu o VPN gratuită.

VPN-urile gratuite nu au rămas din bunătatea inimilor proprietarilor. Sunt afaceri și, ca atare, trebuie să câștige bani cumva. Aproape întotdeauna veți găsi că inserează reclame, dar nu este singura modalitate prin care generează venituri. Unele magazin de cookie-uri de urmărire de pe dispozitivul utilizatorului; acestea le permit să recolteze informații valoroase despre obiceiurile de navigare ale consumatorilor care pot fi vândute ulterior celui mai mare ofertant, de obicei fără cunoștința utilizatorului.

Aceste servicii prezintă riscuri semnificative pentru securitate. Cercetările au arătat că pe Google Play Store există zeci de aplicații VPN gratuite care transportă malware. Mai mult, multe dintre VPN-urile gratuite care nu încearcă să-ți infecteze dispozitivul permit utilizatorilor să navigheze fără criptare și sunt vulnerabile la scurgeri DNS și IPv6. Servicii cunoscute nu vă garantează siguranța, așa cum am constatat în 2015, când s-a constatat că Hola facilitează o botnet cu lățimea de bandă inactivă a clienților săi. Cel mai bun mod de a fi în siguranță este să utilizați un VPN cu o politică de confidențialitate primă pentru client.

Legate de: Cum să obțineți o adresă IP australiană

Pot să mă înscriu la 9Acum din străinătate?

9 Acum cereți să vă creați un cont înainte de a putea urmări efectiv orice, indiferent dacă este live sau la cerere. Cu toate acestea, nu există taxe de plătit și acest proces durează doar un minut; va trebui doar să vă confirmați adresa de e-mail.

Oarecum neobișnuit, întregul site 9Now este blocat geografic, nu doar videoclipurile sale. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți în afara Australiei, nu veți putea nici măcar să vă înregistrați decât dacă aveți un VPN.

Ce pot urmări pe 9Acum?

9Now oferă o bibliotecă destul de extinsă de conținut live și la cerere. Mai jos, am enumerat câteva dintre cele mai populare titluri ale acestui serviciu:

 • 2 fete leftere
 • La limita
 • Ellen
 • ER
 • Insula Iubirii Australia
 • Universul Steven
 • Teoria Big Bang
 • Vocea
 • Ceas Yokai
 • Tânărul Sheldon

Vezi si:

 • Cele mai bune VPN-uri pentru Australia
 • Cum să obțineți o adresă IP australiană
 • Cum să te uiți la televizorul australian în străinătate
 • Cum să urmăriți Foxtel Go de peste mări cu un VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 64

Adblock
detector