5 cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Mediaset Premium în străinătate (în afara Italiei)

Vrei să afli cum să urmărești Mediaset Premium din străinătate? În această postare, vă vom explica cum să transmiteți fluxul Mediaset Premium din orice parte a lumii. Vă vom arăta cum să ocoliți restricțiile regionale și să accesați toate emisiunile preferate folosind o rețea virtuală virtuală (VPN). Astfel poți urmări Mediaset Premium din Italia, SUA, Marea Britanie, Canada, Australia sau oriunde altundeva din lume.

Cum să urmăriți Mediaset Premium în străinătateMajoritatea platformelor de streaming majore folosesc geo-restricție pentru a împiedica accesul persoanelor din afara zonei lor de difuzare. Atunci când vă conectați la unul dintre serverele VPN-ului dvs., vi se atribuie o adresă IP temporară, specifică regiunii. Acest lucru oferă trucuri site-urilor web pentru a crede că sunteți de fapt localizat în altă parte și vă permite să urmăriți orice doriți, indiferent de țara în care vă aflați. administratorii de rețea sau hackerii.

Alegerea VPN-ului potrivit este vitală. Fiecare serviciu este ușor diferit în ceea ce privește dimensiunea, viteza și securitatea rețelei, așa că plătește să găsești unul care să se potrivească nevoilor tale. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru streaming Mediaset Premium, am căutat servicii cu următoarele caracteristici:

 • Are o rețea extinsă cu mai multe servere italiene
 • Oferă conexiuni consistente și este suficient de rapid pentru a transmite transmisii video în direct HD
 • Capabil să deblocheze serviciile de streaming majore din străinătate
 • Utilizează criptarea eficientă de nescris și oferă funcții suplimentare de securitate
 • Păstrează jurnalele minime, sau mai bine încă, fără jurnalele

Cum să urmăriți Mediaset Premium online cu un VPN

Nu ați folosit niciodată un VPN înainte? Nicio problemă: accesarea site-urilor geo-blocate este destul de simplă. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca Mediaset Premium din afara Italiei:

 1. Înscrieți-vă la una dintre VPN-urile de mai jos (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați clientul VPN, asigurându-vă că veți obține versiunea corespunzătoare pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele italiene ale VPN-ului dvs. Notă: dacă doriți să deblocați un serviciu bazat în altă parte, conectați-vă la un server din acea locație. De exemplu, aveți nevoie de un server american pentru a accesa Hulu din străinătate.
 4. Încercați să vizionați conținut din Mediaset Premium. Dacă totul a decurs așa cum era de așteptat, ar trebui să găsiți videoclipuri încărcate rapid, fără nicio eroare. Rețineți că poate trebuie să reîmprospătați pagina înainte de a vedea orice modificare.

Dacă doriți să urmăriți un anumit eveniment sau să vă prezentați în direct, asigurați-vă că parcurgeți pașii de mai sus înainte de a începe. Acest lucru vă asigură că veți avea destul timp pentru a primi ajutor din partea echipei de asistență a VPN-ului dvs. dacă întâmpinați probleme.

CUM SĂ FĂȚI UN VPN PLATIT GRATUIT: Dacă aveți nevoie de un VPN doar pentru o perioadă scurtă de timp (de exemplu, dacă plecați în vacanță și doriți să accesați serviciile de streaming obișnuite sau dacă doriți să urmăriți un eveniment specific), puteți profita de serviciul gratuit ExpressVPN 30 -procesul zilei. Deși vi se va cere să plătiți în avans, puteți anula în orice moment al acestei perioade pentru a primi o rambursare completă.

Uitați mai jos pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru streaming Mediaset Premium în străinătate:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este fantastic pentru streaming, datorită rețelei sale extinse de server (2.000+ peste tot în lume, cu două în Italia), viteze mari și capacități excepționale de deblocare. ExpressVPN poate debloca în mod sigur platforme precum Mediaset Premium, dar și unele cu care se confruntă majoritatea altor servicii, cum ar fi Netflix și BBC iPlayer.

Securizează traficul de rețea folosind o combinație de criptare AES de 256 biți, autentificare SHA512 și chei RSA de 4.096 biți. Aplicațiile de pe desktop au de asemenea un comutator care te asigură că nu navighezi niciodată neprotejat. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală, păstrează secretul perfect înainte și previne scurgerile DNS și WebRTC, deci știți că activitățile dvs. vor rămâne private în orice moment. Asistența este disponibilă prin chat live, 24/7, în caz de probleme.

Acest serviciu oferă aplicații pentru toate cele mai populare sisteme de operare: Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Poate fi instalat manual și pe routerele de rețea acceptate.

TREI LUNI GRATUIT: Obțineți trei luni în plus gratuit, înscriindu-vă la planul de un an al ExpressVPN. Aceasta reduce prețul total cu 49% și, din moment ce există o garanție de returnare de 30 de zile, nu există niciun risc..

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Cu 53 de servere în Italia și peste 5.000 în alte părți, NordVPN este o alegere puternică pentru oricine dorește să transmită fluxuri de pe platforme precum Mediaset Premium sau RaiPlay. În plus, oferă servere optimizate pentru streaming HD și partajare de fișiere, precum și anti-DDoS concepute pentru jocuri. Acest serviciu poate ocoli cu ușurință geo-blocarea pe servicii precum Netflix, Amazon Prime Video și ESPN. Mai mult, cu până la șase conexiuni permise simultan, puteți transmite în siguranță de pe oricare dintre dispozitivele dvs..

NordVPN pune un accent major pe securitatea utilizatorilor săi. De exemplu, este una dintre singurele VPN majore cu compatibilitate dublă VPN și Tor-over-VPN. Aplicațiile desktop și iOS au un comutator de ucidere și puteți activa scanarea automată a malware-ului și blocarea anunțurilor. Între timp, traficul dvs. este protejat cu criptare de 256 biți, chei DHE-RSA 2048 biți și autentificare SHA384. NordVPN acceptă plăți bitcoin, nu înregistrează nicio informație identificabilă și previne scurgerile IPv6, DNS și WebRTC, astfel încât să vă puteți înregistra și naviga aproape în mod anonim.

Acest VPN are aplicații ușor de utilizat pentru dispozitive Windows, MacOS, Android și iOS. Funcționează cu sisteme Linux și unele routere wireless, deși mai întâi va trebui să îl configurați manual.

Economisiți 66%: Reduceți prețul la doar 3,99 USD pe lună (66% reducere) cu abonamentul de doi ani al NordVPN.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Nu trebuie să fiți un expert tehnologic pentru a vă menține în siguranță cu CyberGhost: puteți alege pur și simplu o sarcină precum streamingul sau navigarea în mod anonim și vă puteți conecta automat la un server adecvat. Există aproape 3.000 în toată lumea, cu 100 doar în Italia. CyberGhost are un impact minim asupra vitezei dvs. și oferă deblocare cu un singur clic pentru multe site-uri de streaming populare, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care doresc să transmită TV italian din străinătate.

Deși este conceput pentru utilizatorii începători, acest VPN nu face compromisuri în ceea ce privește securitatea. Protejează împotriva DNS, IPv6, redirecționarea porturilor și a scurgerilor WebRTC, iar în aplicațiile sale desktop și mobile, există un comutator de interceptare permanentă. Folosind criptarea AES de 256 biți, autentificarea SHA256 și chei RSA de 2.048 biți și înregistrarea fără informații de identificare personală, acest serviciu păstrează traficul de rețea și identitatea dvs. anonimă..

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru MacOS, Windows, iOS și Android. Poate fi instalat manual în doar câteva minute pe platformele bazate pe Linux și selectați routere de internet.

DISCOUND EXCLUSIV: Cititorii noștri pot economisi 77% din planul anual al CyberGhost. Veți primi, de asemenea, șase luni suplimentare.  

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish a devenit sinonim cu streamingul datorită vitezei sale ridicate, suportului excepțional de mai multe platforme, aplicațiilor ușoare și ușurinței de utilizare. Are 16 servere în Italia și peste 1.000 în total în întreaga lume, ceea ce vă permite să accesați o conexiune cu latență scăzută, indiferent unde vă aflați. Mai mult, cu până la zece conexiuni simultane permise, puteți transmite în direct Mediaset Premium de pe oricare dintre dispozitivele dvs..

Acest serviciu VPN include mai multe caracteristici care vă permit să vă adaptați perfect configurația de securitate. De exemplu, puteți bloca tot traficul local, puteți schimba în mod regulat adresa dvs. IP, obturați traficul OpenVPN sau puteți activa un comutator de ucidere (în aplicațiile de pe desktop). Folosește autentificarea SHA512, chei RSA de 2.048 biți și criptare AES de 256 biți și protejează împotriva scurgerilor DNS și IPv6. IPVanish nu înregistrează nicio informație despre activitate, așa că vă puteți asigura că securitatea dvs. este în mâini bune.

Acest furnizor are aplicații pentru cele mai populare platforme, inclusiv Windows, MacOS, Android și iOS. Poate fi chiar instalat manual pe dispozitive Linux și routere acceptate.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți până la 60% în planurile IPVanish aici. Acestea vin cu o garanție de returnare a banilor de 7 zile, astfel încât să puteți proba serviciul fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

În timp ce PrivateVPN are doar două servere italiene (și 76 în total), oferă viteze mai mari decât multe VPN-uri cu rețele mai mari. Mai mult, este capabil să ocolească restricțiile geografice asupra serviciilor cu încăpățânare notorie, cum ar fi Netflix și BBC iPlayer. Ca atare, vă permite să transmiteți în direct videoclipuri HD în direct de la Mediaset Premium chiar și în străinătate.

PrivateVPN excelează la serviciul clienți: personalul său este la îndemână 24/7 prin chat live și, cu permisiunea dvs., pot chiar instala de la distanță sau configura software-ul pentru tine. Acest serviciu este extrem de sigur, cu criptare de 256 biți, autentificare SHA256 și taste RSA de 2.048 biți. Există, de asemenea, un comutator de ucidere (în versiunile de pe desktop) și protecția împotriva scurgerilor IPv6, DNS și WebRTC. PrivateVPN nu păstrează jurnalele de trafic, ceea ce vă asigură confidențialitatea și vă protejează informațiile personale.

Acest serviciu oferă aplicații Windows, Android, MacOS și iOS. Configurația manuală este necesară pentru sistemele bazate pe Linux și routerele de rețea.

OFERTĂ ANUALĂ: Obțineți cinci luni gratuit și economisiți mai mult de 70% alegând abonamentul anual al PrivateVPN.  

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Pot transmite Mediaset Premium cu un VPN gratuit?

S-ar putea să fiți tentat să încercați să transmiteți mediaset Premium cu un VPN gratuit, dar vă recomandăm cu fermitate. VPN-urile gratuite se străduiesc aproape întotdeauna să ofere viteze mari, întrucât rețelele lor de server nu pot suporta fluxul constant de utilizatori. Acest lucru înseamnă că orice videoclip pe care încercați să-l redați poate memora mai mult timp pentru perioade prelungite de timp sau bâlbâie dacă se redă. Mai rău, s-ar putea să vă descoperiți fără a avertiza, lăsând traficul dvs. neprotejat.

Serverele sunt costisitoare de întreținut, astfel încât VPN-urile gratuite să le plătească? Pur și simplu, deși utilizatorii lor nu plătesc direct, fiecare este o sursă de profit. Majoritatea VPN-urilor gratuite plasează anunțuri în paginile pe care le vizitați, dar unele merg chiar mai departe, stocând cookie-urile de urmărire pe dispozitivul utilizatorilor. Acest lucru permite companiei să înregistreze toate obiceiurile dvs. de navigare și să redacteze un profil de consum detaliat care poate fi ulterior vândut către terți fără să știți. Se presupune că VPN-urile vă îmbunătățesc confidențialitatea, dar aceste VPN-uri gratuite pot fi de fapt dăunătoare.  

În cele din urmă, fără a analiza traficul dvs. web, este imposibil să știți dacă utilizați un serviciu legitim sau unul dintre zecile de troieni disponibili. Chiar dacă nu este instalat malware, nu există nicio garanție că traficul dvs. este de fapt securizat; de fapt, aproape 18% din VPN-urile gratuite examinate într-un studiu din 2016 nu au utilizat deloc criptare. Am văzut chiar și servicii gratuite de înaltă calitate care fac lucruri umbroase, cu unul, în special, care rulează o botnet cu lățimea de bandă inactivă a utilizatorilor săi. Evident, cel mai bine este să nu vă puneți informațiile personale în pericol. În schimb, utilizați un VPN de renume cu o politică de confidențialitate încercată de utilizator pentru prima dată.

Pot să mă înscriu la Mediaset Premium din străinătate?

harta globului a lumii

Acest serviciu este mai agresiv pentru prevenirea înregistrării utilizatorilor străini decât majoritatea celorlalți. În primul rând, vi s-a solicitat să furnizați dovada identității dvs., de exemplu, un pașaport sau un permis de conducere. Acest lucru este deja neobișnuit pentru un serviciu de streaming online, dar verificările nu se opresc aici.

Vi se va solicita, de asemenea, o adresă italiană și numărul dvs. de cod fiscal italian. Aceste măsuri fac imposibil de înregistrat din străinătate, cu excepția cazului în care trăiești de fapt în Italia. Pentru a profita chiar și de proba gratuită de 15 zile, veți avea nevoie de un număr de telefon mobil italian. Fără informațiile de mai sus, nu veți putea urmări conținutul Mediaset Premium.

Puteți transmite în continuare canalele de bază Mediaset fără înregistrare și chiar fără VPN, dar oricum am recomanda utilizarea unuia. Unii furnizori de servicii Internet au fost cunoscute pentru a accelera viteza de conectare a utilizatorilor lor dacă transmit foarte des, iar un VPN, pe lângă creșterea vieții private, ajută la reducerea probabilității de a se întâmpla.

Ce pot urmări pe Mediaset Premium?

Mediaset Premium are o varietate uriașă de conținut care acoperă totul, de la sporturi în direct la emisiuni TV populare. Mai jos, am enumerat câteva dintre cele mai populare titluri pe care le puteți urmări:

 1. Super-fata
 2. Supranatural
 3. Fată nouă
 4. Riverdale
 5. 30 Rock
 6. Micile mincinoase drăguțe
 7. Campionatul Mondial de Superbike
 8. Fotbal Premier League din Scoția
 9. Liga Națională de Fotbal
 10. Fotbal UEFA Champions League
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 12 =

Adblock
detector