5 cele mai bune VPN-uri pentru a urmări TLC (în afara SUA)

Doriți să vizionați gratuit TLC? În această postare, vă vom explica modul în care puteți transmite transmisii online TLC live și la cerere, chiar dacă sunteți în străinătate. Vom discuta despre ce fel de conținut TLC oferă, vom arăta cum puteți ocoli restricțiile regionale folosind o rețea virtuală virtuală (VPN) și vă recomandăm unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru TLC. 


Cele mai bune VPN-uri pentru TLC

La fel ca majoritatea serviciilor de streaming, TLC plasează restricții regionale asupra conținutului său. Aceasta înseamnă că puteți viziona emisiuni numai dacă vă aflați în locația corectă, care, în acest caz, este SUA. Încercarea de a transmite TLC de oriunde altundeva face ca următoarea eroare să apară „Ne pare rău. Acest site nu este disponibil în regiunea dvs..„Aceasta înseamnă că, dacă de obicei locuiești în SUA, dar pleci în concediu în străinătate, nu vei putea accesa TLC sau la unele dintre serviciile tale obișnuite. Din fericire, există o soluție.

Când vizitați un site sau un serviciu geo-blocat, acesta verifică adresa dvs. IP pentru a vedea în ce țară vă aflați. Totuși, când vă conectați la un server VPN corespunzător, vi se oferă o adresă IP nouă, specifică regiunii. În consecință, veți apărea de parcă v-ați afla într-adevăr în țara dorită și veți putea utiliza site-ul în mod normal. Există un alt avantaj semnificativ în utilizarea unui VPN: acestea criptează traficul dvs., împiedicând monitorizarea activităților dvs. de către hackeri, administratorii de rețea sau Furnizorul de servicii Internet (ISP)..

Cum să transmiteți fluxul TLC în străinătate cu un VPN

Nu vă faceți griji dacă nu ați folosit niciodată o VPN înainte, este destul de simplu. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca TLC din străinătate:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la un furnizor VPN adecvat (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN, având grijă să obțineți versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Folosește-ți noile certificate de cont pentru a te conecta la aplicație.
 4. Conectați-vă la un server american.
 5. Accesați site-ul TLC și încercați să încărcați videoclipuri. Ar trebui să înceapă imediat, dar, dacă nu, încercați să reîmprospătați pagina, ștergând memoria cache a browserului și ștergând orice cookie-uri.

CUM SĂ FĂȚI GRATUIT UN VPN PLATIT: Dacă nu căutați decât o acoperire VPN pe termen scurt (de exemplu, dacă plecați în străinătate în vacanță) nu este necesar să plătiți. În schimb, puteți folosi doar garanția de returnare a banilor ExpressVPN de 30 de zile. În timp ce este necesară o plată în avans, puteți anula în orice moment din această perioadă pentru a primi o rambursare completă fără întrebări.

Cum să alegi cel mai bun VPN pentru TLC

Este vital să alegeți VPN-ul potrivit pentru sarcina la îndemână. Totuși, acest lucru poate fi dificil, deoarece există sute de furnizori concurenti, care oferă diferite lucruri. Unii pun un accent major pe viteză, în timp ce alții ar putea acorda prioritate securității sau dimensiunii rețelei. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru streaming TLC, am căutat servicii care îndeplinesc criteriile de mai jos:

 • Oferă mai multe servere americane din care să alegeți
 • Capabil să deblocheze TLC și servicii de streaming similare din străinătate
 • Are criptare puternică și oferă mai multe caracteristici suplimentare de securitate
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală sau, în mod ideal, nu păstrează niciun fel de jurnal
 • Are aplicații pentru toate cele mai populare sisteme de operare

Mai jos, veți găsi o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru streaming TLC în afara SUA:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este capabil să deblocheze platforme populare precum Netflix, Amazon Prime Video, Hulu și TLC, așa că este o alegere bună pentru cei care doresc să difuzeze în străinătate. Este suficient de rapid pentru a transmite video în direct în mod impecabil, și cu grupuri de server în 20 de orașe din SUA (și peste 2.000 de servere la nivel global), nu există nimic care să te împiedice să urmărești toate emisiunile preferate din orice parte a lumii.

Traficul dvs. este ferit de ochii indepărtați cu criptarea de 256 biți, protecția IPv6 și DNS împotriva scurgerii, un comutator de ucidere (în versiunile desktop) și secretul perfect înainte. Fără informații personale identificabile stocate și cu opțiunea de plată în Bitcoin, ExpressVPN vă permite să navigați într-un anonimat aproape total. Ai nevoie de puțin ajutor? Nu vă faceți griji: puteți primi asistență prin chat live, 24/7.

Acest VPN include aplicații pentru Android, iOS, Windows, MacOS și Linux. Deși instalarea manuală este necesară pentru routere, firmware-ul personalizat ExpressVPN face acest lucru rapid și ușor.

DISCOUNT CITITOR: Alegeți oferta de un an ExpressVPN pentru a obține trei luni gratis și a economisi 49%.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este un excelent VPN cu scop general, cu peste 5.000 de servere la nivel mondial (aproape 1.900 în SUA) și chiar unele care sunt optimizate pentru anonimat, partajare de fișiere și protecție DDoS. Are un impact minim asupra vitezei de navigare și vă permite să deblocați servicii ca TLC, Hulu, Netflix SUA și Sling TV din străinătate. Cu până la șase conexiuni simultane permise, puteți utiliza NordVPN pentru a vă proteja toate dispozitivele dvs. cele mai utilizate.

Acest VPN este specializat în securitate. Criptarea de 256 biți este activată în mod implicit, dar asta nu este totul: utilizează un comutator de omorizare personalizabil, specific aplicației și protecție WebRTC, IPv6 și DNS pentru a se asigura că nicio informație personală nu este dezvăluită în mod inadvertent la navigare. Puteți alege chiar să blocați anunțurile și malware-ul automat, să utilizați două VPN-uri simultan sau să accesați Tor cu un VPN. NordVPN nu păstrează deloc nicio jurnal de conexiune sau activitate, ceea ce înseamnă că nu poate fi folosit pentru a vă urmări activitățile înapoi.  

Acest serviciu este dotat cu aplicații MacOS, Windows, iOS, Linux și Android. Poate fi instalat manual pe routerele de rețea acceptate.

EXCLUSIV: Economisiți 75% și reduceți prețul la doar 2,99 dolari pe lună prin înscrierea la planul de trei ani al NordVPN.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Acest serviciu VPN este conceput pentru a fi ușor accesibil pentru utilizatori neexperimentați. În timp ce puteți alege unul dintre cele 3.000+ servere ale sale manual, există și opțiunea de a selecta o sarcină (cum ar fi deblocarea streamingului, navigarea în siguranță sau schimbul de fișiere în mod anonim) și să aveți atribuit un server adecvat. La fel de acest serviciu oferă viteze mari și deblocare cu un singur clic pentru diverse site-uri de streaming populare (TLC nu este listat, dar poate fi deblocat), este foarte util pentru cei care călătoresc în străinătate.

În ciuda aspectului său simplist, CyberGhost are de fapt o serie de caracteristici de securitate. Există 256 biți de criptare, DNS și protecție împotriva scurgerilor IPv6 și un comutator de oprire în fiecare versiune a software-ului. Acest serviciu nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica și puteți plăti în Bitcoin pentru a vă crește anonimatul și mai mult. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pe chat live în cazul în care vă confruntați cu probleme.

CyberGhost are aplicații prietenoase pentru dispozitivele Windows, Android, iOS și MacOS. Funcționează cu Linux și routere wireless acceptate, deși este necesară configurarea manuală.

ÎNCERCAȚI-I FĂRĂ RISCURI: Reduceți costul cu peste 70% și obțineți șase luni suplimentare gratuit cu abonamentul anual al CyberGhost.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

Există multe lucruri pentru serviciul IPVanish. Este foarte rapid și are în prezent peste 1.100 de servere la nivel mondial, cu 520 în SUA, ceea ce vă garantează o conexiune cu latență scăzută. Mai mult, IPVanish poate debloca în mod sigur servicii precum TLC, YouTube TV și ESPN din afara SUA. Mai ales, această VPN permite până la zece conexiuni simultane; acest lucru este deosebit de generos, având în vedere că majoritatea rivalilor săi permit doar între trei și șase.

Acest serviciu VPN vine cu mai multe caracteristici de securitate decât majoritatea. În fiecare versiune a software-ului sunt incluse criptarea de 256 biți, un comutator de oprire și protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Puteți alege, de asemenea, să schimbați adresa IP în mod regulat, să eliminați traficul OpenVPN și să blocați tot traficul LAN, dacă doriți. IPVanish are o politică strictă fără jurnaluri, și acceptă Bitcoin pentru anonimat maxim. Asistența poate fi contactată prin chat live, 24/7.

IPVanish oferă aplicații ușoare pentru Android, iOS, Windows, MacOS și aplicații Amazon Fire TV / Firestick. Cu o configurație manuală mică, funcționează chiar și pe sisteme Linux și selectează routere de internet.

Economisiți 60%: Cititorii noștri pot economisi 60% din planurile IPVanish. Cu o garanție de returnare de 7 zile, puteți încerca serviciul fără niciun risc.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are mai puține servere decât unele servicii similare (aproximativ 80 în total, cu 10 în SUA), dar compensează oferind viteze mult mai mari. Șase conexiuni simultane sunt permise, astfel încât să puteți proteja toate dispozitivele cu un singur cont. În plus, PrivateVPN vă permite să accesați platforme precum Netflix SUA, BBC iPlayer, Hulu și TLC din străinătate.

Acest VPN folosește criptarea de 256 biți și un comutator de oprire care oprește imediat transferul de date la pierderea conexiunii, pentru a vă asigura că sunteți protejat în orice moment. De asemenea, include protecție DNS, WebRTC și IPv6, dar mai important, PrivateVPN nu înregistrează deloc nicio informație de identificare personală. Puteți contacta asistența clienți 24/7 prin chat live, dar spre deosebire de majoritatea altor servicii VPN, personalul este capabil să instaleze sau să configureze software-ul de la distanță pentru dvs. dacă vă luptați.

Acest serviciu include aplicații pentru dispozitive Windows, MacOS, Android și iOS. Instalarea manuală este necesară pentru platformele bazate pe Linux și routerele de rețea.

OFERTĂ ANUALĂ: Înscrieți-vă la planul anual al PrivateVPN de a primi o acoperire suplimentară de cinci luni gratuit și a economisi mai mult de 70%.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Pot viziona TLC online cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot părea o modalitate ușoară de a vă proteja online, dar ele vin de fapt cu mai multe dezavantaje semnificative. În primul rând, aceștia au adesea mai mulți utilizatori decât suportă rețelele lor, așa că vă puteți aștepta la viteze lente de navigare, videoclipuri care bâlbâie frecvent sau bufferează la nesfârșit și, eventual, chiar deconectare sporadică de la VPN. Aceasta presupune că puteți chiar accesa conținutul, deoarece VPN-urile gratuite sunt de obicei primele blocate de serviciile de streaming majore.

Dacă aceste servicii nu își taxează utilizatorii în avans, cum își pot permite să opereze? Veți găsi că aproape întotdeauna introduc reclame în site-urile pe care le vizitați (deseori într-un mod foarte neîncetat), dar unele merg chiar mai departe. Prin stocarea cookie-urilor de urmărire pe dispozitivul dvs., VPN-urile gratuite pot colecta date valoroase despre modul în care utilizați internetul. După ce s-au acumulat suficiente informații, profilul consumatorului rezultat poate fi vândut unor terțe părți fără să știți.

În cele din urmă, chiar și alegerea unui VPN gratuit poate fi o problemă reală. Cercetările au arătat că platforme precum Google Play Store sunt inundate de aplicații care poartă programe malware care prezintă drept VPN-uri gratuite. Probabil, unele dintre VPN-urile aparent legitime sunt la fel de periculoase, 18% dintre aplicațiile chestionate nu reușesc să cripteze datele utilizatorului și 84% vulnerabile la scurgerile IPv6. Din păcate, am văzut chiar și servicii majore înșelătoare ale utilizatorilor lor, ca atunci când Hola a vândut lățimea de bandă a utilizatorului pentru a facilita o botnet.

Cel mai bun mod de a vă păstra informațiile personale în siguranță este să utilizați un VPN de încredere cu o politică de confidențialitate clară și orientată către client.

Pot viziona gratuit TLC online?

Puteți urmări gratuit episoade ale anumitor emisiuni la cerere, fără a fi nevoie de niciun fel de înregistrare. Cu toate acestea, nu există nicio regulă dificilă: unele emisiuni au cel mai recent episod disponibil gratuit, în timp ce altele vă permit doar să vizionați fiecare al doilea episod.

Pentru a debloca tot conținutul la cerere TLC, precum și fluxul live, va trebui să vă conectați cu detaliile furnizorului de cablu. Dacă nu aveți TV prin cablu, puteți viziona în continuare, atât timp cât aveți un abonament la PlayStation Vue. Acestea încep de la 44,99 USD USD pe lună și vin cu un proces gratuit de cinci zile.

Ce pot urmări pe TLC?

TLC oferă o gamă largă de reality show-uri TV și documentare. Mai jos, am enumerat unele dintre cele mai populare titluri ale serviciului:

  1. Cine te crezi?
  2. Logodnicul de 90 de zile
  3. Spune da rochiei
  4. Spații de tranzacționare
  5. Povestiri nespuse ale ER
  6. Seful prajiturii
  7. Copii mici & Diademe
  8. Ciudata mea dependență
  9. LA cerneală
  10. Ce sa nu port
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1