5 cele mai bune VPN-uri pentru a viziona TVB de oriunde

Cele mai bune VPN-uri pentru a viziona TVB de oriunde

Majoritatea oamenilor consideră că ceea ce fac online este privat, dar acest lucru nu este adevărat. De fapt, activitățile dvs. sunt adesea monitorizate de Furnizorul dvs. de servicii de internet (ISP), angajator și, în unele țări, de guvern. VPN-urile împiedică acest tip de a suspina prin criptarea traficului, asigurându-se că este lipsit de sens pentru persoanele din afara.

În mod normal, dacă încercați să accesați platforma de streaming a TVB în străinătate (în afara Hong Kongului), veți vedea următoarea eroare:

此 服務 不適 用於 你 目前 所在 地區。 註: myTV SUPER 只供 香港 境內 使用。 ”(Aproximativ tradus:„Acest serviciu nu se aplică locației dvs. actuale. Notă: myTV SUPER este disponibil doar în Hong Kong.„).

Acest lucru se întâmplă deoarece TVB și-a verificat adresa IP și a observat că este din afara Hong Kong-ului. Cu toate acestea, atunci când vă conectați la un server VPN din Hong Kong, vi se oferă o adresă IP nouă, specifică pentru fiecare țară, care vă păcălește site-ul pentru a vă permite accesul. Vom acoperi fiecare dintre VPN-urile noastre recomandate mai detaliat mai târziu, dar dacă doriți doar să vedeți care sunt VPN-urile care sunt cele mai potrivite pentru TVB, puteți găsi mai jos un scurt rezumat:

Cele mai bune VPN-uri pentru TVB

 1. NordVPN: Cu zeci de servere de mare viteză în Hong Kong, măsuri avansate de securitate și confidențialitate și capacitate de deblocare puternică, NordVPN este ideal pentru streaming TVB în străinătate.
 2. CyberGhost: Acest serviciu este rapid, ușor de utilizat și accesibil. Acesta oferă funcții de securitate preconfigurate și poate debloca TVB fără efort, oriunde te-ai afla.
 3. IPVanish: VPN rapid, cu suport multi-platformă excelent, caracteristici puternice de securitate și o limită mare de conectare, IPVanish este excelent pentru cei care doresc să transmită fluxuri pe mai multe dispozitive.
 4. PrivateVPN: Acest VPN se mândrește cu viteze peste medie, securitate puternică, politică fără jurnaluri și capacitatea de a viziona TVB de oriunde.
 5. SaferVPN: Acesta este un serviciu axat pe securitate și confidențialitate, cu viteze foarte mari. Este capabil să deblocheze cu ușurință TVB și servicii similare în străinătate.

Cum am ales cele mai bune VPN-uri pentru streaming TVB

Fiecare VPN are funcții de securitate diferite, politici de logare și locații de server. În plus, nu toți sunt capabili să deblocheze TVB în străinătate. Pentru a păstra lucrurile cât mai simplu, am decis să recomandăm doar servicii care îndeplinesc toate criteriile de mai jos. În acest fel, vă este garantat un VPN versatil de înaltă calitate, nu doar unul care vă permite să vizionați TVB în alte țări.

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri pentru TVB:

 • Deblochează TVB și platforme similare de streaming în străinătate
 • Utilizează criptarea eficientă de nescris și oferă opțiuni suplimentare de securitate
 • Oferă conexiuni consistente, de mare viteză
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală (în mod ideal nu păstrează deloc jurnalele)
 • Oferă aplicații pentru cele mai populare sisteme de operare

Cele mai bune VPN-uri pentru TVB

Mai jos veți găsi lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru TVB:

1. NordVPN

NordVPNIanuarie 2020 se blochează tvbTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are cea mai mare rețea a oricărui VPN major, cu peste 5.200 de servere în 60 de țări, dintre care 50 sunt în Hong Kong. Este suficient de rapid pentru streaming în direct și are o capacitate excepțională de deblocare, permițându-vă să utilizați platforme precum TVB, Netflix SUA și Amazon Prime Video în străinătate. Acest serviciu are chiar și servere specializate, astfel încât să le poți folosi în China continentală.

Acest VPN oferă o gamă largă de caracteristici de securitate. Acestea includ criptarea de 256 biți, scanarea automată a anunțurilor și programele malware, un comutator de omorizare specific pentru aplicație (care oprește tot traficul dacă pierdeți conexiunea brusc) și protecția împotriva IPv6, DNS, WebRTC și scurgerilor de redirecționare a porturilor. Opțiunile serverului includ Tor peste VPN sau două VPN simultan. NordVPN nu păstrează jurnalele, ceea ce înseamnă că activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat-ul live.

NordVPN are aplicații pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Poate fi instalat manual pe routerele de acasă.

Pro:

 • Standarde excelente de securitate și criptare
 • Mărimea serverului (5.000 de servere) nu este egală
 • Deblochează cele mai populare servicii de streaming geo-blocat
 • Furnizor veteran cu prețuri bune

Contra:

 • Aplicațiile pentru desktop pot fi puțin lente

Cea mai bună VPN PENTRU TVB: NordVPN este alegerea noastră de top. Este un VPN rapid, de încredere, care îți pune pe primul loc confidențialitatea și securitatea. Mai mult, deblochează cu ușurință TVB și servicii similare în străinătate, ceea ce îl face ideal pentru streaming. NordVPN include o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât nu există niciun risc.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghostunblocks tvbTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are peste 3.700 de servere răspândite în 60 de țări, iar 24 numai în Hong Kong. Acest VPN oferă conexiuni fiabile, de mare viteză, o interfață prietenoasă pentru începători și o capacitate de deblocare puternică, ceea ce înseamnă că vă puteți conecta și începe streamingul TVB cât mai repede posibil. Cu șapte conexiuni simultane permise, CyberGhost vă permite să curgeți în siguranță fără a lăsa niciunul dintre celelalte dispozitive neprotejate.

Acest serviciu este ideal pentru utilizatorii începători toate funcțiile sale de securitate sunt activate în mod implicit. Există criptare de 256 biți, un comutator de oprire permanent (în fiecare versiune a aplicației), protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, protecție wifi automată, un adblocker și un scaner malware. CyberGhost nu înregistrează date care te-ar putea identifica, astfel încât confidențialitatea ta este pe mâini bune. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți primi asistență pentru clienți prin chat live, 24/7.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru dispozitivele Windows, Android, MacOS și iOS. Acest serviciu funcționează și pe routere de rețea selectate, dar trebuie configurat manual.

Pro:

 • Testarea a scos la iveală viteze impresionante pentru streaming
 • Scoruri ridicate în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat - o opțiune bună pentru începători

Contra:

 • Lipsește funcții personalizate avansate

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este un VPN sigur, dar ieftin. Oferă viteze mari, o politică fără jurnal și servere optimizate pentru streaming, ceea ce înseamnă că este ușor de urmărit TVB în străinătate. Acest serviciu este livrat cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. IPVanish

IPVanishunblocks tvbTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish oferă acces la peste 1.300 de servere din peste 60 de țări, inclusiv Hong Kong. Este foarte rapid și poate transmite video în direct HD pe platforme precum TVB fără o memorie tamponabilă vizibilă. În plus, IPVanish este un serviciu foarte ușor cu suport solid multi-platformă și, deoarece permite 10 conexiuni simultane, îl puteți utiliza pentru a vă proteja toate dispozitivele simultan.

Acest VPN vă păstrează în siguranță folosind o combinație de criptare de 256 biți, un comutator de ucidere (în versiunile desktop) și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Puteți alege să vă desconsolați traficul OpenVPN, care vă permite să utilizați rețele și servicii care blochează VPN-urile. IPVanish nu înregistrează deloc date, ceea ce înseamnă că vei fi online complet anonim. Asistența este disponibilă 24/7 în timpul chat-ului live, în caz de probleme.

IPVanish oferă aplicații Android, iOS, Windows, MacOS și Amazon Fire TV și Firestick. Funcționează și pe sisteme Linux și routere internet, dar necesită mai întâi configurarea manuală.

Pro:

 • Viteze impresionante
 • Toate funcțiile de securitate și confidențialitate de care aveți nevoie pentru majoritatea situațiilor
 • Vă permite să conectați 10 dispozitive simultan

Contra:

 • Luptă pentru a debloca platforme de streaming mai mari

STREAMING FLAWLESS: IPVanish oferă viteze mari, opțiuni avansate de securitate și o limită de conexiune ridicată, ceea ce îl face ideal pentru cei care doresc să circule în mers. În plus, planurile sale vin cu o garanție de returnare de șapte zile.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks tvbTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are mai puține servere din care să aleagă (88 din 57 de țări inclusiv Hong Kong), dar compensează oferind viteze mai rapide decât mulți dintre rivalii săi. Acest VPN poate debloca unele dintre cele mai încăpățânate platforme de streaming, inclusiv Netflix și BBC iPlayer, astfel încât TVB nu ar trebui să reprezinte o provocare. PrivateVPN include un „Stealth Mode”, astfel încât să îl puteți folosi în China.

Acest serviciu vă asigură traficul folosind criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere (doar Windows) și protecție împotriva scurgerilor WebRTC, IPv6 și DNS. PrivateVPN este un furnizor de zero jurnale, astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Puteți plăti în Bitcoin dacă doriți un alt strat de protecție. Asistența pe chat live este disponibilă 22 de ore pe zi (fără PST 1-3 PM), iar personalul poate instala software-ul la distanță la cererea dvs..

PrivateVPN oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Instalarea manuală este necesară pentru utilizarea cu platforme bazate pe Linux și routere wireless acceptate.

Pro:

 • Vitezele sunt suficient de bune pentru streaming de înaltă calitate
 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Număr mic de servere

VEZI TVB ORICE: PrivateVPN are servere de mare viteză, securitate puternică, o politică fără jurnaluri și capacitatea de a transmite TVB de oriunde, chiar și din China. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. SaferVPN

SaferVPNunblocks tvbTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.safervpn.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

SaferVPN are în prezent peste 700 de servere în 34 de țări (inclusiv Hong Kong). Acest serviciu oferă în mod constant viteze mari și este capabil să deblocheze o gamă largă de platforme de streaming, inclusiv Netflix, TVB și BBC iPlayer în străinătate. Cu până la cinci conexiuni simultane permise, puteți utiliza SaferVPN pentru a vă proteja majoritatea dispozitivelor cu un singur cont.

Acest VPN menține activitățile private în orice moment folosind criptarea de 256 biți, un comutator de oprire (în fiecare versiune) și protecție împotriva scurgerilor IPv6, DNS și WebRTC.. SaferVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală, și dacă preferi un anonimat suplimentar, poți plăti în Bitcoin. Asistența este disponibilă 24/7 prin chat live.

SaferVPN are aplicații MacOS, Windows, iOS și Android. Poate fi instalat manual pe sistemele Linux și selectați routere.

Pro:

 • Testele au relevat viteze bune pentru streamingul HD
 • Permite plăți Bitcoin prin BitPay
 • Nu există jurnalele stocate și aplicațiile nu au setări solide de securitate

Contra:

 • Funcții limitate în comparație cu alte VPN-uri

VPN simplă, fiabilă: SaferVPN este un VPN ușor de utilizat și versatil. Oferă viteze rapide, suport 24/7, caracteristici puternice de securitate și posibilitatea de a debloca TVB în străinătate. Este inclusă o garanție de returnare de 30 de zile.

Cupon SaferVPNSalvați 80% la planul de 3 aniGAL DEALDiscount aplicat automat

Pot debloca TVB cu un VPN gratuit?

Poate fi tentant să folosești un VPN gratuit, dar ne sfătuim, pentru cateva motive. Pentru început, aceste servicii sunt de obicei primele care sunt blocate de platformele de streaming. TVB are măsuri de restricționare destul de stricte, astfel încât este posibil să nu puteți accesa site-ul. În plus, întrucât VPN-urile gratuite au de obicei mai mulți utilizatori decât pot suporta serverele lor, vă puteți aștepta la viteze foarte lente și videoclipuri care se opresc să se tamponeze frecvent, dacă joacă deloc.

Este posibil ca aceste servicii să nu vă încaseze în avans, dar au de multe ori alte modalități de a câștiga bani. Unii folosesc, de exemplu, un model acceptat de anunțuri sau solicită utilizatorilor să plătească în schimbul unor viteze mai mari. Cu toate acestea, unii recurg la tactici mai ascuțite, cum ar fi utilizarea cookie-urilor de urmărire pentru a colecta informații precum site-uri pe care le vizitați și cât de des. Acest lucru este apoi vândut agenților de publicitate mai târziu, cel mai probabil fără ca tu să știi vreodată despre asta.

În cele din urmă, ar trebui să luați în considerare implicațiile de securitate ale unui VPN gratuit. Un studiu recent realizat pe peste 280 de astfel de aplicații a descoperit că aproape 40% conțineau malware. Chiar și cele care nu erau complet sigure: peste 80% au scăpat informații personale peste IPv6 și 18% nu au folosit nicio cifrare. Companiile mai mari nu sunt neapărat mai sigure, însă: în 2015, sa descoperit că Hola vinde o lățime de bandă pentru utilizatori inactivi pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Folosirea unui VPN bine pus la punct, cu istoricul de a pune confidențialitatea utilizatorilor săi în primul rând, este cel mai bun mod de a fi sigur online.

Cum se deblochează și transmite TVB în străinătate cu un VPN

Cu o VPN potrivită, streamingul TVB online este ușor. Urmați pașii de mai jos:

Cum să te uiți la TVB în străinătate

 1. Începeți prin a vă înscrie la unul dintre VPN-urile enumerate mai sus (vă recomandăm NordVPN).
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN, asigurându-vă că veți obține versiunea potrivită pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din Hong Kong.
 4. Acum, încercați să transmiteți ceva pe TVB. Ar trebui să descoperiți că videoclipurile se redă aproape instantaneu, dar dacă aveți probleme, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîncărcați pagina.

Mă pot înregistra la TVB din afara Hong Kong-ului?

Puteți înregistra și urmări cinci canale TVB (Jade, Pearl, J2, TVB News și TVB Finance și Information) complet gratuit. Există totuși o captura: mai întâi trebuie să vă creați un cont.

În timpul înregistrării, vi se va solicita să furnizați un număr de telefon din Hong Kong. Codul de verificare este apoi trimis la numărul dat, ceea ce face aproape imposibilă înregistrarea utilizatorilor străini. Acestea fiind spuse, Hongkongii care călătoresc în prezent în străinătate nu ar trebui să aibă probleme dacă se conectează la un VPN înainte de a vizita site-ul..

Ce pot viziona la TVB?

TVB oferă o gamă largă de conținut și, cu cinci canale disponibile, există ceva pentru toată lumea. Mai jos, am enumerat câteva dintre emisiunile pe care le puteți viziona gratuit pe TVB:

 1. Vino Acasă Iubire: Lo și Iată (愛 · 回家 之 開心 速遞)
 2. Detectiv de fier (鐵 探)
 3. Felul în care dansăm (狂舞 派)
 4. Geneză (再創 世紀)
 5. Afaceri infernale (無間道)
 6. Romance de 7 zile (7 日 羅曼史)
 7. FM701
 8. Grup de oraș pentru jocuri de noroc (賭城 群英會)
 9. Vânător de minte (心理 追兇)
 10. OMG, Domnule Domnule (是 咁 的, 法官 閣下)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 68

Adblock
detector