5 cele mai bune VPN-uri pentru ABC Go și Freeform Go în 2020 (pentru a putea urmări de oriunde)

5 cele mai bune VPN-uri pentru ABC Go și Freeform Go


Dacă locuiești în SUA, este posibil să te obișnuiești să accesezi ABC și Freeform pe internet. Așadar, va fi un șoc pentru dvs. când călătoriți în străinătate și descoperiți cele două site-uri web ale lor, ABC.go.com și Freeform.go.com, nu vă vor permite să vizionați videoclipuri. Nici măcar nu puteți ajunge la fluxul de canale live atunci când sunteți în afara țării. Puteți depăși blocurile de acces de peste mări folosind un VPN.

Nu toate VPN-urile funcționează cu aceste două canale. Toate companiile media sunt obligate să blocheze accesul de peste mări și include blocarea VPN-urilor. Cu toate acestea, unii depun mai mult efort decât alții. ABC este unul dintre cele mai dificile site-uri video pentru a intra din străinătate.

Deoarece familia de site-uri web ABC prezintă o provocare puternică pentru VPN-uri, unele companii concentrează toate capacitățile de evitare a detectării pe câteva servere. Așadar, puteți să vă conectați la un VPN și să vă conectați la cel mai apropiat server american doar pentru a afla că VPN nu poate intra în ABC sau Freeform. Este important să știți ce servere vă pot intra. Toate serviciile din această listă au fost testate și vor facilita transmiterea de la Freeform și ABC. Cu toate acestea, în unele cazuri, trebuie să selectați anumite servere din SUA.

Vom intra într-un detaliu destul de detaliat pe fiecare dintre VPN-urile care au făcut această listă, însă, dacă aveți nevoie de un scurt rezumat, aici este lista celor mai bune VPN-uri pentru ABC Go și Freeform Go:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră 1 pentru ABC Go și Freeform Go! Unele dintre cele mai bune capacități de deblocare din clasa sa. Servere rapide la nivel mondial cu aplicații sigure și ușor de utilizat. Excelent pentru streaming. Garantia de returnare a banilor pentru 30 de zile v-a fost acoperit.
 2. NordVPN Furnizor bugetar care nu face compromisuri cu privire la viteză și securitate. Mii de servere fac o scurtă lucrare de deblocare a site-urilor de streaming populare.
 3. CyberGhost Furnizor low-cost, ușor de configurat și utilizat. În timpul testării, am fost impresionați de viteza lor de streaming.
 4. PrivateVPN VPN bun, care funcționează bine cu ABC Go, Freeform Go și o mulțime de alte servicii populare de streaming.
 5. StrongVPN Aplicații ușor de utilizat cu funcții bune de deblocare. În funcție de configurare, poate fi necesar să vă configurați conexiunea manual.

Cele mai bune VPN-uri pentru ABC Go și Freeform Go

Pentru a alege serviciul potrivit pentru a fi folosit cu ABC și Freeform, aveți nevoie de un VPN cu următoarele atribute:

 • Are viteze bune
 • Poate debloca ABC și Freeform
 • Poate fi folosit de oricine, nu doar de experți în calculatoare
 • Are servere în SUA

Din fericire, aproape toate VPN-urile din lume au servere în SUA, astfel încât această cerință nu este atât de dificil de îndeplinit. Cu toate acestea, deblocarea fluxului video este testul pe care marea majoritate a VPN-urilor de pe piață nu reușesc.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblochează ABC GO & Freeform GOTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este excelent pentru streaming video, deoarece vă oferă viteze de transfer foarte rapide. Serviciul este, de asemenea, foarte bun pentru a evita restricțiile regionale pentru un număr mare de servicii de streaming video, inclusiv Netflix și Amazon Prime, ceea ce plasează acest VPN în divizia de vârf. Nu toate serverele din Statele Unite pot evita detectarea la ABC și Freeform. Adresați-vă serviciului de asistență 24/7 cu ce server să se conecteze.

ExpressVPN are servere în 94 de țări, astfel încât să puteți accesa site-uri video cu restricții regionale și în multe alte țări.

Puteți obține aplicația ExpressVPN pentru Windows, Mac OS X, macOS, Android, iOS și Linux. Versiunea Linux este o utilitate pentru linia de comandă, deci nu o puteți folosi printr-o interfață grafică. Dacă aveți o tabletă Amazon Fire, Fire TV sau un Firestick, ExpressVPN este disponibil în magazinul de aplicații Amazon. Puteți instala VPN pe routerul dvs. pentru a acoperi toate dispozitivele din casă.

ExpressVPN realizează propriul firmware de router personalizat; puteți cumpăra un router wifi preconfigurat cu acesta instalat sau îl puteți instala singur pe un model de router compatibil. Puteți alege ce dispozitive conectate la rețeaua wifi a routerului sunt trecute prin VPN. O conexiune de la routerul de acasă folosește doar una dintre cele trei conexiuni simultane, chiar dacă va acoperi toate dispozitivele din casa ta.

Dacă vizionați ABC sau Freeform prin browserul dvs., ExpressVPN face o extensie de browser pentru browserele Chrome, Safari și Firefox. Complementul este mai mult un controler alternativ pentru aplicația VPN și nu funcționează singur. Pentru a utiliza extensia browserului trebuie să aveți versiunea desktop a VPN deschisă și funcțională.

Un alt instrument pe care ExpressVPN îl oferă pentru ocolirea restricțiilor regionale este serviciul MediaStreamer. Aceasta este o soluție inteligentă DNS și trebuie să introduceți adresa DNS ExpressVPN în setările rețelei dvs. pentru a o folosi. Dacă utilizați un dispozitiv care nu este compatibil cu aplicația ExpressVPN, cum ar fi Xbox, puteți configura MediaStreamer în schimb.

Serviciul de asistență ExpressVPN este foarte competent și le puteți contacta în orice moment, zi sau noapte, în fiecare zi a anului, prin intermediul unei chat-uri live pe site-ul serviciului..

Pro:

 • Serverele din 20 de orașe americane pot debloca conținutul geore-restricționat de aproape oriunde
 • Vitezele serverului sunt excelente pentru streaming HD și descărcări rapide
 • Ușor de utilizat și configurat cu aplicații pentru o multitudine de platforme
 • Criptarea de cea mai bună clasă asigură o securitate și confidențialitate solide
 • Chat-ul în direct 24/7 vă aduce înapoi cu privire la orice probleme tehnice

Contra:

 • Configurația avansată pentru utilizatorii de putere este puțin limitată

Cel mai bun VPN pentru ABC Go & Freeform Go: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Conduce calea pentru deblocarea celor mai populare servicii de streaming și sport din SUA. Viteze excepționale pentru vizualizare HD fără buffer și securitate și confidențialitate totală. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNDeblochează ABC GO & Freeform GOTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN nu are dificultăți în accesarea videoclipurilor pe site-urile ABC și Freeform. VPN oferă, de asemenea, viteze bune, astfel încât nu ar trebui să experimentați spargeri, pauze sau bâlbâi în timpul redării..

Compania operează un total de 5.133 de servere în 60 de țări din întreaga lume, deci are o capacitate mare. Pentru ABC și Freeform, alegeți un server din SUA. Oricare dintre serverele NordVPN din SUA ar trebui să vă introducă în ABC și Freeform.

O pagină cu lista de servere vă permite să vă conectați la un server specific, mai degrabă decât la orice server dintr-o țară. Serverele nu sunt identificate în funcție de locația orașului, ci doar de un număr. Lista de server arată latența serverului și cât din capacitatea serverului este utilizată în prezent. De obicei, are sens să vă conectați la serverul care vă este cel mai apropiat geografic. Totuși, dacă acel server este deja foarte ocupat, ar fi mai bine să folosiți un server care este mai departe, dar mai puțin ocupat.

NordVPN oferă aplicații pentru dispozitive Windows, Mac OS X, macOS, iOS și Android. Puteți configura manual VPN pe computere Linux și routere wifi. Dacă vă conectați routerul la unul dintre serverele NordVPN din SUA, toate dispozitivele din casa dvs. vor părea să fie localizate în Statele Unite. Această conexiune a routerului va utiliza doar una dintre cele șase conexiuni simultane permise, indiferent de câte dispozitive din casa dvs. utilizează acea singură conexiune.

Puteți instala o extensie de browser NordVPN pe browserele Chrome și Firefox. Acest lucru funcționează foarte bine și vă va trece peste sistemul de detectare a proxy-ului ABC și Freeform. Când utilizați extensia browserului în loc de aplicație, numai browserul dvs. este acoperit de VPN.

Site-ul NordVPN include o fereastră de chat live unde puteți pune întrebări rapide de la un operator de asistență. Echipa de asistență este foarte rapidă și ați putea primi un răspuns în câteva minute.

Pro:

 • Peste 1.700 de servere din SUA pot debloca aproape orice
 • Furnizor bugetar fără compromisuri în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea
 • Aplicații disponibile pentru majoritatea platformelor mobile și desktop
 • Bun pentru streaming, chiar și la viteze HD
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Capabil să selecteze doar o locație, nu un server specific

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună. Un bun sistem universal, care funcționează bine cu conținut de streaming din SUA. Caracteristici solide de securitate și confidențialitate. Găzduiește până la 6 dispozitive. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostDeblochează ABC GO & Freeform GOTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost intră în ABC și Freeform fără efort. Serviciul are locații VPN în 59 de țări din întreaga lume, inclusiv o mulțime în Statele Unite. CyberGhost oferă viteze excelente pentru streaming video.

Aplicația este disponibilă pentru Windows, Mac OS X, macOS, Android și iOS. Puteți configura manual VPN pe computere Linux și pe routere. La fel ca în cazul celorlalte VPN-uri din această listă, o conexiune de router va acoperi toate dispozitivele din casa dvs., dar nu va utiliza decât una din alocația dvs. de conexiune simultană. Puteți conecta până la șapte dispozitive în același timp.

Ecranul de activitate al aplicației CyberGhost ajustează setările serviciului în funcție de ceea ce doriți să faceți online. Una dintre aceste opțiuni este Unblock Streaming, care listează mai multe canale de deblocat pentru a debloca, dar ABC și Freeform nu sunt pe listă. Deci, ar trebui să selectați Anonim Surfing și să alegeți să vă conectați la un server din Statele Unite.

Puteți contacta serviciul de asistență printr-o fereastră de chat live pe site-ul web CyberGhost în timpul programului de lucru european. De asemenea, puteți ridica un bilet de asistență în zona de utilizator a site-ului web și puteți trimite echipei de asistență un e-mail.

Pro:

 • Peste 200 de servere din SUA se apropie de cele mai multe restricții geografice.
 • Testarea a scos la iveală viteze impresionante pentru streaming
 • Securitate bună și nu stochează jurnalele de activitate ale utilizatorilor
 • Opțiune low-cost cu aplicații prietenoase pentru începători

Contra:

 • Nu deblochează toate bibliotecile localizate Netflix din biblioteca americană

VALOARE MARE: CyberGhost este ușor de utilizat. Un interpret solid cu un preț bun. Bine la deblocarea ABC Go & Freeform Go, dar poate lupta cu alte site-uri de streaming populare. Vine cu o garanție de înapoiere de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNDeblochează ABC GO & Freeform GOTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN oferă viteze mari și poate debloca ABC din străinătate. Serverul corect pentru ABC nu este întotdeauna același. Cu toate acestea, căutați în lista de servere pentru unul care include ABC în numele său. Acesta este, de obicei, același server care vă va primi în alte servicii TV americane. Daca ai Calitatea de membru Hulu acesta este serverul pe care ar trebui să-l utilizați pentru a intra în acel serviciu. Dacă nu puteți localiza serverul optimizat pentru serviciile de streaming video, trebuie să cereți serviciul de asistență.

PrivateVPN are doar 100 de servere, ceea ce este mult mai mic decât celelalte VPN-uri din această listă. Cu toate acestea, compania își răspândește serverele, oferindu-i o prezență în 56 de țări. Compania oferă aplicații pentru sisteme de operare Windows, macOS, Mac OS X, Android și iOS. Puteți configura, de asemenea, VPN pe computere și routere Linux.

La fel ca și celelalte servicii VPN premium din această listă, PrivateVPN contează o conexiune de router ca una dintre cele șase conexiuni simultane permise, chiar dacă toate dispozitivele din casa dvs. se pot conecta la un server VPN prin intermediul acestuia.

PrivateVPN oferă cel mai bun suport pentru clienți. Puteți contacta grupul de asistență tehnică printr-o fereastră de chat live pe site-ul web. Dacă vă simțiți copleșit de problema dvs., un tehnician de asistență poate prelua controlul computerului de la distanță, poate găsi problema și îl poate remedia cu permisiunea dvs. Echipa de asistență poate fi contactată și prin e-mail sau printr-un formular web de bilet de asistență în zona de utilizare a site-ului Web PrivateVPN.

Aplicația pentru VPN funcționează foarte bine și dacă selectați serverul potrivit, probabil că nu va trebui să contactați echipa de asistență. A Garanție de rambursare de 30 de zile arată PrivateVPN are încredere în serviciul său și vă va returna banii în cazul în care rămâne nesatisfăcut.

Pro:

 • Serverele din 9 orașe americane obțin viteze bune de streaming
 • Obține popularitate pentru lista lor tot mai mare de site-uri pe care le deblochează
 • Oferă o conexiune securizată, criptată

Contra:

 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China
 • Chat-ul în direct nu este în permanență

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează multe emisiuni populare din SUA și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Rețea mică de servere, dar conexiuni rapide. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. StrongVPN

StrongVPNDeblochează ABC GO & Freeform GOTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.StrongVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

StrongVPN operează servere în 47 de orașe din 24 de țări, cu 683 de servere în total. Acest VPN trece dincolo de sistemele de detectare a proxy ABC, oferind acces la ABC Go și Freeform Go de oriunde din lume.

StrongVPN oferă aplicații pentru Windows, macOS, Mac OS X, Android și iOS. Puteți instala VPN manual și pe computere Linux, routere, dispozitive Amazon și casete de set-top.

StrongVPN a revizuit recent aplicația și acum este extrem de ușor de utilizat. Deblochează Netflix și Hulu și funcționează în China.

Clienții pot primi ajutor live sau pot trimite un bilet de asistență pe site-ul web.

StrongVPN vă permite să vă conectați la serviciu de cinci ori simultan. Dacă configurați VPN-ul pe routerul dvs., conexiunea va canaliza toată activitatea de internet a tuturor dispozitivelor din casa dvs. și va utiliza doar una dintre conexiunile alocate..

StrongVPN oferă tuturor clienților săi o garanție de returnare de 30 de zile.

Pro:

 • Nu există probleme care deblochează atât ABC Go cât și Freeform Go din mai multe locații de testare
 • Aplicații bune pentru toate platformele majore
 • Multe opțiuni de configurare vor satisface utilizatorii, torrenterele și cele care au nevoie de Tor

Contra:

 • Puține locații de server disponibile decât alte furnizori mai mari din această listă
 • Unii utilizatori ar putea găsi o limitare a designului minimalist
 • Am constatat că asistența lor pentru clienți este oarecum lipsită de expertiză tehnică

TRUSTY AND FIABIL: StrongVPN este privat și sigur. Excelent pentru utilizatorii care doresc să deblocheze conținutul în flux din SUA. Fiți pregătit pentru configurarea manuală a serverului. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă StrongVPN.

Cupon StrongVPNSalvați 20% suplimentar la orice planGAL DEALDiscount aplicat automat

Cum deblochează ABC Go și Freeform Go din străinătate

ABC este unul dintre principalele canale TV terestre și oferă unele dintre cele mai bune programe din lume. Divertismentul de cea mai bună calitate de la ABC poate fi accesat gratuit pe site-ul web al serviciului. ABC Family Channel și-a schimbat numele în Freeform în 2016. Canalul vizează o vârstă vizată între 14 și 34 de ani. ABC este deținut de Disney.

ABC Go este mult mai ușor de accesat la Freeform Go. ABC include Freeform în pachete de divertisment acasă. Dacă aveți serviciul acasă, îl puteți accesa și pe internet. Cu toate acestea, trebuie să vă autentificați cu detalii de la furnizorul de servicii TV de origine pentru a avea acces la conținutul online. Aceasta înseamnă că persoanele care locuiesc în afara SUA nu pot avea acces gratuit la Freeform.

Vă puteți abona la servicii video terțe care includ Freeform. Aceste servicii includ Sling TV și YouTube TV. Cu toate acestea, există o captură. Când configurați un cont cu unul dintre aceste servicii, acestea vor interoga serviciile de locație ale browserului dvs., mai degrabă decât adresa dvs. IP, pentru a detecta unde vă aflați. Dacă Youtube sau Sling văd că sunteți în afara Statelor Unite, nu vă vor permite să vizionați Freeform. În aceste cazuri, majoritatea VPN-urilor își schimbă doar adresa IP, nu și locația raportată de browserul dvs., astfel încât VPN-ul singur nu vă va ajuta. Din fericire, extensia browser-ului ExpressVPN schimbă locația raportată a browserului dvs. într-un punct aleatoriu de lângă serverul VPN ales, deci este perfectă pentru aceste servicii.

Deci, dacă aveți o adresă în SUA, puteți viziona Freeform pe internet dacă îl aveți deja în pachetul de televiziune de acasă sau dacă vă înscrieți la un pachet online în timp ce sunteți încă în SUA. Când călătoriți în străinătate, trebuie doar să vă conectați la site-ul Freeform sau la pachetul TV online printr-un server VPN din SUA. Dacă nu aveți o adresă în SUA, singura dvs. posibilitate de a avea acces la Freeform este dacă înregistrați-vă la YouTube TV sau la Sling TV în timp ce vizitați Statele Unite.

ABC este mult mai simplu. Trebuie doar să utilizați un serviciu VPN care să vă ocolească sistemele de detecție proxy ale site-ului. ABC este unul dintre cele mai dificile servicii video în care puteți intra. Este chiar mai greu de deblocat decât Netflix, care în general este considerat a fi piatra de atingere a realizării pentru un VPN. Chiar și în cazurile celor mai bune VPN-uri, nu toate serverele lor din SUA vă vor introduce în ABC Go. Este recomandabil să solicitați serviciului de ajutor al VPN-ului dumneavoastră serverele recomandate pentru a accesa site-ul ABC.

Restricții de acces ABC Go

VPN este un tip de „împuternicit.„În drept, un reprezentant este o persoană care se înscrie pentru altcineva și semnează un contract sau participă la o întâlnire în numele altei persoane. În tehnologia rețelei, conceptul este destul de similar. Un proxy de internet primește solicitările pe care computerul le transmite serverelor web. Apoi, prezintă aceste solicitări în numele computerului.

Fiecare computer conectat la internet trebuie să aibă o adresă unică. Aceasta se numește adresă IP și a dvs. este probabil furnizată de furnizorul de servicii de internet. Adresele IP sunt distribuite în funcție de locație. Serverul ABC Go verifică adresa IP la o solicitare pentru un videoclip pentru a afla de unde a provenit cererea. Dacă locația respectivă se află în afara SUA, serverul media va returna o eroare în locul fluxului video

Dacă încercați să accesați un videoclip pe ABC.go.com din afara SUA, veți primi mesajul:

„Eroare - 405-18 A apărut o eroare. Încercați din nou mai târziu sau contactați-ne pentru asistență suplimentară. ”

ABC detectează un VNP

Oricare dintre cele mai bune VPN-uri pentru ABC Go pe care le recomandăm mai sus ar trebui să rezolve această problemă. Dacă vă conectați la un server din SUA, software-ul client VPN de pe computer va redirecționa mai întâi tot traficul de internet de intrare și de ieșire către serverul respectiv. Toate comunicațiile dintre clientul VPN și serverul VPN sunt criptate. Acest lucru creează un tunel care împiedică pe oricine să scape de activitatea dvs. pe internet. Chiar și informațiile din antetul traficului dvs. sunt codificate, deci nimeni nu poate vedea cu ce site-uri și servicii comunicați.

Genul de organizații care vă urmăresc în mod regulat traficul de internet sunt furnizorul dvs. de servicii de internet și guvernul țării în care vă aflați. ISP-ul poate înregistra adresele tuturor site-urilor web pe care le vizitați. De asemenea, poate bloca accesul la anumite site-uri și poate încetini conexiunea pentru anumite activități, dacă alege acest lucru. Au fost cunoscute mai multe ISP-uri care încetinesc traficul de streaming video pentru a economisi costuri. Tunelul VPN blochează toată analiza traficului dvs. Dacă ISP-ul dvs. nu poate localiza site-urile web pe care le vizitați, nu poate să blocheze accesul, nici să încetinească conexiunea dvs., nici să vă înregistreze activitățile..

Deci, VPN-urile au două avantaje atunci când doriți să accesați ABC Go. Ei păcălesc serverul media al site-ului web să detecteze locația dvs. ca fiind Statele Unite. VPN vă va proteja de guvern și de încercările ISP de a vă controla sau monitoriza accesul la site-uri precum ABC Go. În unele țări din lume, guvernul nu dorește ca oamenii săi să acceseze site-uri de divertisment și de știri de peste mări. Un VPN poate ocoli cenzura online.

Sisteme de detectare a proxy ABC Go

Sistemele de screening VPN sunt cunoscute sub numele de „sisteme de detectare proxy.”ABC Go are un detector de proxy foarte competent și poate detecta majoritatea VPN-urilor pe piață. Dacă VPN-ul dvs. nu poate păcăli site-ul ABC când încercați să vizionați un videoclip, veți vedea în schimb acest mesaj:

„Eroare - 403-1: 1028 Se pare că există o problemă cu setările locației rețelei. Vă rugăm să contactați Furnizorul de servicii Internet pentru asistență. ”

Iată o captură de ecran a acestui mesaj, care a apărut în timp ce încercați să urmăriți un episod din Familie modernă.

ABC detectează un VNP

De asemenea, veți primi acest mesaj când încercați să urmăriți Bachelorette, Spital general, Ia doua, sau orice alt show popular ABC fără VPN.

ABC utilizează aceeași tehnologie pe site-ul său Freeform, așa că chiar și după ce ai sărit prin cercuri pentru a dovedi că ai un abonament valabil la canal acasă, veți fi în continuare blocat să urmăriți dacă sunteți în afara Statelor Unite. Așa că nu vei putea urmări Melissa și Joey, Baby Daddy, sau Tânăr și Foame pe canal.

Acest lucru arată că nu puteți alege doar VPN; vă puteți baza cu adevărat pe cele mai bune VPN-uri pentru a debloca ABC Go și Freeform Go.

Un VPN pentru ABC Go și Freeform Go

Am compilat această listă de VPN-uri pentru ABC Go și Freeform Go, deoarece este dificil de știut ce VPN-uri deblochează ce servicii video înainte de înregistrare. Dacă descoperiți că VPN-ul dvs. nu poate debloca Freeform sau ABC după ce ați plătit, atunci veți fi irosit banii.

Fiecare dintre aceste VPN-uri oferă garanții de returnare a banilor. Asta înseamnă că nu sunteți prins în serviciu. Puteți anula și recupera toate banii.

Am testat VPN-urile din această listă și toate ocolesc sistemul de detectare a proxy-ului ABC. Acest lucru ne-a permis să urmărim programele ABC din afara Statelor Unite. Vă veți economisi mult timp și probleme, limitând căutarea VPN la serviciile recomandate în acest ghid.

Aceste VPN-uri vă vor aduce într-o mulțime de site-uri video, nu doar ABC și Freeform. După cum puteți vedea din descrierea modului în care funcționează VPN-urile, aceste servicii nu sunt doar pentru a evita limitările regionale de pe site-uri web. De asemenea, vă protejează confidențialitatea și vă sporesc securitatea. Deoarece guvernele și corporațiile din întreaga lume impun din ce în ce mai multe restricții asupra accesului la internet, veți găsi tot mai dificil să accesați site-urile și serviciile pe care doriți să le utilizați. Dacă călătoriți în străinătate, vă veți confrunta cu și mai multe obstacole în calea libertății internetului. Vei afla în curând că VPN-ul tău merită fiecare banut.

Folosești un VPN pentru a intra în ABC și Freeform din străinătate? Care este VPN-ul tău preferat? Ați întâmpinat probleme cu oricare dintre VPN-urile de pe lista noastră? Lasă-ne un mesaj în secțiunea Comentarii de mai jos și spune-ne despre experiențele VPN.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map