5 cele mai bune VPN-uri pentru accesarea liniei atunci când este blocată sau cenzurată

LINE este blocat în unele țări, inclusiv China. Vă vom arăta cum să îl deblocați cu un VPN și vă vom conduce prin cele mai bune VPN-uri pentru acest job.

5 cele mai bune VPN-uri pentru accesarea liniei atunci când este blocată sau cenzurată

Aplicația de mesagerie instant LINE este o alegere populară pentru utilizatorii din întreaga lume datorită autocolantelor și emojis-urilor captivante, precum și altor servicii cu valoare adăugată, precum apeluri vocale gratuite și transferuri de fișiere. Din păcate, unele țări - cum ar fi China - blochează aplicația direct. LINE are, de asemenea, setul său de conținut geore-restricționat - unele autocolante pot fi disponibile în Japonia și Coreea de Sud, dar nu și în alte părți ale lumii. Acesta este un scădător pentru dependenții de linii serioase care nu pot obține suficient de mult Brown și Cony.

În acest articol, vă vom învăța cum să accesați LINE (dacă nu este disponibil în țara de reședință) sau să descărcați stickere pe care compania le restricționează din cauza locației dvs. Acest lucru se realizează cel mai bine cu un serviciu VPN plătit.

Urmați acest tutorial pas cu pas pentru cele mai bune rezultate:

 1. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă înscrieți la o rețea virtuală virtuală (VPN). O VPN vă oferă o gamă largă de locații de server și face posibil să apară că accesați web-ul din S.U.A..
 2. Înregistrează-te pentru serviciu și descarcă software-ul pentru telefonul tău
 3. Ștergeți cookie-urile și reporniți dispozitivul pentru a elimina identificatorii de locație vechi
 4. Conectați-vă la furnizorul VPN și conectați-vă la un server din Asia, cum ar fi Japonia, Coreea de Sud sau Singapore
 5. Deschide aplicația LINE și folosește-o normal.

După câteva testări amănunțite, am venit cu o listă de VPN-uri care au funcționat bine cu LIME. Le acoperim într-o mulțime de detalii mai jos, dar în cazul în care aveți scurt timp, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru accesarea LINE:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru LINE. O gamă bună de servere rapide în toată Asia. Protecții excelente de securitate și confidențialitate și pot debloca cele mai restrânse site-uri și servicii. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Sute de servere din Asia care sunt rapide și sigure. Aplicațiile sunt ușor de utilizat și au caracteristici bune de confidențialitate.
 3. CyberGhost Alegerea bugetului cu servere și aplicații rapide, ușor de utilizat și minunate pentru începători.
 4. IPVanish Protecții puternice de securitate și confidențialitate încorporate în aplicații. Servere rapide și ușor de utilizat.
 5. VyprVPN Nu vă va lăsa să vă lăsați în funcție de confidențialitate și securitate De asemenea, primește viteze bune, dar există opțiuni mai ieftine aici.

Care este cel mai bun VPN pentru LINE?

În această secțiune, vă vom duce pe lista noastră despre ceea ce credem că sunt cele mai bune VPN-uri care vă vor oferi o conexiune rapidă și stabilă. Acestea au fost clasificate pe următorii factori:

 • O gamă largă de locații de server din Asia
 • Viteza și stabilitatea conexiunii
 • Protocoale de criptare rigide, astfel încât locația dvs. să rămână ascunsă
 • Ușurință în utilizare
 • Aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este un serviciu VPN rapid, care este foarte ușor de configurat și vine cu un design minimalist. Există standarde solide de criptare, iar furnizorul nu are timp de întrerupere.

Serviciul oferă peste 3.000 de servere distribuite în întreaga lume, astfel încât găsirea unei conexiuni adecvate nu ar trebui să fie o problemă. Partea cea mai bună este că există o rețea mare de servere răspândite în Asia, inclusiv țări precum Japonia, Hong Kong, Malaezia, Coreea de Sud, Singapore, Taiwan, Thailanda și Indonezia. Acestea sunt întâmplător acolo unde se află cea mai mare parte a utilizatorilor LINE, așa că ar trebui să puteți descărca o multitudine de autocolante gratuite, pur și simplu schimbând locația dvs. în aplicația VPN.

ExpressVPN vă va proteja datele. Compania are o politică declarată de a nu stoca niciun utilizator sau jurnalele de trafic. Singurele date minime pe care le păstrează sunt „data (nu ora) de conectare, alegerea locației serverului și lățimea totală de bandă folosită”. Adresa dvs. IP individuală nu este niciodată stocată.

Avocații de confidențialitate se vor simți în siguranță cu protocoalele de criptare a gradului militar în vigoare. Serviciul folosește AES-CBC de 256 biți ca standard implicit de criptare, precum și autentificare HMAC și secret secret perfect. Este inclus un comutator de ucid internet, pe care ExpressVPN îl numește „blocare de rețea”. Pentru cei care nu știu, ceea ce face această caracteristică este să oprești traficul web dacă conexiunea scade pe neașteptate. Se va restabili numai după ce conexiunea la serverul VPN va fi din nou stabilă.

Există aplicații atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și software pentru desktop pentru Windows, MacOS și Linux.

Pro:

 • Peste 3.000 de servere super-rapide care operează în peste 90 de țări, inclusiv o mulțime de opțiuni de server din Asia
 • Viteze rapide, fiabile
 • Criptarea de cea mai bună clasă asigură o securitate și confidențialitate solide
 • Ușor de utilizat și configurat cu aplicații pentru o multitudine de platforme
 • Confidențialitate completă - nu sunt păstrate jurnalele de date personale
 • Asistența pentru clienți extinsă include documentație și chat 24/7

Contra:

 • Utilizatorii de putere pot găsi opțiunile avansate limitate

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU LINIE: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Are o rețea de servere vastă care este optimizată pentru conexiuni de mare viteză. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Iată recenzia noastră aprofundată a ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este un veteran relativ în afacerea VPN, deoarece a trecut de mai bine de un deceniu. Longevitatea înseamnă că a conceput un produs impecabil, intuitiv, ușor de utilizat și o opțiune excelentă pentru utilizatorii avansați care doresc opțiuni personalizate.

Este un alt serviciu VPN care pur și simplu refuză să dețină orice informații despre utilizator. Aceasta include obiceiuri de navigare, mărci de timp și informații despre server. NordVPN a primit solicitări oficiale pentru a furniza date despre utilizator, dar politica a însemnat că nu a fost capabil. Organele guvernamentale au făcut un pas mai departe și serverele confiscate fizic, dar nici atunci nu a fost nimic de găsit.

Compania vă permite să selectați servere pe baza cerințelor dvs. specifice, precum anti-DDoS, streaming video, VPN dublu, Tor peste VPN sau P2P - dar utilizatorii care doresc să acceseze LINE probabil trebuie să se conecteze pur și simplu la un server VPN standard. Și există un număr de 5.111 de servere răspândite în 60 de țări, cu peste 450 dintre ele care operează în regiunea Asia-Pacific, inclusiv locații din Japonia, Coreea de Sud și Singapore și altele.

De asemenea, nici nu are în vedere standardele de criptare. NordVPN folosește criptarea AES de 256 biți în mod implicit, cuplată cu tastele SSL de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată.

Există asistență pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Furnizor bugetar care operează aproape 500 de servere în toată Asia
 • Criptarea puternică și niciun fel de jurnal nu oferă securitate și confidențialitate
 • Permite 6 conexiuni simultane pe un singur cont
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Linux și Android
 • Suport clienți 24/7 prin chat live

Contra:

 • Aplicația pentru desktop este un pic ciudată în comparație cu alți furnizori

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN are o valoare excelentă. Un pretendent real în toate categoriile. Are caracteristici puternice de securitate și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un cont. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este o opțiune potrivită pentru utilizatorii începători care doresc un serviciu fără frills care oferă viteze rapide și standarde puternice de criptare. Singurul dezavantaj este opțiunile limitate pentru server, dar compania adaugă mai mult la un ritm feroce.

Compania are sediul în România ceea ce înseamnă că nu este supusă niciunei legi obligatorii de păstrare a datelor. Politica sa internă de stocare a datelor nul este un plus. Acestea fiind spuse, compania a fost achiziționată recent. Acest lucru poate sau nu modifica politica de înregistrare și ne vom păstra cititorii la curent cu acest aspect.

Există peste 3.700 de servere pentru a alege dintre răspândite în 60 de țări. Locațiile din Asia includ Japonia, Coreea de Sud și Singapore. Este suficient pentru persoanele care doresc să obțină cele mai bune autocolante LINE sau pur și simplu să deblocheze serviciul.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Alegerea sa de protocoale de criptare înseamnă că datele dvs. ar trebui să rămână în siguranță și în orice moment. CyberGhost utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN împreună cu tastele RSA de 2.048 biți și autentificarea MD5 HMAC. Un comutator de ucid internet este, de asemenea, inclus.

Pro:

 • Operează în jur de 200 de servere în regiunea Asia-Pacific, excelent pentru deblocarea unei gazde de conținut restricționat
 • Testele noastre au relevat viteze de streaming HD peste medie
 • Conectați până la 7 dispozitive simultan
 • Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului și oferă criptare puternică pentru a ocoli detectarea activității

Contra:

 • Nu deblochează toate bibliotecile localizate Netflix, doar biblioteca americană

ALEGERE BUGETĂ: CyberGhost are o configurare simplă. Confidențialitate excelentă, zero jurnaluri și protecție împotriva scurgerilor DNS. Funcționează cu LINE, dar se știe că se luptă cu unele site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este o alegere populară pentru utilizatori, deoarece este o opțiune excelentă pentru cei care caută viteze rapide și o criptare robustă la un preț care nu va rupe banca.

Compania are o politică complet logofilă - ceea ce înseamnă că nu va păstra niciodată datele utilizatorului. Aceasta include stocarea metadatelor. Singura păstrare a datelor rudimentare este atunci când un cont este înregistrat pentru prima dată. Nimic după asta.

De asemenea, IPVanish nu compromite nici protocoalele de criptare. Compania folosește criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA de 2.048 biți cu un secret perfect perfect. Ceea ce înseamnă că, chiar dacă hackerii au acces la contul dvs., le va fi imposibil să decripteze datele sesiunii anterioare pentru a afla ce ați făcut pe web. Acestea fiind spuse, acesta este un scenariu extrem de puțin probabil în primul rând din cauza sistemelor impresionante existente.

Serverele sunt stabile, sigure și asigură viteze rapide de aprindere. Există peste 1.300 dintre acestea răspândite în 75 de locații la nivel mondial, inclusiv locații din Asia, cum ar fi Japonia, Malaezia, Singapore, Coreea de Sud, Vietnam și Hong Kong. Există aplicații pentru iOS și Android, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

IPVanish este popular în rândul utilizatorilor Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este, de asemenea, prietenoasă cu telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 1.300 de servere din 75 de locații ale orașului de pe glob, excelent pentru deblocarea serviciilor restrânse
 • Nu păstrează jurnalele
 • Preferat de Kodi și Firestick TV pentru aplicațiile sale prietenoase de la distanță
 • Viteze impresionante de streaming 4K obținute în timpul testării

Contra:

 • Nu există asistență în direct pentru clienți, e-mail și bilet
 • Aplicațiile nu funcționează în China

FAST ȘI FIABIL: IPVanish are o rețea mare de servere. Rețeaua neconstituită atinge viteze bune. Funcții puternice de securitate și confidențialitate. S-ar putea face cu sprijinul clienților în direct. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este de peste 7 ani și este favorit pentru susținătorii confidențialității, deoarece este unul dintre puținele VPN-uri care sunt capabile să ocolească Marele Firewall din China.

Cu toate acestea, alege să păstreze unele date despre utilizatori. Mai exact, aceasta este „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți utilizați.”

Dar VyprVPN insistă că aceste informații sunt păstrate doar pentru o perioadă de 30 de zile și sunt utilizate pentru depanare. Până în prezent, nu am observat incidente tulburătoare ale datelor exploatate sau utilizate în scopuri nefaste.

Standardele de criptare sunt printre cele mai bune din afaceri, astfel încât este dificil pentru entitățile intruzive să intre. Tot traficul este securizat prin protocolul OpenVPN, criptare AES de 256 biți, taste RSA de 2.048 biți fără secret perfect înainte și autentificare SHA256. De asemenea, compania are o politică de administrare și gestionare a propriilor sale centre de date - spre deosebire de alți furnizori care optează pentru o combinație de închiriere și externalizare către operatori terți - ceea ce o ajută să adauge un strat suplimentar de securitate.

Există peste 700 de locații de server din care să alegi, inclusiv o alegere sănătoasă în Asia. Unele țări de pe listă sunt Japonia, Malaezia, Pakistan, Singapore, Coreea de Sud, Taiwan și Thailanda. Acest lucru ar trebui să deblocheze o gamă uriașă de autocolante cutesy.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Conexiune rapidă și fiabilă
 • Criptarea și jurnalele de rang militar nu au informații identificabile
 • Vitezele sunt rapide și stabile

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină opțiune din această listă
 • Utilizatorii de putere ar prefera mai multe opțiuni de configurare
 • Nici o metodă de plată a criptomonedelor

Aplicația ușor de utilizat: VyprVPN este ușor de utilizat. Funcționează bine cu LINE și cu cele mai populare servicii de chat și streaming. Navigare sigură, dar puțin costisitoare. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite se ascund pe interwebs și sunt foarte publicitate de către furnizorii respectivi. Aceasta poate fi o opțiune tentantă pentru utilizatorii cu bani în căutare de bani care caută o soluție rapidă. Dar calcați cu precauție - o mulțime de VPN-uri gratuite au fost surprinse cu mâna roșie, introducând cookie-uri de urmărire, extragând datele utilizatorilor și vândându-le către cel mai mare ofertant..

Acest lucru se datorează faptului că, chiar și presupuse VPN-uri gratuite sunt și firme înregistrate. Ei trebuie să plătească pentru salarii, închirieri de server și alte cheltuieli generale asociate. Reamintesc că, atunci când produsul este gratuit, sfârșești să devii produsul.

Nu vă puteți aștepta la aceleași niveluri de servicii ca VPN-urile plătite. Cu siguranță, vor exista accelerații de lățime de bandă, standarde slabe de criptare și limite de date. De asemenea, poate fi necesar să așteptați în linie dacă serviciul a atins capacul utilizatorului. Cireșa deasupra? Tone de reclame invazive și amenințarea unei infecții malware. Din aceste motive, vă recomandăm să evitați VPN-urile gratuite.

Unele VPN-uri de evitat

Una dintre principalele caracteristici ale utilizării unui VPN este garanția că confidențialitatea, anonimatul și datele dvs. sunt securizate în orice moment. VPN-urile menționate în lista noastră recomandată au evitat orice astfel de controverse, dar nu toate VPN-urile sunt create egale. Unii au un istoric slab de a întoarce spatele utilizatorilor. Vă recomandăm să vă lăsați clar.

Iată două astfel de cazuri:

1. HolaVPN

Hola, bazată pe Israel, o populară extensie VPN pentru Chrome, a avut cândva o bază impresionantă de utilizatori de aproape 50 de milioane. Dar, în ciuda încrederii pe care a acumulat-o, compania a ales să își folosească masa critică pentru a o transforma într-un botnet masiv. Aceasta a însemnat că o parte din lățimea de bandă a fiecărui utilizator a fost decupată pentru a efectua atacuri DDoS (Distribuirea refuzului distribuit) și a răspândit ilegal material protejat de drepturi de autor.

3. Scutul Hotspot

Hotspot Shield operează un serviciu popular VPN gratuit, care este bine cunoscut pe tot globul. Din păcate, se pare că drepturile utilizatorilor au fost încălcate.

În iulie, un grup de advocacy pentru confidențialitate a depus o reclamație în care a spus că compania a introdus cu forță cookie-urile de urmărire în dispozitivele de utilizator și a vândut datele minate agenților de publicitate terți. Grupul a adăugat că Hotspot Shield a deturnat în mod voit cererile HTTP și a redirecționat traficul de comerț electronic către domeniile partenere - câștigând comisioane pentru vânzările afiliaților.

De exemplu, dacă un utilizator Hotspot Shield a introdus o cerere pentru un site cum ar fi nike.com, au fost navigați la o companie rivală. Asta e incurcata rau.

Afirmațiile nu au fost încă dovedite într-o instanță de judecată și nu am sărit la nicio concluzie până acum, dar totuși credem că ar trebui să evitați serviciul până la achitarea acestuia. Confidențialitatea și datele dvs. sunt mult mai importante.

Nu credem că o VPN ar trebui utilizată pentru a ascunde identitatea și pentru a desfășura activități ilegale. Dar serviciile VPN trebuie să fie clare și deschise cu utilizatorii despre care sunt politicile lor de logare. Dacă încalcă acești termeni de serviciu, atunci ar trebui să fie tras la răspundere.

Ce este un VPN?

Rețelele private virtuale sunt servicii software solide care vă ajută să vă mascați locația curentă și fac să pară că accesați web-ul dintr-o altă țară. Cum funcționează este ca furnizorul VPN să vă tuneleze datele printr-un server intermediar situat într-o altă parte a globului. Tot traficul este criptat și sigur, ceea ce înseamnă că este foarte dificil pentru agențiile de supraveghere snoopy sau hackerii enervanți să ascundă ecranul pe activitatea dvs. web.

Nu pot accesa LINE în China. Ce fac?

Dacă încercați să vă conectați la aplicația LINE din China cu o conexiune la internet obișnuită, atunci este doar un exercițiu inutil. Aplicația a fost blocată în țară de ani buni și veți continua să primiți un mesaj de eroare spunând că serviciul nu este disponibil. Singura modalitate de a depăși această barieră este prin înscrierea la un VPN (vă recomandăm să utilizați una dintre cele cinci pe care le-am evidențiat în acest articol).

Urmați ghidul pas cu pas din partea de sus a articolului și aplicația de mesagerie ar trebui să funcționeze bine.

LINE este acum criptat. Este încă nevoie de un VPN?

LINE a activat codarea end-to-end în mod implicit anul trecut - similar serviciilor rivale WhatsApp și Viber - dar acest lucru nu înseamnă că acum este disponibil magic în țările care au blocat serviciul. Criptarea înseamnă că chaturile dvs. sunt acum protejate, ceea ce reprezintă o mișcare excelentă a companiei, dar posibilitatea unei backdoor există încă.

Companii precum Facebook și WhatsApp vor nega existența unui backdoor, dar este imposibil de știut adevărul. Un VPN va adăuga un nivel suplimentar de securitate experienței dvs. de chat, deblocând totodată autocolante și oferind acces la serviciu dacă este pur și simplu indisponibil.

Vă recomandăm să utilizați un VPN în timp ce discutați pe LINE pentru o experiență cât mai bună.

„Line popup store” de Jon Russell licențiat sub CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 84

Adblock
detector