5 cele mai bune VPN-uri pentru AMC pentru a putea urmări în străinătate (în afara SUA)

Vă vom arăta, de asemenea, cum puteți obține acces la AMC din orice parte a lumii, cu un VPN și cu cele mai bune utilizări. Vă vom arăta, de asemenea, cum puteți canaliza postul de televiziune prin caseta Roku în afara Statelor Unite.

Cele mai bune VPN-uri pentru AMC: Cum deblocați AMC din străinătate

AMC este casa în care Oamenii, Zombie, Predicator, și Dietland. Divertismentul disponibil pe AMC este de cea mai înaltă calitate, iar canalul este disponibil ca parte a unui cablu TV TV sau a unui pachet de mâncare. Canalul este disponibil cu pachete TV vândute de LA&T U-vers, Cox,  DirecTV, Rețele de vase, Optim, Spectru, fios de Verizon, și Xfinity.

Dacă primiți AMC acasă, îl puteți urmări și online. Cu toate acestea, îl puteți urmări doar în Statele Unite și Canada. Dacă vă calificați pentru serviciul online datorită abonamentului prin cablu de origine, dar apoi mergeți în afara țării de origine în vacanță sau pentru muncă, nu veți putea transmite AMC din străinătate.

Există o modalitate de a rezolva această problemă. Trebuie doar să instalați un VPN acest lucru va face să pară că vă aflați în Statele Unite sau Canada, oferindu-vă o adresă IP americană sau canadiană. Prin această metodă, puteți viziona AMC online din Australia, Marea Britanie, Franța sau oriunde în întreaga lume.

Vom arunca o privire mai atentă la fiecare dintre VPN-urile care au ajuns pe lista noastră de top 5, dar dacă nu ați venit timpul să citiți întregul articol, iată care sunt alegerile noastre de top:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră 1 pentru AMC. Servere super-rapide, excelente pentru streaming. Deblochează AMC de oriunde de-a lungul celor mai multe alte platforme de streaming populare. Aplicații ușor de utilizat. 30 de zile garanție înapoi.
 2. NordVPN Furnizorul de buget care nu are capacitatea de a califica. Rețea mare de servere, inclusiv servere din SUA și Canada. Viteze bune pentru streaming și descărcare.
 3. CyberGhost Viteze impresionante pentru un furnizor la sfârșitul bugetului. Ușor de configurat și de început, face un pariu sigur pentru începători.
 4. IPVanish Furnizor versatil care poate fi configurat pe aproape orice platformă. Servere de încredere care oferă viteze de streaming decente.
 5. PrivateVPN Cel mai nou furnizor din această listă cu o rețea mereu în creștere de servere rapide. Deblochează AMC și o gamă întreagă de conținut în streaming.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea AMC în străinătate

Când căutați pe web servicii VPN, VPN-urile pe care le întâlniți ar putea fi viabile sau o grămadă de gunoi. Deoarece trebuie să plătiți pentru abonamentele VPN în avans, să încercați fiecare VPN pentru AMC ar putea scump și consumă mult timp. Am efectuat lucrările grele pentru ca dvs. să găsiți cele mai bune VPN-uri pentru AMC.

Trebuie să fiți sigur că serviciul dvs. VPN are următoarele funcții:

 • Viteze mari pentru transmisie video (deci nu se protejează)
 • Un serviciu de încredere, constant
 • Servere în SUA sau Canada
 • Aplicații ușor de instalat și utilizat

Fiecare VPN AMC enumerat mai jos poate debloca fluxuri atât pe site-ul AMC, cât și pe aplicațiile sale pentru dispozitive mobile și set-top.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblocări AMCTestate ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN nu are probleme să ocolească restricțiile regionale pe site-urile media și are viteze excelente pentru transmisia video. Serviciul ExpressVPN include acces la peste 3.000 de servere din 94 de țări. ExpressVPN are servere care se adresează telespectatorilor AMC atât din SUA cât și din Canada.

Aplicația ExpressVPN se autoinstalează și se descarcă de pe site-ul companiei. Puteți obține aplicații pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, iOS, Android, și Linux. Aplicația ExpressVPN este de asemenea disponibilă pentru Tablete Amazon Fire, Amazon Fire TV, și Bara de foc Amazon. Puteți configura manual VPN-ul activat mure telefoane.

ExpressVPN face o aplicație pentru o selecție de routere wifi, care direcționează traficul de internet de pe toate dispozitivele conectate prin VPN. Aplicația de router este mult mai ușor de utilizat decât orice alternativă open-source și este perfectă pentru dispozitivele care nu acceptă aplicații VPN precum Roku și televizoare inteligente. Puteți să-l instalați singur dacă aveți un router compatibil sau să cumpărați un router cu VPN preinstalat direct de la ExpressVPN.

Este disponibilă o extensie de browser care controlează aplicația VPN Crom, Firefox, și browsere Safari. ExpressVPN rulează de asemenea un serviciu proxy DNS numit MediaStreamer care evită restricțiile regionale pe site-urile de streaming video, dar nu include criptarea și protecția vieții private a unei VPN complete. MediaStreamer este perfect pentru streaming dispozitive precum Xbox și Apple TV care nu acceptă aplicații VPN complete, dar vă permit să modificați setările DNS implicite.

ExpressVPN permite fiecărui client să conectați-vă la serviciu de trei ori simultan. O conexiune de la un router contează ca una dintre cele trei dispozitive alocate, chiar dacă acoperă toate dispozitivele din casa ta.

Echipa de asistență poate fi contactată 24/7 prin intermediul unei chat-uri live pe site-ul ExpressVPN. De asemenea, puteți ridica un bilet de asistență printr-un formular web accesibil în zona utilizatorului.

Pro:

 • Servere Superfast punctate pe tot globul și optimizate pentru streaming HD fără buffering
 • Funcționează servere în zeci de orașe din SUA și Canada, poate debloca cu ușurință majoritatea site-urilor de streaming din străinătate
 • Criptare, securitate și confidențialitate de înaltă calitate
 • Ușor de utilizat și configurat cu aplicații pentru o multitudine de platforme
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Suport pentru chat live 24/7

Contra:

 • Nu este ieftin, folosiți un cupon pentru reduceri

MAI BUN VPN pentru a urmări AMC în străinătate: ExpressVPN este cea mai bună alegere. Devenind rapid un favorit pentru utilizatorii AMC, cu rețeaua sa vastă de servere, care sunt reglate bine pentru conexiunile de mare viteză. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Funcționează bine cu toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer și SkyGo. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNDeblocări AMCTestate ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN face o aplicație excelentă care arată harta lumii cu un marker în fiecare țară în care compania are servere. Tot ce faci este să dai clic pe un marker pentru a te conecta la locația respectivă. Rețeaua de servere NordVPN este formată din 5.133 servere din 60 de țări inclusiv Canada și Statele Unite. Un ecran alternativ de selectare a serverului arată toate serverele dintr-o listă. Se afișează fiecare înregistrare a serverului latenta și încărcarea serverului pentru a vă ajuta să alegeți un server la care să vă conectați.

Aplicația funcționează ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS dispozitive. Puteți configura și VPN pe Linux calculatoare și routere. Extensia browserului NordVPN pentru Crom și Firefox este suficient pentru a evita restricțiile regionale de pe site-ul AMC.

Primesti o indemnizație de șase conexiuni simultane cu NordVPN. La fel ca în cazul celorlalte VPN-uri din această listă, o conexiune de router folosește doar una dintre cotele dvs. de conexiune în timp ce acoperă toate dispozitivele din casa dvs..

Site-ul NordVPN are o unitate de chat unde puteți obține ajutor la configurarea de bază și soluționarea problemelor. Problemele mai grele sunt rezolvate de tehnicieni un formular de depunere a biletului pe site-ul sau via e-mail.

Serviciul NordVPN oferă viteze rapide de streaming video și este bun pentru a evita restricțiile regionale ale site-urilor video precum Netflix și Hulu.

Pro:

 • Funcționează cu o mulțime de servere optimizate în streaming HD pe tot globul
 • Peste 2.000 de servere din SUA & Canada poate debloca aproape orice
 • Securitate de vârf și protecție de confidențialitate
 • Politica fără jurnale
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Poate selecta locația orașului a serverelor, dar nu serverele specifice

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună. Un bun echipaj care funcționează bine cu AMC în străinătate. Funcții de securitate puternice și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un cont. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostDeblocări AMCTestate ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Aplicația pentru CyberGhost va debloca AMC din străinătate. Ai voie șapte conexiuni simultane. Ca și în cazul celorlalte VPN-uri din această listă, puteți configurați-l manual pe un router pentru a acoperi toate dispozitivele din casa dvs. în timp ce utilizați doar una dintre cele șapte conexiuni. Puteți instala aplicația CyberGhost pe ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS dispozitive. Trebuie să instalați VPN pe Linux calculatoarele manual.

Rețeaua de servere a CyberGhost se extinde în 59 de țări, inclusiv SUA și Canada. Este unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le testăm, astfel încât transmisia HD fără probleme este cu siguranță posibilă. Aplicația CyberGhost listează mai multe site-uri web de streaming pe care le poate debloca, dar AMC nu este listată. Cu toate acestea, nu am avut nicio problemă de deblocare a AMC la conectarea la un server american.

Principalul obiectiv al centrului de asistență al CyberGhost este prin site-ul web bază de cunoștințe secțiune. Dacă nu găsiți un răspuns la problemele dvs. acolo, puteți contacta biroul de ajutor printr-un formular web sau prin e-mail.

Pro:

 • Operează aproape de 900 de servere în diferite orașe din SUA și Canada
 • Unele dintre cele mai rapide servere de streaming pe care le-am testat
 • Caracteristici solide de confidențialitate și securitate activate în mod implicit
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat - o opțiune bună pentru începători

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

MARE PENTRU STREAMING: CyberGhost oferă acces la o mulțime de conținut geo-restricționat, iar aplicațiile sale ușor de utilizat sunt ideale pentru începători. Planurile vin cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishDeblocări AMCTestate ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este cu sediul în SUA și are viteze foarte mari, deci este excelent pentru streaming video. Aplicația funcționează ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, iOS, Tablete Amazon Fire, Amazon Fire TV, și Bara de foc Amazon. Puteți configura manual VPN-ul activat routere. O conexiune de router acoperă toate dispozitivele din casa ta și folosește doar unul dintre cele alocate zece conexiuni simultane.

Compania are mai mult de 1.300 de servere în 75 de locații din întreaga lume, inclusiv Canada și SUA.

Echipa de asistență IPVanish nu este disponibilă online. in orice caz, puteți ridica un bilet de asistență prin zona de utilizator pe site-ul IPVanish și puteți conecta, de asemenea, biroul de asistență e-mail.

Pro:

 • Cu aproximativ 690 de servere din America de Nord, acesta poate debloca aproape orice site de streaming în viteză HD
 • Funcționează bine cu suplimentele Kodi pentru utilizatorii de telecomandă
 • Viteze impresionante și conexiuni fiabile
 • Gestionează bine mai multe conexiuni simultane

Contra:

 • Asistența clienților este puțin lentă
 • Nu toate serverele deblochează Netflix

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere și gestionează bine conexiunile multiple. Ușor de utilizat și preferat de utilizatorii care au nevoie de standarde înalte de confidențialitate. Nu poate debloca cât mai multe servicii de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblocări AMCTestate ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este o altă alegere bună pentru accesarea AMC în străinătate. Această companie a fost creată inițial pentru a sprijini torrenterele, așa că are viteze rapide și o protecție puternică a vieții private. Aplicația poate fi pornită ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS. Puteți obține VPN-ul activat Linux și routere setându-l manual.

PrivateVPN permite șase conexiuni simultane, și un router folosește doar unul, chiar dacă acoperă toate dispozitivele din casă.

Rețeaua de server include 100 de servere răspândite în 56 de țări. SUA și Canada se află pe această listă, astfel încât veți putea intra în AMC cu acest serviciu. PrivateVPN este foarte bun pentru a trece peste restricțiile regionale pentru o mulțime de site-uri web video, așa că puteți ține pasul cu toate canalele preferate în timp ce peste mări.

Personalul de asistență este foarte util și ar trebui să poată rezolva problemele pe care le-ar putea întâmpina. Poti ridicați un bilet de asistență pe site-ul web sau contactați biroul de ajutor prin e-mail. A unitatea de chat live pe site vă permite să vorbiți direct cu un tehnician. Această facilitate de chat este administrată în timpul orelor de afaceri suedeze.

Pro:

 • Obținerea unei reputații solide pentru lista lor tot mai mare de site-uri pe care le deblochează
 • Testele noastre au relevat viteze impresionante de streaming HD
 • Se poate conecta până la șase dispozitive simultan

Contra:

 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă
 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China
 • Personalul de asistență este cunoscut, dar funcționează numai în timpul orelor de afaceri suedeze

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează conținutul de streaming din SUA, inclusiv AMC și Netflix. Permite până la 6 dispozitive pe același cont. Rețea mică de servere, dar conexiuni rapide. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru AMC?

În general, nu primiți ceva degeaba. Site-uri, cum ar fi Netflix și AMC, sunt foarte greu de intrat. Nu multe VPN-uri plătite pot crăpa cu succes restricțiile regionale.

Asa de, nu multe VPN-uri plătite pot debloca AMC, să nu mai vorbim de unul liber. În cele mai multe cazuri, restricțiile plasate pe VPN-ul gratuit le fac inutile pentru accesarea serviciilor de streaming video. Transmiterea videoclipurilor implică transferul multor date și atât veți atinge un capac de date în câteva zile, în special dacă transmiteți în HD. Dacă nu există o limită de date, atunci există probabil o limită de lățime de bandă, ceea ce duce la tamponarea și video de calitate scăzută.

Multe VPN-uri gratuite folosesc tactici lipsite de scrupule pentru a genera venituri. Unii introduc reclame în paginile web, injectează cookie-uri de urmărire în browserul dvs. sau transportă malware.

De ce este blocat AMC?

Pentru a aplica legile unei țări și drepturile de licență ale radiodifuzorilor, furnizorul de streaming trebuie detectați unde se află privitorul, fie pentru a selecta videoclipul corespunzător, fie pentru a bloca accesul.

La fel de AMC este interesat doar de difuzarea în SUA și Canada, cumpără doar drepturile de a afișa un videoclip în aceste țări. Nu cumpără drepturile de afișare a videoclipului în Mexic, Brazilia, Marea Britanie sau nicăieri în altă parte. Alți difuzori cumpără aceste drepturi.

Fiecare condiție contractuală trebuie să fie aplicată. Restricțiile de acordare a licențelor de conținut se aplică tuturor serviciilor de streaming de media, inclusiv radioului internet. Nu numai că AMC va bloca spectatorii de peste mări, ci va verifica activitatea VPN. Companiile media știu despre VPN-uri și obligațiile lor legale le impun întreprinde toate măsurile disponibile pentru a preveni accesul transfrontalier. Aceste acțiuni includ detectarea VPN-urilor și blocarea acestora.

Multe VPN renunță la încercarea de a intra pe site-urile de streaming media cum ar fi AMC. Este foarte dificil să găsești un VPN gratuit care să te bage în AMC - pur și simplu nu își pot permite cheltuielile aeriene necesare pentru a debloca în mod fiabil AMC.

Configurați VPN-ul de pe routerul dvs. pentru Roku, Chromecast, smart TV

Nu toate dispozitivele acceptă VPN-uri. Dacă doriți să vizionați AMC pe Roku, Chromecast sau Smart TV, va trebui să găsiți o altă modalitate de a le conecta la VPN.

VPN pe un router wifi fizic

O soluție este să instalați VPN-ul pe un router wifi. Un mare beneficiu este că va acoperi în același timp toate dispozitivele conectate la internet din casa ta.

Procesul de configurare este diferit pentru fiecare tip de router și pentru fiecare serviciu VPN diferit. Fiecare VPN recomandat mai sus include o bază de cunoaștere pe site-ul său web unde puteți găsi instrucțiuni pentru instalarea sistemului pe routere.

Nu toate routerele wifi au setări care vă permit să configurați un VPN. În aceste cazuri, poate fi necesar să-i schimbați firmware-ul. Aceasta se numește „intermitent”Routerul, și dacă veți încurca acel proces, rupeți routerul. Aceasta se numește „bricking”Routerul, așa că aveți grijă.

Verificați dacă modelul și modelul routerului dvs. funcționează cu oricare dintre următoarele firmware, care acceptă de obicei VPN-uri:

 • Roșie
 • DD-WRT
 • AsusWRT
 • OpenWRT

Router virtual protejat VPN

O altă opțiune este să canalizați conexiunea la caseta Roku prin computer sau Mac. Această metodă face computerul într-un hotspot wifi sau un router virtual. De conectarea Mac-ului sau PC-ului la VPN, orice dispozitive care se conectează la hotspot sunt, la rândul lor, canalizate prin VPN.

Credeți sau nu, majoritatea laptopurilor au capacitatea de a-și transmite hotspot-urile wifi. Consultați instrucțiunile noastre pentru Mac și PC.

screencasting

O ultimă opțiune este să aruncați videoclipul de pe un alt dispozitiv la Roku sau la Smart TV. Orice player video video care rulează printr-un browser poate fi distribuit de pe computer sau smartphone pe un televizor inteligent, Roku sau Chromecast. Așadar, porniți aplicația VPN a computerului sau smartphone-ului, apoi deschideți videoclipul pe dispozitivul respectiv, apoi aruncați-l de acolo către televizorul inteligent, Roku sau Chromecast.

Vezi si:

Cum să configurați un router virtual Windows pentru a crea un hotspot wifi activat prin VPN

Cum să vă transformați Mac-ul într-un router wifi securizat VPN

Cum se instalează un VPN pe Amazon Fire Stick / Fire TV

Cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Fire Stick și Fire TV

Alegeți un VPN pentru AMC

VPN-urile din lista noastră vă vor aduce în AMC, precum și în toate celelalte canale din pachetul dvs. de cablu TV care se difuzează online. AMC nu oferă un abonament exclusiv online. Puteți transmite emisiuni AMC numai dacă aveți deja AMC acasă și vă aflați în țara de origine.

Pe lângă AMC, un VPN poate debloca multe alte servicii de streaming deghizându-vă locația. Majoritatea VPN-urilor recomandate mai sus deblochează de asemenea Netflix, Hulu și alte site-uri de streaming.

Folosiți deja un VPN? Aveți unul dintre VPN-urile din lista noastră? Utilizați un alt VPN pentru a intra în AMC din străinătate? Lasă un mesaj în secțiunea Comentarii de mai jos și împărtășește-ți experiența.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

Adblock
detector