5 cele mai bune VPN-uri pentru Asia în 2020 pentru a vă proteja confidențialitatea și debloca site-urile web

cel mai bun vpn pentru Asia


Asia cuprinde o mulțime de guverne represive. Raportul Freedom House Freedom on Net 2017 enumeră 20 de națiuni asiatice printre cele 30 de regimuri cele mai represive pentru acces la internet. Singurele națiuni asiatice care se înscriu pe lista primelor 20 de țări cu cel mai liber acces la internet sunt Japonia și Armenia.

Asa de, în multe țări din Asia, veți întâmpina dificultăți pentru a accesa site-urile dvs. favorite. În multe locuri, este posibil să găsiți că site-urile de streaming video, magazinele de știri și rețelele sociale sunt blocate sau conțin conținut foarte modificat.

Vom acoperi cele mai bune VPN-uri pentru Asia în detaliu mai jos, dar dacă aveți nevoie doar de un rezumat rapid al alegerilor noastre de top, iată:

 1. ExpressVPN Preda alegerea noastră de vârf pentru rapiditate și fiabilitate. O rețea vastă de servere care pot debloca majoritatea site-urilor de streaming online populare. Accesați lungimi mari pentru a proteja confidențialitatea și securitatea utilizatorilor. 30 de zile garanție înapoi.
 2. CyberGhost Viteze surprinzător de impresionante în testele noastre pentru un furnizor de buget. Usor de utilizat cu o intimitate buna.
 3. NordVPN Furnizor de veterani care atinge în mod constant viteze bune de streaming. Funcții impresionante de securitate și confidențialitate.
 4. IPVanish De încredere pentru streaming. Opțiune pentru înregistrare și plată anonimă. Căutați în altă parte Netflix.
 5. PrivateVPN Rapid și sigur. Are nevoie de configurare manuală pentru a funcționa în China.

Puteți obține restricțiile guvernului în ceea ce privește accesul web făcând să pară că vă conectați la un alt site web care nu este pe lista lor neagră. De asemenea, puteți accesa site-uri și aplicații blocate din străinătate, chiar dacă ISP-urile locale nu permit accesul de peste mări.

Pentru a efectua această relocare online, trebuie să vă abonați la un serviciu VPN. Un VPN va face să pară că vă aflați într-un alt loc și veți ascunde tot traficul între computer și locația serverului său.

Cele mai bune VPN-uri pentru Asia

Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru Asia, am căutat excelență în următoarele domenii:

 • Viteze bune pentru transmisie video în orice parte din Asia
 • O rețea de server mare, cu prezență în marile țări din Asia
 • O politică de confidențialitate care protejează identitatea clienților
 • Criptare puternică
 • Lucrați cu o gamă largă de dispozitive populare

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este probabil unul dintre cele mai importante VPN-uri din lume acum și este cu siguranță o alegere bună pentru utilizarea în Asia. Locațiile serverului acestei VPN sunt răspândite în 94 de țări și includ țări importante din Asia, cum ar fi Japonia, Coreea de Sud, Indonezia, Turcia, Hong Kong și Macao. Aceste ultime două locații oferă servicii excelente pentru clienții din China. ExpressVPN este unul dintre puținele VPN-uri care funcționează bine în Republica Populară. Capacitatea serviciului de a sustrage detectarea este excelentă pentru cei din China care doresc să urmărească filme străine sau să se conecteze la Facebook.

Ușurătatea cu care ExpressVPN evită Marele Firewall din China arată cât de adept este acest serviciu care păcălește chiar și cele mai stricte sisteme de detectare a proxy. În lumea streamingului video, unul dintre cele mai dificile site-uri de crack este Netflix. ExpressVPN poate debloca Netflix SUA, Canada și Germania de oriunde în Asia.

În mod ironic, site-ul ExpressVPN este blocat în China. Cu toate acestea, compania oferă clienților săi o a doua adresă web pentru a accesa site-ul care funcționează în China. Echipa de ajutor poate fi contactată în permanență pe site-ul web, prin intermediul unui chat live chat. Cu toate acestea, dacă vă îndreptați spre China, este mai simplu să vă înscrieți la acest serviciu înainte de a merge.

Pro:

 • Servere Superfast este excelent pentru streaming în calitate HD
 • Peste 1000 de servere super-rapide care operează în peste 90 de țări, multe dintre ele aflându-se în marile orașe din Asia
 • Nu există o politică de confidențialitate jurnală puternică și securitate de înaltă calitate încorporată în aplicații
 • Aplicații prietenoase pentru toate platformele mobile și desktop majore
 • Deblochează toate serviciile de streaming majore
 • Suportul în direct 24/7 este util

Contra:

 • Puțin mai scump decât alte servicii

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, tabletele Kindle Fire și anumite routere wifi..

MAI BUN VPN PENTRU ASIA: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Are o rețea de servere vastă care este optimizată pentru conexiuni de mare viteză. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are peste 5.700 de servere în întreaga lume răspândite în 90 de țări. Există servere VPN în zece țări din Asia, inclusiv Hong Kong, India, Japonia, Coreea de Sud și Malaezia. Acesta este unul dintre puținele servicii VPN din lume care are servere în Pakistan, așa că dacă locuiești și lucrezi în altă parte a Asiei și vrei să poți intra în site-uri, aplicații și servicii video pakistaniene, CyberGhost ar fi cel mai bun pariu.

Aplicația pentru CyberGhost este foarte bine proiectată, cu o temă fantomatică prietenoasă care rulează pe toate ecranele sale. Când deschideți aplicația, mai întâi trebuie să definiți ce activitate veți urmări și apoi aplicația se reconfigurează în consecință. Una dintre aceste opțiuni este descărcarea cu torrenturi, astfel încât compania este în regulă folosind serviciile sale pentru a vă conecta la rețelele P2P în mod anonim.

De asemenea, compania oferă clienților săi măsuri suplimentare de securitate în mod gratuit, precum un imunizant împotriva atacului ransomware. Vă puteți conecta la serviciu de șapte ori simultan.

Puteți plăti serviciul cu Bitcoin. CyberGhost oferă anonimatul total al contului, deoarece plățile dvs. sunt procesate de o companie separată și sunteți identificat doar pe sistemul CyberGhost de către un număr de cont.

CyberGhost oferă aplicații pentru Windows, macOS, Linux, Android și iOS. Site-ul VPN conține instrucțiuni pentru configurarea VPN pe routere selectate.

Pro:

 • Suficient de rapid pentru a transmite video HD fără probleme în majoritatea regiunilor
 • Operează zeci de servere rapide și fiabile în Asia
 • Nu există probleme care deblochează US Netflix, BBC iPlayer și multe altele
 • Criptare puternică și politică de confidențialitate solidă
 • Ucideți să porniți toate aplicațiile și să nu păstrați jurnalele

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost are o configurație simplă. Funcționează bine în Asia. O opțiune bună dacă căutați o conexiune rapidă, fiabilă și o interfață ușor de utilizat. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are o prezență în mai puține țări decât ExpressVPN. Cu toate acestea, are mai mult de două ori mai multe servere și este la fel de capabil să se sustragă detectării, iar acest serviciu este mult mai ieftin decât ExpressVPN. Dacă sunteți pregătit să vă înscrieți la planul pe trei ani, veți obține un preț deosebit de mic. Deși un astfel de angajament pe termen lung pare descurajant, compania oferă o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât puteți testa cu adevărat VPN-ul înainte de a fi complet blocat.

Cu NordVPN, aveți voie să conectați șase dispozitive simultan. NordVPN funcționează în China și vă poate aduce și în Netflix pentru SUA, Canada, Franța și India.

Locațiile serverului NordVPN includ Hong Kong, Indonezia, Singapore, Japonia și Coreea de Sud. Acesta este un serviciu deosebit de bun pentru a intra în servicii cu restricții regionale în India, atunci când sunteți în afara țării în altă parte a lumii.

NordVPN este bine cu clienții săi care utilizează rețele P2P pentru descărcare și are servere specializate pentru acea activitate. Puteți alege să adăugați măsuri suplimentare de securitate atunci când selectați un server pentru conexiunea dvs. Aceste opțiuni includ o conexiune dublu hop, care trece prin două servere VPN și include dubla criptare.

Acest serviciu are aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS. VPN-ul poate fi configurat pe routere și există, de asemenea, o extensie de browser NordVPN pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Servere suficient de rapide pentru streaming HD
 • Funcționează aproape de 500 de servere în toată Asia
 • Deblochează majoritatea serviciilor de streaming cu ușurință
 • Securitate de vârf și protecție de confidențialitate
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Poate alege locațiile serverului, dar nu poate alege anumite servere

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere bună a valorii. Un bun echipaj care funcționează bine în Asia. Deblochează cele mai populare site-uri de streaming. Funcții de securitate puternice și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un cont. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are sediul în Statele Unite. Pentru unii oameni, aceasta ar fi o problemă, deoarece avocații ANSA și drepturile de autor sunt notorietate să se aplece asupra afacerilor din SUA, ceea ce i-ar putea obliga să predea înregistrările activităților clienților. Cu toate acestea, IPVanish este pregătit pentru această eventualitate - nu păstrează nicio jurnal de conexiune sau activitate. Deci, nu există informații care să poată fi forțate din ele.

Compania are servere în 60 de țări și este deosebit de puternică în Statele Unite. Dacă doriți să accesați jocuri și servicii video din SUA, atunci veți beneficia de viteze mari cu IPVanish. Compania operează servere VPN în 10 țări asiatice. Acestea includ trei locații diferite în Turcia și au și o prezență în India, Coreea de Sud, Japonia și Malaezia. Există un total de 16 servere în Hong Kong pentru a ajuta clienții din China.

IPVanish permite fiecărui client să conecteze simultan cinci dispozitive la rețea. Obțineți o perioadă de rambursare de șapte zile când vă înscrieți. Serviciul este oferit pe planuri de o lună, trei luni sau un an, cu abonamente mai lungi, rezultate mai ieftine pe lună.

Puteți instala aplicația IPVanish pe Windows, macOS, Android, iOS și Amazon Fire. De asemenea, este posibil să configurați VPN pe routere.

Pro:

 • Operează peste 50 de servere de încredere în regiunea asiatică
 • Capacități bune de deblocare și fluxuri în viteze HD
 • Funcții impresionante de securitate și confidențialitate
 • Preferat de Kodi și Firestick TV pentru aplicațiile sale prietenoase de la distanță

Contra:

 • Aplicațiile nu funcționează în China, trebuie să utilizați o aplicație OpenVPN terță parte și să configurați manual pentru fiecare server la care doriți să vă conectați
 • Nu acceptă Bitcoin

MARE REțea: IPVanish este excelent pentru familii. Alegere solidă pentru Asia. Bine la deblocarea conținutului cu restricții geo-restrânse. Recomand pentru standardul lor ridicat de confidențialitate. S-ar putea face cu o opțiune de asistență live. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are sediul în Suedia, iar compania este deosebit de entuziasmată de a servi clienții care doresc să descarce cu torrents. Serviciul are locații în 56 de țări, inclusiv 12 țări din Asia. Aceste locații asiatice includ Hong Kong, Coreea de Sud, Japonia, India, Indonezia și Turcia. Acesta este un alt VPN care vă poate duce în Netflix SUA din străinătate.

Fiind foarte interesată de torrenting, compania este scrupuloasă cu privire la faptul că nu păstrează nicio activitate sau jurnalele de trafic. Obțineți o alocație de șase conexiuni simultane cu PrivateVPN, astfel încât să puteți avea mai multe gadgeturi protejate în casă și în aer liber.

Deși compania este situată în Suedia, tot personalul său vorbește limba engleză excelentă, iar echipa de asistență este disponibilă pe site-ul web printr-o unitate de chat live în timpul orelor de afaceri suedeze. Tehnicienii sunt capabili să preia controlul dispozitivului de la distanță și să remedieze problemele pe care le întâmpinați, dacă vi se pare dificil să urmați instrucțiunile tehnice.

Aplicația personalizată PrivateVPN este disponibilă pentru Mac, Windows, iOS, Android, Linux, Amazon Fire și routere.

PrivateVPN oferă noilor clienți o perioadă de rambursare de 30 de zile, astfel încât să încercați serviciul fără riscuri.

Pro:

 • Vitezele de streaming sunt suficient de bune pentru HD pentru Asia
 • Obținerea unei reputații solide pentru deblocarea conținutului geo-restricționat, inclusiv din Marea Britanie
 • Testele noastre au relevat viteze impresionante

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Număr mic de servere din care să alegeți
 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China

MARE PENTRU VITEZĂ: PrivateVPN este constant de încredere. Bun pentru utilizare generală și Torrenting. Vitezele au fost surprinzător de bune la acest capăt al pieței. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

VPN-uri gratuite pentru Asia

Nu vă tentează VPN-urile gratuite. Unele dintre ele sunt excelente pentru acces rapid la site-uri cu restricții, însă majoritatea VPN-urilor gratuite au capacități foarte limitate. Atunci când căutați o VPN pentru Asia, trebuie să vă asigurați de criptarea de nivel superior pentru a vă păstra conexiunile private - VPN-urile gratuite nu oferă acest lucru.

Versiunile gratuite ale VPN-urilor de renume sunt deseori bune ca proces. Cu toate acestea, de obicei vin cu limite de transfer de date. Activități cum ar fi jocuri online, torrenting și transmisie video în timp ce trec prin alocările de date foarte rapid.

Restricții de internet în Asia

Controalele de acces la internet diferă de la o țară la alta, dar Asia include țările care operează cele mai stricte restricții web. Freedom House conferă Chinei topul pentru reprimarea internetului, dar Iranul, Siria, Vietnamul, Arabia Saudită, Uzbekistan și Pakistan nu sunt în urmă.

Coreea de Nord poate fi mai rău decât China. Cu toate acestea, condițiile sunt atât de proaste, încât Freedom House nu este în măsură să monitorizeze în mod echitabil restricțiile de internet din țara respectivă și astfel îl lasă în afara raportului său Libertatea pe net. Chiar și țările relativ liberale din Asia, cum ar fi Bahrain și Emiratele Arabe Unite, ajung în lista Freedom House a statelor restrictive - luând poziția 9 și respectiv 11.

Toate motoarele de căutare din China sunt sever restricționate. Cu toate că puteți accesa Google în China, nu veți putea accesa versiunile nord-americane sau europene ale serviciului. În schimb, veți fi redirecționat către serviciul Hong Kong.

Cele mai multe mărci Google, inclusiv YouTube, Google Drive și Gmail sunt interzise în China. Facebook, Instagram și Twitter sunt toate interzise în China, la fel ca serviciile de streaming video de peste mări, cum ar fi Netflix.

Guvernele din Asia cenzură puternic divertismentul internațional. Tentația de a accesa servicii de streaming video de peste mări, cum ar fi Netflix, Amazon Prime sau site-urile web ale posturilor TV americane sau europene este foarte puternic. Cu toate acestea, accesul la divertisment necenzurat în multe țări din Asia poate fi ilegal. Nu numai că, majoritatea site-urilor de difuzare TV nu vă vor permite să accesați videoclipurile lor din străinătate. VPN-urile ocolesc ambele aceste obstacole pentru a accesa divertismentul de pe alte continente atunci când vă aflați în Asia.

Țările musulmane sunt deosebit de greu de pornografie și site-uri de întâlniri. De asemenea, întrucât multe țări din Orientul Mijlociu sunt autocratice, orice disidență politică primește un site web interzis în acele locuri. surprinzător, site-urile de jocuri de noroc sunt interzise în multe țări din Asia de Sud, inclusiv India și Bangladesh. În Coreea de Sud, jocurile de noroc online vă pot primi o pedeapsă cu trei ani de închisoare.

Site-urile care acoperă probleme de homosexualitate sunt complet interzise în Orientul Mijlociu și, de asemenea, în Pakistan, Bangladesh și Indonezia. O listă lungă de locații din Asia interzic site-urile de întâlnire. Din nou, toată Orientul Mijlociu se află pe această listă, plus India, Indonezia, Pakistan, Myanmar și China.

Controversele religioase sunt puternic pedepsite în mari zone din Asia și multe țări au pedepse foarte severe pentru persoanele care glumesc chiar despre principala religie a statului.

În Pakistan, Prevenirea proiectului de lege pentru infracțiuni electronice dă guvernului dreptul de a-i judeca pe deținătorii de pașapoarte pakistanezi pentru accesarea site-urilor interzise chiar dacă sunt în afara țării când au comis transgresiunea și chiar dacă s-au născut în străinătate și nu au vizitat niciodată Pakistanul. Apariția accesului la internet pe zboruri înseamnă că puteți fi urmărit penal de guvernul pakistanez pentru accesarea unui site web interzis în timp ce zburați peste țară - chiar dacă avionul dvs. nu atinge acolo.

Situația libertății internetului în Asia nu este universal mohorâtă. Japonia are unul dintre cele mai libere sisteme web din lume și este clasată ca a șaptea țară cea mai liberă din lume pentru acces la internet de Freedom House. Armenia ocupă locul 17 în clasamentul de deschidere al Freedom House. În ciuda faptului că este condusă de China, Hong Kong reușește să păstreze libertățile generale pentru cetățenii săi, făcându-l mult mai liber decât China continentală.

VPN-uri pentru Asia: concluzii

Peisajul legal pe internet și accesul web în multe țări din Asia a devenit dezordonat. Definiția a ceea ce este și nu este ilegal este lăsată în mod intenționat estompată și asta înseamnă că multe guverne pot aresta oameni de capriciu, indiferent dacă sunt sau nu site-urile pe care le-au vizitat unde sunt pe o listă neagră.

În general, este mai bine să îți ascunzi identitatea și să folosești un VPN în orice moment când accesezi internetul oriunde în Asia. Cele cinci servicii din lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Asia îți vor păstra secretul identitatea și te vor împiedica să fii urmărit penal pentru încălcarea neintenționată a legii. Dacă călătorești în Asia sau te muti acolo din alte continente, probabil vei dori să accesezi emisiuni TV și filme de acasă. Cele mai multe dintre aceste site-uri vă vor împiedica să vedeți conținutul lor din străinătate. Cu toate acestea, VPN-urile pot evita aceste restricții regionale autoimpuse.

Locuiești în Asia? Folosiți deja un VPN? Ați folosit vreun VPN de pe lista noastră? Implicați-vă în discuție scriind opiniile și experiența dvs. în secțiunea Comentarii de mai jos.

Imagine: Regiunile Asiei ONU de E Pluribus Anthony, Public Domain

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 28