5 cele mai bune VPN-uri pentru Chatroulette (pentru a-l accesa de oriunde)

Cele mai bune VPN-uri pentru Chatroulette

Puteți accesa Chatroulette oriunde (locul de muncă, școala, chiar China sau Emiratele Arabe Unite) și puteți bate interdicțiile IP cu un VPN, dar nu toate VPN-urile vor funcționa.

O VPN sau o rețea privată virtuală criptează traficul dvs. și îl rutează prin unul dintre propriile servere. Aceasta ascunde adresa dvs. IP (și deci locația dvs.), făcând-o să pară ca și cum ați naviga dintr-o altă locație. De exemplu, dacă VPN-ul dvs. are servere în SUA, veți putea debloca serviciile de streaming bazate în SUA, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video.

Dacă aveți scurt timp, iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru Chatroulette:

 1. ExpressVPN: Recomandarea noastră de top.Servers în 94 de țări. Rapid și deblochează Chatroulette, Netflix și Amazon Prime Video. Ușor de utilizat, suport 24/7 și securitate puternică cu criptare.
 2. NordVPN: Peste 5.000 de servere. Viteză mare pentru videochat pe Chatroulette. De asemenea, deblochează Netflix. Utilizați pe până la 6 dispozitive. Securizat cu o politică strictă fără jurnaluri.
 3. CyberGhost: Conexiuni rapide și consistente pentru utilizarea Chatroulette. Până la 7 conexiuni simultane. Securitate puternică cu criptare și fără politici de jurnal.
 4. IPVanish: Deblochează Chatroulette și Amazon Prime Video. Permite până la 10 conexiuni simultane. Ușor de utilizat și securizat cu criptarea.
 5. PrivateVPN: Servere rapide pentru chat și video streaming. Deblochează Chatroulette și Netflix. Utilizați pe până la 6 dispozitive. Foarte sigur și ușor de utilizat.

Cum deblochează Chatroulette cu VPN

Nu este greu să deblochezi Chatroulette cu VPN sau să elimini interzicerea adreselor IP. Aici vă vom conduce prin ceea ce trebuie să faceți în câțiva pași simpli:

 1. Alegeți una dintre cele mai bune VPN-uri pentru Chatroulette – vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Înscrieți-vă cu serviciul VPN și descărcați software-ul corespunzător pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și faceți clic pentru a vă conecta la un server.
 4. Ștergeți cookie-urile browserului și deschideți Chatroulette. Acesta ar trebui deblocat acum.
 5. Dacă Chatroulette este încă blocat, încercați un server dintr-o altă țară sau contactați asistența clientului VPN.

Care este cel mai bun VPN pentru a urmări Chatroulette?

De la servicii gratuite la plata, VPN-urile pot varia foarte mult în calitate. Există o serie de lucruri pe care trebuie să le cauți într-un VPN, inclusiv viteza serverelor și nivelul de securitate. Am identificat cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Chatroulette, căutând cele care oferă următoarele:

 • Capabil să deblocheze conținut restricționat, cum ar fi Chatroulette
 • Servere rapide fără niciun decalaj sau buffer la chatul video și streamingul
 • Rețea de servere în țări din întreaga lume
 • Securitate puternică, cu criptare avansată și o politică fără jurnal
 • Aplicații ușor de utilizat pentru desktop și mobil
 • Asistență pentru clienți cu o caracteristică de chat live

Cele mai bune VPN-uri pentru Chatroulette

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Chatroulette:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este un VPN excelent pentru Chatroulette datorită rețelei sale mari de peste 3.000 de servere din 94 de țări. Nu veți avea nicio problemă să deblocați Chatroulette oriunde v-ați afla. De fapt, ExpressVPN este excelent pentru deblocarea conținutului geo-restricționat, inclusiv servicii de streaming populare, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video. În afară de a avea o mulțime de servere, ExpressVPN este rapid. Folosirea Chatroulette cu această VPN este o experiență perfectă, cu prea puțin sau fără întârziere.

O serie de funcții fac ExpressVPN să se distingă de alte VPN-uri. În special, Aplicațiile și extensiile browser-ului ExpressVPN sunt bine concepute și ușor de utilizat. De asemenea, este unul dintre puținele VPN-uri care oferă aplicații pentru Linux și routere. Acest serviciu VPN plătit oferă asistență excelentă pentru clienți, disponibil prin chat live, 24/7. Mai mult, îl puteți încerca fără riscuri, datorită unei garanții de returnare de 30 de zile.

  Cum să obțineți o adresă IP rusă în 2023

Securitatea este un element important al oricărei VPN de calitate și ExpressVPN nu face excepție. Vă puteți aștepta la criptarea AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS, un comutator de ucidere și tunelare divizată. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi și chiar vă permite să plătiți în Bitcoin. În total, este un serviciu VPN care oferă performanțe și securitate puternice.

Aplicațiile ExpressVPN sunt oferite pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și routere. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Pro:

 • Deblochează Chatroulette, Netflix, Amazon Prime Video și altele
 • Viteze rapide pentru video chat și streaming
 • Nivel ridicat de securitate cu criptare
 • Rețea mare de servere din 94 de țări
 • Aplicații și extensii de browser prietenoase
 • Suport excelent pentru chat live disponibil 24/7

Contra:

 • Vă permite doar să vă conectați la dispozitive simultan

CELE MAI BUNE VPN PENTRU CHATROULETTE: ExpressVPN este recomandarea noastră de top. Oricât de fiabilă este rapidă, este perfectă pentru conversația video pe Chatroulette, precum și pentru streaming. Este, de asemenea, ușor de utilizat și extrem de sigur. Puteți încerca fără riscuri, datorită generoasei garanții de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este o altă alegere excelentă pentru Chatroulette. Are cea mai mare rețea de servere din oricare dintre VPN-urile din această listă cu mai mult de 5.378 în 61 de țări la momentul scrierii. Nu numai că este bun pentru deblocarea și accesarea Chatroulette, de asemenea, deblochează Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și multe altele. Am constatat că NordVPN este rapid și de încredere, fără probleme atunci când vine vorba de videochaturi și streaming. O caracteristică de excepție a acestui serviciu este că îl puteți utiliza pe până la șase dispozitive simultan, ceea ce reprezintă o valoare excelentă.

Acesta este unul dintre VPN-urile mai bine proiectate pe care le-am găsit. Aplicațiile și extensiile browserului sunt simple de utilizat și, de asemenea, foarte receptive. Deși este puțin probabil să ai nevoie de el des, NordVPN are un serviciu de asistență pentru clienți, cu chat live disponibil 24/7. Acesta este un VPN sigur de utilizat, în special pentru că nu are o politică puternică fără jurnaluri. Când este conectat, dispozitivul dvs. este protejat de criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensiile browserului pot fi descărcate pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Servere de mare viteză pentru utilizarea Chatroulette și Netflix
 • Rețea uriașă de peste 5.000 de servere
 • Ofertă puternică de securitate cu criptare și fără politici de jurnal
 • Folosiți-l pe până la 6 dispozitive simultan
 • Aplicații și extensii de browser ușor de utilizat
 • Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat live

Contra:

 • Nu oferă o aplicație pentru routere

MARE VALORĂ ALTERNATIVĂ: NordVPN prezintă o valoare excelentă datorită numărului său uriaș de servere rapide. Folosiți-l pe până la 6 dispozitive simultan. Deblochează Chatroulette, Netflix și este sigur și ușor de utilizat. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

  5 cele mai bune VPN-uri pentru Discord

CyberGhost este un VPN extrem de sigur, care funcționează bine în deblocarea Chatroulette și Netflix și Hulu. Are o rețea de peste 3.600 de servere care sunt răspândite în 58 de țări. În afară de a avea servere rapide, CyberGhost este un serviciu VPN foarte de încredere și nu am întâmpinat probleme în testarea noastră. Indiferent dacă discutați video pe Chatroulette sau transmiteți filme și emisiuni TV preferate, pur și simplu funcționează bine.

Unul dintre motivele pentru care oamenii aleg CyberGhost se datorează faptului că poate fi utilizat pe până la șapte dispozitive simultan, printr-un singur cont. Ce este mai mult, CyberGhost oferă o lungă garanție de returnare de 45 de zile, care este mai mult decât oferă majoritatea VPN-urilor plătite. Ne este impresionat de nivelul de securitate oferit de acest serviciu VPN. Cu sediul în România, nu are o politică strictă fără jurnaluri care protejează confidențialitatea utilizatorilor săi. Un comutator de ucidere împiedică scurgerea datelor dvs. în cazul căderii conexiunii. În cele din urmă, utilizează criptare AES de 256 biți și protecție împotriva scurgerilor DNS.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Conexiuni rapide pentru Chatroulette
 • Funcții de securitate excelente, cu criptare și o politică fără jurnale
 • Vă permite să aveți până la 7 conexiuni simultane
 • Servere în 58 de țări din întreaga lume
 • Fără riscuri, cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile

Contra:

 • Incoerent la deblocarea unor servicii de streaming
 • Nu există aplicații pentru Linux sau routere

EXCELENT ALL-ROUNDER: CyberGhost funcționează cu Chatroulette și face foarte bine toate lucrurile. Este rapid, consecvent și are un nivel ridicat de securitate. Utilizați-l pe maximum 7 dispozitive simultan. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are o rețea din ce în ce mai mare de servere și poate debloca Chatroulette, precum și Amazon Prime Video și BBC iPlayer. În total, are peste 1.200 de servere în mai mult de 60 de țări. Am considerat că este un serviciu VPN foarte fiabil, cu viteze respectabile. Una dintre caracteristicile noastre preferate de IPVanish este aceea vă permite să aveți conexiuni simultane pe până la 10 dispozitive, ceea ce este mult mai mult decât permit majoritatea serviciilor VPN.

Aplicațiile IPVanish sunt ușor de navigat și vă permit să filtrați după țară, oraș și chiar latența serverului. Am testat asistența pentru chat-ul live IPVanish și am considerat că este rapid și util în răspunsul la întrebările noastre. Puteți naviga pe web cu liniște sufletească atunci când utilizați IPVanish, deoarece utilizează criptare AES de 256 biți pentru a vă proteja datele. Protecția împotriva scurgerilor DNS, un comutator de omor și o politică zero-jurnal face IPVanish un serviciu VPN sigur de luat în considerare.

IPVanish oferă aplicații pentru Windows, Android, Mac, iOS și Fire TV. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Deblochează Chatroulette, Amazon Prime Video, BBC iPlayer
 • Securizat cu criptare și o politică fără jurnale
 • Conexiuni simultane pe maxim 10 dispozitive
 • Aplicațiile sunt ușor de utilizat pentru începători

Contra:

 • Nu există extensii sau aplicații de browser pentru Linux și routere
 • Număr limitat de metode de plată (fără opțiune Bitcoin)

10 CONEXIUNI SIMULTANE: IPVanish este ideal pentru familii, deoarece puteți conecta simultan până la 10 dispozitive. Deblocați Chatroulette și Amazon Prime Video. Ușor de utilizat și securizat. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux
  PureVPN deblochează Netflix? Îl punem la încercare

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN merită luat în considerare datorită serverelor sale de mare viteză. Excelent pentru video chat pe Chatroulette și streaming Netflix și Amazon Prime Video, PrivateVPN este rapid și nu suferă de probleme de performanță. Are o rețea mai mică de aproximativ 100 de servere, deși acestea sunt distribuite în 59 de țări. Puteți utiliza PrivateVPN pe până la 6 dintre dispozitivele dvs., ceea ce aduce o valoare deosebită ofertei.

În afară de viteza sa, ne place PrivateVPN pentru aplicațiile sale prietenoase. Acestea sunt ideale pentru începători, deși asistența clienților (inclusiv chat-ul live) este disponibilă dacă întâmpinați probleme. Criptarea AES de 256 biți și protecția împotriva scurgerilor DNS fac din PrivateVPN o opțiune sigură. Există, de asemenea, un comutator de ucidere, o politică fără jurnal și opțiunea de a vă înscrie anonim și de a plăti în Bitcoin.

PrivateVPN oferă aplicații pentru Windows, Android, Mac și iOS. Dacă doriți să utilizați PrivateVPN cu Linux sau un router, este necesară configurarea manuală.

Pro:

 • Servere de mare viteză pentru chat video chat
 • Deblochează serviciile de streaming populare (Netflix, Amazon Prime Video)
 • Aveți până la 6 conexiuni simultane
 • Aplicațiile sunt foarte ușor de utilizat

Contra:

 • Număr relativ mic de servere
 • Puține aplicații și fără extensii de browser

FAST SERVERS: PrivateVPN are servere foarte rapide, care este excelent pentru chat-ul video pe Chatroulette și streaming Netflix. Folosiți-l pe până la 6 dispozitive simultan. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot să folosesc un VPN gratuit pentru a debloca Chatroulette?

În timp ce unele VPN-uri gratuite pot debloca Chatroulette, vă sfătuim împotriva lor din mai multe motive. Primul este că multe VPN-uri gratuite pur și simplu nu deblochează Chatroulette. Cu atât de mulți oameni care folosesc VPN-uri gratuite, adresele IP sunt marcate rapid și blocate. În schimb, cele mai bine plătite VPN-uri au mii de servere, ceea ce vă permite să accesați tot felul de conținut geo-restricționat și cenzurat de guvern..

Un alt motiv pentru a evita VPN-urile gratuite este din cauza performanțelor slabe ale acestora. Veți observa rapid diferența dintre o VPN gratuită și cele mai bine plătite VPN-uri pentru Chatroulette. VPN-urile gratuite au de obicei o rețea mai mică de servere și cu atât de mulți utilizatori, sunt obligați să impună restricții de utilizare. Acest lucru înseamnă că videochatul pe Chatroulette și streamingul Netflix va fi frustrant cu multă întârziere și buffering.

Nu în ultimul rând, VPN-urile gratuite trebuie să câștige bani într-un fel sau altul! Din nefericire, acest lucru poate însemna să vă plângeți cu anunțuri și chiar să vindeți datele dvs. de navigare către terți. Unele VPN-uri gratuite chiar transportează malware-ului ceea ce aduce o serie întreagă de noi probleme. Dacă utilizați un serviciu de chat video online, cum ar fi Chatroulette, o VPN gratuită nu este o idee bună.

De ce am nevoie de un VPN pentru Chatroulette?

Este posibil să aveți nevoie de o VPN pentru Chatroulette dacă vă aflați într-o țară în care Chatroulette este interzisă. Chiar dacă Chatroulette nu este interzisă în țara dvs., acesta poate fi interzis de rețeaua dvs. sau de ISP. De exemplu, dacă încercați să accesați Chatroulette de la școală, universitate sau chiar muncă, este posibil să considerați că este blocată.

În afară de a fi geore-restricționat sau restricționat în rețea, este posibil să fi fost suspendat sau interzis de pe site. În cele mai multe cazuri, utilizatorilor li se interzice Chatroulette pentru afișarea de conținut necorespunzător, cum ar fi nuditatea. Cu toate acestea, unii utilizatori pot fi interzisi în mod nejustificat de la serviciu din greșeală sau din cauza utilizării dăunătoare a butonului de raport de către cei care plâng.

Folosind o VPN, puteți debloca Chatroulette oriunde. În plus, vă puteți proteja confidențialitatea, deoarece adresa IP pe care o utilizați nu va fi legată de locația dvs. fizică reală. Acest lucru este important deoarece Chatroulette înregistrează adresele IP, oferind o locație aproximativă a fiecăruia dintre utilizatorii săi.

Credit imagine: „Fotomontaj smartphone” de Geralt, licență Pixabay

About the author

Comments

 1. ssVPN oferă și o viteză rapidă și o securitate puternică cu criptare avansată. Aplicațiile sunt ușor de utilizat și există suport 24/7 pentru clienți. În plus, ExpressVPN oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să puteți încerca serviciul fără riscuri.

  2. NordVPN
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.NordVPN.com
  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  NordVPN este un alt VPN excelent pentru Chatroulette, cu peste 5.000 de servere în peste 60 de țări. Viteza este rapidă și fără niciun decalaj sau buffer la chatul video și streamingul. NordVPN oferă, de asemenea, o securitate puternică cu criptare avansată și o politică strictă fără jurnaluri. Utilizați NordVPN pe până la 6 dispozitive și există suport 24/7 pentru clienți.

  3. CyberGhost
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.CyberGhostVPN.com
  Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

  CyberGhost oferă conexiuni rapide și consistente pentru utilizarea Chatroulette, cu până la 7 conexiuni simultane. Există, de asemenea, o securitate puternică cu criptare și fără politici de jurnal. CyberGhost are, de asemenea, o garanție de returnare a banilor de 45 de zile, astfel încât să puteți încerca serviciul fără riscuri.

  4. IPVanish
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.IPVanish.com
  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  IPVanish este un alt VPN excelent pentru deblocarea Chatroulette și Amazon Prime Video. Permite până la 10 conexiuni simultane și este ușor de utilizat. IPVanish oferă, de asemenea, o securitate puternică cu criptarea și există suport 24/7 pentru clienți.

  5. PrivateVPN
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.PrivateVPN.com
  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  PrivateVPN oferă servere rapide pentru chat și video streaming, deblocând Chatroulette și Netflix. Utilizați PrivateVPN pe până la 6 dispozitive și este foarte sigur și ușor de utilizat. Există, de asemenea, suport 24/7 pentru clienți.

  Pot să folosesc un VPN gratuit pentru a debloca Chatroulette?

  Deși există VPN-uri gratuite disponibile, acestea nu sunt recomandate pentru utilizarea cu Chatroulette. Aceste VPN-uri gratuite sunt adesea limitate în ceea ce privește viteza și capacitatea de a debloca conținut restricționat. De asemenea, acestea pot fi nesigure și pot colecta datele dvs. personale. Este mai bine să investiți într-un serviciu VPN de încredere pentru a vă asigura că sunteți protejat și că puteți utiliza Chatroulette fără probleme.

  De ce am nevoie de un VPN pentru Chatroulette?

  Un VPN este necesar pentru Chatroulette pentru a vă proteja adresa IP și pentru a vă permite să accesați serviciul din orice locație. De asemenea, un VPN vă poate ajuta să deblocați Chatroulette în cazul în care este restricționat în țara dvs. sau la locul de muncă sau școală. În plus, un VPN vă poate proteja datele personale și vă poate oferi o conexiune sigură și criptată.

Comments are closed.