5 cele mai bune VPN-uri pentru Chromecast în 2023: Cum să configurați un VPN Chromecast

5 cele mai bune VPN-uri pentru Chromecast

Chromecast este unul dintre cele mai populare dispozitive media digitale pentru streaming video și alte media dintr-o gamă largă de canale online la televizor. din pacate, multe dintre aceste canale sunt geo-blocate, ceea ce înseamnă că le puteți accesa numai dintr-o anumită țară. Unele fluxuri live pot fi, de asemenea, supuse restricțiilor de oprire care împiedică utilizatorii să privească sport și alte evenimente dacă trăiesc într-o anumită regiune. Un VPN, scurt pentru rețeaua virtuală privată, poate ocoli multe dintre aceste restricții geografice și vă permite să urmăriți canalele dvs. de streaming preferate din orice parte a lumii.

Un VPN criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv și îl parcurge printr-un server intermediar într-o locație de la distanță la alegere, deghizând astfel locația dvs. reală din serviciul de streaming.

Cu toate acestea, când vine vorba de Chromecast, există câteva limitări de care trebuie să fiți conștienți. Primul si cel mai important: Dispozitivele Chromecast nu acceptă VPN-urile. Chiar dacă ați reușit să rădăcinați dispozitivul, configurarea acestui lucru ar fi dificilă. Proxy-urile DNS inteligente, care adesea înlocuiesc VPN-urile, nu sunt acceptate. Din acest motiv, vă recomandăm să vă configurați VPN-ul pe un router wifi, apoi să conectați Chromecast la routerul respectiv. Aceasta va orienta tot traficul de internet de la Chromecast prin serverul VPN, permițându-vă să deblocați fluxurile geo-blocate. Mai târziu în acest articol, vă vom arăta câteva opțiuni pentru configurarea acestei opțiuni.

În restul acestei postări, vom intra în profunzime pe fiecare dintre VPN-urile care au făcut lista noastră de top 5, dar dacă aveți o perioadă scurtă de timp, iată o expunere rapidă:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top. Tutoriale pas cu pas pentru configurarea Chromecast. Deblochează o selecție uriașă de site-uri de streaming geo-restricționate de pe tot globul. Viteze rapide și securitate de înaltă calitate, oferă o garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Furnizor bugetar care oferă mai multe moduri de a lucra cu Chromecast. Deblochează multe site-uri de streaming populare cu viteze bune.
 3. CyberGhost Aplicațiile ușor de utilizat fac din aceasta o alegere excelentă pentru începători. Unele dintre cele mai rapide servere pe care le-am testat pentru streaming.
 4. PrivateVPN Suport și îndrumări extinse pentru a obține setarea Chromecast. Viteze bune de streaming și capabilități de deblocare.
 5. VyprVPN Serverele Speedy sunt potrivite pentru streaming. Poate gestiona bine mai multe dispozitive conectate. Există opțiuni mai ieftine pe această listă.

Criterii pentru alegerea unui VPN pentru Chromecast

Nu toate VPN-urile sunt bune pentru deblocarea site-urilor de streaming, ceea ce ne aduce la următoarea limitare. Multe servicii de streaming blochează conexiunile de pe serverele VPN cunoscute, astfel încât aveți nevoie de un VPN care să poată extinde aceste firewall-uri.

Având în vedere toate acestea, am elaborat lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Chromecast pe baza următoarelor criterii:

 • Poate fi configurat pe un router
 • Deblochează canale de streaming precum Netflix
 • Conexiuni rapide și fiabile pentru streaming de înaltă calitate, neîntrerupt
 • Securitate puternică și o politică de confidențialitate fără jurnale
 • Asistență rapidă și competentă pentru clienți

Cele mai bune VPN-uri pentru Chromecast

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN deblochează Netflix SUA, Hulu, Amazon Prime Video, HBO, SlingTV și BBC iPlayer, printre altele. Site-ul web oferă tutoriale specifice pentru configurarea unui VPN cu Chromecast, iar suportul pentru chat-ul live este disponibil la dispoziție 24/7. Filmați un mesaj rapid către echipa de asistență pentru a întreba ce servere să folosească pentru un anumit serviciu de streaming, deoarece nu toate vor funcționa.

Dacă nu doriți să treceți prin problemele de configurare a unui router, ExpressVPN v-a acoperit: compania face cele mai bune routere pre-configurate, activate pentru VPN, în joc. Creează propriul firmware al routerului pe care îl puteți descărca și instala pe routerul propriu (dacă este compatibil) gratuit sau puteți achiziționa un router preconfigurat deja configurat pentru dvs..

  ISP-ul dvs. vă poate vedea istoricul de navigare; iată cum să o oprești

Firmware-ul routerului vă permite să selectați dispozitivele conectate pentru a intra în tunel prin VPN și care dintre ele utilizează o conexiune la internet normală. Gestionarea dispozitivelor și setarea setărilor este intuitivă și ușoară datorită unui tablou de bord bine conceput.

ExpressVPN operează peste 3.000 de servere în 94 de țări. Compania nu păstrează jurnalele adresei dvs. IP sau a conținutului traficului, iar toate conexiunile sunt protejate cu criptare de 256 biți și secret secret perfect. Puteți conecta până la cinci dispozitive simultan și un router contează doar ca un singur dispozitiv. Aplicațiile sunt de asemenea disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Fire TV și Linux.

Pro:

 • Poate instala la nivel de router pentru televizoarele inteligente
 • Serverele super rapide pot debloca aproape orice serviciu de streaming popular
 • Vitezele serverului sunt excelente pentru streaming HD și descărcări rapide
 • Criptează tot traficul pentru a preveni interacțiunea și accelerarea ISP
 • Sute de servere cu latență scăzută din care să alegeți
 • Personalul de asistență este util, cunoscut și funcționează non-stop

Contra:

 • Puțin mai scump decât alți furnizori

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU Chromecast: ExpressVPN este alegerea noastră de top și o plăcere de a folosi. Are o vastă rețea de servere care sunt reglate bine pentru conexiuni de mare viteză. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN listează Netflix SUA, Hulu, Amazon Prime Video, Sling TV și BBC iPlayer printre numeroasele canale pe care le poate debloca. Baza de cunoștințe online a NordVPN include o selecție uriașă de tutoriale pentru configurarea VPN pe aproape orice tip de router compatibil. Puteți achiziționa, de asemenea, routere pre-fulgerate care sunt deja configurate cu serverele NordVPN prin FlashRouters, un afiliat NordVPN. Aceștia folosesc de obicei firmware-ul Tomato sau DD-WRT, care este în regulă, dar nu este la fel de rapid și ușor ca firmware-ul personalizat ExpressVPN.

NordVPN permite cele mai bune șase conexiuni simultane ale industriei. Combinat cu un preț mic, asta îl face una dintre cele mai bune oferte disponibile, mai ales dacă împărtășiți contul cu familia sau colegii de apartament. Toate datele dvs. sunt protejate cu criptare de grad militar, iar NordVPN nu păstrează nicio înregistrare la utilizatorii săi. Unele servere sunt specializate pentru securitate suplimentară, stabilitate și descărcări rapide. Cu aproximativ 5.114 servere din peste 60 de țări, găsirea unei conexiuni rapide nu ar trebui să fie o problemă. Aplicația vă va spune chiar cât de departe este un server și capacitatea actuală a fiecărui server.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Poate fi configurat direct pe unele routere wifi. Routere pre-configurate sunt de asemenea disponibile
 • Furnizorul cu buget redus care nu are capacitatea de a proteja confidențialitatea și securitatea
 • Vitezele sunt suficient de rapide pentru streamingul HD
 • Aplicații ușor de utilizat pentru toate platformele majore
 • Suport de chat live disponibil 24/7

Contra:

 • Aplicația pentru desktop este un pic greoaie, ar putea face cu actualizarea

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o valoare bună. O opțiune de valoare excelentă care funcționează bine cu Chromecast. Conectează până la 5 alte dispozitive simultan. De asemenea, funcționează bine cu cele mai populare servicii de streaming și obține viteze bune constant. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost deblochează Netflix SUA, Amazon Prime Video, Sling TV și BBC iPlayer printre multe alte canale de streaming. Tutoriale de instalare sunt disponibile pe site-ul pentru routere wifi DD-WRT și Tomato. Routerele DD-WRT pre-configurate sunt disponibile prin FlashRouters.

Clienții se pot conecta până la cinci dispozitive simultan pe un plan standard. Criptarea AES pe 256 biți și secretul perfect înainte îți păstrează datele în interiorul tunelului VPN. Compania din România nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorilor sau adresa IP. CyberGhost operează aproape 3.600 de servere în 59 de țări la momentul scrierii.

  Navigarea incognito Google Chrome este într-adevăr privată?

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Configurare directă a routerului disponibilă
 • Testele noastre au scos la iveală viteze de streaming HD superioare mediei
 • Din fericire, deblochează o serie de conținut geore-restricționat
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat

Contra:

 • Nu va debloca atât de multe site-uri de streaming ca alte persoane din această listă

ALEGERE BUGETĂ: CyberGhost este excelent pentru începători. O altă opțiune bugetară care funcționează bine cu Chromecast. Nu stochează jurnalele de activitate pe internet și transmite în mod video video HD în mod fiabil. Poate lupta cu deblocarea unor site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este relativ nou venit și are astfel o rețea mai mică de servere decât alții din această listă, dar ține pasul cu marii jucători atunci când vine vorba de viteză, confidențialitate și capacități de deblocare. Veți avea acces la Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV și multe altele – serviciul a deblocat tot ceea ce am aruncat până acum. Nu sunt disponibile routere preconfigurate, dar PrivateVPN are mai multe tutoriale pentru configurarea conexiunilor OpenVPN și L2TP / IPSec pentru cel mai popular firmware de router..

Dacă vă luptați să o configurați, PrivateVPN oferă ajutor la distanță prin TeamViewer, în care un reprezentant de asistență vă poate controla computerul de la distanță. Puteți conecta până la șase dispozitive simultan. Standardele de criptare sunt puternice, iar compania respectă o politică strictă fără jurnaluri.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Câștigarea reputației pentru lista lor tot mai mare de site-uri pe care le deblochează
 • Poate fi configurat să funcționeze cu un router wifi casnic
 • Viteza de streaming peste medie la testare
 • Confidențialitatea și securitatea sunt de primă clasă

Contra:

 • Număr mic de servere din care să alegeți
 • Nu are un chat live 24/7

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Funcționează bine cu Chromecast și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Număr mic de server. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN deblochează Netflix SUA, dar se poate lupta cu alte canale de streaming care blochează conexiunile VPN. Compania își face propria aplicație de router, dar funcționează numai dacă routerul dvs. are deja firmware Tomato MIPS / ARM. Routerul include disfuncționalitate (Chameleon), DNS privat (VyprDNS) și vă permite să setați preferințele VPN pentru fiecare dispozitiv conectat, inclusiv Chromecast. Este mult mai ușor de configurat și de utilizat decât firmware-ul standard Tomato sau DD-WRT. Dacă nu aveți un router Tomato, puteți să vă cumpărați sau să cumpărați un router VyprVPN pre-configurat de la FlashRouters.

Un abonament de bază permite trei conexiuni simultane, iar nivelul superior vă pune la dispoziție cinci. VyprVPN folosește criptarea cea mai bună în clasă și nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului, dar înregistrează adresa dvs. IP reală timp de 30 de zile. Compania deține și operează propria rețea de servere, care numără peste 700 în aproximativ 60 de țări.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android și anumite routere Tomato.

Pro:

 • Are aplicație personalizată pentru routere Tomato, se poate configura și manual cu OpenVPN
 • Deblochează cele mai populare site-uri geo-blocate
 • Criptare extremă și viteze de streaming decente

Contra:

 • Aplicațiile sunt simple, dar nu au opțiuni avansate de configurare
 • Nu este cea mai ieftină opțiune din această listă
 • Nu sunt disponibile routere DD-WRT pre-configurate

Ușor de utilizat: VyprVPN este ușor de utilizat. Nu există probleme cu Chromecast. Deblochează cele mai populare servicii de streaming. Confidențialitate și securitate bună, dar un pic scump. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot folosi un VPN gratuit cu Chromecast?

Utilizarea unui VPN gratuit cu Chromecast este în general o idee proastă. VPN-urile gratuite folosesc adesea tactici puternice pentru a câștiga bani, precum recoltarea datelor despre trafic pentru detalii personale, injectarea cookie-urilor de urmărire în browserele web și introducerea de reclame pe paginile web. Dacă instalați un VPN gratuit pe routerul pe care să-l utilizați cu Chromecast, acesta ar putea pune în pericol toate dispozitivele conectate la acel router..

  Popcorn Time și VPN-uri - tot ce trebuie să știți

În orice caz, majoritatea VPN-urilor gratuite necesită să folosiți aplicațiile lor și să nu configurați conexiunile manual, astfel încât, în cele mai multe cazuri, configurarea routerului nu este chiar o opțiune. Nu va fi niciun sprijin care să vă ajute să vă configurați. VPN-urile gratuite implementează, de asemenea, restricții privind capacitatea de date și lățimea de bandă care pot întrerupe orice faceți online.

Merită să plătiți câțiva dolari pe lună pentru a obține performanța și asistența de care aveți nevoie pentru a utiliza VPN cu Chromecast.

Cum să configurați un VPN Chromecast pe un router

Odată înregistrat pentru o VPN, aveți câteva opțiuni pentru a vă conecta Chromecast la acesta: un router virtual sau un router fizic.

Cum să conectați Chromecast la un router virtual activat prin VPN

Această primă opțiune este mai ușoară și mai accesibilă pentru majoritatea oamenilor: un router virtual. Acest lucru va crea un hotspot wifi care transmite de la un laptop. Orice dispozitiv pe care îl conectați la hotspot-ul wifi va avea traficul de internet dirijat prin serverul VPN.

Principalul dezavantaj al acestei metode este că trebuie să țineți un laptop în apropiere și să funcționeze ori de câte ori doriți să utilizați Chromecast-ul cu VPN. Pe partea de plus, este gratuit și destul de ușor de configurat. Tot ce ai nevoie este un laptop cu posibilitatea de a crea un hotspot sau un router virtual, pe care majoritatea modelelor de laptop le au în aceste zile.

Dacă sunteți utilizator de PC, consultați tutorialul nostru despre cum puteți configura un router virtual activat prin VPN pe Windows. Și dacă aveți un Mac, consultați ghidul nostru despre cum puteți configura un hotspot wifi activat prin VPN pe macOS.

După ce ați configurat routerul virtual, accesați setările dvs. Chromecast wifi pentru a vă conecta la noua rețea.

Cum să configurați un VPN Chromecast pe un router wifi

A doua opțiune necesită un pic mai experimentat în tehnologie și un router compatibil, dar nu necesită să ții un laptop de rezervă în jur. Prin configurarea unei conexiuni VPN pe routerul dvs. de acasă, orice dispozitive care se conectează la acesta pot fi conectate prin VPN, inclusiv Chromecast.

Pentru a face acest lucru, va trebui un router cu firmware care acceptă conexiuni VPN. Probabil că rutele ieftine nu îl vor reduce – chiar dacă au suport VPN, resursele necesare pentru criptarea și decriptarea întregului trafic pot avea un impact grav asupra performanței.

Dacă firmware-ul routerului nu acceptă VPN-urile, dar credeți că este suficient de puternic pentru a gestiona lucrarea, efectuați o căutare a mărcii și a modelului pentru a vedea dacă este compatibil cu un firmware gratuit și open-source, cum ar fi DD-WRT sau Tomato. Puteți înlocui firmware-ul de stoc al routerului cu unul dintre acestea, dar rețineți că procesul de a face acest lucru, numit „intermitent”, vă poate deteriora definitiv routerul, dacă nu este făcut corect.

Dacă acest lucru pare prea intimidant, luați în considerare achiziționarea unui router pre-aprins care este deja configurat cu toate serverele furnizorului dvs. VPN. Acesta este un traseu mai scump, dar vă va economisi mult timp și probleme. ExpressVPN este cunoscut pentru realizarea celui mai bun firmware de router axat pe VPN în afaceri. Router-urile pre-luminate ale companiei costă un ban destul de ușor, dar sunt ușor de utilizat și funcționează excelent. Puteți chiar obține firmware-ul gratuit pentru a-l utiliza pe routerul existent dacă este compatibil, dar veți avea nevoie de un abonament ExpressVPN.

FlashRouters este un terț afiliat la multe dintre VPN-urile recomandate mai sus. Vând routere DD-WRT și Tomato preconfigurate pentru furnizorul VPN la alegere. Acestea nu sunt la fel de drăguțe cu firmware-ul ExpressVPN, dar cu siguranță se termină.

După ce aveți un abonament VPN și un router compatibil, consultați site-ul web al furnizorului dvs. VPN pentru instrucțiuni despre configurare. Deoarece firmware-ul routerului variază atât de mult, nu există un set larg de instrucțiuni pentru toate, dar furnizorul dvs. VPN ar trebui să poată ajuta în calea unei baze de cunoștințe sau a asistenței pentru clienți..

După ce ați configurat routerul, accesați setările wifi Chromecast pentru a vă conecta la noua rețea.

Imagine de sus de Y2kcrazyjoker4 [CC BY-SA 4.0], de la Wikimedia Commons

About the author

Comments

 1. ssVPN este alegerea noastră de top pentru utilizarea cu Chromecast. Acest VPN poate fi configurat pe un router, ceea ce înseamnă că puteți debloca fluxurile geo-blocate de pe Chromecast. ExpressVPN oferă tutoriale pas cu pas pentru configurarea Chromecast și are o selecție uriașă de site-uri de streaming geo-restricționate de pe tot globul. Vitezele sunt rapide și securitatea este de înaltă calitate, oferind o garanție de returnare de 30 de zile. În plus, ExpressVPN poate debloca Netflix și alte site-uri de streaming populare. În general, este o alegere excelentă pentru utilizatorii de Chromecast care doresc să deblocheze fluxurile geo-blocate și să se bucure de streaming de înaltă calitate.

 2. ssVPN este alegerea noastră de top pentru utilizarea cu Chromecast. Acest VPN poate fi configurat pe un router, ceea ce înseamnă că puteți debloca fluxurile geo-blocate de pe Chromecast. ExpressVPN oferă tutoriale pas cu pas pentru configurarea Chromecast și are o selecție uriașă de site-uri de streaming geo-restricționate de pe tot globul. Vitezele sunt rapide și securitatea este de înaltă calitate, oferind o garanție de returnare de 30 de zile. În plus, ExpressVPN poate debloca Netflix și alte site-uri de streaming populare. În general, este o alegere excelentă pentru utilizatorii de Chromecast care doresc să deblocheze fluxurile geo-blocate și să se bucure de streaming de înaltă calitate.

 3. ssVPN este alegerea noastră de top pentru utilizarea cu Chromecast. Acest VPN poate fi configurat pe un router, ceea ce înseamnă că puteți debloca canale de streaming geo-restricționate de pe orice dispozitiv conectat la acel router, inclusiv Chromecast. ExpressVPN oferă tutoriale pas cu pas pentru configurarea Chromecast și are o selecție uriașă de site-uri de streaming deblocate. Vitezele sunt rapide și securitatea este de înaltă calitate, cu o politică de confidențialitate fără jurnale. De asemenea, oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

  2. NordVPN este un furnizor bugetar care oferă mai multe moduri de a lucra cu Chromecast. Acest VPN poate fi configurat pe un router și poate debloca multe site-uri de streaming populare cu viteze bune. NordVPN are, de asemenea, o politică de confidențialitate fără jurnale și oferă asistență rapidă și competentă pentru clienți.

  3. CyberGhost este o alegere excelentă pentru începători, cu aplicații ușor de utilizat. Acest VPN poate fi configurat pe un router și are unele dintre cele mai rapide servere pentru streaming. CyberGhost poate debloca multe site-uri de streaming și oferă o politică de confidențialitate fără jurnale.

  4. PrivateVPN oferă suport și îndrumări extinse pentru a obține setarea Chromecast. Acest VPN poate fi configurat pe un router și are viteze bune de streaming și capabilități de deblocare. PrivateVPN are, de asemenea, o politică de confidențialitate fără jurnale și oferă asistență rapidă și competentă pentru clienți.

  5. VyprVPN are servere speedy potrivite pentru streaming și poate gestiona bine mai multe dispozitive conectate. Acest VPN poate fi configurat pe un router și poate debloca multe site-uri de streaming. Cu toate acestea, există opțiuni mai ieftine pe această listă.

  În general, este important să alegeți un VPN care poate fi configurat pe un router și poate debloca site-uri de streaming geo-restricționate. Asigurați-vă că VPN-ul are viteze bune și o politică de confidențialitate fără jurnale. Cu aceste criterii în minte, puteți găsi un VPN potrivit pentru utilizarea cu Chromecast.

Comments are closed.